rtifosi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Μέχρι τώρα δεν είχα ενεργό το διπλό παράθυρο γιατί δεν βόλευε σε 5,5 ίντσες οθόνη. Μόνο στην αρχή το είχα ενεργό για τη γνωριμία! Όμως η δυνατότητα να παρακολουθώ βίντεο από το YouTube στη τηλεόραση (με ραδιοφωνικό τρόπο) μέσω του chrome cast με έκανε να το επαναφέρω. Ελαχιστοποιώ το παράθυρο του youtube εύκολα και συνεχίσω άνετα στο σχεδόν ολόκληρο παράθυρο να σερφάρω ρίχνοντας και μια ματιά στην οθόνη της TV. Απίστευτη ευκολία. Αρχικά σου ζητά αν θέλεις να ανοίγεις το YouTube σε διπλό παράθυρο, άπαξ και το ρυθμίσεις έτσι ο κόπος είναι πλέον μηδενικός. Μα αν βάλεις το YouTube στην τηλεόραση μέσω chromecast δεν χρειάζεται να έχεις διπλό παράθυρο. Μπορείς να κάνεις ότι άλλο θες στο κινητό χωρίς να επηρεάζεται το YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studio24 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα στην παρέα επέστρεψα απο service με αλλαγή πλακέτας και οθόνη με γύρω γύρω λόγω ρωγμής... Η οθόνη όπως είπαν και πολλοί άλλοι απογοητευτική! Πλέον η LG σε καινούρια G3 αυτή βάζει; ή μόνο στις επισκευές; καλημέρα οπότε εμάς που έχουμε ρωγμές μας παραπέμπεις να μη τις κάνουμε? το μετάνιωσες δλδ? δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τελικά ..κραταμε το κινητό λόγο καλύτερης οθόνης όσοι έχουμε ρωγμές αν δεν έχουμε άλλο θέμα? μήπως με ρύθμισης μπορείς να το φέρεις στα επίπεδα τις προηγούμενης οθόνης που είχες? πες μας εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Μα αν βάλεις το YouTube στην τηλεόραση μέσω chromecast δεν χρειάζεται να έχεις διπλό παράθυρο. Μπορείς να κάνεις ότι άλλο θες στο κινητό χωρίς να επηρεάζεται το YouTube. Ώπα ναι έχεις δίκιο παρασύρθηκα γιατί μερικές φορές ήθελα να ακούσω ένα σημείο πάλι και βολεύει καλύτερα αυτό στην ίδια οθόνη και έτσι έκανα με κεκτημένη ταχύτητα αυτή τη σύνδεση. ΛΑΘΟΣ το συμπέρασμα μου στο προηγούμενο σχόλιο μου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξαναρωτησα αλλα θα το ξανακανω μπας και βρεθηκε λυση στο εξης προβλημα,οταν εχω συνδεμενα ακουστικα χωρις να το εχω στο αυτι αν εχω κληση δεν ακουγεται ηχος και χανω κλησεις.παιζει κατι για να διορθωθει? Δεν θα υπάρχει ούτε εγώ βρήκα κάτι σχετικό αλλά θα το δω και στο pdf του g3 μήπως και ξεχάστηκε εκεί και θα σου στήλω pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ώπα ναι έχεις δίκιο παρασύρθηκα γιατί μερικές φορές ήθελα να ακούσω ένα σημείο πάλι και βολεύει καλύτερα αυτό στην ίδια οθόνη και έτσι έκανα με κεκτημένη ταχύτητα αυτή τη σύνδεση. ΛΑΘΟΣ το συμπέρασμα μου στο προηγούμενο σχόλιο μου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θα υπάρχει ούτε εγώ βρήκα κάτι σχετικό αλλά θα το δω και στο pdf του g3 μήπως και ξεχάστηκε εκεί και θα σου στήλω pm. ευχαριστω φιλε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaper Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Οταν πήρα το κινητο δεν έπιανα 4g ποσταρα εδω μου ειπατε για τις ρυθμισεις το εβαλα lte τπτ...παιρνω στην εξυπηρετηση της wind μου λενε να αλλαξω καρτα αλλαζω καρτα παλι τπτ... Καμια ιδεα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Οταν πήρα το κινητο δεν έπιανα 4g ποσταρα εδω μου ειπατε για τις ρυθμισεις το εβαλα lte τπτ...παιρνω στην εξυπηρετηση της wind μου λενε να αλλαξω καρτα αλλαζω καρτα παλι τπτ... Καμια ιδεα;;; παντου δεν εχεις 4g η σε μερικα μερη,γιατι και εγω στο σπιτι δεν πιανω 4 αλλα σε αλλα μερη εχω σημα καραμπινατο και εγω wind εχω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Δεν πιστεύω να έχει θέμα το g3 ή το λειτουργικό όσο αναφορά τις αλλεπάλληλες αναβαθμίσεις μερικών εφαρμογών μάλλον της ίδιας της εφαρμογής θέμα είναι, κάποιο πρόβλημά της πάει να λύσει και δεν το επιτυγχάνει η αναβάθμισή τους. Το NetGuard ίσως έχει την απόλυτη πρωτοκαθεδρία. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν πήρα το κινητο δεν έπιανα 4g ποσταρα εδω μου ειπατε για τις ρυθμισεις το εβαλα lte τπτ...παιρνω στην εξυπηρετηση της wind μου λενε να αλλαξω καρτα αλλαζω καρτα παλι τπτ... Καμια ιδεα;;; ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ δεν έχεις σήμα LTE; Στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχεις επιλεγμένο το gsm/wcdma/lte; Στις ενημερώσεις εφαρμογής υπάρχει το LteConfigs πια έκδοση έχεις; Το LG G3 σου είναι ευρωπαϊκό μοντέλο γιατί αν πήρες αμερικανικό προφανώς υπάρχει θέμα με τις μπάντες. ... Ιδιαίτερα στο tethering και δίκτυα ... δίκτυα κινητής τηλεφωνίας... εταιρείες δικτύων... αναζήτηση δικτύων μετά από αυτά τα μενού στα αποτελέσματα δεν σου βγάζει τίποτα με LTE; Αλλά κίνητα τριγύρω πιάνουν LTE σήμα επιβεβαιωμένα; Edited January 28, 2016 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Έχεις ενεργοποιήσει το 4g για την κάρτα σου? Δεν αρκεί μόνο να έχει το κινητό 4g και να πάρεις καινούρια κάρτα, πρέπει να το ενεργοποιήσεις κιόλας.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ώπα ναι έχεις δίκιο παρασύρθηκα γιατί μερικές φορές ήθελα να ακούσω ένα σημείο πάλι και βολεύει καλύτερα αυτό στην ίδια οθόνη και έτσι έκανα με κεκτημένη ταχύτητα αυτή τη σύνδεση. ΛΑΘΟΣ το συμπέρασμα μου στο προηγούμενο σχόλιο μου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θα υπάρχει ούτε εγώ βρήκα κάτι σχετικό αλλά θα το δω και στο pdf του g3 μήπως και ξεχάστηκε εκεί και θα σου στήλω pm. Κατεβάστε την εφαρμογή Screen balance και θα φτιάξουν τα χρώματα της οθόνης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Γεια σας παιδες.Έχω την πολωνική mm και εχθές παρατήρησα ότι στο κλείδωμα οθόνης έχει απενεργοποιηθεί το σύρετε και το κανένα.Το παράξενο είναι ότι το αναβάθμισα πριν από ένα μήνα και μέχρι χθες το ξεκλειδωνα με το σύρετε και μόλις έβαλα για ξεκλείδωμα οθόνης το knock code απενεργοποιηθηκε, ξέρει κανένας κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Γεια σας παιδες.Έχω την πολωνική mm και εχθές παρατήρησα ότι στο κλείδωμα οθόνης έχει απενεργοποιηθεί το σύρετε και το κανένα.Το παράξενο είναι ότι το αναβάθμισα πριν από ένα μήνα και μέχρι χθες το ξεκλειδωνα με το σύρετε και μόλις έβαλα για ξεκλείδωμα οθόνης το knock code απενεργοποιηθηκε, ξέρει κανένας κάτι; Κατι παιζει με αυτο. Σε αλλους το εχει και σε αλλους οχι. Το ειχα παθει και εγω με λολιποπ. Εξαφανιστηκε το "κανενα". Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και επανηλθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πόσο σου κόστισε και σε πιο service το πήγες? Procordia φίλε ήταν μες την εγγύηση έσβηνε μόνο του και έκανε επανεκκίνησεις και έγινε αλλαγή πλακέτας και οι ρωγμές της κάλυψε και αυτές η εγγύηση. Αν δεν τις κάλυπτε μου είχαν πει το κόστος είναι 120 για χρυσό 130 για άσπρο και 135 για μαύρο νομίζω! Αυτά απο μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Γεια σας παιδες.Έχω την πολωνική mm και εχθές παρατήρησα ότι στο κλείδωμα οθόνης έχει απενεργοποιηθεί το σύρετε και το κανένα.Το παράξενο είναι ότι το αναβάθμισα πριν από ένα μήνα και μέχρι χθες το ξεκλειδωνα με το σύρετε και μόλις έβαλα για ξεκλείδωμα οθόνης το knock code απενεργοποιηθηκε, ξέρει κανένας κάτι; Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση διαπιστευτηρίων. Ρυθμίσεις - Γενικές - Ασφάλεια - Διαγραφή διαπιστευτηρίων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση διαπιστευτηρίων. Ρυθμίσεις - Γενικές - Ασφάλεια - Διαγραφή διαπιστευτηρίων Το ειχα κανει και εγω αυτο αλλα δεν εστρωσε. Μονο με το reset διορθωθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά είναι πρόβλημα του κινητού ή του Android; Πολλές φορά αναβαθμίζω μία εφαρμογή και τσουπ μετά απο 1-2-6 ώρες μου ξαναπετάει την ίδια αναβάθμιση... Πρόσφατο παράδειγμα το gmail. Πανε διαχείριση εφαρμογων και κανε μια εκκαθαριση δεδομενων και cashe στο playstore.Μπορει και να λυθεί αλλα κ γενικα ειναι καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Antivirus χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Οταν πήρα το κινητο δεν έπιανα 4g ποσταρα εδω μου ειπατε για τις ρυθμισεις το εβαλα lte τπτ...παιρνω στην εξυπηρετηση της wind μου λενε να αλλαξω καρτα αλλαζω καρτα παλι τπτ... Καμια ιδεα;;; Βαλε αλλη καρτα απο φιλο με αλλη εταιρεια που εχει 4τζι και δοκιμασετο αν δουλεψει αλλαξε εταιρεια. ΕΛΠΙΖΩ να εχεις το ευρωπαικο μοντελο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Antivirus χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας? Δεν χρειάζεσαι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Δεν χρειάζεσαι. Κι εγώ έτσι πιστεύω, παρόλο που το android δεν σου παρέχει την ασφάλεια που παρέχει το ios, όχι ότι έχω τα τρελά εμπιστευτικά αρχεία, απλά κουβέντα να γίνεται.. Άσε κιόλας που τρέχει στο background συνέχεια το antivirus και καταναλώνει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Επίσης, μου ήρθε η αναβάθμιση για 21C, ξέρετε τι καινούριο φέρνει? Να την κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Επίσης, μου ήρθε η αναβάθμιση για 21C, ξέρετε τι καινούριο φέρνει? Να την κάνω? καποιες διορθωσεις που δεν ειναι ορατες απο τον χρηστη,κανε την. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Μήπως είναι http://www.gsmarena.com/lg_fixes_vulnerability_that_affected_millions_of_g3_devices-news-16333.php. Σε μένα δεν λέει να παρουσιαστεί το άτιμο! Αλλά αυτό είναι μια εφαρμογή μόνο δεν πρέπει να έχει σχέση. Edited January 29, 2016 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μήπως είναι http://www.gsmarena.com/lg_fixes_vulnerability_that_affected_millions_of_g3_devices-news-16333.php. Σε μένα δεν λέει να παρουσιαστεί το άτιμο! Αλλά αυτό είναι μια εφαρμογή μόνο δεν πρέπει να έχει σχέση. αυτο ακριβως αν και εγω δεν κρατηθηκα και εχω περασει σε mm πολωνικη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Στην εφαρμογή με τα διπλά παράθυρα για να προσθέσουμε άλλες εφαρμογές πρέπει να είμαστε ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Πανε διαχείριση εφαρμογων και κανε μια εκκαθαριση δεδομενων και cashe στο playstore.Μπορει και να λυθεί αλλα κ γενικα ειναι καλο. απο που γινεται η διαχειριση εφαρμογων; για δωσε βήματα.... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts