Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερχονται ακόμη updates για την LP ?

Ρωτάω γιατί παραμένω σε LP και δεν έχω δει update από τότε που κυκλοφόρησε η ΜΜ

Εμένα μόνο αυτό μου είχε έρθει και ήταν πάρα πολύ μικρό, ούτε 1 mb αν θυμάμαι καλά. Μάλιστα είχαν πει άλλα 2-3 άτομα ότι είχε έρθει και σε αυτούς την ίδια περίοδο με εμένα.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια χαρά!

Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήση γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας, και αυτό που την "τρώει" είναι η υπηρεσία Google Play Services! :!:

Συμβαίνει και σε άλλους?

Έχω κάνει 2-3 επανεκκινήσεις αλλά εξακολουθεί.

Any idea?

Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72

εγω το παρατηρώ οτι τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταριά εδω κ μια εβδομάδα.

αλλα δεν ειναιι το google play services, δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει

Γεια χαρά!

Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήση γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας, και αυτό που την "τρώει" είναι η υπηρεσία Google Play Services! :!:

Συμβαίνει και σε άλλους?

Έχω κάνει 2-3 επανεκκινήσεις αλλά εξακολουθεί.

Any idea?

κανε μια διαγραφη δεδομενων απο τις ρυθμισεις-γενικες-εφαρμογες,μπορει να εφαγε σκαλωμα η εφαρμογη.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω το παρατηρώ οτι τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταριά εδω κ μια εβδομάδα.

αλλα δεν ειναιι το google play services, δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει

δοκιμασε να μην χρησιμοποιεις συνεχεια τον συνχρονισμο,οπως και την φωτεινοτητα φανταζομαι οτι ειναι στο αυτοματο.

:ninja:

Όταν κάνουμε 'wipe' από το twrp recovery το "internal storage" πρόκειται για τον φάκελο /data/media?

Επίσης, μου βγάζει το γνωστό μνμ "WARNING μπλα μπλα can't find matched cust for NT-code mcc/mnc [FFFFFF]" μετά από restore παλιότερου nandroid backup που έκανα. Το είχα και παλιότερα (έχω cosmote έκδοση) αλλά δεν θυμάμαι πώς το ξεφορτώθηκα τότε. Μπορεί να δει κάποιος τι πρέπει να υπάρχει στο φάκελο /cust τον δικό του (εμένα τώρα είναι τελείως κενός). Υπάρχει μόνο ένα αρχείο cust_path_mapping.cfg ή έχει και άλλα πράγματα;

Edited by limna99

Όταν κάνουμε 'wipe' από το twrp recovery το "internal storage" πρόκειται για τον φάκελο /data/media?

Επίσης, μου βγάζει το γνωστό μνμ "WARNING μπλα μπλα can't find matched cust for NT-code mcc/mnc [FFFFFF]" μετά από restore παλιότερου nandroid backup που έκανα. Το είχα και παλιότερα (έχω cosmote έκδοση) αλλά δεν θυμάμαι πώς το ξεφορτώθηκα τότε. Μπορεί να δει κάποιος τι πρέπει να υπάρχει στο φάκελο /cust τον δικό του (εμένα τώρα είναι τελείως κενός). Υπάρχει μόνο ένα αρχείο cust_path_mapping.cfg ή έχει και άλλα πράγματα;

Αν κανεις wipe το internal storage μαζί με το data σβήνονται Ότι έχεις μεσα στο κινητό.

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Xceed kernel v7a

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Για το warning που σου βγάζει, φλάσαρε αυτό το ζιπ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες!

Για το warning που σου βγάζει, φλάσαρε αυτό το ζιπ.

Δεν το χρησιμοποίησα το zip γιατί το είδα αργότερα, αλλά:

- πέρασα την stock rom με το lg flash tool

- την ρούταρα

- άλλαξα το recovery σε twrp

- έκανα wipe τα πάντα όλα

- επανέφερα το backup που είχα κρατήσει (το οποίο μου έβγαζε το μνμ και είχε άδειο φάκελο /cust)

και πλέον είναι γεμάτος ο φάκελος cust και δεν βγάζει το warning :)

Αν κανεις wipe το internal storage μαζί με το data σβήνεται ό,τι έχεις μεσα στο κινητό.

Έτσι νόμιζα και εγώ, όμως τότε πώς εξηγείται το παραπάνω;

Δηλ., γιατί το twrp backup (boot+system+data) δεν έσωσε το συγκεκριμένο directory; Στο system partition δεν είναι και αυτό;

Αφού με το advanced wipe θα έπρεπε να διαγράφεται ό,τι έχεις μέσα στο κινητό, πώς εμφανίστηκε γεμάτο το cust ενώ όταν πήρα το backup ήταν άδειο;

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Για πες για πες τι σκέφτηκες..

Τα backups τα επαναφέρω από την κάρτα μνήμης ή από otg usb, αλλά τα σώζω (αναγκαστικά) στην eMMC και στη συνέχεια τα μεταφέρω στην κάρτα μνήμης και στο pc για αποθήκευση. Αν δεν τα σώσω στην εσωτερική μνήμη βγαίνουν 'corrupted'. Είναι επειδή η κάρτα δεν είναι αρκετά γρήγορη; Είναι επειδή επιλέγω συνήθως compression και δεν προλαβαίνει ο επεξεργαστής; Δεν ξέρω. Πάντως ελέγχω πριν τα αποθηκεύσω/ επαναφέρω και αν ξεζιπάρονται στο pc και με το verification option του twrp.

Edited by limna99

εγω επιλεγω να κανω μπακαπ απευθειας στην καρτα sd χωρις καμια αλλη επιλογη για συμπιεση κλπ.μια φορα που το μπακαπ το μετεφερα σε pc και μετα ξανα στην sd επαθα αυτο που επαθες,δηλαδη corrupted και αναγκαστηκα να περασω ξανα οριτζιναλ ρομ κλπ.

εχω ενα προβλημα το οποιο εμφανιζεται παροδικα και ειναι το εξης,οταν το συνδεω με το λαπτοπ μεσω usb το αναγνωριζει αλλα σε απροσδιοριστο σημειο ξαναζηταει αποδοχη συνδεσης με οτι συνεπαγεται αυτο,δηλ. διακοπη συνδεσης χανοντας την μεταφορα αρχειου που γινοταν την στιγμη εκεινη.δοκιμασα αλλη θυρα,αλλο καλωδιο,αλλη..ρομ,αλλα το προβλημα παραμενει.υποψιαζομαι usbport αλλα γινεται μια να δουλευει και μια οχι? καμια ιδεα πριν το σερβις?

Κάποιος να προτείνει πρόγραμμα για root σε G3;

Απ ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δε λειτουργεί κανένα απ όσα ξέρω kingo, purpledrake, oneclick κλπ για κάποιο λόγο :wacko:

Είμαι με 32αρι με την 6.0...

Κάποιος να προτείνει πρόγραμμα για root σε G3;

Απ ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δε λειτουργεί κανένα απ όσα ξέρω kingo, purpledrake, oneclick κλπ για κάποιο λόγο :wacko:

Είμαι με 32αρι με την 6.0...

Ποια έκδοση?

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Xceed kernel v7a

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ποια έκδοση?

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Xceed kernel v7a

Με την V30N είμαι..

Με την V30N είμαι..

Μόνο αν περάσεις προηγούμενη έκδοση που ρουτάρετε όπως την 30B,C,F,J και μετά περάσεις μια bumped ρουταρισμένη 30N.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδιά καλησπέρα!

Έχετε να προτείνετε κάποια καλή custom rom? Με ενδιαφέρει να είναι κυρίως smooth και stable και σε δεύτερη μοίρα η παραμετροποίηση..

παιδιά μια βοήθεια. ποια είναι η τελευταία ρομ για το g3 και που τη βρίσκω;

v30n διαλέγεις από εδώ ποια θες.

Παιδιά καλησπέρα!

Έχετε να προτείνετε κάποια καλή custom rom? Με ενδιαφέρει να είναι κυρίως smooth και stable και σε δεύτερη μοίρα η παραμετροποίηση..

Zoe Rom v30, στοκ χωρις τα περιττά της στοκ τα οποία αν τα θέλεις μπορείς να τα βάλεις γιατί σε αφήνει να διαλέξεις στην εγκατάσταση.

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Xceed kernel v7a

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro