konakis Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μα η v221a είναι η official λολιποπ κι οχι ΜΜ. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ Ρουμάνικο έχω σειράς 510 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μα η v221a είναι η official λολιποπ κι οχι ΜΜ. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ Ρουμάνικο έχω σειράς 510 Μαλλον δεν με καταλαβες,απλα εχω περασει την ΜΜ(Μanual) και θελω να μαθω ποια ειναι η τελευταια εκδοση της ΛΛ ετσι ωστε οταν ειναι βγει επισημα η ΟΤΑ ΜΜ στην Ρουμανια να το γυρισω στην ΛΛ για να την παρω μεσω ΟΤΑ την ΜΜ.Λιγο περδεμα ετσι οπως τα ειπα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μαλλον δεν με καταλαβες,απλα εχω περασει την ΜΜ(Μanual) και θελω να μαθω ποια ειναι η τελευταια εκδοση της ΛΛ ετσι ωστε οταν ειναι βγει επισημα η ΟΤΑ ΜΜ στην Ρουμανια να το γυρισω στην ΛΛ για να την παρω μεσω ΟΤΑ την ΜΜ.Λιγο περδεμα ετσι οπως τα ειπα..... Και εγώ αυτό ήθελα να κάνω αλλά τελικά δεν θα το κάνω.. Ποιος ο λόγος; αφού ήδη την έχουμε περασμένη. Εάν βγουν βελτιώσεις θα τις πάρουμε και εμείς. Μην μπλέκεις έχει άλλη διαδικασία για να το κατεβάσεις σε λ9λιποπ. Δεν γνωρίζω πράγματι αν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Και εγώ αυτό ήθελα να κάνω αλλά τελικά δεν θα το κάνω.. Ποιος ο λόγος; αφού ήδη την έχουμε περασμένη. Εάν βγουν βελτιώσεις θα τις πάρουμε και εμείς. Μην μπλέκεις έχει άλλη διαδικασία για να το κατεβάσεις σε λ9λιποπ. Δεν γνωρίζω πράγματι αν αξίζει. Το ξερω απλα το θελω(να το κανω ετσι οταν βγει η ΜΜ) για την εγγυηση του κιν ποιο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Α ναι σωστά. Εμένα δεν με ενδιαφέρει προς το παρών. Ας πάει κάνα χρόνο έτσι και το αλλάζω μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Οταν βγει η ΜΜ για το κινητο σου περνατην οπως περασες την πολωνικη και τελος...Γιατι να γυρισεις σε lolipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Οταν βγει η ΜΜ για το κινητο σου περνατην οπως περασες την πολωνικη και τελος...Γιατι να γυρισεις σε lolipop? Ξερω την διαδικασια να το γυρισω πισω απλα ηθελα να ξερω ποια ειναι η τελευταια εκδοση της ΛΛ(official)για να την εχω στην ακρη γιατι λεω ρε παιδι μου χτυπα ξυλο συμβει κατι στο κιν ή να το δωσω αλλου να ξερω οτι θα ειμαι απο τη μια καλυμμενος εγω με την εγγυηση του ή ο αλλος κατοχος(που δεν νομιζω να δωσω αυτο το κιν γιατι ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου με βασει τα κιν που ειχα στο παρελθον)να ειναι καλυμμενος με την εγγυηση. Edited January 30, 2016 by Area51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Αφησε το μια φορα να μεινει απο μπαταρια για να γινει καλιμπραρισμα. Αμα συνεχισει τα ιδια, ναι μαλλον θα χρειαστεις αλλαγη. Αλλα μαλλον ειναι το καλιμπραρισμα. Τα ιδια ειχα και εγω στο ταμπλετ μου, σχεδον τα ιδια, το αφησα μια φορα να πεθανει, και εστρωσε. ευχαριστω. θα το δοκιμασω σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Εσείς που έχετε περάσει την ΜΜ είστε ευχαριστημενοι? Καθαρά από ενδιαφέρον, διότι δεν βλέπω να έρχεται η official 6 σύντομα, αν και είμαι παραδόξως απόλυτα ευχαριστημενος από την παράξενη 5.0 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ξερω την διαδικασια να το γυρισω πισω απλα ηθελα να ξερω ποια ειναι η τελευταια εκδοση της ΛΛ(official)για να την εχω στην ακρη γιατι λεω ρε παιδι μου χτυπα ξυλο συμβει κατι στο κιν ή να το δωσω αλλου να ξερω οτι θα ειμαι απο τη μια καλυμμενος εγω με την εγγυηση του ή ο αλλος κατοχος(που δεν νομιζω να δωσω αυτο το κιν γιατι ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου με βασει τα κιν που ειχα στο παρελθον)να ειναι καλυμμενος με την εγγυηση. Ε ενταξει τοτε μεσω lg phone from ειναι ο πιο ασφαλης τροπος. Γιατι απο αλλου σε πολλους εβγαλε λαθος εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Εσείς που έχετε περάσει την ΜΜ είστε ευχαριστημενοι? Καθαρά από ενδιαφέρον, διότι δεν βλέπω να έρχεται η official 6 σύντομα, αν και είμαι παραδόξως απόλυτα ευχαριστημενος από την παράξενη 5.0 Φιλε η ΜΜ ειναι πολυ καλυτερη απο τη lolipop. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ξερω την διαδικασια να το γυρισω πισω απλα ηθελα να ξερω ποια ειναι η τελευταια εκδοση της ΛΛ(official)για να την εχω στην ακρη γιατι λεω ρε παιδι μου χτυπα ξυλο συμβει κατι στο κιν ή να το δωσω αλλου να ξερω οτι θα ειμαι απο τη μια καλυμμενος εγω με την εγγυηση του ή ο αλλος κατοχος(που δεν νομιζω να δωσω αυτο το κιν γιατι ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου με βασει τα κιν που ειχα στο παρελθον)να ειναι καλυμμενος με την εγγυηση. Επειδή σκέφτομαι να περάσω και εγώ την Πολωνική ΜΜ, ήθελα να σε ρωτήσω εάν έκανες την αναβάθμιση με clean install ή απλά την πέρασες πάνω από την μαμά ρουμανικη? Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Επειδή σκέφτομαι να περάσω και εγώ την Πολωνική ΜΜ, ήθελα να σε ρωτήσω εάν έκανες την αναβάθμιση με clean install ή απλά την πέρασες πάνω από την μαμά ρουμανικη? Σε ευχαριστώ. Καλησπερα και απο εμενα εκανα clean install,αλλα πιστεψε ειναι πολυ ανωτερη απο την ΛΛ σε σχεση αυτονομιας ποιο πολυ που με ενδιεφερε αλλα κ ολα λειτουργουν αψογα χωρις lag και τετοια που ειχε η ΛΛ μερικες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Εφραμογη/widget για φακο δεν εχει βαλει η lg ή εγω δεν το βρισκω?Και αν οχι τι προτείνετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 ερωτηση για τηλεφωνο που βραχηκε(αρκετα θα ελεγα) αλλα δειχνει σημαδια ζωης πχ αναβουν τα λεντακια οταν το ενεργοποιουμε η το φορτιζουμε αλλα οθονη μαυρη κατι σαν μισοζωντανο υπαρχει θεραπεια η παει στον καδο? αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια,η τελος παντων καποια γνωμη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 ερωτηση για τηλεφωνο που βραχηκε(αρκετα θα ελεγα) αλλα δειχνει σημαδια ζωης πχ αναβουν τα λεντακια οταν το ενεργοποιουμε η το φορτιζουμε αλλα οθονη μαυρη κατι σαν μισοζωντανο υπαρχει θεραπεια η παει στον καδο? αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια,η τελος παντων καποια γνωμη. Φιλε βαλετο μεσα σε ρυζι(για ωρες) να τραβηξει την υγρασια.Εαν εισαι τυχερος θα φτιαξει. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Φιλε βαλετο μεσα σε ρυζι(για ωρες) να τραβηξει την υγρασια.Εαν εισαι τυχερος θα φτιαξει. ισχυει ενα πακετο ρυζι για καμια 8 ρια ωρες θαψε το μεσα. Εγω το εκανα στο nexus 4 μεσα σε ταπερ με κλειστο καπακι και σωθηκε... δεν το πιστευα.. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μακαρι να σωθει γιατι αν οχι ουτε για ριζοτο δεν θα κανει:( Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Εφραμογη/widget για φακο δεν εχει βαλει η lg ή εγω δεν το βρισκω?Και αν οχι τι προτείνετε?? Πάνω στην status bar έχει φακό. Θυμάται κανείς πως φεύγουν τα πλήκτρα αφής από την αρχική οθόνη μέχρι να τα επαναφέρουμε πάλι? Κόλλησα, έχω καιρό να το κάνω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Πάνω στην status bar έχει φακό. Θυμάται κανείς πως φεύγουν τα πλήκτρα αφής από την αρχική οθόνη μέχρι να τα επαναφέρουμε πάλι? Κόλλησα, έχω καιρό να το κάνω. Pinch to zoom σε κενο χωρο. Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μακαρι να σωθει γιατι αν οχι ουτε για ριζοτο δεν θα κανει:( Βγάλε φίλε μου και τη μπαταρία, τα πάντα! Δοκίμασες να το ανοίξεις μετά το "κολύμπι"; Υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος! Αν βραχεί, το σβήνεις, βγάζεις οτι βγαίνει το βάζεις σε ρύζι και κάνεις το σταυρό σου! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Pinch to zoom σε κενο χωρο. Και μετά? Με πάει στην επεργασια των αρχικών οθονών. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πάνω στην status bar έχει φακό. Θυμάται κανείς πως φεύγουν τα πλήκτρα αφής από την αρχική οθόνη μέχρι να τα επαναφέρουμε πάλι? Κόλλησα, έχω καιρό να το κάνω. Αν κατάλαβα καλά, αυτό θες: Ρυθμίσεις > Προβολή > Σύνθετες ρυθμίσεις > Πλήκτρα αφής αρχικής οθόνης > Απόκρυψη πλήκτρων αρχικής οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πάνω στην status bar έχει φακό. Θυμάται κανείς πως φεύγουν τα πλήκτρα αφής από την αρχική οθόνη μέχρι να τα επαναφέρουμε πάλι? Κόλλησα, έχω καιρό να το κάνω. Που έχει φακό;;;; Εκτός αν μιλάς για την MM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλησπερα και απο εμενα εκανα clean install,αλλα πιστεψε ειναι πολυ ανωτερη απο την ΛΛ σε σχεση αυτονομιας ποιο πολυ που με ενδιεφερε αλλα κ ολα λειτουργουν αψογα χωρις lag και τετοια που ειχε η ΛΛ μερικες φορες. Σε ευχαριστώ. Το θέμα με εμένα είναι ότι έχω αρκετά apps που δεν θέλω να "μηδενιστουν", οπότε αν κάνω clean install θα τα χάσω. Μάλλον να κάνω υπομονή για την Ρουμανικη MM με κόβω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts