bouss Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Για να το θεσω καλυτερα... Βγαινει πολυ ευκολα εκτος δικτυου. Και της αδερφης μου ειναι ρυθμισμενο σε 4g αλλα δεν βηαινει απο το δικτυο. Τωρα που γραφω ειχα σημα μια γραμμη και χωρις να κουνηθω αλλαξε σε 4 γραμμες... Θα δοκιμασω να το γυρισω σε gsm να δω αν θα εχει διαφορα Η περιοχη που μενω γενικα δεν εχει καλο σημα οποτε μια τετοια αλλαγη θα με βοηθησει και στην αυτονομια της μπαταριας Μεταπήδησε από 3g που είχε μια μπάρα σε 2g που είχε 4. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μεταπήδησε από 3g που είχε μια μπάρα σε 2g που είχε 4. Αυτό εννοούσα αλλά το εξηγησες καλύτερα! Άρα είναι λογικό αυτό έτσι? Γιατί το κάνει και το δικό μου αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Και όσες φορές έχω επιχειρήσει να κάνω κλήση ακόμα και με μια μπάρα είναι οκ. Να αλλάξω κάτι στο δίκτυο είναι το αφήσω ως έχει? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 εχει πολυ ασθενες σημα το g3..σε περιοχες που εχει ασθενες σημα θα σου ανεβοκατεβαινει ακομα και σε gsm.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μεταπήδησε από 3g που είχε μια μπάρα σε 2g που είχε 4. Τσουκ γιατι το ειχα γυρισει σε gsm για να δω τι παιζει... Απλα εχει πολλα σκαμπανεβασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 εχει πολυ ασθενες σημα το g3..σε περιοχες που εχει ασθενες σημα θα σου ανεβοκατεβαινει ακομα και σε gsm.. Το αυτο. Το πιο ασθενες σημα που ειχα ποτε απο κινητο. Σε σημειο που αλλα κινητα εχουν 3 στα 5 αυτο δεν πιανει καν και μου ερχονται μηνυματα οτι με καλεσανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδια για να εχεις το χαμηλοτερο SAR θελει και καποιες μικρο‛ποχωρησεις Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδια για να εχεις το χαμηλοτερο SAR θελει και καποιες μικρο‛ποχωρησεις Το προτιμώ από το να ψήνεται ο εγκέφαλος μου. Ούτως ή άλλως όπως προείπα δεν με έχει αφήσει από σήμα ακόμα και μια γραμμή να έχει οι κλήσεις γίνονται γρήγορα, απροβληματιστα και χωρίς διακοπές. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το προτιμώ από το να ψήνεται ο εγκέφαλος μου. Ούτως ή άλλως όπως προείπα δεν με έχει αφήσει από σήμα ακόμα και μια γραμμή να έχει οι κλήσεις γίνονται γρήγορα, απροβληματιστα και χωρίς διακοπές. Στο πηλιο με κρεμασε 2-3 φορες και χρειαστηκε να το βαλω σε flight mode και να ανοιξω τη δευτερη συσκευη με τον ιδιο αριθμο για να τηλεφωνησω... Αρα εχουμε μικρη αυτονομια...κακο σημα...βουητο-παρεμβολες οταν μιλας...software με lag...Αλλα ακομα το θεωρω ενα πολυ καλο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ξεχάσεις τα ράγισματα και τις επανεκκινήσεις.. :p Εγώ προσωπικά δεν είχα θέμα με το σήμα του κινητού αν και σαν Αθήναιος λογικό να έχω καλό σήμα στα περισσότερα σημεία. Απλά μερικές φορές το σήμα του wifi ηταν ασθενέστερο. Κυρίως αν είχα δίπλα κάποιο Samsung, αυτό θα έπιανε σήμα και το δικό μου όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 γύρισα σε lg based rom κυρίως λόγο xcam.πέρασα cloudy 2.2 και πάει πολύ καλά, δεν το περίμενα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Να ρωτήσω και εδώ ανάμεσα σε G3 16gb και G2 32gb ποιο προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Να ρωτήσω και εδώ ανάμεσα σε G3 16gb και G2 32gb ποιο προτείνετε? Εμένα έχεις η γυναίκα μου το το g2. Είναι και τα δύο πολύ καλά τηλέφωνα. Αν θες παραπάνω αυτονομία και λίγο παραπάνω φωτεινότητα πήγαινε σε g2. Εγώ θα σου πρότεινα g3 χαλαρά κατά την δική μου άποψη είναι σε όλα λίγο καλύτερο εκτός από τα δύο που σου προανέφερα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να δώσει κανείς επιπλέον χρήματα για να αγοράσει το 32αρι για το 1GB ram επιπλέον;;; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 αν και είναι μικρή η διαφορά στην απόδοση, πιστεύω με την διαφορά στα 50 ευρώ αξίζει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 αν και είναι μικρή η διαφορά στην απόδοση, πιστεύω με την διαφορά στα 50 ευρώ αξίζει. ειναι οντως μικρη? εγω θα το εθετα ως εξης: αν καποιος το παιρνει και θα το αλλαξει σε 2-3-4 μηνες που θα βγει το g4 η οτιδηποτε αλλο, και το 16αρι μια χαρα ειναι.. αν το παρει και το αλλαξει σε 2 χρονια μονοδρομος το 32αρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 γύρω στο 5% λένε πως είναι.ε νταξ και το 16αρι μια χαρά βγάζει 2 χρόνια Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να δώσει κανείς επιπλέον χρήματα για να αγοράσει το 32αρι για το 1GB ram επιπλέον;;; Εξαρτάται τι multitasking κανεις και τι εφαρμογές τρέχεις. Επειδή τα έχω δουλέψει και τα δύο η διαφορα φαίνεται οταν ανοίξεις 4-5 εφαρμογές μαζί και προσπαθείς να αλλάξεις απο τη μια στην άλλη. Στο 32αρι είναι αισθητή η διαφορά σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό που σου λένε όλοι... Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις καιρό τότε 32GB γιατί με τον καιρό θα γίνουν πιο απαιτητικές οι εφαρμογές... Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoi1980 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 καλησπέρα παιδιά Χριστός Ανέστη! Θέλω την βοήθεια σας. θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν θέλω να χάσω το save ενός παιχνιδιού ( plants vs zombie 2) . πως μπορώ να κρατήσω το save ? Δεν έχω και pc έχει χαλάσει . υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 καλησπέρα παιδιά Χριστός Ανέστη! Θέλω την βοήθεια σας. θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν θέλω να χάσω το save ενός παιχνιδιού ( plants vs zombie 2) . πως μπορώ να κρατήσω το save ? Δεν έχω και pc έχει χαλάσει . υπάρχει τρόπος? titanium back up? ή κάποιο άλλο παρόμοιο...ψάξτο όμως να υποστηρίζει αρχεία απο παιχνίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoi1980 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 οκ θα το δω.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 προϋποθέτει root το titanium.. αν δεν είσαι δοκίμασε το helium αλλά θέλει υπολογιστή για να λειτουργήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoi1980 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν έχω ροοτ και ναι το helium το ξέρω αυτό χρησιμοποιούσα αλλά τώρα χωρίς pc δεν μπορώ . τα SAVE τον παιχνιδιών τι αρχείο είναι ?για να ξερω ποια εφαρμογή να ψαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Παιδιά έχει κάνει κάνεις αυτές τις αλλαγές στο κρυφό μενού; http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/mod-root-rid-lag-g3-t2819365 Τους έκανα στο δικό μου Και πράγματι βλέπω αισθητή διάφορα στη λειτουργία του τηλ Πράγματι εξαφανίστηκε τελείως το lag και το κινητό πηγαίνει σφαίρα Εξαφανίστηκαν και τα redraw της αρχικής οθόνης Δεν ξέρω βέβαια αν διατρέχει κάποιο κίνδυνο το τηλ Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 τελικα δε θα βαλω custom rom θα το αφησω ετσι το κινητο κανω και εγω αυτα που εγραψε το παλικαρι απο πανω να δω αν αλλαζει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Παιδιά έχει κάνει κάνεις αυτές τις αλλαγές στο κρυφό μενού; http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/mod-root-rid-lag-g3-t2819365 Τους έκανα στο δικό μου Και πράγματι βλέπω αισθητή διάφορα στη λειτουργία του τηλ Πράγματι εξαφανίστηκε τελείως το lag και το κινητό πηγαίνει σφαίρα Εξαφανίστηκαν και τα redraw της αρχικής οθόνης Δεν ξέρω βέβαια αν διατρέχει κάποιο κίνδυνο το τηλ Για το High Temperature Property ειδαι ενταξει αλλα για το Mitigation θα σου έλεγα μα μην το πειραξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts