Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά είναι να σου τύχει έτσι... Αλλά γενικά και στατιστικά δεν είναι συχνό να γίνεται λάθος ή να είναι ελαττωματικό ένα προιόν...

Αύριο θα ξέρω και για το δικό μου... Θα σας πω εντυπώσεις με την μία... Έχω ήδη και τις θήκες που μου ήρθαν από ebay και το tempered οπότε με την μια foul προστασία...

Και πιο συγκεκριμένα Spigen Slim armor

http://images17.newegg.com/is/image/newegg/75-934-270-TS?$S300$

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάηκε ο φορτιστής απο το G3 της κοπέλας μου και δεν λειτουργεί τώρα!Καταρχήν μου το καλύπτει η εγγύηση μήπως?

Αν όχι βρήκα αυτόν τον φορτιστή http://www.ebay.ie/itm/CARGADOR-DE-PARED-USB-DE-1-8A-LG-ORIGINAL-MCS-04ER-ADAPTADOR-DE-CARGA-CORRIENTE-/361161827883?pt=LH_DefaultDomain_186&var=&hash=item5416ec262b, θα είμαι εντάξει?

Xiaomi Mi Mix 3

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κάποιος δοκιμάσει την κρυπτογράφηση στο g3 και κατά πόσο αυτό επηρεάζει την απόδοση του;

Κάηκε ο φορτιστής απο το G3 της κοπέλας μου και δεν λειτουργεί τώρα!Καταρχήν μου το καλύπτει η εγγύηση μήπως?

Αν όχι βρήκα αυτόν τον φορτιστή http://www.ebay.ie/itm/CARGADOR-DE-PARED-USB-DE-1-8A-LG-ORIGINAL-MCS-04ER-ADAPTADOR-DE-CARGA-CORRIENTE-/361161827883?pt=LH_DefaultDomain_186&var=&hash=item5416ec262b, θα είμαι εντάξει?

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω τα περιφερειακά έχουν 6 μήνες εγγύηση το λέω με επιφύλαξη. Τουλάχιστον για την μπαταρία νομίζω ισχύει για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος.

Η φορτιστές που πωλούνται χωριά από την LG με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ίντερνετ έχουν 6μηνες εγγύηση γιατί όχι και αυτός που συνοδεύει το κινητό...? Πάρε αύριο ένα τηλ την LG αν είσαι εντός 6μηνου να ρωτήσεις

Edited by takaros31

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από σήμερα και εγώ κάτοχος ενός g3 32αρι παρτίδας 408

Ήρθε με την 4.4.2 του έκανα root και λίγο που το επεξεργάστηκα σε σχέση με το g2 της κοπέλας μου χειρότερη μπαταρία (δεν ξέρω αν στρώσει αργότερα) και λίγο πιο αργό (δεν ξέρω αν στρώνει με την lollipop)

Αύριο σκέφτομαι να του περάσω μια custom lollipop Και είμαι ανάμεσα σε chupachups και crash

Ποια είναι πιο απροβλημάτιστη και πιο κοντά στην stock;

Οθοναρα αλλά καίει πολύ η άτιμη

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω τα περιφερειακά έχουν 6 μήνες εγγύηση το λέω με επιφύλαξη. Τουλάχιστον για την μπαταρία νομίζω ισχύει για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος.

Η φορτιστές που πωλούνται χωριά από την LG με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ίντερνετ έχουν 6μηνες εγγύηση γιατί όχι και αυτός που συνοδεύει το κινητό...? Πάρε αύριο ένα τηλ την LG αν είσαι εντός 6μηνου να ρωτήσεις

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ!Θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο στην αντιπροσωπεία!

Xiaomi Mi Mix 3

Νομίζω μόνο η μπαταρία είναι στο 6μήνο, όλα τα άλλα είναι 2ετία, το λέω με επιφύλαξη βέβαια αλλά σε G2 πάντως μου άλλαξαν τα μαμά ακουστικά περίπου 9 μήνες μετά την αγορά.

εγώ θα παίξω μπάλα με cm12 και ας είναι nightly

Μου αρεσουν πολυ οι nightly αλλα αποσο θυμαμαι δεν ειναι πολυ φιλικες με την μπαταρια.. Αν δοκιμασεις μπορεις να μας εντυπωσεις γενικοτερα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα απαντήσω στο θέμα με τις τροποποιήσεις, μιας και ταιριάζει ποιο πολύ εκεί
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

θα απαντήσω στο θέμα με τις τροποποιήσεις, μιας και ταιριάζει ποιο πολύ εκεί

Απλα πες το εδω ή στειλε μου πμ γιατι δεν το παρακολουθω το θεμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατέληξα στην cm12 αν και nightly είναι ότι καλύτερο υπάρχει.οι roms που είναι stock based δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους και τις δοκίμασα όλες.είναι απλά τραγικό το firmware της lg που τουλάχιστον προσπαθεί να το βελτιώσει.ώσπου λοιπόν να το βελτιώσει όσο πρέπει οι aosp είναι παράδεισος, το κινητό είναι πύραυλος, ότι πατάς πάει τρένο.το μόνο που θα μου λείψει είναι το knock code αλλά θα ζήσω και χωρίς αυτό.σε όλα τα άλλα είναι κομπλέ.κάμερα έβαλα snap hdr που είναι ισάξια της xcam.

για την μπαταρία θα ξέρω αφού το σκίσω λίγες μέρες :lol::p

επειδη σκεφτομαι να το παρω γτ ειναι σε πολυ καλη τιμη,θα ηθελα να μου πειτε την εμπειρια σας με την μπαταρια γιατι εχω καποιους ενδοιασμους και δεν θελω να ειμαι μονιμως πανω αππ την πριζα.με 2-3 ωρες 3g τη μερα και μετρια χρηση ποσο κραταει?κι εσεις καθε ποσο το φορτιζεται?

επειδη σκεφτομαι να το παρω γτ ειναι σε πολυ καλη τιμη,θα ηθελα να μου πειτε την εμπειρια σας με την μπαταρια γιατι εχω καποιους ενδοιασμους και δεν θελω να ειμαι μονιμως πανω αππ την πριζα.με 2-3 ωρες 3g τη μερα και μετρια χρηση ποσο κραταει?κι εσεις καθε ποσο το φορτιζεται?

Η αληθεια ειναι οτι η μπαταρια δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα οπως λεει και η παροιμια

"μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος".

Ποτε δεν το εκρινα γι αυτο μιας και η quand hd εχει αλλες απαιτησεις.

Προσωπικα καθε βράδυ το βαζω στην μπριζα αλλα κανω γενικα αρκετη χρηση σε wifi 3g και βιντεο.

Κλησεις δεν κανω διοτι για ομιλια έχω αλλο κινητό.

Για τη χρήση που αναφέρεις είσαι ok με φόρτιση κάθε βράδυ προχώρα άφοβα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρει κανείς το refresh rate της οθόνης στο lg g3;

Πιθανολογώ ότι είναι μεγαλύτερο μιας 1080p λογικά, για λόγους ξεκούραστης προβολής.

Για τη χρήση που αναφέρεις είσαι ok με φόρτιση κάθε βράδυ προχώρα άφοβα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρει κανείς το refresh rate της οθόνης στο lg g3;

Πιθανολογώ ότι είναι μεγαλύτερο μιας 1080p λογικά, για λόγους ξεκούραστης προβολής.

Δεν γνωρίζω τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, αλλά αν σε κουράσει η οθόνη του G3 , τότε πρέπει να επισκεφτείς οφθαλμίατρο

:cool:

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Από τις πιο ξεκούραστες και ευκρινείς οθόνες της αγοράς, χάνει ελαφρώς σε χρωματισμό και φωτεινότητα, όμως από ευκρίνεια είναι σούπερ
Konakis.

Από τις πιο ξεκούραστες και ευκρινείς οθόνες της αγοράς, χάνει ελαφρώς σε χρωματισμό και φωτεινότητα, όμως από ευκρίνεια είναι σούπερ

Ειδικα συγκριτικα με το G2 χανει αρκετα σε αυτα τα δυο που ειπε φιλτατε..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φωτεινότητα??? Δεν έχω πάει ποτέ πάνω από 70%. Δεν αντέχεται...

Google Pixel 6 Pro

αυτό με την φωτεινότητα είναι περίεργο, όπως ξαναείπα πρέπει να πας οφθαλμίατρο αν την έχεις στο 100%

τώρα για τα χρώμα είναι γούστα του καθενός.είδα από κοντά το note4 και το μόνο που με χάλασε ήταν τα πολύ έντονα χρώματα.πολύ ψεύτικα

αυτό με την φωτεινότητα είναι περίεργο, όπως ξαναείπα πρέπει να πας οφθαλμίατρο αν την έχεις στο 100%

τώρα για τα χρώμα είναι γούστα του καθενός.είδα από κοντά το note4 και το μόνο που με χάλασε ήταν τα πολύ έντονα χρώματα.πολύ ψεύτικα

Ετσι ειναι οι amoled. Αν εχεις μαθει σε αλλες οθονες πιθανον να σε ζαλισουν κιολας τα χρωματα στην αρχη. Αντιστοιχα οι χρηστες amoled θεωριυν ολες τις αλλες ξεπλυμενες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το note 4 έχει τις πιο φυσικές αποχρώσεις. Όχι υποκειμενικά, αλλά αντικειμενικά μέσα από μετρήσεις.

Φιλικά Γιώργος

αν και ήρθα από amoled, η αίσθηση του ips είναι μαγική.ότι άλλο μου φαίνεται χάλια

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το note 4 έχει τις πιο φυσικές αποχρώσεις. Όχι υποκειμενικά, αλλά αντικειμενικά μέσα από μετρήσεις.

σε σχέση με τα υπόλοιπα ναι ισχύει αυτό, αλλά δεν ξέρω δεν μου άρεσε σαν πρώτη εικόνα.βέβαια ήταν και το εκθεσιακό και είναι λίγο μπάχαλο.αν ήταν πιο κάτω η τιμή θα το έπαιρνα και ας με χαλούσαν τα χρώματα :lol::p

Παίδες, επειδή σκέφτομαι να πάρω το Νote 3, αν κάποιος είχε και τα δύο, έχει καλύτερη μπαταρία από το G3?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες, επειδή σκέφτομαι να πάρω το Νote 3, αν κάποιος είχε και τα δύο, έχει καλύτερη μπαταρία από το G3?

εγώ τα έχω και τα δύο. Το note 3 έχει ελάχιστα καλύτερη μπαταρία. Πάνω κάτω στα ίδια βγάζει υπολόγισε αναλόγως της χρήσης να βγάλει κανένα 30'45' παραπάνω και αν. Βέβαια γίνει με τη την lollipop γιατί της αδερφής μου το S5 η lolli το ξέσκισε. :worry:

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]