Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια ειναι η 3η φορα που οταν ανοιγω την φωτογραφικη,με ρωταει εαν θελω αποθηκευση στην sd σαν να βλεπει την καρτα πρωτη φορα.γιατι...?

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια ειναι η 3η φορα που οταν ανοιγω την φωτογραφικη,με ρωταει εαν θελω αποθηκευση στην sd σαν να βλεπει την καρτα πρωτη φορα.γιατι...?

Και εμένα μου το έκανε πολύ συχνά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω πως αλλα στην 20P το νιωθω "lagfree" 99.5%..... Ελπιζω να συνεχισει smooth.....

Καλοφόρετη....!

Που την βρήκες;

Ξέρουμε μήπως το changelog?

Δεν ξερω πως αλλα στην 20P το νιωθω "lagfree" 99.5%..... Ελπιζω να συνεχισει smooth.....

Τι σημαίνει αυτο; Χειρότερα η καλύτερα απο 20i και 20k;

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073/post60760339

Η προηγουμενη εκδοση για μενα ητανε ενα 98%.... :)

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Εμενα δεν μου πολυαρεσει που μας εδωσαν αλλη 5.0 που τρεχει ομαλα, αρα τη δουλεψαν πολυ... Κατι μου λεει οτι δεν θα παρουμε g4 ui...

Φαντάσου λοιπόν πόσο καλύτερη θα είναι αν φοράει και τον 20P kernel !!!! Εγώ προσωπικά θα περιμένω μήπως και καταφέρουν να κάνουν bump τον kernel !!!!Αν και βλέπω χλωμό να γίνεται...Και τέλος δεν είναι εφικτό το root στην 20P παρά μόνο να βάλεις μια pre rooted όπως έβγαλε και ο s3v3n σήμερα

Edited by razorkop
Never give up

Εμενα δεν μου πολυαρεσει που μας εδωσαν αλλη 5.0 που τρεχει ομαλα, αρα τη δουλεψαν πολυ... Κατι μου λεει οτι δεν θα παρουμε g4 ui...

Θα πάρουμε... Στο χωριο λενε το καλο το πραμα αργει να ερθει.... Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τυχον βελτιωσεις μιας λαι ημουν καιρο με cm based... Εμενα επεσε στα ματια μου ο cloudy βς developer που αποδειχθηκε οτι απλα δεν υπηρξε 20K...

Edited by takis6666

και τι εκανες και σταματησε..?

Τίποτα. Έζησα με αυτό γιατί είχα χειρότερα προβλήματα με το κινητό.. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πάρουμε... Στο χωριο λενε το καλο το πραμα αργει να ερθει.... Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τυχον βελτιωσεις μιας λαι ημουν καιρο με cm based... Εμενα επεσε στα ματια μου ο cloudy βς developer που αποδειχθηκε οτι απλα δεν υπηρξε 20K...

Τι εννοείς φίλε μου;

Τίποτα. Έζησα με αυτό γιατί είχα χειρότερα προβλήματα με το κινητό.. :)

δηλαδη συνεχιζει και στο κανει?ειναι θεμα του slot της μνημης ή software?

κοιταω οτι ειναι τωρα που ειμαι μεσα στο doa για να μην τρεχω μετα.

ευχαριστω.

Edited by dp8

λοιπον-την χανει καθε φορα που γινεται επανεκινηση στο τηλεφωνο.

παροτι μετα την επανεκινηση το τηλεφωνο βλεπει την καρτα,η εφαρμογη της φωτογραφικης με ρωταει συνεχεια εαν θελω η αποθηκευση να γινεται στην καρτα sd.τι θεμα εχω..?

Υπάρχει 20K μονο για το κορεατικο. Το εκανε port φαντάζομαι.

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

Παίδες πρόβλημα, για να φορτισει μου 3ωρες,αλλες φορές 4 ώρες κτλ. Ενώ φορτιζε πάντα σε 1:30 από το 10%.....μπαταρία ή φορτιστής το πρόβλημα;

Γειά σας ήθελα να σας ρωτήσω αν με κάποιον τρόπο μπορούμε την μπροστά κάμερα να την μεγενθύνουμε και να μην υπαρχει το γύρω γύρω φωτεινό πλαίσιο :p

Γειά σας ήθελα να σας ρωτήσω αν με κάποιον τρόπο μπορούμε την μπροστά κάμερα να την μεγενθύνουμε και να μην υπαρχει το γύρω γύρω φωτεινό πλαίσιο :p

Πατα στην οθονη πανω δεξια την επιλογη που ανοιγοκλεινει το φλας...

Καμίνι το κινητο αυτη την στιγμη ενω ειναι σε flight mode και με wifi. Ο tsens_tz_sensor 0 και ο 8 χτυπησανε 85,0 °C δειχνει το cpuz

Τι ακριβως ειναι αυτα τα tsens tz sensor;

Παίδες πρόβλημα, για να φορτισει μου 3ωρες,αλλες φορές 4 ώρες κτλ. Ενώ φορτιζε πάντα σε 1:30 από το 10%.....μπαταρία ή φορτιστής το πρόβλημα;

Και γω είχα το ίδιο θέμα αλλαξα καλώδιο και όλα καλά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πολλοί ισχυρίζονται οτι απλα δεν υπήρξε V20k

..... Πιστεύω οτι ο cloudy το εκανε για να γλυτώσει developing...

Παραθεση από takaros31;6126821]Το μάλλον κακώς ήταν συμπέρασμα και όχι ειρωνεία. Το δύο τρία άτομα είναι ένας σεβαστος αριθμός απαντήσεων σε μια ερώτηση, ειδικά όταν οι 2-3 σου είπαν ακριβώς το ίδιο ότι δεν χρειάζεται antivirus είναι 100% συμφωνία στην ερώτηση που έκανες.

3 άτομα είναι για σένα μεγάλος αριθμός θα μου επιτρέψεις όμως για μένα να είναι μικρός. Όσο για το συμπέρασμα πιστεύω ότι μπορώ να διαφωνήσω γιατί δεν ρώτησα αν χρειάζεται antivirus γιατί για μένα χρειάζεται οποσδήποτε εγώ ρώτησα ποιο ειναι καλό.

Δες εγώ τη ρώτησα

Eset Mobile Security & Antivirus τι λέει είναι καλό; βαρύ ξέρει κανείς; Μου έδωσαν ένα Premium να το βάλω ;. Καλά lookout σίγουρα δεν είναι

Edited by morcheeba