tolis1186 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλά είναι να σου τύχει έτσι... Αλλά γενικά και στατιστικά δεν είναι συχνό να γίνεται λάθος ή να είναι ελαττωματικό ένα προιόν... Αύριο θα ξέρω και για το δικό μου... Θα σας πω εντυπώσεις με την μία... Έχω ήδη και τις θήκες που μου ήρθαν από ebay και το tempered οπότε με την μια foul προστασία... Και πιο συγκεκριμένα Spigen Slim armor http://images17.newegg.com/is/image/newegg/75-934-270-TS?$S300$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Κάηκε ο φορτιστής απο το G3 της κοπέλας μου και δεν λειτουργεί τώρα!Καταρχήν μου το καλύπτει η εγγύηση μήπως? Αν όχι βρήκα αυτόν τον φορτιστή http://www.ebay.ie/itm/CARGADOR-DE-PARED-USB-DE-1-8A-LG-ORIGINAL-MCS-04ER-ADAPTADOR-DE-CARGA-CORRIENTE-/361161827883?pt=LH_DefaultDomain_186&var=&hash=item5416ec262b, θα είμαι εντάξει? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_tris Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κάποιος δοκιμάσει την κρυπτογράφηση στο g3 και κατά πόσο αυτό επηρεάζει την απόδοση του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Κάηκε ο φορτιστής απο το G3 της κοπέλας μου και δεν λειτουργεί τώρα!Καταρχήν μου το καλύπτει η εγγύηση μήπως? Αν όχι βρήκα αυτόν τον φορτιστή http://www.ebay.ie/itm/CARGADOR-DE-PARED-USB-DE-1-8A-LG-ORIGINAL-MCS-04ER-ADAPTADOR-DE-CARGA-CORRIENTE-/361161827883?pt=LH_DefaultDomain_186&var=&hash=item5416ec262b, θα είμαι εντάξει? Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω τα περιφερειακά έχουν 6 μήνες εγγύηση το λέω με επιφύλαξη. Τουλάχιστον για την μπαταρία νομίζω ισχύει για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος. Η φορτιστές που πωλούνται χωριά από την LG με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ίντερνετ έχουν 6μηνες εγγύηση γιατί όχι και αυτός που συνοδεύει το κινητό...? Πάρε αύριο ένα τηλ την LG αν είσαι εντός 6μηνου να ρωτήσεις Edited March 4, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Από σήμερα και εγώ κάτοχος ενός g3 32αρι παρτίδας 408 Ήρθε με την 4.4.2 του έκανα root και λίγο που το επεξεργάστηκα σε σχέση με το g2 της κοπέλας μου χειρότερη μπαταρία (δεν ξέρω αν στρώσει αργότερα) και λίγο πιο αργό (δεν ξέρω αν στρώνει με την lollipop) Αύριο σκέφτομαι να του περάσω μια custom lollipop Και είμαι ανάμεσα σε chupachups και crash Ποια είναι πιο απροβλημάτιστη και πιο κοντά στην stock; Οθοναρα αλλά καίει πολύ η άτιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 εγώ θα παίξω μπάλα με cm12 και ας είναι nightly Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω τα περιφερειακά έχουν 6 μήνες εγγύηση το λέω με επιφύλαξη. Τουλάχιστον για την μπαταρία νομίζω ισχύει για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος. Η φορτιστές που πωλούνται χωριά από την LG με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ίντερνετ έχουν 6μηνες εγγύηση γιατί όχι και αυτός που συνοδεύει το κινητό...? Πάρε αύριο ένα τηλ την LG αν είσαι εντός 6μηνου να ρωτήσεις Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ!Θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο στην αντιπροσωπεία! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω τα περιφερειακά έχουν 6 μήνες εγγύηση το λέω με επιφύλαξη. Τουλάχιστον για την μπαταρία νομίζω ισχύει για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος. Η φορτιστές που πωλούνται χωριά από την LG με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ίντερνετ έχουν 6μηνες εγγύηση γιατί όχι και αυτός που συνοδεύει το κινητό...? Πάρε αύριο ένα τηλ την LG αν είσαι εντός 6μηνου να ρωτήσεις Νομίζω μόνο η μπαταρία είναι στο 6μήνο, όλα τα άλλα είναι 2ετία, το λέω με επιφύλαξη βέβαια αλλά σε G2 πάντως μου άλλαξαν τα μαμά ακουστικά περίπου 9 μήνες μετά την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 εγώ θα παίξω μπάλα με cm12 και ας είναι nightly Μου αρεσουν πολυ οι nightly αλλα αποσο θυμαμαι δεν ειναι πολυ φιλικες με την μπαταρια.. Αν δοκιμασεις μπορεις να μας εντυπωσεις γενικοτερα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 θα απαντήσω στο θέμα με τις τροποποιήσεις, μιας και ταιριάζει ποιο πολύ εκεί Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 θα απαντήσω στο θέμα με τις τροποποιήσεις, μιας και ταιριάζει ποιο πολύ εκεί Απλα πες το εδω ή στειλε μου πμ γιατι δεν το παρακολουθω το θεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 κατέληξα στην cm12 αν και nightly είναι ότι καλύτερο υπάρχει.οι roms που είναι stock based δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους και τις δοκίμασα όλες.είναι απλά τραγικό το firmware της lg που τουλάχιστον προσπαθεί να το βελτιώσει.ώσπου λοιπόν να το βελτιώσει όσο πρέπει οι aosp είναι παράδεισος, το κινητό είναι πύραυλος, ότι πατάς πάει τρένο.το μόνο που θα μου λείψει είναι το knock code αλλά θα ζήσω και χωρίς αυτό.σε όλα τα άλλα είναι κομπλέ.κάμερα έβαλα snap hdr που είναι ισάξια της xcam. για την μπαταρία θα ξέρω αφού το σκίσω λίγες μέρες :lol::p Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waterpolistas Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 επειδη σκεφτομαι να το παρω γτ ειναι σε πολυ καλη τιμη,θα ηθελα να μου πειτε την εμπειρια σας με την μπαταρια γιατι εχω καποιους ενδοιασμους και δεν θελω να ειμαι μονιμως πανω αππ την πριζα.με 2-3 ωρες 3g τη μερα και μετρια χρηση ποσο κραταει?κι εσεις καθε ποσο το φορτιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 επειδη σκεφτομαι να το παρω γτ ειναι σε πολυ καλη τιμη,θα ηθελα να μου πειτε την εμπειρια σας με την μπαταρια γιατι εχω καποιους ενδοιασμους και δεν θελω να ειμαι μονιμως πανω αππ την πριζα.με 2-3 ωρες 3g τη μερα και μετρια χρηση ποσο κραταει?κι εσεις καθε ποσο το φορτιζεται? Η αληθεια ειναι οτι η μπαταρια δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα οπως λεει και η παροιμια "μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος". Ποτε δεν το εκρινα γι αυτο μιας και η quand hd εχει αλλες απαιτησεις. Προσωπικα καθε βράδυ το βαζω στην μπριζα αλλα κανω γενικα αρκετη χρηση σε wifi 3g και βιντεο. Κλησεις δεν κανω διοτι για ομιλια έχω αλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 επειδη σκεφτομαι να το παρω γτ ειναι σε πολυ καλη τιμη,θα ηθελα να μου πειτε την εμπειρια σας με την μπαταρια γιατι εχω καποιους ενδοιασμους και δεν θελω να ειμαι μονιμως πανω αππ την πριζα.με 2-3 ωρες 3g τη μερα και μετρια χρηση ποσο κραταει?κι εσεις καθε ποσο το φορτιζεται? Για τη χρήση που αναφέρεις είσαι ok με φόρτιση κάθε βράδυ προχώρα άφοβα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς το refresh rate της οθόνης στο lg g3; Πιθανολογώ ότι είναι μεγαλύτερο μιας 1080p λογικά, για λόγους ξεκούραστης προβολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Για τη χρήση που αναφέρεις είσαι ok με φόρτιση κάθε βράδυ προχώρα άφοβα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς το refresh rate της οθόνης στο lg g3; Πιθανολογώ ότι είναι μεγαλύτερο μιας 1080p λογικά, για λόγους ξεκούραστης προβολής. Δεν γνωρίζω τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, αλλά αν σε κουράσει η οθόνη του G3 , τότε πρέπει να επισκεφτείς οφθαλμίατρο :cool: Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Από τις πιο ξεκούραστες και ευκρινείς οθόνες της αγοράς, χάνει ελαφρώς σε χρωματισμό και φωτεινότητα, όμως από ευκρίνεια είναι σούπερ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Από τις πιο ξεκούραστες και ευκρινείς οθόνες της αγοράς, χάνει ελαφρώς σε χρωματισμό και φωτεινότητα, όμως από ευκρίνεια είναι σούπερ Ειδικα συγκριτικα με το G2 χανει αρκετα σε αυτα τα δυο που ειπε φιλτατε..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Από τις πιο ξεκούραστες και ευκρινείς οθόνες της αγοράς, χάνει ελαφρώς σε χρωματισμό και φωτεινότητα, όμως από ευκρίνεια είναι σούπερ Φωτεινότητα??? Δεν έχω πάει ποτέ πάνω από 70%. Δεν αντέχεται... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 αυτό με την φωτεινότητα είναι περίεργο, όπως ξαναείπα πρέπει να πας οφθαλμίατρο αν την έχεις στο 100% τώρα για τα χρώμα είναι γούστα του καθενός.είδα από κοντά το note4 και το μόνο που με χάλασε ήταν τα πολύ έντονα χρώματα.πολύ ψεύτικα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 αυτό με την φωτεινότητα είναι περίεργο, όπως ξαναείπα πρέπει να πας οφθαλμίατρο αν την έχεις στο 100% τώρα για τα χρώμα είναι γούστα του καθενός.είδα από κοντά το note4 και το μόνο που με χάλασε ήταν τα πολύ έντονα χρώματα.πολύ ψεύτικα Ετσι ειναι οι amoled. Αν εχεις μαθει σε αλλες οθονες πιθανον να σε ζαλισουν κιολας τα χρωματα στην αρχη. Αντιστοιχα οι χρηστες amoled θεωριυν ολες τις αλλες ξεπλυμενες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 αυτό με την φωτεινότητα είναι περίεργο, όπως ξαναείπα πρέπει να πας οφθαλμίατρο αν την έχεις στο 100% τώρα για τα χρώμα είναι γούστα του καθενός.είδα από κοντά το note4 και το μόνο που με χάλασε ήταν τα πολύ έντονα χρώματα.πολύ ψεύτικα Το note 4 έχει τις πιο φυσικές αποχρώσεις. Όχι υποκειμενικά, αλλά αντικειμενικά μέσα από μετρήσεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 αν και ήρθα από amoled, η αίσθηση του ips είναι μαγική.ότι άλλο μου φαίνεται χάλια ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το note 4 έχει τις πιο φυσικές αποχρώσεις. Όχι υποκειμενικά, αλλά αντικειμενικά μέσα από μετρήσεις. σε σχέση με τα υπόλοιπα ναι ισχύει αυτό, αλλά δεν ξέρω δεν μου άρεσε σαν πρώτη εικόνα.βέβαια ήταν και το εκθεσιακό και είναι λίγο μπάχαλο.αν ήταν πιο κάτω η τιμή θα το έπαιρνα και ας με χαλούσαν τα χρώματα :lol::p Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παίδες, επειδή σκέφτομαι να πάρω το Νote 3, αν κάποιος είχε και τα δύο, έχει καλύτερη μπαταρία από το G3? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παίδες, επειδή σκέφτομαι να πάρω το Νote 3, αν κάποιος είχε και τα δύο, έχει καλύτερη μπαταρία από το G3? εγώ τα έχω και τα δύο. Το note 3 έχει ελάχιστα καλύτερη μπαταρία. Πάνω κάτω στα ίδια βγάζει υπολόγισε αναλόγως της χρήσης να βγάλει κανένα 30'45' παραπάνω και αν. Βέβαια γίνει με τη την lollipop γιατί της αδερφής μου το S5 η lolli το ξέσκισε. :worry: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts