pantelis1971 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Κάνει κάτι άκυρα το πρόγραμμα καιρού με την ενημέρωση της accuweather...δινει χιόνι με 16 βαθμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Εγώ τα χω βγάλει όλα αυτά τα συνήθισα στο μάτι στην αρχική εικόνα. ..από καιρό στα μέρη μου τουλάχιστον εδώ και αρκετά χρόνια εγγύηση, σπάνια άμα μεσολαβούν τίποτα αργίες και πέφτει έξω κάνα δίωρο, τρίωρο μόνο το mereo.gr βολεύει και η mobile έκδοση Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Είπα να του δώσω μια ευκαιρία αλλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Είπα να του δώσω μια ευκαιρία αλλά.... e-weather δοκιμασε δεν χανει ουτε λεπτο στις προβλεψεις δεν ειναι αδικα η καλυτερη εφαρμογη καιρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 e-weather δοκιμασε δεν χανει ουτε λεπτο στις προβλεψεις δεν ειναι αδικα η καλυτερη εφαρμογη καιρου. Έχει πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά έχει 4 ευρώ. Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχει πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά έχει 4 ευρώ. Αξίζει; Το συγκεκριμενο αξιζει και για παραπανω την εχω χρονια. Δεν θυμαμαι φορα να εχει πεσει εξω σε κατι ειτε ειναι εβδομαδιαια ειτε ωριαια προγνωση ειτε ενα σωρο αλλα πραγματα που εχει μεσα. Πολυ σπανια να εχει αστοχια. Απλα εχει τοσες πολλες ρυθμισεις που θελει μερες να τις μαθεις. Μπορεις να δοκιμασεις καποια σπασμενη εκδοση και αμα σου αρεσει την αγοραζεις. Για μενα ειναι απο τις λιγες εφαρμογες που την αγορασα το αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 τι γινεται παιδια με την ΜΜ μια χαρα την εβγαλαν τι δεν την δινουν παντου! θελω ΟΤΑ για να μην ξαναστηνω κινητο απο την αρχη κλπ κλπ ειναι χρονοβορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Το weather underground έχει πολλούς τοπικούς σταθμούς περισσότερο από ερασιτέχνες που σημαίνει αν είναι σωστά τοποθετημένος ο σταθμός μέτρησης παίρνεις σωστές μετρήσεις. Να το αναφέρω είναι δωρεάν. Δες το και στο web, παλιά είχε χρηστικότερο χάρτη με πρόσβαση στο παλιό χάρτη του Google map αν θυμάμαι καλά με cgi στο URL τώρα το έκανε σαλάτα με λίγο από οθόνη αφής σχεδίαση. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι γινεται παιδια με την ΜΜ μια χαρα την εβγαλαν τι δεν την δινουν παντου! θελω ΟΤΑ για να μην ξαναστηνω κινητο απο την αρχη κλπ κλπ ειναι χρονοβορο! Στην ουρά είμαστε μη σε πιάνει απελπισία, χάνεις κάτι ζωτικό; Ο Φεβρουάριος είναι κοντά και κοντός μήνας! Κουράγιο. Δεν είσαι μόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 τι γινεται παιδια με την ΜΜ μια χαρα την εβγαλαν τι δεν την δινουν παντου! θελω ΟΤΑ για να μην ξαναστηνω κινητο απο την αρχη κλπ κλπ ειναι χρονοβορο! ΟΤΑ μπορει να μην ερθει και ποτε. Αναλογα τη χωρα προελευσης. Στις περισσοτερες δεν ερχεται OTA. Το κινητο θα το στις αναγκαστικα διοτι δεν προκειται να κατσει πανω απο L. Εκτος και αν εισαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχει πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά έχει 4 ευρώ. Αξίζει; εγω εχω το 1WEATHER και ειναι σουπερ και ακριβες 4,5 βαθμολογια το accυ εχει φαει ακυρο εδω και καιρο ειναι ανακριβες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Υπάρχει η δυνατότητα να βάλω στο scroll down menu την επιλογή του gps on off οπως εχουν τα samsung και το κινέζικο lenovo που είχα; Γιατι μεχρι να μπω στα εργαλεία στις ρυθμίσεις. Να παω στις γενικές να επιλεξω τοποθεσία να βαλω χρήση gps για ευρεση τοποθεσίας έχει πιάσει η νύχτα και με το lag που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Υπάρχει η δυνατότητα να βάλω στο scroll down menu την επιλογή του gps on off οπως εχουν τα samsung και το κινέζικο lenovo που είχα; Γιατι μεχρι να μπω στα εργαλεία στις ρυθμίσεις. Να παω στις γενικές να επιλεξω τοποθεσία να βαλω χρήση gps για ευρεση τοποθεσίας έχει πιάσει η νύχτα και με το lag που έχει. Πας τερμα δεξια στη μπαρα και πατας επεξεργασια. Απο εκει προσθετεις και αφαιρεις οτι θες και αλλαζεις και τη σειρα που εμφανιζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ποιες θεωρουνται πολυ καλες εφαρμογες που αξιζουν την πληρωμη τους? