Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν κατεβαζω την κουρτινα κ βαζω σιγαση μ βγαζει στιγμιαια μια πρασινη ειδοποιηση οτι οι ειδοποισεις θα ακουγονται κανονικα στο αθορυβο προφιλ.τι εννοει;αφου ειναι αθορυβο γιατι ακουγονται οι ειδοποιησεις;ποιες ειδοποιησεις εννοει;;

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οταν κατεβαζω την κουρτινα κ βαζω σιγαση μ βγαζει στιγμιαια μια πρασινη ειδοποιηση οτι οι ειδοποισεις θα ακουγονται κανονικα στο αθορυβο προφιλ.τι εννοει;αφου ειναι αθορυβο γιατι ακουγονται οι ειδοποιησεις;ποιες ειδοποιησεις εννοει;;

ισως το ξυπνητηρι.

:ninja:

Σε σίγαση δεν ακούς τις κλήσεις που δέχεσαι αλλά το ξυπνητήρι για παράδειγμα.

Υπάρχει και το μην ενοχλείτε με περισσότερες ρυθμίσεις επιλογές μέσα από το μενού του ήχου.

Nifros Εκανες hard reset μετα την αναβαθμιση;;

Όχι. Δεν εκανα hard reset. Βαρέθηκα το σετάρισμα. Δυστυχως. Το πήγα στη Procordia. Θα ενημερώσω...

Edited by nifros

Τριξιμο μου κανει το πισω καπακι από την πρωτη μερα που το πηρα κοντα στο volume down αλλα όχι το ιδιο το πληκτρο. Με χαλαει λιγο αλλα δεν εδωσα ποτε ιδιαιτερη σημασια. Θα επρεπε να ανυσηχω?

το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάστηκε και εμένα, αλλά μετά από δύο μήνες. Δεν μου είχε πέσει ποτέ κάτω ή κάτι τέτοιο. Προέκυψε ξαφνικά..

εχω μπερδευτεί παιδιά,γιατί άλλοι λένε να γίνει το hard reset και άλλοι όχι(μόνο εαν προκύψουν προβλήματα).Τελικά αξίζει να μεταβούμε στην 6άρα ή να μείνουμε στην 5.0 και βλέπουμε για αργότερα....

και εγω βαριέμαι το σετάρισμα από την αρχή

Ζεις μονάχα μια φορά..

εχω μπερδευτεί παιδιά,γιατί άλλοι λένε να γίνει το hard reset και άλλοι όχι(μόνο εαν προκύψουν προβλήματα).Τελικά αξίζει να μεταβούμε στην 6άρα ή να μείνουμε στην 5.0 και βλέπουμε για αργότερα....

Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα.εκανα hard reset ομως.για μενα πεταει η 6αρα..πολυ καλυτερη συνολικα..αν βαριεσαι μην κανεις ρεσετ κ αν σ προκυψει προβλημα κανεις..

Oπως το λες....προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα και παντα προτιμω την δουλεια του greenify donate.Ξερω να το δουλευω τοσο καιρο και δεν το αλλαζω.

Αν καταλαβα καλα αυτο συμβαλει στην διαχειριση μπαταριας οταν ειναι σε αναμονη ; Γιατι κατι τετοιο ποτε δε με απασχολησε οταν πεφτει 1-2 % ανα 12ωρο.Εκει στη google μπορουν να κανουν κατι να υπαρχει μεγαλυτερη αποδοση στη χρηση και να μην ψαχνομαστε ολοι μαζι και ο καθενας ξεχωριστα πως μπορουμε να το κανουμε αυτο ;;

Ανάλογα την εφαρμογή και τη λειτουργία της στο παρασκήνιο, όταν δεν έχεις επιλεγμένη κάποια το doze επεμβαίνει αντίθετα αν είναι επιλεγμένη θα συνεχίζει να τρέχει αυτά σε γενικές γραμμές γιατί δεν το έχω ψάξει αναλυτικότερα.

Άρα εξαρτάται από την εφαρμογή και τη λειτουργία της στο παρασκήνιο.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την εξάρα χωρίς να έχω κάνει hard reset. Δεν χρειάζεται να κάνεις σετάρισμα, για μένα προχώρα άφοβα.

Πιστεύω 9 στις 10 περιπτώσεις δεν θα χρειαστείς να κάνεις το οτιδήποτε μετά την αναβάθμιση.

Don't be dull go ahead.

Roll απλα καποια παιδια πιο πριν εχουν γραψει οτι εχουν bootloop οποτε κανουν επαναφορα για σιγουρια.κ γω παντως πιστευω οτι τους ετυχε γιατι σε παλιοτερες εκδοσεις ουτε εγω εκανα επαναφορα κ λειτουργουσαν ολα μια χαρα..

Όχι. Δεν εκανα hard reset. Βαρέθηκα το σετάρισμα. Δυστυχως. Το πήγα στη Procordia. Θα ενημερώσω...

Και μάλλον δεν θα ήταν σοφό να κανείς reset με την αναβάθμιση ανολοκλήρωτη.

Μια μικρή υπομονή και τι έγινε.

Edited by roll

Και μάλλον δεν θα ήταν σοφό να κανείς reset με την αναβάθμιση ανολοκλήρωτη.

Μια μικρή υπομονή και το έγινε.

Εγω οταν παλια ειχα παρει την lg τηλεφ.μ ειχαν πει οτι κ να μην εχει παει καλα η αναβαθμιση αν κανεις hard reset φτιαχνουν ολα τα αρχεια του συστηματος..ετσι ειπαν τι να σ πω..κουφο το ακουω..

Oπως το λες....προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα και παντα προτιμω την δουλεια του greenify donate.Ξερω να το δουλευω τοσο καιρο και δεν το αλλαζω.

Αν καταλαβα καλα αυτο συμβαλει στην διαχειριση μπαταριας οταν ειναι σε αναμονη ; Γιατι κατι τετοιο ποτε δε με απασχολησε οταν πεφτει 1-2 % ανα 12ωρο.Εκει στη google μπορουν να κανουν κατι να υπαρχει μεγαλυτερη αποδοση στη χρηση και να μην ψαχνομαστε ολοι μαζι και ο καθενας ξεχωριστα πως μπορουμε να το κανουμε αυτο ;;

η συσκευή μας ρουφάει, θα σου πω το εξής, άνοιξε ένα cpuz και δες τη συμπεριφορά των πυρήνων ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα

θα δεις ότι τουλάχιστον 2 από τους 4 πυρήνες δεν κάνουν stop και θα δεις ότι τουλάχιστον ο ένας από αυτούς ανεβάζει συχνότητα πάνω από τα ελάχιστα 300 mhz

σε άλλο κινητό που είχα με snap 800 (βέβαια είχε ανάλυση 1080) αν δεν έκανες τίποτα οι 3 από τους 4 σταματούσαν να δουλεύουν και ο ένας έμενε απλά στα 300 mhz έτσι χωρίς να συμβαίνει κάτι

οπότε ακόμα και idle το κινητό καίει και με την οθόνη του καίει ακόμα περισσότερο, βέβαια ο 808 στο g4 είναι πολύ λιγότερο ενεργοβόρος

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Roll απλα καποια παιδια πιο πριν εχουν γραψει οτι εχουν bootloop οποτε κανουν επαναφορα για σιγουρια.κ γω παντως πιστευω οτι τους ετυχε γιατι σε παλιοτερες εκδοσεις ουτε εγω εκανα επαναφορα κ λειτουργουσαν ολα μια χαρα..

Εξαρτάται το κινητό της αναβάθμισης αν το έχει κάποιος τροποποιήσει το πιθανότερο είναι να βγάλει κάποιο κόλλημα στη διαδικασία αυτή.

Σωστή σκέψη κάνεις

Λενε οτι σαυτους ου εκανε bootloop ειναι οταν επιλεγουν αναβαθμιση με αντιγραφα ασφαλειας..ετσι διαβασα καπου στο ιντερνετ.για το g3 μιλαμε φυσικα και για την αναβαθμιση σε 6.0..

Μιας και αλλάζει η μπαταρία το καλύτερο δώρο από την LG θα ήταν ένα σύστημα γρήγορης φόρτισης μπορεί να μειώνει τη διάρκεια ζωής της αλλά την αλλάζεις εύκολα.

Καλησπέρα, να ρωτήσω, αυτή η επιλογή ανοίγει αυτόματα το data αν δεν υπάρχει διαθέσιμο wifi ακόμα και αν εγώ το έχω κλείσει; Ή το κάνει ΑΝ το έχω ήδη ενεργοποιημένο;

Ευχαριστώhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160408/77497137bc23d8bea25346c5458821be.jpg

Live to ride, ride to live

Ολα τελεια στην MM μονο ενα μικρο θεμα εχω. Οταν κανω εκαθαρριση εργασιων παρολο που οριζω επανειλλημενα ως default το 'home' βγαζει συνεχεια το παραθυρο να επιλεξω παλι με ποια εφαρμογη να επιστρεψω στη αρχικη σελιδα... Το κανει σε αλλον;

Sorry ρε παιδιά που ξαναρωτάω τα ίδια, αλλά το μόνο που βρίσκω να κατεβάσω είναι firmware με την παλιότερη έκδοση 5

Μπορεί καποιος να δώσει ένα λινκ να κατεβάσω το 6 kdz?

Πληκτρολόγησε αυτή τη διεύθυνση:

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=xxxxx

και όπου x (μετά το =) συμπλήρωσε το imei σου.

Θα σου ανοίξει μια σελίδα, όπου έχει διάφορες πληροφορίες για την συσκευή σου (προέλευση κτλ).

Περίπου 10 γραμμές κάτω (μετά το <sw_url> ) θα υπάρχει ένα Link από όπου θα κατεβάσεις τη rom που προορίζεται για το κινητό σου.

Εγώ πάντα έτσι την κατέβαζα. Ελπίζω να βοήθησα.

ΥΓ: Αν σου δίνει μόνο LP, τότε δεν έχει βγει ακόμη η ΜΜ για τη συσκευή σου.

Το τσεκαρες μεσα απο τις ρυθμισεις αρχικη οθονη;;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.google.com.hk/search?hl=el&source=android-unknown&q=how+to+fix+the+%E2%80%98broken%E2%80%99+Galaxy+S7+micro+SD&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwjvx5K-hP_LAhVLORoKHfECDs8QBQgVKAA&biw=600&bih=976 αυτο ειδα που ενεργοποιει το adoptable storage..εχω λαθος;

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρηκε καποιος χειρονομιες κ κινησεις στο μενου ρυθμισεων;;οπως ειχε κ η 5.0??ακομα ψαχνω..απελπιστηκα...

Επισης δεν υπαρχουν να μεγαλωνεις εικονιδια στην αρχικη οθονη οπως ειπαν πιο πριν τα παιδια..κ δεν υπαρχει ρυθμιση για λειτουργια με το ενα χερι..πολλα κοψανε στην 6.0 γιατι ετσι;

Καλησπέρα, να ρωτήσω, αυτή η επιλογή ανοίγει αυτόματα το data αν δεν υπάρχει διαθέσιμο wifi ακόμα και αν εγώ το έχω κλείσει; Ή το κάνει ΑΝ το έχω ήδη ενεργοποιημένο;

Ευχαριστώhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160408/77497137bc23d8bea25346c5458821be.jpg

Live to ride, ride to live

Δεν το έχω επιλεγμένο λες να πηδάει στο δίκτυο της κινητής ακόμα κι αν είναι κλειστό σαν επιλογή!

Είμαι έξω τώρα το βράδυ με πρόσβαση σε wifi θα το τεστάρω και θα το παστάρω!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης δεν υπαρχουν να μεγαλωνεις εικονιδια στην αρχικη οθονη οπως ειπαν πιο πριν τα παιδια..κ δεν υπαρχει ρυθμιση για λειτουργια με το ενα χερι..πολλα κοψανε στην 6.0 γιατι ετσι;

Google now launcher για αυξομείωση των εικονιδίων αλλά αλλάζει το σκηνικό.

Στο ύψος και διάταξη πληκτρολογίου στις ρυθμίσεις του LG πληκτρολογίου θα βρεις την επιλογή για λειτουργία με το ένα χέρι και το τσεκάρεις.

Να πω ότι άλλαξα πληκτρολόγιο από το Google στο πληκτρολόγιο της LG με βολεύει περισσότερο με αντιγραφή και επικόλληση χάνω βέβαια τον συγχρονισμό Google ε πάντα κάτι χάνεις.

Edited by roll