Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα έχει μέρες που μου την βγάζει την αναβάθμιση αλλά επειδή το έχω root βαριέμαι να τα ξανά κάνω όλα reset και να τα ξανά περνάω κι έτσι δεν έκατσα να την περάσω .
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια ειναι δυνατον να λετε οτι εχει ξεθωριασμενα χρωματα το G3;Ειχα και το G2 για 10 μηνες στο μονο που εχει διαφορα ηταν αισθητα η φωτεινοτητα εγω μερα με την μερα βλεπω οτι το G3 εχει οθοναρα σε αναλυση και ευκρινεια ειδικα αν το δουλευεις κοντα στο 75% φωτεινοτητα.Οντος εχω το G3 32GB και μπορω να πω οτι συσκευη δουλευει αψογα και βεβαια κανει διαφορα.Απο το 16αρι απο καποια review που εχω δει το 16αρι δειχνει να χωλαινει λογο 2GB ram ισως κανω λαθος και να εχει καποια lag που κανουν μπαμ.Ενω στο 32αρι ναι μεν υπαρχουν αλλα σε παρα πολυ μικρο βαθμο τα οποια δεν ενοχλουν καθολου ειδικα αν καποιος βαλει NOVA Launcher Prime θα δει οτι η συσκευη παει σφαιρα.

Φιλε εκανες την αναβαθμιση v10e? εγω απο τη στιγμη που την εκανα αλλαξε ο χρωματικος κορεσμος. καμια σχεση με πριν. σου επισυναπτω και τι διαβασα απο αλλο site. http://www.androidcentral.com/european-lg-g3-gets-first-firmware-update

Σε ελληνικό 6GR τώρα την κατεβάζω v10e.(Βελτιστοποιηση ισχυος)

Οντως. Και εμένα μόλις την εμφάνισε και την κατεβάζω..

Φιλε εκανες την αναβαθμιση v10e? εγω απο τη στιγμη που την εκανα αλλαξε ο χρωματικος κορεσμος. καμια σχεση με πριν. σου επισυναπτω και τι διαβασα απο αλλο site. http://www.androidcentral.com/european-lg-g3-gets-first-firmware-update

Καλημερα δυστυχως δεν το δουλεψα με την v10a καθολου εκανα update σε v10e και ετσι δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα.Τωρα διαβαζω το link που μου ποσταρες.

Edited by Rospy7

Εμένα δεν μου άλλαξε κάτι στα χρώματα. Ίσως να δοκιμαζες restore upgrade errors από το pc suite.

Σκεψου οτι η κοκκινη μπαρα στο ημερολογιο εμενα μου εχει γινει κεραμιδι πολυ ανοιχτο ενω πρωτα ηταν κεραμιδι πολυ σκουρο και ζεστο σαν χρωμα. συγκρινα μ ενα φιλο μου πριν κανει το update τις οθονες διπλα διπλα κ η δικια μου ηταν χαλια. κανω τωρα αυτο που μου ειπες μεσω pc αλλιως μετα εφυγα για σερβις

Σκεψου οτι η κοκκινη μπαρα στο ημερολογιο εμενα μου εχει γινει κεραμιδι πολυ ανοιχτο ενω πρωτα ηταν κεραμιδι πολυ σκουρο και ζεστο σαν χρωμα. συγκρινα μ ενα φιλο μου πριν κανει το update τις οθονες διπλα διπλα κ η δικια μου ηταν χαλια. κανω τωρα αυτο που μου ειπες μεσω pc αλλιως μετα εφυγα για σερβις

Μην τρελαίνεσαι ετσι ειναι και σε εμενα βασικα ετσι πρεπει να ειναι σε ολους οσους εχουν την v10e εκδοση.Δεν νομιζω να φταιει η οθονη.Ας πει και καποιος αλλος αν ειναι.Ποσταρε ενα screenshot στο σημειο του ημερολογιου να το δουμε για να καταλαβουμε την διαφορα.

Edited by Rospy7

Δεν έχω δει καμία αλλαγή στα χρώματα. Πριν την αναβάθμιση πρόσεξα πολύ τα χρώματα σε μια καλή φωτογραφία και την είδα ξανά μετά την αναβάθμιση. Δεν είδα καμία διαφορά.

Μπορει καποιος που εχει λαβει την αναβαθμιση v10e να μου απαντησει εαν ειδε διαφορα ως προς την αποδοση του λευκου κ των χρωματων στην οθονη? εμενα το λευκο κ το κοκκινο ειδικα δεν εχουν καμια σχεση με πριν. εχουν γινει αρκετα ψυχρα. εχει μειωθει o κορεσμος των χρωματων αρκετα..

Και εγώ αυτην την αίσθηση αποκόμισα. Ότι μετά το update το saturation της οθόνης μειώθηκε. Νόμιζα πως ήταν ιδέα μου αλλά έτσι θα είναι λογικά. Πολύ μικρή διαφορά πάντως και αν...Προσωπικά το προτιμώ έτσι. Ήταν υπερβολικά έντονο στην αρχή, σε σημείο να με ενοχλεί. Δυστυχώς το oversharpening στις γραμματοσειρές υπάρχει ακόμα.

Edited by kax

Και εγώ αυτην την αίσθηση αποκόμισα. Ότι μετά το update το saturation της οθόνης μειώθηκε. Νόμιζα πως ήταν ιδέα μου αλλά έτσι θα είναι λογικά. Πολύ μικρή διαφορά πάντως και αν...Προσωπικά το προτιμώ έτσι. Ήταν υπερβολικά έντονο στην αρχή, σε σημείο να με ενοχλεί. Δυστυχώς το oversharpening στις γραμματοσειρές υπάρχει ακόμα.

Εκανε φιλος μου το update και βαλαμε τις συσκευες διπλα-διπλα. ουτε το λευκο δεν ηταν ιδιο ουτε το κοκκινο. το πηγα στη procordia και μου ειπαν οτι θα του αλλαξουν την οθονη κ οτι φταιει οτι το κινητο ειναι παραεισαγωγη και πηρε το ελληνικο update. προσωπικα πιστευω πως εχουν μαυρα μεσανυχτα εκει μεσα.

Παντος οποιος το εχει σε Black Titan θα παρατηρησει οτι στο πισω μερος ενδιαμεσα στο Volume Up και στην Camera φευγει το χρωμα αισθητα παρ'ολο που το εχω στην Cyrcle Gold θηκη της LG.Φαινεται οταν ακουμπαει με την πλατη αυτο το σημειο εξεχει ποιο πολυ.

Πάντως ειλικρινά απορώ...πως η LG ενώ πήγαινε για καλύτερο κινητό μετά το G2...δεν κατάφερε ούτε καν το ίδιο καλό με το G2 να το κάνει...! Απορώ...!

Πάντως ειλικρινά απορώ...πως η LG ενώ πήγαινε για καλύτερο κινητό μετά το G2...δεν κατάφερε ούτε καν το ίδιο καλό με το G2 να το κάνει...! Απορώ...!

Πάντως εγώ και ο γιος μου δεν βλέπουμε το G2 καλύτερο από το G3. Το αντίθετο. Εγώ έχω το G3 και ο γιος μου το G2. Και ακόμα δεν έχει βγει κάποια σημαντική αναβάθμιση που θα διορθώσει κάποια πράγματα.

Ένα σωρό έχουν προβλήματα με αδικαιολόγητα shutdown, με σκοτεινή οθόνη, με ξεθωριασμένα χρώματα που δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοια στο G2 που έχω κι εγώ. Από που το πήρες και είναι απροβλημάτιστο?

Ένα σωρό έχουν προβλήματα με αδικαιολόγητα shutdown, με σκοτεινή οθόνη, με ξεθωριασμένα χρώματα που δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοια στο G2 που έχω κι εγώ. Από που το πήρες και είναι απροβλημάτιστο?

Από Πλαίσιο. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Έχω αρκετές εφαρμογές που χρειάζομαι για την δουλειά μου (Dropbox, documends to go, dont panic, aqua mail, 2do, widged καιρού, hangout, κ.α) & παιχνίδια. Bluetooth, data & συγχρονισμός ενεργά. Την οθόνη στο 80% και είναι πολύ καλή. Αν είναι αυτή σκοτεινή, του nexus 5 πώς θα την πούμε; Τα προηγούμενα τηλέφωνα μου ήταν τα iPhone 5, Galaxy S4, xperia Z, idol X+. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή το G3 ήταν η καλύτερη επιλογή μου.

Είμαι τυχερός, ή κάποιοι έχουν προβλήματα από κακές εφαρμογές;

Από Πλαίσιο. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Έχω αρκετές εφαρμογές που χρειάζομαι για την δουλειά μου (Dropbox, documends to go, dont panic, aqua mail, 2do, widged καιρού, hangout, κ.α) & παιχνίδια. Bluetooth, data & συγχρονισμός ενεργά. Την οθόνη στο 80% και είναι πολύ καλή. Αν είναι αυτή σκοτεινή, του nexus 5 πώς θα την πούμε; Τα προηγούμενα τηλέφωνα μου ήταν τα iPhone 5, Galaxy S4, xperia Z, idol X+. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή το G3 ήταν η καλύτερη επιλογή μου.

Είμαι τυχερός, ή κάποιοι έχουν προβλήματα από κακές εφαρμογές;

Εισαι τυχερος!

Τι τύχη και κουραφέξαλα διαβάζω η συσκευή είναι καταπληκτική πρώην κάτοχος G2 για 10 μήνες και νυν κάτοχος 32gb.Το G3 είναι μακράν καλύτερο σε όλους τους τομείς εκτός στο θέμα μπαταρία που το G2 έβγαζε μια ώρα παραπάνω ανοιχτή οθόνη.Παντός είμαι τις απόψεις ότι οποίος θέλει να αγοράσει την συσκευή και δεν έχει την οικονομική άνεση ας περιμένει 1-2 μήνες να πέσει λίγο και να πάρει την έκδοση με τα 3gb ram.Τώρα όσοι δεν έχουν την συσκευή στα χέρια τους να μην γράφουν ανακρίβειες είδη το νήμα έχει γίνει ψηλό μπάχαλο και έχει μπερδέψει αρκετό κόσμο.

Τι τύχη και κουραφέξαλα διαβάζω η συσκευή είναι καταπληκτική πρώην κάτοχος G2 για 10 μήνες και νυν κάτοχος 32gb.Το G3 είναι μακράν καλύτερο σε όλους τους τομείς εκτός στο θέμα μπαταρία που το G2 έβγαζε μια ώρα παραπάνω ανοιχτή οθόνη.Παντός είμαι τις απόψεις ότι οποίος θέλει να αγοράσει την συσκευή και δεν έχει την οικονομική άνεση ας περιμένει 1-2 μήνες να πέσει λίγο και να πάρει την έκδοση με τα 3gb ram.Τώρα όσοι δεν έχουν την συσκευή στα χέρια τους να μην γράφουν ανακρίβειες είδη το νήμα έχει γίνει ψηλό μπάχαλο και έχει μπερδέψει αρκετό κόσμο.

Αυτα τα ευχολογια σου να τα πεις σε ολους αυτους που εχουν γεμισει με παραπονα το φορουμ...

Αγόρασα και εγώ το 32αρι την Παρασκευή από πλαίσιο.Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Για την μπαταρία σε σχέση με το g2 και το note3 μου θα έχω άποψη σε λίγες μέρες. Για την ποιότητα κατασκευής και υλικών δεν χρειάζεται να περιμένω, είναι καλύτερο.

Αξίζει 150€ παραπάνω σε σχέση με το g2? (στην 16gb έκδοση) Αυτό είναι υποκειμενικό αλλά αν περιμένεις να βρεις ανάλογα μεγαλη διάφορα που έχει πχ το g2mini από το g2, θα απογοητευτείς.

Το g2 είναι ένα από τα καλύτερα κινητά και αν η LG είχε διαθέσιμο τον νεο snapdragon όταν έβγαλε το g3 όλοι θα έλεγαν ότι είναι ένας άξιος διάδοχος. Προφανώς και πήραν μια απόφαση αντί να περιμένουν άλλους 4 μήνες με το g2, να βγάλουν το σημερινό g3. Αν σας νοιάζει τόσο ο επεξεργαστής περιμένετε να έρθει και στην Ευρώπη το νεο κορεατικο g3.

Και εγω να πω, ως κατοχος του 32GB ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το τηλεφωνο, χωρις κανενα προβλημα με τη συσκευη απο ολα αυτα που εχουν αναφερθει σε αυτο εδω το νημα.

Εγώ δεν έχω παρά να παρατηρήσω ότι υπάρχουν οι ευχαριστημένοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και οι δυσαρεστημένοι με μια σειρά προβλημάτων.

Οφείλεται σε κακές παρτίδες από προβλήματα παραγωγής;:confused:

Φιλικά Γιώργος

Ειναι ευκολο να μας δοσεις αριθμο IMEI γιατι εμενα μου εβγαλε προβλημα και το εστειλα για DOA

εμενα ειχε ΙΜΕΙ 407ΚΡΝΥ

GRC

Edited by macmin