Jump to content

waterpolistas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by waterpolistas

  1. επειδη σκεφτομαι να το παρω γτ ειναι σε πολυ καλη τιμη,θα ηθελα να μου πειτε την εμπειρια σας με την μπαταρια γιατι εχω καποιους ενδοιασμους και δεν θελω να ειμαι μονιμως πανω αππ την πριζα.με 2-3 ωρες 3g τη μερα και μετρια χρηση ποσο κραταει?κι εσεις καθε ποσο το φορτιζεται?
  2. αν υπηρχε καμια προσκληση θα ημουν ευγνωμων!
  3. σορρυ παιδια...νομιζα οτι ι ημερομηνια ειναι το λογισμικο....εγω παντως να ξερετε το περασα απο το πσ...
  4. ρε παδια εμενα μπαινω μεσω wifi για να εγκαταστησω το νεο λογισμικο και μου λεει οτι δεν υπαρχει καινουργιο.η εκδοση που εχω ειναι 12,020...πειτε μου εαν ξερετε τι να κανω....
  5. ρε παιδια πειτε μου λιγο.....ενω εχω την ρυθμιση δικτιου του 5630 μου σε 3G μου λεει δεν διατιθενται πακετα δεδομενων....τι πρεπει να κανω??????????
  6. παιδια εχω το νοκια 5630 και θελω να σερφαρω στο ιντερνετ μεσω 3G απο το κινητο....πως μπορω????χρειαζονται καποιες ρυθμισεις????
  7. γεια σας και απο μενα....το εχω εδω και μια βδομαδα και μου αφησει αρκετα καλες εντυπωσεις....μονο μια ερωτηση...πως συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω 3G????
  8. παιδια μηπως ξερει κανενας ποια ειναι ι τιμη του κινητου στην κοσμοτε διοτι στο σαιτ δεν το εχει καθολου????
  9. στον γερμανο που πηγα να το αγορασω ετσι μου ειπαν
  10. paidia piga simera se ena katastima germanos gia na to agorasw kai mou eipan oti to exoun aposurei logw provlimatwn...kserete tipota gia auto??? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
×
×
  • Create New...