Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω φλασαρει με flashtool το g3 σε mm και το εχω σε εργοστασιακη κατασταση πλεον. Μου λειπει ομως το ρουτ. Υπαρχει τροπος να γινει σε mm γιατι οσο κοιταξα μονο με kingsroot βρηκα που δεν το εμπιστευομαι.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βαλε το kigroot4.5.6 απο πλαυστορ και τρεξτο,κατεβασε παλι απο πλαυστορ το aytorecMMD855 και τρεξτο για να εχεις twrp ρεκοβερυ.ψαξε(google) για ενα αρχειο hacerpermisivo (zip) και το BETA-supersu-v2.52zip και βαλτα στην μνημη της sd.μπαινεις ρεκοβερυ,εγω εχω εγκαταστησει το quickboot απο πλαυστορ,και κανεις instal το hacerpermisivo,εππανεκινηση,ξανα ρεκοβερυ και βαζεις το supersu,επαννεκινηση και μαλλον εισαι οκ.το κινκρουτ μετα στειλτο.

Edited by stauros2653
:ninja:

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια στο 16αρι μου ξαφνικα σταματησε να δουλευει το Wifi και το 3G να μην συνδεεται και να μην μπαινουν στο μενου τους. Επισης να ανεβαζει πολυ θερμοκρασια..... Εκανα reboot τπτ εβγαλα εβαλα μπαταρια τπτ...... την ΜΜ εχω την ειχα περασει ΟΤΑ χωρις επαναφορα αλλα το δουλευω καιρο ετσι. Εχεις κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει;; Θα προχωρησω σε επαναφορα και ελπιζω να φτιαξει αν οχι τι κανουμε;; σερβις κατευθειαν να φανταστω;

νομιζω με την επαναφορα θα στρωσει.αν οχι δοκιμασε ξαναεγκατασταση με ρεσετ πρωτα.

Να προτείνω κάτι άλλο;

Πήγαινε στο Google play πρώτα και κάνε clear cache,clear data και uninstall updates.Έπειτα κάνε το ίδιο και στο Google play services.

Για δοκίμασε.

EDIT:Κάνε κι ένα reboot μετά.

Τα έκανα όπως μου είπες δύο φορές. Αλλά τίποτα. Αυτό επιμένει. Μετά έκανα και υποχρεωτική διακοπή και απενεργοποίηση της εφαρμογής Google play services, και μόλις δοκίμασα να μπω σε άλλη εφαρμογή ξανάρχισε. Τα νεύρα μου. Ευχαριστώ πάντως.

Για πάτα ρυθμίσεις ασφάλεια πρόσβαση εφαρμογών τις 3 τέλειες και επαναφορά προεπιλογων..

Όταν πατάω επαναφορά προεπιλογων μου δείχνει ποιες εφαρμογες είναι προεπιλεγμένες. Αυτό μακάρι να το ήξερα πριν κάνω τον μηδενισμό όλων. Θα σταματούσα την προεπιλογή που δεν ήθελα και θα το γλύτωνα όλο αυτό.

Πάντως σ'ευχαριστώ. Θα το έχω υπόψιν στο μέλλον.

Υ.Γ. Κάτι άλλο κάποιος;

νομιζω με την επαναφορα θα στρωσει.αν οχι δοκιμασε ξαναεγκατασταση με ρεσετ πρωτα.

δεν κανει καν επαναφορα το εχω δοκιμασει 3 φορες και απλος κανει μια επανεκκινηση και κλεινει αυτο τπτ αλλο ...... καμια ιδεα;;

Τα έκανα όπως μου είπες δύο φορές. Αλλά τίποτα. Αυτό επιμένει. Μετά έκανα και υποχρεωτική διακοπή και απενεργοποίηση της εφαρμογής Google play services, και μόλις δοκίμασα να μπω σε άλλη εφαρμογή ξανάρχισε. Τα νεύρα μου. Ευχαριστώ πάντως.

Όταν πατάω επαναφορά προεπιλογων μου δείχνει ποιες εφαρμογες είναι προεπιλεγμένες. Αυτό μακάρι να το ήξερα πριν κάνω τον μηδενισμό όλων. Θα σταματούσα την προεπιλογή που δεν ήθελα και θα το γλύτωνα όλο αυτό.

Πάντως σ'ευχαριστώ. Θα το έχω υπόψιν στο μέλλον.

Υ.Γ. Κάτι άλλο κάποιος;

Αντίγραφα ασφαλείας στο λογαριασμό σου Google το βρίσκεις στο

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Εκεί που λέει

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τα δεδομένα μου

είναι ενεργοποιημένο;

Αν ναι υπάρχουν στο Google account σου κι αν έχεις επιλέξει το κουτάκι της αυτόματης επαναφοράς νομίζω θα είναι και τα usernames/passwords, όμως δεν είμαι σίγουρος.

Τώρα διάβασα τα σχόλια και είμαι στο κινητό, δυσκολεύομαι να το ερευνήσω άμεσα.

Είχες κάνει το LG backup στη κάρτα πρόσφατα πριν εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό;

Τότε μια επαναφορά ίσως έλυνε ζήτημα!

δεν κανει καν επαναφορα το εχω δοκιμασει 3 φορες και απλος κανει μια επανεκκινηση και κλεινει αυτο τπτ αλλο ...... καμια ιδεα;;

ειχα ενα τετοιο περιστατικο με s3 ανεβασε ξαφνικα θερμοκρασια και δεν ενοιωθε ουτε με επανεκινηση και παει,αλλα δοκιμασε να κανεις εγκατασταση ξανα,τουλαχιστον να γλυτωσεις σερβις κλπ.υποψιαζομαι 2 πραγματα,μπαταρια και πλακετα.

ειχα ενα τετοιο περιστατικο με s3 ανεβασε ξαφνικα θερμοκρασια και δεν ενοιωθε ουτε με επανεκινηση και παει,αλλα δοκιμασε να κανεις εγκατασταση ξανα,τουλαχιστον να γλυτωσεις σερβις κλπ.υποψιαζομαι 2 πραγματα,μπαταρια και πλακετα.

Η μπαταρία αππ το 90% με 3 τηλέφωνα πήγε στο 40%...... μπαμ μπαμ μέσα σε 15 λεπτά. Αν είναι πλακέτα την αλλάζουν χωρίς πληρωμή εντός εγγύησης η όχι ;

Επισης μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα εδω η σε Πμ την διαδικασια που πρεπει να κανω για να στειλω το κινητο;;; τι πρεπει να εχει, τι να στειλω μαζι πχ αποδειξη κλπ κλπ;; Στο Ν ψυχικο Αθηνα δεν το στελνω procordia;

Edited by kostashark

Η μπαταρία αππ το 90% με 3 τηλέφωνα πήγε στο 40%...... μπαμ μπαμ μέσα σε 15 λεπτά. Αν είναι πλακέτα την αλλάζουν χωρίς πληρωμή εντός εγγύησης η όχι ;

Επισης μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα εδω η σε Πμ την διαδικασια που πρεπει να κανω για να στειλω το κινητο;;; τι πρεπει να εχει, τι να στειλω μαζι πχ αποδειξη κλπ κλπ;; Στο Ν ψυχικο Αθηνα δεν το στελνω procordia;

στο περιστατικο που ανεφερα η μπαταρια ειχε αναλογη συμπεριφορα αυξομιωσης ποσοστου.δεν ειμαι απο αθηνα αλλα απο οσα διαβαζω procordia μαλλον.

Καλησπέρα στην παρέα! Μετά από όλες αυτές τις σελίδες που διάβασα εδώ αποφάσισα να μην προχωρήσω στην αναβάθμιση για mm αν δεν βγει πρώτα μία συμπληρωματική ενημέρωση που να λύνει όλα αυτά τα θεματάκια! Από κιτ-κατ σε λολιποπ όλα ήταν τέλεια! Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπήρχε! Πραγματικά με απογοήτευσε η LG σε αυτό το κομμάτι! Την αναβάθμιση την κάνουμε υποτίθεται για κάτι καλύτερο και όχι για κάτι χειρότερο! Εγώ είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα από την συσκευή στον κοντά ένα χρόνο που την έχω!

Εγω απο kit kat με root εκανα αναβαθμιση με lg pc suite σε ΜΜ. Το πρωτο πραγμα που εκανα μετα ηταν ενα hard reset και μετα root με kingroot και κανενα προβλημα. Πολλοι δεν εμπιστευονται το kingroot αλλα εγω δεν εχω παρατηρησει καμια υποκλοπη ακομα και χρησιμοποιοντας ebanking εφαρμογες. Οδηγοι υπαρχουν απειροι για να κανεις την δουλεια σου.

καντε την αναβαθμηση με lg pcsuite χωρις να επιλεξετε αυτοματο buckup πριν την αναβαθμηση.

Αν το κάνω έτσι θα χρειαστεί να σετάρω το κινητό από την αρχή; Δηλαδή να βάλω κωδικούς από wi-fi και να εγκαταστήσω από την αρχή όλες μου τις εφαρμογές;; Θέλω να αποφύγω το hard reset για ακριβώς αυτόν τον λόγο να στήνω το κινητό από την αρχή!

Edited by ebelex

Αν το κάνω έτσι θα χρειαστεί να σετάρω το κινητό από την αρχή; Δηλαδή να βάλω κωδικούς από wi-fi και να εγκαταστήσω από την αρχή όλες μου τις εφαρμογές;; Θέλω να αποφύγω το hard reset για ακριβώς αυτόν τον λόγο να στήνω το κινητό από την αρχή!

Όχι κανένα σετάρισμα, όλα παραμένουν όπως τα έχεις τώρα, μενού, κωδικοί κτλ.

Μόνο αν θέλεις να κάνεις backup στη κάρτα microsd μπορείς με το LG backup από το μενού του κινητού σου πριν τη διαδικασία της αναβάθμισης θα σου πάρει περίπου ένα δεκάλεπτο.

Μπαταρία γεμάτη και προχώρα!

Παιδιά σας παρακαλώ ένας να μου πει την διαδικασία για να στείλω το κινητό τα βήματα αναλυτικά τι πρέπει να στείλω με το κινητό και τι όχι! Και που να το στείλω! Το κινητό τα έχει παίξει τελείως ζεματάει δεν δείχνει ρυθμίσεις γενικά τα έφτυσε...

Εισαι σιγουρος οτι η LG δεν δινει το feature της sd καρτας? Για τις επαφες εκει που μου ειπες εψαχνα αλλα δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη της SIM. Μονο για τηλεφωνο, google account (cloud) και sd καρτα εχει :(

και όμως υπάρχει η δυνατότητα:

1)επαφές>διαχείριση επαφών>εισαγωγή ΚΑΙ >Από SIM ή εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο>σε τηλέφωνο ή .......@gmail.com

2)επαφές>διαχείριση επαφών>Αντίγραφο ασφαλείας ΚΑΙ > σε SIM ή εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Ζεις μονάχα μια φορά..

Παιδιά σας παρακαλώ ένας να μου πει την διαδικασία για να στείλω το κινητό τα βήματα αναλυτικά τι πρέπει να στείλω με το κινητό και τι όχι! Και που να το στείλω! Το κινητό τα έχει παίξει τελείως ζεματάει δεν δείχνει ρυθμίσεις γενικά τα έφτυσε...
Eχεις μονταρει καπως το κινητο ; Τι θες να μαθεις ;

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο την LG. Να τους πεις το πρόβλημα και θα σου πουν τι χρειάζονται. Αυτοί θα στείλουν courier να τα παραλάβει. Αν είσαι στην Αθήνα και θες να το πας μόνος σου, θα σου πουν που να το πας και τι πρέπει να έχεις μαζί σου. Σε κάθε περίπτωση καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο την LG.

Edited by Jimi_Gr

Eχεις μονταρει καπως το κινητο ; Τι θες να μαθεις ;

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο την LG. Να τους πεις το πρόβλημα και θα σου πουν τι χρειάζονται. Αυτοί θα στείλουν courier να τα παραλάβει. Αν είσαι στην Αθήνα και θες να το πας μόνος σου, θα σου πουν που να το πας και τι πρέπει να έχεις μαζί σου. Σε κάθε περίπτωση καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο την LG.

Stock είναι το κινητό από την αρχή δεν το έχω πειράξει αυτό καθόλου! Το στέλνω στο Ν ψυχικό Αθήνα Procordia?? Πρέπει να τους πάρω τηλ πρώτα για να με πουν τι θέλουν και πως να το στείλω ;;;; Γρεβενά είμαι οπότε να έρθουν να το πάρουν από εδώ δεν το νομίζω ... για να το στείλω πληρώνω τπτ η το στέλνω με έξοδα δικά τους ;

Μπορεις και μεσω της σελιδας της lg να κανεις live chat και απο εκει να σου πουν τι να κανεις η ακομα και να κανονισεις την αποστολη.

Δε χρεωνεσαι κατι εσυ.

φίλε εξυπηρετιση πελατων lg 80111200900 τους παίρνεις τηλέφωνο και στέλνουν κουριερ και το παίρνει δωρεάν

Stock είναι το κινητό από την αρχή δεν το έχω πειράξει αυτό καθόλου! Το στέλνω στο Ν ψυχικό Αθήνα Procordia?? Πρέπει να τους πάρω τηλ πρώτα για να με πουν τι θέλουν και πως να το στείλω ;;;; Γρεβενά είμαι οπότε να έρθουν να το πάρουν από εδώ δεν το νομίζω ... για να το στείλω πληρώνω τπτ η το στέλνω με έξοδα δικά τους ;

Πάρε τηλέφωνο εδώ http://www.lg.com/gr/support/contact/telephone

πες τους το πρόβλημά σου και θα σε καθοδηγήσει ο εκπρόσωπος.Α,και αν δεν έχεις άλλη συσκευή ρώτησε τους αν έχουν να σου στείλουν συσκευή αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το δικό σου.Εμένα μου έστειλαν G3 μέχρι να γίνει το δικό μου.

EDIT:Το lg phone from μου έβγαλε κι εμένα αναβάθμιση σε ιταλικό της TIM D85530A_00.

Όταν πάω σπίτι θα τσεκάρω με pc suite.

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Έγινε σας ευχαριστώ παιδια.Παίρνω τηλέφωνο το απόγευμα άμα είναι και βλέπουμε τι θα μου πούνε.

το lg phone from μου δίνει provider 6MP και provider name TMN που είναι πορτογαλικα. Όπως και το link με βγάζει στην πορτογαλική ROM 20h

Καλησπερα φιλε εχουμε τον ιδιο παροχο και ηθελα να σε ρωτησω αν σου εχει ερθει το update για το android 6

Σημερα μου εβγαλε και εμενα την 30B το lg phone from... Γερμανικο tmobile. Θα κανω hard reset πριν και μετα...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικώς έκανα την αναβάθμιση και μέχρι στιγμής όλα είναι μια χαρά! Κατ αρχήν έκανα ένα μπακ απ την sd από μενού ρυθμίσεις δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας! Συνδέω το κινητό με το μανίσιο του καλώδιο στο lg pc suite και επέλεξα την αναβάθμιση χωρίς τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας. Σε μία ωρίτσα περίπου είχε ολοκληρωθεί η ενημέρωση! Η απόκριση του κινητού είναι ανώτερη αισθητά από την 5.0! Edited by ebelex