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ποιες θεωρουνται πολυ καλες εφαρμογες που αξιζουν την πληρωμη τους? εξαρτατε τι ακριβως θελεις εσυ! πχ παιχνιδια ή εφαρμογες! σιγουρα με χιλια αξιζει Nova prime!!!!! αλλα για οτιδηποτε περι εφαρμογων καλυτερα δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Ποιες θεωρουνται πολυ καλες εφαρμογες που αξιζουν την πληρωμη τους? Αναλογα ποιες θεωρει ο καθενας χρησιμες για την καθημερινοτητα του. Για μενα ο Nova για να μη χρειαζεται ανα καθε update να σβηνω τον παλιο να βαλω τo new και να μου χαλαει την οθονη και αντε να την ξαναστησεις +οτι ειναι παντα αξιοπιστος και αξιζει και με το παραπανω. Η Xcam που δινει ολα οσα λειπουν απο την καμερα του G3 για να ειναι μια αξιοπρεπης καμερα. Το G3 Tweaksbox που αλλαζει τα παντα και προσθετη απειρα πραγματα που λειπουν απο το συστημα ειτε χρωματα ειτε settings. Το e-weather και το Titanium backup. Edited January 12, 2016 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Σωστότατος...!!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Η xcam με την 6 που έχω μου λείπει πολύ. Ξέρουμε πότε θα βγει ενημέρωση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Πας τερμα δεξια στη μπαρα και πατας επεξεργασια. Απο εκει προσθετεις και αφαιρεις οτι θες και αλλαζεις και τη σειρα που εμφανιζονται. Σε ευχαριστω πολυ . Εχω το κινητο 20 μερες και ακομα δεν ειχα δει οτι αν κανεις αυτα τα 4 αριστερα εμφανιζονται αλλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Σε ευχαριστω πολυ . Εχω το κινητο 20 μερες και ακομα δεν ειχα δει οτι αν κανεις αυτα τα 4 αριστερα εμφανιζονται αλλα!!! Επίσης με παρατεταμένη αφή σε κάθε εικονίδιο σε πηγαίνει κατευθείαν στις ρυθμίσεις του παρακάμπτοντας την ιεραρχία του μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Πλέον με την 6.0 δεν υπάρχει επιλογή για το fast dormancy στο service menu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Fast τι; Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Fast τι; Τι είναι αυτό; http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/fast-dormancy.php Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εχει παρατηρησει κανεις να κολλαει το flash σε νυχτερινες λυψεις?Το εχω παντα στο αυτοματο και τωρα τελευταια το βραδυ μου κανει κατι κουλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εχει παρατηρησει κανεις να κολλαει το flash σε νυχτερινες λυψεις?Το εχω παντα στο αυτοματο και τωρα τελευταια το βραδυ μου κανει κατι κουλα... Μια φορά όχι πρόσφατα όμως. Ιδιαίτερα θυμάμαι μου έβγαζε και φωτογραφίες με τα τρία βασικά χρώματα σε κάποια στιγμή άλλη περίπτωση αυτή. Έκλεισα τη φωτογραφική πήγα στις εφαρμογές έσβησα προσωρινή μνήμη ότι υπήρχε σε αυτή μετά επανεκκίνηση στο κινητό. Δεν επαναλήφθηκε πάλι κάτι ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 παιδιά έτυχε να πιάσω στα χερια μου ενα 32ρι g3 και παρατήρησα οτι το πάνελ του ήταν ποιο σκοτεινό και το λευκό κιτρίνιζε σε σχεση με το δικο μου g3 πως εξηγητε αυτο;; και αλλη μια φορα το ειδα σε ενα εκθεσιακό κομμάτι...ηθελα να παρω το 32 αλλα φοβαμαι μην τυχη και εχει το ιδιο θεμα η οθονη πως θα το αποφύγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts