Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καντε υπομονη για mm.εξαλου μικρες εως καθολου διαφορες με την πολωνικη θα εχει οποτε οποιος δεν κρατιεται ας την περασει.
:ninja:

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όντως τι όρια έχει το κινητό μας σε ταχύτητες γραψίματος και διαβάσματος; Δλδ άμα πάρει κάποιος μία κάρτα με 80 και 90 mb/s αντίστοιχα κερδίζει κάτι με δράση με κάποιον άλλο που έχει κάρτα με 20/90 mb/s?

Εμενα που εχει 90 write, εχω δει να αντιγραφω αρχειο απο την εσωτερικη μνημη στην micro sd με 50-55mb/s

το θεμα ειναι αν σου χρειαζεται στην καθημερινοτητα αυτη η ταχυτητα, θεωρω πως οχι.. για 4κ video, με 15mb/s εισαι οκ

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια γνωρίζει κανενας απο GPS TOM TOM?οποιος ξερει ας μου στειλει inbox..

ρωτα εδω καλυτερα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ ευχαριστημένος είμαι από το G3 όχι βέβαια όπως το G2 δηλαδή να μην λέμε την γνώμη μας; Για μένα λοιπόν το κορυφαίο G της LG ήταν είναι και θα είναι το G2 .. και δεν νομίζω (μακάρι να βγεί το εύχομαι) καλύτερο ...

Καλημερες. Διαβασα με προσοχη αυτα που εγραψες.

Ειχα το g2 και το εδωσα για να παρω το g3.

Ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα ειχα κανει τη χαζομαρα και το πηρα 16αρι, με αποτελεσμα να πρεπει καθε τοσο να αδειαζω φωτογραφιες και βιντεο στο desktop προκειμενου να απελευθερωσω μνημη.

Στο g3 θεωρω μεγαλα ατου την επεκταση μνημης, την 3αρα ραμ αλλα και την αποσπωμενη μπαταρια.

Που θεωρεις λοιπον οτι υστερει το g3 ή αν θελεις, που υπερτερει το g2;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945

Παιδιά αυτή πιστεύετε θα λειτουργεί καλα ;ή έχει λίγη ταχύτητα εγγραφής;

Προσωπικα πηρα αυτη και ειμαι ευχαριστημενος, μεχρι στιγμης τουλαχιστον.

Memory class 10 και 60mb/s read & write.

http://www.kappoutel.gr/main.php?cPath=228_250_449_450

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλύτερο πιο ζωντανό display όσον αφορά τα χρώματα ελαφρώς πιο smooth το g2 και φυσικά αρκετά καλύτερη μπαταρία...τα θετικά του g3 πολύ σωστά τα έγραψες με αρκετά καλύτερη κάμερα να συμπληρώσω....ουσιαστικά στο συνολικό άθροισμα υπερτερεί το g3 με καλύτερη όμως για μένα εμπειρία χρήσης το g2. :)
Konakis.

Καλύτερο πιο ζωντανό display όσον αφορά τα χρώματα ελαφρώς πιο smooth το g2 και φυσικά αρκετά καλύτερη μπαταρία...τα θετικά του g3 πολύ σωστά τα έγραψες με αρκετά καλύτερη κάμερα να συμπληρώσω....ουσιαστικά στο συνολικό άθροισμα υπερτερεί το g3 με καλύτερη όμως για μένα εμπειρία χρήσης το g2. :)

Σωστα τα λες και επαυξανω.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

ναι βρε παιδια καλυτερο το g2 σε εμπειρια χρησης αλλα για μενα ειχε 2 μειον,μνημη και μη αποσπωμενη μπαταρια.

Θα συμφωνησω. Για καποιο περιεργο λογο ημουν ενθουσιασμενος με το g2. Αν με ρωτουσες ομως το γιατι, δεν ηξερα να το αιτιολογησω. Ειδικα μπροστα στο g3 που εχει 2-3 βαρβατα ατου παραπανω.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Είδα ότι ξέγραψαν το quickmemo από το g5. Ήθελα να ξέρω απο περιέργεια πόσοι το χρησιμοποιούν στο g3 μας. Γιατί εγώ σε καθημερινό επίπεδο δεν μπορώ χωρίς αυτο.

Είδα ότι ξέγραψαν το quickmemo από το g5. Ήθελα να ξέρω απο περιέργεια πόσοι το χρησιμοποιούν στο g3 μας. Γιατί εγώ σε καθημερινό επίπεδο δεν μπορώ χωρίς αυτο.

Κι εγώ το χρησιμοποιούσα αλλά για κάποιους λόγους σαν κι αυτόν το αντικατέστησα με το google keep και πλέον είναι όλα (και) στο σύννεφο!

όλες οι εφαρμογές της lg (και γενικά όλων), εκτός της κάμερας και ίσως του remote, είναι άχρηστες.υπάρχουν πολύ καλύτερες.γεμίζουν τα κινητά με ένα σωρό σκουπίδια λες και αν θέλω δεν βρίσκω.

γενικά θα προτιμούσα να έχω επιλογή το κινητό να έρχεται χωρίς καν λειτουργικό και να το περνάω εγώ αλλά πολλά ζητάω.

το g3 θα είναι το τελευταίο μου lg γιατί μετά τα σκάτωσαν.για μένα είναι πολύ σημαντικό να περνάω ότι θέλω εγώ και ούτε στο g4 αλλά και ούτε στο v10 μπορείς να το κάνεις αυτό μιας και δεν ξανακλειδώνει ο bl.

ήδη βρέθηκε ο αντικαταστάτης του g3 και θα είναι xiaomi mi5.

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

κινητάρα είναι, τι να λέμε τώρα, θα πάει για αγορά κάπου στον απρίλιο να έχουμε πλήρη άποψη.όσο για εγγύηση και σαχλαμάρες, ούτε εδώ θα έχεις αν ξεκλειδώσεις τον bl.

για το quickmemo άλλη μια εφαρμογή σκουπίδι αφού υπάρχουν άπειρες με cloud κιόλας.

όλες οι εφαρμογές της lg (και γενικά όλων), εκτός της κάμερας και ίσως του remote, είναι άχρηστες.υπάρχουν πολύ καλύτερες.γεμίζουν τα κινητά με ένα σωρό σκουπίδια λες και αν θέλω δεν βρίσκω.

γενικά θα προτιμούσα να έχω επιλογή το κινητό να έρχεται χωρίς καν λειτουργικό και να το περνάω εγώ αλλά πολλά ζητάω.

το g3 θα είναι το τελευταίο μου lg γιατί μετά τα σκάτωσαν.για μένα είναι πολύ σημαντικό να περνάω ότι θέλω εγώ και ούτε στο g4 αλλά και ούτε στο v10 μπορείς να το κάνεις αυτό μιας και δεν ξανακλειδώνει ο bl.

ήδη βρέθηκε ο αντικαταστάτης του g3 και θα είναι xiaomi mi5.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι τα xiaomi έρχονται πλέον μήτε κλειδωμένο bootloader και για να ξεκλειδώσει πρέπει να περάσεις ολόκληρη διαδικασία 2 μηνών περίπου. Συν το ότι δεν έχουν επαρκές ή και καθόλου service στην Ελλάδα. Άρα τι να το κάνεις αν ξανά κλειδώνει ή όχι.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ το χρησιμοποιούσα αλλά για κάποιους λόγους σαν κι αυτόν το αντικατέστησα με το google keep και πλέον είναι όλα (και) στο σύννεφο!

Κι εγώ το keep χρησιμοποιώ πλέον.

Παιδια καταφερα και πατησα το συρμα του φορτιστη με αποτελεσμα να το σπασω.. Θελω μια εναλλακτικη (το πολυ 10€) για νεο καλωδιο.. Ευχαριστω

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι τα xiaomi έρχονται πλέον μήτε κλειδωμένο bootloader και για να ξεκλειδώσει πρέπει να περάσεις ολόκληρη διαδικασία 2 μηνών περίπου. Συν το ότι δεν έχουν επαρκές ή και καθόλου service στην Ελλάδα. Άρα τι να το κάνεις αν ξανά κλειδώνει ή όχι.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ το keep χρησιμοποιώ πλέον.

όλα με κλειδωμένο έρχονται και όλα ξεκλειδώνουν.γιατί η lg και η samsung που έχουν σερβις θα στο δεχτούν με ξεκλειδωμένο bl?εδώ έριχναν άκυρα σε εγγύηση για γελοίους λόγους και εμείς ψάχνουμε για εγγύηση και μπούρδες.τα έχουμε συζητήσει άπειρες φορές εδώ με κόσμο να τρώει ταλαιπωρία.

άσε που με τόσα που ζητάνε παίρνω άλλο ένα να έχω κάβα.

όλα με κλειδωμένο έρχονται και όλα ξεκλειδώνουν.γιατί η lg και η samsung που έχουν σερβις θα στο δεχτούν με ξεκλειδωμένο bl?εδώ έριχναν άκυρα σε εγγύηση για γελοίους λόγους και εμείς ψάχνουμε για εγγύηση και μπούρδες.τα έχουμε συζητήσει άπειρες φορές εδώ με κόσμο να τρώει ταλαιπωρία.

άσε που με τόσα που ζητάνε παίρνω άλλο ένα να έχω κάβα.

Ναι. Περίπου το ίδιο λέμε. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να λες πάω στην xiaomi γιατί το G4 και το V10 δεν ξανά κλειδώνει. Και επιπλέον τα δουλεύεις άνετα στην Ελλάδα χωρίς root και ξεκλείδωμα. Ενώ τα xiaomi δεν είναι συμβατά. Έρχονται χωρίς Ελληνικά. Και χωρίς play store. Μιλάω πάντα για τις επίσημες εκδόσεις. Χωρίς να χρειάζεται να κάνω παρέμβαση στην συσκευή.

Όσο για την τιμή μαζί σου. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με την εφαρμογη email(οχι gmail) ειτε σε επισημη ειτε σε κουστομια με mm? εμενα βγαζει συχνα οτι δυστηχως email διακοπηκε,εκανα ρεσετ της εφαρμογης αλλα παλι το ιδιο.

Ναι. Περίπου το ίδιο λέμε. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να λες πάω στην xiaomi γιατί το G4 και το V10 δεν ξανά κλειδώνει. Και επιπλέον τα δουλεύεις άνετα στην Ελλάδα χωρίς root και ξεκλείδωμα. Ενώ τα xiaomi δεν είναι συμβατά. Έρχονται χωρίς Ελληνικά. Και χωρίς play store. Μιλάω πάντα για τις επίσημες εκδόσεις. Χωρίς να χρειάζεται να κάνω παρέμβαση στην συσκευή.

Όσο για την τιμή μαζί σου. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσω κινητό χωρίς ρουτ, προτιμώ να το πετάξω και να πάρω κανένα με 20 ευρώ. ότι και να πάρω, είτε είναι κινέζικο είτε ελληνικό, είτε στοκ είτε αοσπ, θα ξηλωσω τα πάντα και θα βάλω ότι με βολεύει.

δεν υπάρχει για μένα στοκ κινητό για κανένα λόγο.

Παιδια καταφερα και πατησα το συρμα του φορτιστη με αποτελεσμα να το σπασω.. Θελω μια εναλλακτικη (το πολυ 10€) για νεο καλωδιο.. Ευχαριστω

Anyone?.....

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix