Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά με την ΜΜ όσον αφορά τη διάρκεια μπαταρίας είστε ικανοποιημένοι? Εγώ παρατηρώ μεγάλο battery drain σε σχέση με lollipop. Ειδικά με screen off η κατανάλωση είναι μεγάλη, περίπου από το 100% στο 80% μέσα σε 5 ώρες περίπου.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Δεν γίνεται αυτό που λες φίλε μου, εμένα μου τρώει μόνο 5% το βράδυ όταν κοιμάμαι κανένα 10ωρο έχοντας ανοιχτό το wifi. Θα πρότεινα όχι μόνο σε σένα, αλλά και σε όλους να βγάλετε την official εφαρμογή του facebook και να χρησιμοποιήτε σελιδοδείκτη του crhome ή κάποιου άλλου browser για το facebook, θα δείτε τρομερή διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας ειδικά στην αναμονή. Επίσης χρησιμοποιώ Greenify μιας και έχει βγει και για non-root συσκευές.

Edit: Αν το παθαίνει δυο φορές το μήνα τότε κάποια εφαρμογή ξεχνάς ανοιχτή, δεν γνωρίζω αν συμβαίνει κάτι άλλο..

Edited by maxmouts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου συνεβει και εμένα πριν κάνα μήνα. Σε μια εφαρμογή μου το έκανε νομίζω μια για το φειςμπουκ όχι όμως την γνωστή κακή οριτζιναλ εφαρμογή.

Δεν μπορούσα να κάνω κυλιση κάτω η επάνω ότι ακουμπούσα το άνοιγε. Πέρασε με επανεκκίνηση και απεγκατσατση της εφαρμογής. Από τότε ξανά δεν το έκανε.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άστο φίλε μου με εχει διαλύσει αυτή η ιστορια

Using Tapatalk

Kαλησπερα και χρονια πολλα εχει κανεις προβλημα με το gps της συσκευης?λειτουργω το προγραμμα sygin στο κινητο και καθε λιγο χανει το σημα για 2-3 λεπτα,πριν το λειτουργουσα σε ενα galaxy s3 και ποτε δεν ειχα προβλημα,διαβασα σε ξενα φορουμ για πολλα προβληματα με το gps του g3,το τηλεφωνο ειναι στοκ με την mm,εχει κανεις αναλογο προβλημα?υπαρχει λυση?

Τις 2 προηγουμενες μερες δουλευα το sygic για πανω απο 5 ωρες συνολικα.Ειχα παρατηρησει και εγω παλιοτερα το να χανεται ξαφνικα το σημα.Αυτες τις ωρες που το ειχα ανοιχτο δεν χαθηκε ποτε ουτε για 1 δευτερολεπτο.

Επι τη ευκαιρια οριστε τα καλυτερα στατιστικα που εχω βγαλει μεχρι στιγμης.Κυρια χρηση : 2,5 ωρες πλοηγηση μεσω GPS με φωτεινοτητα αυτοματη απογευμα με βραδυ , 20 λεπτα youtube μεσω 3G για 20 λεπτα περιπου , 20 λεπτα κλησεων και συνολο χρησης 26 ωρες.

Εβγαλα την εικονα στο 4% αλλα απο τοτε εχει ανεβει 2 φορες στο 6 και συνεχιζει αναμμενο το τηλεφωνο με wifi...

http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Screenshot_2016-05-02-20-16-47_zpsvbj4qqds.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Screenshot_2016-05-02-20-16-55_zps1vc9kwbg.png

το χρησιμοποιω μονο με τους αισθητηρες της συσκευης χωρις βοηθεια απο δυκτια κινητης και ασυρματα δυκτια και ναι ετσι ξαφνικα χανει το σημα και το sygin αλλα και αλλη εφαρφογη gps καποιο θεμα με τη συσκευη πρεπει να ειναι..

Καλησπέρα παιδες.

Πηρα σημερα το 16αρι.

Εχει περασμενη την 4.4.2 και δε βρησκει λεει update.

Υπαρχει λογος να την περασω την MM? Τι θα κερδισω? Φαινεται να ρολλαρει σουπερ η κιτκατ.

Διαβασα αρκετες γκρινιες εδω και λεω να κατσω στ'αυγα μου... Τι προτεινετε?

Lumia 1020 προς πώληση. Link

Καλησπέρα παιδες.

Πηρα σημερα το 16αρι.

Υπαρχει λογος να την περασω την MM? Τι θα κερδισω? Φαινεται να ρολλαρει σουπερ η κιτκατ.

Κατσε στα αυγα σου εγω με το τζι2 σε αυτη εχω κατσει εδω και 2 χρονια και δεν εχω το παραμικρο θεμα .Τωρα αν εισαι γκρινιαρης χαχαχαχα κατι θα βρεις να γρινιαξεις.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα παιδες.

Πηρα σημερα το 16αρι.

Αν βάλεις την 5.0 (Lollipop) θα είσαι μια χαρά και καλύτερα από την 4.4.2 (KitKat). Δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα η έκδοση αυτή.

Όσο για την 6.0 (Marshmallow), είναι πραγματικά κορώνα - γράμματα. Η LG προτρέπει να την βάζουμε στήνοντας την συσκευή σαν νέος χρήστης. Άρα, εμμέσως, παραδέχεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από αρκετούς χρήστες εδώ. Όλο και κάποια εφαρμογή ή ρύθμιση παρουσιάζει προβληματάκια. Χώρις να είναι στάνταρ τι και ποιά. Άλλα προβλήματα λύνονται απλά, με διαφορους τρόπους ή με μια απλή επανεκκίνηση της συσκευής, κι άλλα χρειάζονται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Hard Reset, όπως λέμε στα ελληνικά). Πάντως αν κάτσει καλά, η συσκευή θα είναι πιο γρήγορη, πιο smooth και με καλύτερη διαχείρηση. Μιλάω πάντα για stock κατάσταση.

Χρόνια Πολλά παιδιά. Η κάμερα μου κολλάει πολύ συχνά τελευταία και στη συνέχεια κρασαρει. Το κάνει αυτό ανεξαρτήτως εφαρμογής που τη χρησιμοποιεί και ενώ έχω δοκιμάσει να κάνω εκκαθάριση δεδομένων κτλ. Έχει κανείς καμιά ιδέα; έχω σκεφτεί ότι μπορεί να οφείλεται στο laser auto focus καθώς καμία φορά δοκιμάζω να το καθαρίσω πρόχειρα και μπορεί να δουλέψει κανονικά στη συνέχεια (όχι όμως πάντα).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 14 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΠΤ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΣΑΣ!!!!

Καλησπέρα παιδες.

Πηρα σημερα το 16αρι.

Μείνε στην KitKat, όταν βαρεθείς πας σε Lolipop και όταν βαρεθείς ξανά πας σε MM.

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 14 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΠΤ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΣΑΣ!!!!

ή είμαστε τυχεροί ή κάτι λάθος κάνουν οι άλλοι.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σιγουρα κατι λαθος κανουν και εγω εχω 2 g3 και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα και τα εχω ξεσκιση σε ρουτ και κουστομιες.

:ninja:

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το g3 και διαβάσει εδώ στό

φόρουμ όλα αυτά που γράφονται θα πάρει δρόμο...

Καί εγώ πού έχω το 32άρι περίπου 2 μήνες (Γαλλικό)και προβληματίστηκα να

περάσω την ΜΜ τελικά την πέρασα, συνολικά από το τηλεφωνο είμαι πολύ

ευχαριστημένος με νορμάλ χρήση πού του κάνω.Στα 260 € που το πήρα θεωρώ

ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το g3 και διαβάσει εδώ στό

φόρουμ όλα αυτά που γράφονται θα πάρει δρόμο...

Καί εγώ πού έχω το 32άρι περίπου 2 μήνες (Γαλλικό)και προβληματίστηκα να

περάσω την ΜΜ τελικά την πέρασα, συνολικά από το τηλεφωνο είμαι πολύ

ευχαριστημένος με νορμάλ χρήση πού του κάνω.Στα 260 € που το πήρα θεωρώ

ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές.

οσο για την τιμη στην αγορα υπαρχουν πολλα αλλα g3 δεν ειναι;) ειδικα για κατι καλες κινεζικες που υπαρχουν ναι μεν..αλλα ολες σχεδον εχουν mediatek επεξεργαστη,που δεν τον εμπιστευομαι, και αμφιβολη υποστηριξη σε θεματα αναβαθμησης κλπ. το κυριωτερο παντως αν διαβασει καποιος και τα φορουμ αλλων συσκευων θα δει οτι ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ συσκευη δεν υπαρχει.

:ninja:

Εγω το μονο παραπονο που εχω ειναι τα χαζολαγκς που οφειλονται στο software και το απαραδεκτο σημα.

Εκει κομτα στα 230 ευρω παιζει το xiaomi redmi note 3 pro. Μεταλλικο, πανεμορφο με snapdragon 650. Στα μειον η εγγυηση ενος ετους και ειδικα οταν πρεπει να το στειλεις πισω στην κινα.

Καλημέρα σας, το G3 του αδερφού μου παρουσιάζει τα εξής προβλήματα:

1. Δύο κοκκινίλες στην μέση της οθόνης, μεγέθους 2-3 εκατοστών, που φαίνονται μόνο σε σκούρο φόντο

2. Ξεσυγχρονίστηκε το φλας με την κάμερα, δλδ νύχτα δεν μπορεί να τραβήξει φωτογραφία (του είπα να κάνει μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)

Το κινητό είναι ακόμα στην εγγύηση, περνάει το θέμα με τις κοκκινίλες??

οσο για την τιμη στην αγορα υπαρχουν πολλα αλλα g3 δεν ειναι;) ειδικα για κατι καλες κινεζικες που υπαρχουν ναι μεν..αλλα ολες σχεδον εχουν mediatek επεξεργαστη,που δεν τον εμπιστευομαι, και αμφιβολη υποστηριξη σε θεματα αναβαθμησης κλπ. το κυριωτερο παντως αν διαβασει καποιος και τα φορουμ αλλων συσκευων θα δει οτι ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ συσκευη δεν υπαρχει.

Διαβάζω και εδώ γιατί έχω και το LG g3 στην οικογένεια και το xiaomi redmi note 2, εγώ προσωπικά.

Επειδή εγώ ασχολούμαι με αναβαθμίσεις, προβλήματα κλπ.

Στο δικό μας φόρουμ γκρινιάζουν επίσης για μια συσκευή 130 με 160 ευρώ αναλόγως την έκδοση ενώ βλέπω τα ίδια και εδώ. Η κάθε συσκευή έχει υπέρ και κατά για τα λεφτά που δίνεις. Μόνο μια ένσταση, όσον αφορά για κινέζικο κινητό και υποστήριξη η xiaomi μια χαρά έχει αν και αντιλαμβάνομαι ότι μίλησες γενικότερα.

Ήθελα να προσθέσω επίσης ότι όταν μπαίνεις στο Facebook η απόκριση της οθόνης είναι παραπάνω ευαίσθητη. Δεν το κάνει κάπου αλλού. Βλέπω ότι συμβαίνει γενικότερα στο g3.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Σιγουρα κατι λαθος κανουν και εγω εχω 2 g3 και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα και τα εχω ξεσκιση σε ρουτ και κουστομιες.

αν δε βάζεις συχνά ακουστικά δε κάνει τη ρωγμή, αν δε το αφήνεις να λιάζεται δεν κάνει λεκέδες η οθόνη

σε θέμα software είναι και τι κάνεις, εγώ πάντως μετά από απανωτές rom τη μία πάνω στην άλλη έχει έρθει ο καιρός να κάνω factory reset, σήμερα είχε κολλήσει και δε χτύπησε το ξυπνητήρι και μετά κόλλησε και στη δουλειά και χρειάστηκε να αφαιρέσω μπαταρία

και το καθάρισμα τη cache δε νομίζω να βοηθάει και τόσο πλέον

γενικά όμως η συσκευή παραμένει απροβλημάτιστη

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Αξίζει το G3 για κινητό που θα πέφτει σκάλισμα ;

Θα ήθελα rom χωρίς περιττά και αν υπάρχει kernel που να δίνει δυνατότητα να ζωντανέψεις τα χρώματα της οθόνης όπως είχα κάνει κάποτε σε Nexus 4 και franco kernel.

Και αν γίνονται αυτά χωρίς να χάνεται η εγγύηση, γίνεται πιο γρήγορο το κινητό ;

Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα το Flex2 και φίλος το G3 και το φλεξ ήταν πραγματικά κλάσεις πιο γρήγορο. Αλλάζει αυτό ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αξίζει το G3 για κινητό που θα πέφτει σκάλισμα ;

Θα ήθελα rom χωρίς περιττά και αν υπάρχει kernel που να δίνει δυνατότητα να ζωντανέψεις τα χρώματα της οθόνης όπως είχα κάνει κάποτε σε Nexus 4 και franco kernel.

Και αν γίνονται αυτά χωρίς να χάνεται η εγγύηση, γίνεται πιο γρήγορο το κινητό ;

Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα το Flex2 και φίλος το G3 και το φλεξ ήταν πραγματικά κλάσεις πιο γρήγορο. Αλλάζει αυτό ;

Η αποψη μου. Αν θες σκαλισμα πας σε nexus. Για το g3 οταν εψαξα ειδα οτι δεν παιζουν και πολλα οποτε δεν το ρουταρα καν. Και εγω απο nexus προερχομαι...και σε nexus θα επιστρεψω μετα απο το g3.

Edited by AlexVag

Τελικά το flickering στην οθόνη το έφτιαξα....fingers crossed. Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο bug με την front camera και το auto brightness. Τέλος πάντων ανοιξα το τηλέφωνο έβαλα ένα πολύ μικρό χαρτάκι πίσω από την κάμερα στο ασήμι καλυμμα και μέχρι στιγμής όλα καλά......εξαιρετικό κινητό αλλά αυτές οι διαφορές ποιότητας στην παραγωγή είναι απίστευτες. Το δικό μου είναι early batch

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Using Tapatalk