konakis Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Άρχισε το φαινόμενο με τις κίτρινες γραμμές στο g2, να εμφανίζεται και στο g3.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ρώτησα σε ένα μαγαζί για το 16άρι που το είχε διαθέσιμο τα 3 πρώτα ψηφία για να δω παρτίδα και ήταν 411. Καλή παρτίδα να το προχωρήσω?? 411 γερμανικο εχω κι εγω,και ειναι απροβληματιστο μεχρι τωρα!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Ιδια κινητα ιδιο wallpaper ιδια φωτεινοτητα... Τσεκαρισες με την φωτεινοτητα αν ηταν και τα 2 στη χειροκίνητη ρυθμιση?Αν ενα ηταν χειροκίνητη και το αλλο στο αυτοματο εχουν τεράστια διαφορά στη φωτεινότητα Δηλαδή το 80% στη χειροκίνητη δεν έχει καμια σχέση με το 80% στο αυτόματο Edited January 28, 2015 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Τσεκαρισες με την φωτεινοτητα αν ηταν και τα 2 στη χειροκίνητη ρυθμιση?Αν ενα ηταν χειροκίνητη και το αλλο στο αυτοματο εχουν τεράστια διαφορά στη φωτεινότητα Δηλαδή το 80% στη χειροκίνητη δεν έχει καμια σχέση με το 80% στο αυτόματο Ναι φίλε μου και τα δύο κινητά τα δούλεψα υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες. Έψαξα και στο ίντερνετ και είδα ότι υπάρχει θέμα σε μερικά g3 με κιτρινισμενες οθόνες. Δυστυχώς δεν γράφει πουθενά για ελαττωματικες παρτίδες οπότε είναι ότι σου κάτσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Άρχισε το φαινόμενο με τις κίτρινες γραμμές στο g2, να εμφανίζεται και στο g3.... Καλησπερα. Παιζει θέμα με την οθονη του οντως. Το δικο μου δυστυχώς εχει θεμα με καθετες γραμμες στην οθονη και ειναι και πιο κιτρινο το λευκο του σε σχεση με αλλο που ειδα σε public.:( Πηγα σημερα σε ενα καταστημα να δω για το επομενο κινητο μου. Κατεληξα στο G3. Το μαγαζι ειχε 2 G3 διπλα διπλα. Στο ενα η οθονη ηταν λευκη και στο αλλο ειχε μια κιτρινη αποχρωση και μου φανηκε και πιο θολη γενικα οι 2 οθονες ηταν η μερα με τη νυχτα. Τι παιζει με αυτο? Υπαρχουν διαφορετικοι κατασκευαστες οθονης? Πως θα ξερω αν το κινητο που θα παρω θα εχει την ''καλη'' οθονη? Θα το ειχα παρει επι τοπου αλλα με αυτα που ειδα φοβηθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Εγω παντως παρτιδα 406 με εξαιρεση ελαχιστο light bleeding κατω δεξια και αριστερσ δεν εχω ουτε κιτρινισματα ουτε παρασιτα ουτε τιποτα.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Άρχισε το φαινόμενο με τις κίτρινες γραμμές στο g2, να εμφανίζεται και στο g3.... Πού το είδες αυτό ακριβώς.για 2 συσκευές? Πού καν δεν ξέρουμε αν το έσκιζαν καθώς φορτίζε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δεν θα το ειχαν φατσα καρτα μπροστα. Κ ειδικα διπλα απο αλλο κανονικο g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αξίζουν τα 100 euro διαφορά για να πάρω το 32gb?με τα 3gb ram πόση ελεύθερη σας μένει? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αξίζουν τα 100 euro διαφορά για να πάρω το 32gb?με τα 3gb ram πόση ελεύθερη σας μένει? Κατά την άποψη μου όχι, δεν αξίζει. Το πόσα αφήνει ελεύθερα δεν είναι σημαντικό, απλά θα κλείσει εφαρμογές αν χρειαστεί παραπάνω. Με βάση μετρήσεις σε benchmark software η διαφορά στην απόδοση είναι 4-7% υπέρ των 3. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.stuff.tv/g3/lg-g3-benchmarks-show-little-difference-between-2gb-and-3gb-editions/news Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Έχετε να προτείνετε κάποιον από τους πάρα πολλούς launcher που υπάρχουν ώστε να βελτιωθεί η απόδοση του κινητού να είναι πιο ομαλό και να βελτιωθεί η κατανάλωση της μπαταρίας; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quan207 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Και εγω πιστευω οτι δεν αξιζει η αγορα του 32αριου,στα 100ευρω πανω (οσο ηταν 50 δε το συζητουσα) Ο μονος λογος που θα επαιρνα το 32αρι ειναι η μεταπωληση. αλλα και παλι 100 πανω δε θα μπορουσα να το δωσω και ετσι πηρα το μικρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλημέρα σας. Είχα ένα θεματάκι με το κινητό πριν λίγο καιρό, δεν δουλευανε τα mobile data μετά από αναβάθμιση σε lolipop, κι έτσι το πήγα στην... "Κονκόρντια" που λέει και ένας φίλος. Τελικά εκεί έχουν βρει τον τρόπο να μας "τιμωρούν" που παίρνουμε μοντέλα που προορίζονται για άλλες χώρες. Ενώ το πρόβλημα που είχε μου το έλυσαν με αναβάθμιση λογισμικού, η Ιταλική έκδοση του που μου εγκατέστησαν (έχω Ιταλικό G3), είναι γεμάτη με πάνω από 70-80 άχρηστες μικροεφαρμογές και παιχνίδια που δεν απεγκαθιστώνται με τίποτα... Κάθονται εκεί και μου τρώνε τον χώρο και τη ram του κινητού... Βέβαια τους πήρα και απαίτησα να βρουν μια καθαρή έκδοση να μου βάλουν και μου απάντησαν πως δεν έχουν και ΘΑ... το ψάξουν και ΘΑ... με καλέσουν. Και σας ρωτάω: Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω εγώ για να το διορθώσω αυτο; Μπορώ να βρώ μια Ιταλική καθαρή ρομ και να την εγκαταστήσω μόνος μου; Αν ναι, με ποιόν τρόπο; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλημέρα σας. Είχα ένα θεματάκι με το κινητό πριν λίγο καιρό, δεν δουλευανε τα mobile data μετά από αναβάθμιση σε lolipop, κι έτσι το πήγα στην... "Κονκόρντια" που λέει και ένας φίλος. Τελικά εκεί έχουν βρει τον τρόπο να μας "τιμωρούν" που παίρνουμε μοντέλα που προορίζονται για άλλες χώρες. Ενώ το πρόβλημα που είχε μου το έλυσαν με αναβάθμιση λογισμικού, η Ιταλική έκδοση του που μου εγκατέστησαν (έχω Ιταλικό G3), είναι γεμάτη με πάνω από 70-80 άχρηστες μικροεφαρμογές και παιχνίδια που δεν απεγκαθιστώνται με τίποτα... Κάθονται εκεί και μου τρώνε τον χώρο και τη ram του κινητού... Βέβαια τους πήρα και απαίτησα να βρουν μια καθαρή έκδοση να μου βάλουν και μου απάντησαν πως δεν έχουν και ΘΑ... το ψάξουν και ΘΑ... με καλέσουν. Και σας ρωτάω: Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω εγώ για να το διορθώσω αυτο; Μπορώ να βρώ μια Ιταλική καθαρή ρομ και να την εγκαταστήσω μόνος μου; Αν ναι, με ποιόν τρόπο; Σας ευχαριστώ πολύ. Καλημερα φιλε μου,εχεις κανει root και δεν μπορεις να τις απενεργοποιησεις΄? Επισης δε νομιζω οτι παιζει ρολο στη λειτουργια του αν η ρομ που θα του βαλεις ειναι ιταλικη η ισπανικη η γερμανικη. Βασικα δε νομιζω οτι εχουν διαφορα απλα στην καθε χωρα αλλαζεις γλωσσα. Αν θες για ρομ παντως τα παιδια στο αλλο θεμα με τις τροποποιησεις λενε πολυ καλα λογια για την crash rom. Ας απαντησει και καποιος αλλος ομως γιατι προερχομαι απο Lenovo P780 και δεν γνωριζω τοσο καλα τις ρομ των lg ακομα και τι παιζει γενικα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλημέρα σας. Είχα ένα θεματάκι με το κινητό πριν λίγο καιρό, δεν δουλευανε τα mobile data μετά από αναβάθμιση σε lolipop, κι έτσι το πήγα στην... "Κονκόρντια" που λέει και ένας φίλος. Τελικά εκεί έχουν βρει τον τρόπο να μας "τιμωρούν" που παίρνουμε μοντέλα που προορίζονται για άλλες χώρες. Ενώ το πρόβλημα που είχε μου το έλυσαν με αναβάθμιση λογισμικού, η Ιταλική έκδοση του που μου εγκατέστησαν (έχω Ιταλικό G3), είναι γεμάτη με πάνω από 70-80 άχρηστες μικροεφαρμογές και παιχνίδια που δεν απεγκαθιστώνται με τίποτα... Κάθονται εκεί και μου τρώνε τον χώρο και τη ram του κινητού... Βέβαια τους πήρα και απαίτησα να βρουν μια καθαρή έκδοση να μου βάλουν και μου απάντησαν πως δεν έχουν και ΘΑ... το ψάξουν και ΘΑ... με καλέσουν. Και σας ρωτάω: Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω εγώ για να το διορθώσω αυτο; Μπορώ να βρώ μια Ιταλική καθαρή ρομ και να την εγκαταστήσω μόνος μου; Αν ναι, με ποιόν τρόπο; Σας ευχαριστώ πολύ. Βασικά το πρόβλημα που είχες ενδεχομένως να λυνοταν ζητώντας από τον παροχο σου να σου στείλει τις ρυθμίσεις ίντερνετ γιατί σε πολλούς μετά την αναβάθμιση σε lollipop χάθηκαν... Το δοκίμασες? Σε όσους το δοκιμασαν αυτό ήταν το πρόβλημα Για Rom υπάρχουν πιο αρμόδιοι από εμένα που το έχουν ψάξει καλύτερα και θα σου απαντήσουν! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Τάκαρε, ναι το είχα δοκιμάσει μετά από συμβουλή μέλους εδώ στο θέμα, αλλά δεν είχε γίνει κάτι... Γιώργη, όχι δεν το έω κάνει root. Aν και διαβάζω πως εύκολο είναι, και σκέφτομαι να το δοκιμάσω... Αν μεκατευθύνει κάποιο κάλο παλικάρι από εδώ... :P Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Τάκαρε, ναι το είχα δοκιμάσει μετά από συμβουλή μέλους εδώ στο θέμα, αλλά δεν είχε γίνει κάτι... Γιώργη, όχι δεν το έω κάνει root. Aν και διαβάζω πως εύκολο είναι, και σκέφτομαι να το δοκιμάσω... Αν μεκατευθύνει κάποιο κάλο παλικάρι από εδώ... :P Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :) Βασικά απ'οσο έχω διαβάσει χωρίς να συμμετέχω ενεργά root σε lollipop ακόμα δεν υπάρχει πρέπει να κατέβεις σε kit kat πρώτα που απ'οσο λένε είναι λίγο μανούρα :confused:. Λογικά περνώντας μια rom ελληνική θα είσαι κομπλέ αλλά επειδή εξακολουθώ και κάνω εικασίες :lol: ανέμενε απάντηση από πιο ενημερωμένο μέλος επί του θέματος!!!!:D Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αξίζουν τα 100 euro διαφορά για να πάρω το 32gb?με τα 3gb ram πόση ελεύθερη σας μένει? Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί πόση μένει ελεύθερη. Δεν παίζει ρόλο εν λειτουργεί έτσι το σύστημα. Ελεύθερη ραμ είναι σχεδόν σαν άχρηστη ραμ. Όταν θέλει να χρησιμοποιήσει μια άλλη εφαρμογή θα κλείσει κάποια άλλη που δεν χρειάζεται για να ελευθερωθεί. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει. Σίγουρα αξίζει αμα το κρατήσεις 2ετια. Αλλιώς δεν νομίζω. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Γεια σε ολη την παρεα με τα g3.ηθελα να κανω μια ερωτηση για το κινητακι το οποιο πηρα εχθες αντικαθιστωντας το z ultra.πως μπορω να βγαλω το 4g και να εχω το 3g στο κινητο γιατι μου τρωει τα mb πολυ γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 κατοχος και εγω πλεον του 32gb 3 gb ram titan grey!!!πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί πόση μένει ελεύθερη. Δεν παίζει ρόλο εν λειτουργεί έτσι το σύστημα. Ελεύθερη ραμ είναι σχεδόν σαν άχρηστη ραμ. Όταν θέλει να χρησιμοποιήσει μια άλλη εφαρμογή θα κλείσει κάποια άλλη που δεν χρειάζεται για να ελευθερωθεί. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει. Σίγουρα αξίζει αμα το κρατήσεις 2ετια. Αλλιώς δεν νομίζω. Λοιπον θα ηθελα να αναφερω ότι ακουω τόσα για τις 2 εκδοσεις στο θεμα της μνημης που πραγματικα δεν ισχύουν για μενα. Χωρις να θελω να παρεξηγηθω απο πλευρας μου μπορω να πω οτι η ραμ ειναι πολυ σημαντικη για ενα τηλ και ας μην φαίνεται και τοσο μεγαλη η διαφορά στην συγκριση. Μια οθονη σαν και αυτην του g3 επιβάλλεται να εχει πολυ ραμ λογω αναλυσης. Τα 3 gb έπρεπε να είναι στάνταρ και οχι 2 πραγμα που εγινε ωστε να υπαρχει η δυνατοτητα αγορας σε φθηνοτερη τιμη. Όπως βλεπουμε οι απαιτησεις εφαρμογων ανεβαινουν οποτε η περισσοτερη ραμ είναι και απαραίτητη. Οι διαφορές τωρα μπορει να μην ειναι τοσο φανερες αλλα σιγουρα υπαρχουν σημαντικες η ασημαντες κανουν το τηλ να λειτουργει πιο ξεκουραστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Γεια σε ολη την παρεα με τα g3.ηθελα να κανω μια ερωτηση για το κινητακι το οποιο πηρα εχθες αντικαθιστωντας το z ultra.πως μπορω να βγαλω το 4g και να εχω το 3g στο κινητο γιατι μου τρωει τα mb πολυ γρηγορα? Καλοριζικο φιλε. Λοιπον πας Ρυθμισεις -> Tethering & Δικτυα -> Δικτυα Κινητης Τηλεφωνιας -> Λειτουργια Δικτυου και εκει διαλεγεις το GSM/WCDMA η απλα πατας παρατεταμενα στο notification bar το εικονιδιο δεδομενα και σε βγαζει στο τελευταιο βημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Γεια σε ολη την παρεα με τα g3.ηθελα να κανω μια ερωτηση για το κινητακι το οποιο πηρα εχθες αντικαθιστωντας το z ultra.πως μπορω να βγαλω το 4g και να εχω το 3g στο κινητο γιατι μου τρωει τα mb πολυ γρηγορα? Καλορίζικο!!!! Ρυθμίσεις - δίκτυα - δεδομένα κινητής τηλεφωνίας - πατάς πάνω δεξιά στις τέλειες - δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -λειτουργία δικτύου - επιλέγεις αυτόματο GSM - wcdma ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοριζικο φιλε. Λοιπον πας Ρυθμισεις -> Tethering & Δικτυα -> Δικτυα Κινητης Τηλεφωνιας -> Λειτουργια Δικτυου και εκει διαλεγεις το GSM/WCDMA η απλα πατας παρατεταμενα στο notification bar το εικονιδιο δεδομενα και σε βγαζει στο τελευταιο βημα. Ταυτόχρονη εξυπηρέτηση!!! Αυτοί είμαστε!!!! :p:p:p:p:p:p:p Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ευχαριστω georgis και takaros για την αμεση βοηθεια!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια ερωτηση ακομα επειδη εχει ενα μικρο ραγισμα το κινητο εκει που μπαινουν τα ακουστικα πως λεγεται το πλαστικο αυτο για να το παραγγειλω? Το χρωμα του κινητου ειναι γκρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Λοιπον θα ηθελα να αναφερω ότι ακουω τόσα για τις 2 εκδοσεις στο θεμα της μνημης που πραγματικα δεν ισχύουν για μενα. Χωρις να θελω να παρεξηγηθω απο πλευρας μου μπορω να πω οτι η ραμ ειναι πολυ σημαντικη για ενα τηλ και ας μην φαίνεται και τοσο μεγαλη η διαφορά στην συγκριση. Μια οθονη σαν και αυτην του g3 επιβάλλεται να εχει πολυ ραμ λογω αναλυσης. Τα 3 gb έπρεπε να είναι στάνταρ και οχι 2 πραγμα που εγινε ωστε να υπαρχει η δυνατοτητα αγορας σε φθηνοτερη τιμη. Όπως βλεπουμε οι απαιτησεις εφαρμογων ανεβαινουν οποτε η περισσοτερη ραμ είναι και απαραίτητη. Οι διαφορές τωρα μπορει να μην ειναι τοσο φανερες αλλα σιγουρα υπαρχουν σημαντικες η ασημαντες κανουν το τηλ να λειτουργει πιο ξεκουραστα. Τι σχέση έχει ακριβώς η οθόνη με την ραμ; τρέχει τα πίξελς πάνω τους; πρακτικά τα παραπάνω ραμ έχουν ψυχολογική αξία, όχι πρακτική, και σίγουρα όχι με την οθόνη αλλά με τις εφαρμογές που τρέχεις στο multitasking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts