Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια γρήγορη ερώτηση μπας και το έχει πάθει και κανένας άλλος, μην κάνω άσκοπη αγορά: το κινητό όταν απαντώ κλήση ή όταν ανοίγω δεδομένα κάνει restart. Δεν το κάνει πάντα αλλα 1-2 φορές από τις 20 - 30 κλήσεις ανά ημέρα το κάνει. Υποθέτω πως πάω για μπαταρία ή είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα που λύθηκε αλλιώς;

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια γρήγορη ερώτηση μπας και το έχει πάθει και κανένας άλλος, μην κάνω άσκοπη αγορά: το κινητό όταν απαντώ κλήση ή όταν ανοίγω δεδομένα κάνει restart. Δεν το κάνει πάντα αλλα 1-2 φορές από τις 20 - 30 κλήσεις ανά ημέρα το κάνει. Υποθέτω πως πάω για μπαταρία ή είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα που λύθηκε αλλιώς;

Ξεκινάς με μπαταρία και αν δεν φτιάξει αλλάζεις rom. Ποια έχεις Τώρα?

lg g3 d855 32gb 3gb

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έχω δοκιμάσει zoe, fulmics και stock. Τώρα είμαι με fulmics... Μάλιστα την έκανα 2η φορά clean install γιατί νόμιζα πως ήταν η ρομ

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά μια βοήθεια, δεν μπορώ να βρω πως με διπλό κτύπημα στην οθόνη να ανοίγω και να κλείνω το τηλέφωνο

Παιδιά μια βοήθεια, δεν μπορώ να βρω πως με διπλό κτύπημα στην οθόνη να ανοίγω και να κλείνω το τηλέφωνο

Αυτό δεν έρχεται αυτόματα με το τηλέφωνο; Δεν θυμάμαι να το ενεργοποίησα κάπου.

Δεν το έχεις;

Live to ride, ride to live...

ψαξε στις ρυθμισεις-γενικες-προσβασημοτητα μηπως εχει κατι.

:ninja:

Μήπως άλλαξες launcher?

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν άλλαξα και δεν πείραξα τίποτα. Όπως έγραψα και σε ποιο πάνω νήμα την τελευταία εβδομάδα άρχισε να μου κάνει επανεκκίνησεις γρήγορες στην αρχή και τώρα στο τέλος ποιο αργές, (μάλλον από μπαταρία). Από αυτές με έφερε το πρόβλημα. Όταν αλλάξω ΧΡΗΣΤΗ από τις ρυθμίσεις δουλεύει κανονικά,αλλά στο νέο χρήστη δεν έχω όλα τα προγράμματα μέσα. Μπορώ από τον παλιό χρήστη να μεταφέρω χειροκίνητα ένα ένα τα προγράμματα στο νέο; ευχαριστώ.

εαν δεν ειναι θεμα τροφοδοσιας,ισως πειραξες σε ανυποπτο χρονο κατι και δεν θυμασε.ειναι απο τα παραξενα που συμβαινουν.

εαν δεν ειναι θεμα τροφοδοσιας,ισως πειραξες σε ανυποπτο χρονο κατι και δεν θυμασε.ειναι απο τα παραξενα που συμβαινουν.

Φίλε καλημέρα τελικά είναι όπως τα γράφεις δεν ήταν από μπαταρία, χθες το μεσημέρι το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και τώρα δουλεύει σπέσιαλ

Για πείτε παιδιά αξίζει μεταχειρισμενο στα 90 ευρώ σε άψογη κατάσταση το 2gb 16gb μοντέλο? Όχι για μένα για συγγενή θα πάει.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Για πείτε παιδιά αξίζει μεταχειρισμενο στα 90 ευρώ σε άψογη κατάσταση το 2gb 16gb μοντέλο? Όχι για μένα για συγγενή θα πάει.

και για σενα να ειναι ,ειναι πολυ καλο.

και για σενα να ειναι ,ειναι πολυ καλο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον σε αυτό θα πάω αν και ακούω συνέχεια για boot loops αλλά θα μπει αμέσως custom Rom Nougat οπότε πιστεύω να μην έχω θέμα. Τα έχω πάρει με φόβο τα LG με τα θέματα τους αλλά έχουν κορυφαιες τιμές κακά τα ψέματα.

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον σε αυτό θα πάω αν και ακούω συνέχεια για boot loops αλλά θα μπει αμέσως custom Rom Nougat οπότε πιστεύω να μην έχω θέμα. Τα έχω πάρει με φόβο τα LG με τα θέματα τους αλλά έχουν κορυφαιες τιμές κακά τα ψέματα.

Αν είναι για συγγενή που δεν έχει και πολυ ιδέα μην του βάλεις nougat custom Rom. Ολο και κάποια θέματα θα έχει.

lg g3 d855 32gb 3gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αν είναι για συγγενή που δεν έχει και πολυ ιδέα μην του βάλεις nougat custom Rom. Ολο και κάποια θέματα θα έχει.

lg g3 d855 32gb 3gb

Θα δω καμία καλή MM Rom να το περάσω. 85 ευρώ έκλεισα τελικά το κινητό είναι το 2gb 16gb έκδοση χωρίς γρατζουνιές στην οθόνη. Ελπίζω να βγει καλό και να μην έχω θέματα με Boot loops κτλ.

Βαλε τη zoe Rom ή την 30n με xceed kernel και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

lg g3 d855 32gb 3gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς με miracast? Έπαιξε πρόσφατα προσφορά για τον αντάπτορα της Microsoft (v1), μήπως τον δοκίμασε κανείς?

Βαλε τη zoe Rom ή την 30n με xceed kernel και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

lg g3 d855 32gb 3gb

Να σε καλά φίλε μου. Το παραλαμβάνω μάλλον αύριο ελπίζω να βγει καλό.

Σε συνέχεια του προηγούμενου ερωτήματος που έθεσα, σύμφωνα με φίλο εδώ στο φόρουμ, το G2 δουλεύει με το εν λόγω miracast adaptor χωρίς σπασίματα στο βίντεο.. όμως το G2 είναι στην επίσημη λίστα της MS, ενώ το δικό μας δεν..

Καλησπέρα μάγκες περιμένω το g3 το 32αρι σε μεταχειρισμένο. Έχετε να προτείνετε κάτι για να το στήσω να αλλάξω κάτι να βάλω κάτι ελπίζω ναμην πάθω κανα μπουτ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παιδιά τι καλώδιο προτείνετε να παρω για φόρτιση γιατί χάλασε αυτό που είχε ο φορτιστής και ενα άλλο κινέζικο που έβαλα χάλασε και αυτό σε δύο μέρες.

Ήρθε σήμερα το κινητό παιδια 85 ευρώ το πήρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι το 2 16 μοντέλο. Θα βάλω τη ρομ και τον Kernel που προτείνατε παραπάνω. Εξαιρετική οθόνη σε σύγκριση με την amoled του NOTE 3 που έχω κάπου χάνει η μία κάπου η άλλη.

Παιδιά τι καλώδιο προτείνετε να παρω για φόρτιση γιατί χάλασε αυτό που είχε ο φορτιστής και ενα άλλο κινέζικο που έβαλα χάλασε και αυτό σε δύο μέρες.

Aν δεν βιάζεσαι, πάρε τώρα το Blitzwolf με τον φορτιστή αυτοκινήτου από Κίνα εδώ που μπήκε σήμερα σε προσφορά στα 4$. Αξίζει και μόνο για το καλώδιο, το οποίο είναι διπλής όψης. Αν και AWG24, δεν υστερεί στο χρόνο φόρτισης του G3 από άλλα πιο κοντά και πιο χοντρά (τέτοιο είναι και το μαμά).

Και οι υπόλοιποι αν ψάχνετε για φορτιστή αυτοκινήτου ή/και καλώδιο, είναι ευκαιρία, χτυπήστε τα!

Edited by limna99

Θα περάσω αυτή ελπίζω να βγει καλή

https://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-fulmics-rom-3-0-tweaks-hub-ota-v30b-t3304556