dp8 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ρε παιδια ειναι η 3η φορα που οταν ανοιγω την φωτογραφικη,με ρωταει εαν θελω αποθηκευση στην sd σαν να βλεπει την καρτα πρωτη φορα.γιατι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ρε παιδια ειναι η 3η φορα που οταν ανοιγω την φωτογραφικη,με ρωταει εαν θελω αποθηκευση στην sd σαν να βλεπει την καρτα πρωτη φορα.γιατι...? Και εμένα μου το έκανε πολύ συχνά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Δεν ξερω πως αλλα στην 20P το νιωθω "lagfree" 99.5%..... Ελπιζω να συνεχισει smooth..... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Δεν ξερω πως αλλα στην 20P το νιωθω "lagfree" 99.5%..... Ελπιζω να συνεχισει smooth..... Καλοφόρετη....! Που την βρήκες; Ξέρουμε μήπως το changelog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Δεν ξερω πως αλλα στην 20P το νιωθω "lagfree" 99.5%..... Ελπιζω να συνεχισει smooth..... Τι σημαίνει αυτο; Χειρότερα η καλύτερα απο 20i και 20k; Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073/post60760339 Η προηγουμενη εκδοση για μενα ητανε ενα 98%.... :) Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εμενα δεν μου πολυαρεσει που μας εδωσαν αλλη 5.0 που τρεχει ομαλα, αρα τη δουλεψαν πολυ... Κατι μου λεει οτι δεν θα παρουμε g4 ui... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Δεν ξερω πως αλλα στην 20P το νιωθω "lagfree" 99.5%..... Ελπιζω να συνεχισει smooth..... Φαντάσου λοιπόν πόσο καλύτερη θα είναι αν φοράει και τον 20P kernel !!!! Εγώ προσωπικά θα περιμένω μήπως και καταφέρουν να κάνουν bump τον kernel !!!!Αν και βλέπω χλωμό να γίνεται...Και τέλος δεν είναι εφικτό το root στην 20P παρά μόνο να βάλεις μια pre rooted όπως έβγαλε και ο s3v3n σήμερα Edited May 15, 2015 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Για ΟΤΑ ξερουμε ποτε περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Και εμένα μου το έκανε πολύ συχνά. και τι εκανες και σταματησε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Εμενα δεν μου πολυαρεσει που μας εδωσαν αλλη 5.0 που τρεχει ομαλα, αρα τη δουλεψαν πολυ... Κατι μου λεει οτι δεν θα παρουμε g4 ui... Θα πάρουμε... Στο χωριο λενε το καλο το πραμα αργει να ερθει.... Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τυχον βελτιωσεις μιας λαι ημουν καιρο με cm based... Εμενα επεσε στα ματια μου ο cloudy βς developer που αποδειχθηκε οτι απλα δεν υπηρξε 20K... Edited May 15, 2015 by takis6666 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 και τι εκανες και σταματησε..? Τίποτα. Έζησα με αυτό γιατί είχα χειρότερα προβλήματα με το κινητό.. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Θα πάρουμε... Στο χωριο λενε το καλο το πραμα αργει να ερθει.... Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τυχον βελτιωσεις μιας λαι ημουν καιρο με cm based... Εμενα επεσε στα ματια μου ο cloudy βς developer που αποδειχθηκε οτι απλα δεν υπηρξε 20K... Τι εννοείς φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Τίποτα. Έζησα με αυτό γιατί είχα χειρότερα προβλήματα με το κινητό.. :) δηλαδη συνεχιζει και στο κανει?ειναι θεμα του slot της μνημης ή software? κοιταω οτι ειναι τωρα που ειμαι μεσα στο doa για να μην τρεχω μετα. ευχαριστω. Edited May 15, 2015 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ρε παιδια ειναι η 3η φορα που οταν ανοιγω την φωτογραφικη,με ρωταει εαν θελω αποθηκευση στην sd σαν να βλεπει την καρτα πρωτη φορα.γιατι...? λοιπον-την χανει καθε φορα που γινεται επανεκινηση στο τηλεφωνο. παροτι μετα την επανεκινηση το τηλεφωνο βλεπει την καρτα,η εφαρμογη της φωτογραφικης με ρωταει συνεχεια εαν θελω η αποθηκευση να γινεται στην καρτα sd.τι θεμα εχω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carl_Barks Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Βγάζει όντως τόσα πολλά προβλήματα το κινητό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Θα πάρουμε... Στο χωριο λενε το καλο το πραμα αργει να ερθει.... Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τυχον βελτιωσεις μιας λαι ημουν καιρο με cm based... Εμενα επεσε στα ματια μου ο cloudy βς developer που αποδειχθηκε οτι απλα δεν υπηρξε 20K... Υπάρχει 20K μονο για το κορεατικο. Το εκανε port φαντάζομαι. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Παίδες πρόβλημα, για να φορτισει μου 3ωρες,αλλες φορές 4 ώρες κτλ. Ενώ φορτιζε πάντα σε 1:30 από το 10%.....μπαταρία ή φορτιστής το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Γειά σας ήθελα να σας ρωτήσω αν με κάποιον τρόπο μπορούμε την μπροστά κάμερα να την μεγενθύνουμε και να μην υπαρχει το γύρω γύρω φωτεινό πλαίσιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Γειά σας ήθελα να σας ρωτήσω αν με κάποιον τρόπο μπορούμε την μπροστά κάμερα να την μεγενθύνουμε και να μην υπαρχει το γύρω γύρω φωτεινό πλαίσιο :p Πατα στην οθονη πανω δεξια την επιλογη που ανοιγοκλεινει το φλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 ευχαριστώ παρα πολύυυ!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καμίνι το κινητο αυτη την στιγμη ενω ειναι σε flight mode και με wifi. Ο tsens_tz_sensor 0 και ο 8 χτυπησανε 85,0 °C δειχνει το cpuz Τι ακριβως ειναι αυτα τα tsens tz sensor; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παίδες πρόβλημα, για να φορτισει μου 3ωρες,αλλες φορές 4 ώρες κτλ. Ενώ φορτιζε πάντα σε 1:30 από το 10%.....μπαταρία ή φορτιστής το πρόβλημα; Και γω είχα το ίδιο θέμα αλλαξα καλώδιο και όλα καλά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Πολλοί ισχυρίζονται οτι απλα δεν υπήρξε V20k ..... Πιστεύω οτι ο cloudy το εκανε για να γλυτώσει developing... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Παραθεση από takaros31;6126821]Το μάλλον κακώς ήταν συμπέρασμα και όχι ειρωνεία. Το δύο τρία άτομα είναι ένας σεβαστος αριθμός απαντήσεων σε μια ερώτηση, ειδικά όταν οι 2-3 σου είπαν ακριβώς το ίδιο ότι δεν χρειάζεται antivirus είναι 100% συμφωνία στην ερώτηση που έκανες. 3 άτομα είναι για σένα μεγάλος αριθμός θα μου επιτρέψεις όμως για μένα να είναι μικρός. Όσο για το συμπέρασμα πιστεύω ότι μπορώ να διαφωνήσω γιατί δεν ρώτησα αν χρειάζεται antivirus γιατί για μένα χρειάζεται οποσδήποτε εγώ ρώτησα ποιο ειναι καλό. Δες εγώ τη ρώτησα Eset Mobile Security & Antivirus τι λέει είναι καλό; βαρύ ξέρει κανείς; Μου έδωσαν ένα Premium να το βάλω ;. Καλά lookout σίγουρα δεν είναι Edited May 16, 2015 by morcheeba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts