Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως στο g3 στου όποιου το thread είμαστε, δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι υπόθεση λίγων λεπτών

Ο johny_pl αναφερεται σε μεταγενεστερα lg, οπου φυσικα το προβλημα δεν ειναι ο χρονος που απαιτείται.

Έχεις δικιο ομως ειμαστε off topic, και θα ημασταν ακομα και αν μιλουσαμε για g3.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια, επειδη μου εσπασε το ενα βυσμα απο το μπλοκ του φορτιστη που μπορουμε να βρουμε το ιδιο;

Επισης, αυθεντικη μπαταρια απο τη procardia; Εχει αρχισει να μου κανει νερα και λεω να την αλλαξω μεσα στο καλοκαιρι.

Παιδια, επειδη μου εσπασε το ενα βυσμα απο το μπλοκ του φορτιστη που μπορουμε να βρουμε το ιδιο;

Επισης, αυθεντικη μπαταρια απο τη procardia; Εχει αρχισει να μου κανει νερα και λεω να την αλλαξω μεσα στο καλοκαιρι.

Πριν κανά μήνα που ρώτησα για μπαταρία στην Procordia, την είχαν 15€.

Υποθέτω θα έχουν και φορτιστή, αν και δεν είναι απαραίτητο να βρεις τον ίδιο, αρκεί να σου δίνει τουλάχιστον όσα Αμπερ δίνει και ο γνήσιος (αν δίνει λιγότερα θα έχεις αργή φόρτιση).

Πριν κανά μήνα που ρώτησα για μπαταρία στην Procordia, την είχαν 15€.

Υποθέτω θα έχουν και φορτιστή, αν και δεν είναι απαραίτητο να βρεις τον ίδιο, αρκεί να σου δίνει τουλάχιστον όσα Αμπερ δίνει και ο γνήσιος (αν δίνει λιγότερα θα έχεις αργή φόρτιση).

Και ξερεις αν τους παιρνω τηλεφωνο για να μου το στειλουν; Δεχονται αντικαταβολη; Κοστος αντικαταβολης;

Θελω να παρω και τη μπαταρια και τον φορτιστη (ειδικα αυτα τα δυο) απο αυτους για την εγγυηση και για λογους ψυχικης ηρεμιας.

Βλεπω πολλα περιστατικα σκασιματων μπαταριων τελευταια και δεν θελω να εχω αυτο το πραγμα στο μυαλο μου, οσο μικρη πιθανοτητα και να ειναι, αν την παρεις απο εναν 3ο και παιζει να σου στειλουν καμια μουφα. Better safe (και ταπι) than sorry...

ναι το στέλνουν και δέχονται και αντικαταβολή που είναι 3-4 ευρώ.ρίξε τους ένα τηλέφωνο
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

ναι το στέλνουν και δέχονται και αντικαταβολή που είναι 3-4 ευρώ.ρίξε τους ένα τηλέφωνο

Ναι σαι καλα!

Σχεδόν 20 ευρώ με αντικαταβολή την παρέλαβα χτες. Ημερομηνια παραγωγης ειναι Μαίος 2016 αλλα ο κωδικός παραγωγής το ειδα ίδιον με αυτη που είχα. Το ερώτημα ειναι μετά απο 1-1,5 χρόνο θα κάνει τα ίδια το κινητό restart κλπ ή λύθηκε το θέμα?

Σχεδόν 20 ευρώ με αντικαταβολή την παρέλαβα χτες. Ημερομηνια παραγωγης ειναι Μαίος 2016 αλλα ο κωδικός παραγωγής το ειδα ίδιον με αυτη που είχα. Το ερώτημα ειναι μετά απο 1-1,5 χρόνο θα κάνει τα ίδια το κινητό restart κλπ ή λύθηκε το θέμα?

Ολες οι μπαταρίες αυτού του τύπου έχουν πεπερασμένο χρόνο ζωής. Συνήθως 1,5 με 2 χρόνια, μπορεί και παραπάνω, εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των πλήρων φορτίσεων, αλλά και από την χρήση που κάνεις. Οπως και νάναι, αφού είναι αποσπώμενη, όταν αρχίζει να τα φτύνει την αλλάζεις και καθάρισες.

Ξεκαθαρα ναι.

Κινηταρα απο τις λιγες. Εμενα αν δεν εκανε bootloop θα το ζοριζα ενα ακομα χρονο ευκολα.

Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H MM τα έχει κάνει @κατά σε πολλές συσκευές ειδικά η lg με g3 & g4 έχει σοβαρό θέμα
Konakis.

Το ότι κάποιοι έχουν θέμα με την 6 δεν σημαίνει ότι έχουν και όλοι? Και η 5 στην αρχή δεν είχε "θέματα" σε σχέση με την 4.4 Όταν είχε βγει?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το ότι κάποιοι έχουν θέμα με την 6 δεν σημαίνει ότι έχουν και όλοι? Και η 5 στην αρχή δεν είχε "θέματα" σε σχέση με την 4.4 Όταν είχε βγει?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλά τα περιστατικά με bootloop και καμμένες πλακέτες αυξάνονται και πληθύνονται. Σήμερα μόνο διάβασα 3 περιπτώσεις με bootloop στο φόρουμ. Το ζήτημα είναι να λύνονται εύκολα όπως με ένα hard reset. Επίσης άλλο είναι υπάρχουν bugs σε μια ρομ μετά από αναβάθμιση και άλλο να χρειάζεται το κινητό "συνεργείο" μετά από αναβάθμιση. Κάτι δεν έχει κανει σωστά η LG με την marshmallow, δεν γίνεται τα ίδια πράγματα να συμβαίνουν σε 2 διαφορετικά μοντέλα, αν και τα περιστατικά είναι πολύ λιγα στο g3 και ελπίζω να μείνουν εκεί.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Μα δεν είναι τυχαίο αν δεν απατώμαι ότι η lg απέσυρε την official MM OTA?...αυτό και μόνο δείχνει ότι υπάρχουν θέματα
Konakis.

Φιλοι μου , χωρις να θελω να ματιαστω εγω η το κινητο μου , με οσα διαβαζω, νιωθω ευλογημενος κατοχος G3.

Eγω παει και εγω γυρισει σε 5 και 6 εκδοση καμια 10αρια φορες δοκιμαζοντας νεες και παλιες ρομ , τις μισες φορες με custom kernel.

ΠΟΤΕ δεν εμαθα τι ειναι random restart, bootloop , wifi freeze , ρωγμες κλπ....

Πλεον ειμαι και εγω σε fulmics 5.3 και απλα ανεχομαι λιγακι τις εκπτωσεις που εχει σε σχεση με την Lollipop αλλα κατα τα αλλα δεν εχει κανει κιχ.Ουτε τωρα ουτε ποτε.

Οσοι εχετε αυτα τα θεματα τα εχετε πανω στην στοκ MM ;

Η διαρκεια ειναι παντου ιδια.καλη ειναι η fulmicks 5.1 και μετα μεσω οτα σε 5.2 και 5.3.

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλοι μου , χωρις να θελω να ματιαστω εγω η το κινητο μου , με οσα διαβαζω, νιωθω ευλογημενος κατοχος G3.

Eγω παει και εγω γυρισει σε 5 και 6 εκδοση καμια 10αρια φορες δοκιμαζοντας νεες και παλιες ρομ , τις μισες φορες με custom kernel.

ΠΟΤΕ δεν εμαθα τι ειναι random restart, bootloop , wifi freeze , ρωγμες κλπ....

Πλεον ειμαι και εγω σε fulmics 5.3 και απλα ανεχομαι λιγακι τις εκπτωσεις που εχει σε σχεση με την Lollipop αλλα κατα τα αλλα δεν εχει κανει κιχ.Ουτε τωρα ουτε ποτε.

Οσοι εχετε αυτα τα θεματα τα εχετε πανω στην στοκ MM ;

Μαζι βαλε και εμενα.φτου φτου.

:ninja:

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει αναβάθμιση στην android 6 (μεσω LG PC Suite) εδω και 1-2 εβδομαδες περίπου. Όλα καλα μέχρι σήμερα, μόλις ξύπνησα και πήγα να ξεκλειδώσω το κινητό δεν αναβε καθόλου η οθόνη. Μετά απο restart με αφαίρεση μπαταριας η οθόνη αναψε για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά πάλι νέκρα. Το κινητό δουλεύει κανονικά γιατί ακούω ότι ανοίγει και μετά απο πολλά πατήματα στο κουμπί ξεκλειδώματος αναβει η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα πάλι και το κινητό εχει ανοίξει κανονικά.

Εχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η αναβάθμιση στο λογισμικό ? Πρέπει να το στείλω στο service ή μπορώ να κάνω hard reset μονος μου ? Τι ισχύει με την εγγύηση σε αυτή την περίπτωση ?

Edited by kokos_nikos

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει αναβάθμιση στην android 6 (μεσω LG PC Suite) εδω και 1-2 εβδομαδες περίπου. Όλα καλα μέχρι σήμερα, μόλις ξύπνησα και πήγα να ξεκλειδώσω το κινητό δεν αναβε καθόλου η οθόνη. Μετά απο restart με αφαίρεση μπαταριας η οθόνη αναψε για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά πάλι νέκρα. Το κινητό δουλεύει κανονικά γιατί ακούω ότι ανοίγει και μετά απο πολλά πατήματα στο κουμπί ξεκλειδώματος αναβει η οθόνη και το κινητό εχει ανοίξει κανονικά.

Εχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η αναβάθμιση στο λογισμικό ? Πρέπει να το στείλω στο service ή μπορώ να κάνω hard reset μονος μου ? Τι ισχύει με την εγγύηση σε αυτή την περίπτωση ?

Δοκιμασε ξανα εγκατασταση οπως την εκανες αλλα μην κανεις μπακαπ με το pcsuite,συμφωνα με οδηγια της lg.επισης παιζει και να εχεις προβλημα με μπαταρια αν ειναι 1-1,5 χρονου.

:ninja: