agiosg Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Νομίζω πως η ιστορία με την παλινδρόμηση του άγχους η εμμονής σου δεν έχει τέλος. Πλέον μοιάζει τρολαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Παιδαι χρονια πολλα,εχει κανεις την γνησια θηκη? Αξιζει? Εχει να προτεινει κανεις αλλη απο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Edit: το αγχος ξαναχτυπησε. Τουλαχιστον στο gpad μου ξερω οτι δεν ειμαι ο μονος με το προβλημα και ειναι ενος ειδους παρηγορια μιας και δεν υπηρχαν πιθανοτητες να το αποφυγω... Τα εχω παρει και με τον πολιτη! Κανε καινούριο θέμα το παρών το έχεις εξαντλήσει τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Ειναι απλα το αισθημα του να γνωριζεις οτι υπαρχει καποιο προβλημα αε μια συσκευη που εδωσες περισσοτερο απο 1 /2 του χιλιαρικου τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Απολογουμαι απο ολους παιδια για τα πολλα παρομοια ποστ . :\ Edited December 27, 2014 by takis6666 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Υποτιθεται ότι εδώ θα βρεις τεχνική και όχι ψυχολογική υποστήριξη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Τελειωσε το θεμα αντε και πολυ βαρος του δωσαμε... Το κινητο παντως ειναι ΠΥΡΑΥΛΟΣ... Ευχαριστω για οσες συμβουλες μου δωσατε Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπερα οταν βγηκε lolipop μου ηρθε μεσω OTA η επιλογη για update 2 φορες αλλα δεν το εκανα γιατι ημουν στην δουλεια και το αμελησα τελως παντων , σημερα δοκιμαζω για να το εγκαταστησω και δεν μου βρισκει update...... κουφοο εχετε καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Μην με αγχωνεις βρε παιδι μου.. Την πηρα την αποφαση και δεν θα κανω καμια κινηση... Εγω παντως δεν θα ελεγα φαινεται πολύ οπως λες... Την απόφαση μπορεί να την πήρες αλλα σε τρωει κάτι να το πας πίσω......;):confused::worry: Τεσπα εσύ ξερεις τι θα κάνεις,είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Δεν ξαναλλαζω γνωμη. Προς υποψηφιους αγοραστες... ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΑΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΑΕΙ :) Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ρε παιδιά; Έχει παρατηρήσει κανείς διάφορα ήχου και εικόνας στην αναπαραγωγή μέσω της μαμησιας εφαρμογής;; μου κάνει lag τόσο στα βίντεο που έχω τραβήξει με το κινητό όσο και σε άλλα που έχω περάσει και ξέρω σίγουρα ότι δεν έχουν lag... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitsi58 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 παιδια στα ελβετικα εχει ερθει αναβαθμιση lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Πολλες φορες περναω εναν φακελο με αρχεια (jpg, pdf, doc κτλ) απο το pc στην micro sd της συσκευης και ενω εχει ολοκληρωθει η διαδικασια οταν παω να δω τα αρχεια δεν υπαρχει τιποτα μεσα στο φακελο. Η συσκευη φοραει την Lollipop. Παιζει να φταιει η καρτα μνημης? Επισης μερικες φορες οταν τραβαω βιντεο ή φωτο και εχω ως προεπιλεγμενη θεση αποθηκευσης την καρτα μνημης τα αρχεια ειναι κατεστραμμενα. Οχι παντα, αλλα μερικες φορες, ενω αν βαλω προεπιλεγμενη θεση αποθηκευσης την συσκευη τοτε ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Διέγραψα κατά λάθος την εφαρμογή lg quick remote. Πήγα να την κατεβάσω από το playstore αλλά τα apps της lg αφορούν μόνο lg τηλεοράσεις. Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να το βρω ξανά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Λογικά πρέπει να υπάρχει στο Κεντρο ενημερωσης>Ενημέρωση εφαρμογής,αν δεν υπάρχει θα επανέλθει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Λογικά όμως πρέπει να το βρεις εκεί γιατί εγώ εκανα καταργηση εγκατάστασης στο LG World και μετά μου το έβγαλε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Όπως το είπες ήταν στο Κέντρο ενημέρωσης > Αδρανείς εφαρμογές. Σ'ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Θα με τρελανει. Ειχα το κινητο σστην κανονικη λειτουργια και εβαλα να δω ενα βιντεο στο youtube και συνειδητοποιησα οτι ο ηχος εβγαινε απο ΜΠΡΟΣΤΑ απο το ακουστικό. Μετα εβαλα αλλο βιντεο για να δω αν οντως ειναι ετσι και ναι συνεχισε το ιδιο. Μετα εβαλα το music player ο οποιος το τραγουδι το επαιξε απο πίσω. Έπειτα το YouTube ξεκίνησε να το παίζει από πίσω. Πρόκειται για κάποια ρύθμιση η είναι κανέναν bug? Edited December 28, 2014 by takis6666 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Θα με τρελανει. Ειχα το κινητο σστην κανονικη λειτουργια και εβαλα να δω ενα βιντεο στο youtube και συνειδητοποιησα οτι ο ηχος εβγαινε απο ΜΠΡΟΣΤΑ απο το ακουστικό. Μετα εβαλα αλλο βιντεο για να δω αν οντως ειναι ετσι και ναι συνεχισε το ιδιο. Μετα εβαλα το music player ο οποιος το τραγουδι το επαιξε απο πίσω. Έπειτα το YouTube ξεκίνησε να το παίζει από πίσω. Πρόκειται για κάποια ρύθμιση η είναι κανέναν bug? Στείλτο που σου λεω.....δεν θα ησυχάσεις με δαύτο......:lol::lol:,πρώτη φορά το ακουω αυτό για G3.....αν ειναι bug είναι καραbug......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Δεν το στελνω γιατι προσπάθησα αλλά δεν το ξανακάνει... Άσε που αν το πάρω πισω θα πρέπει να ξαναπιασω γυαλί. Δεν κυκλοφορησε λολι για NEU??? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 NEU είναι το δικό σου? Νομίζω στο PCSuite την δίνει,τσέκαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 παιδιά καλό μεσημέρι ...έχω μια απορία .. πως μπορούμε να κάνουμε βίντεο κλήση ?? όχι με άλλα προγράμματά ..απλά μέσο δικτύου κινητής ..γιατί όταν πάω να πάρω κάποιο αριθμό δεν βλέπω την ανάλογη εντολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 NEU είναι το δικό σου? Νομίζω στο PCSuite την δίνει,τσέκαρε το. Ναι έχει βγει στο pc suite Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 παιδιά καλό μεσημέρι ...έχω μια απορία .. πως μπορούμε να κάνουμε βίντεο κλήση ?? όχι με άλλα προγράμματά ..απλά μέσο δικτύου κινητής ..γιατί όταν πάω να πάρω κάποιο αριθμό δεν βλέπω την ανάλογη εντολή Δεν κανουν video κλησεις τα LG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Το νιωθετε και εσεις το over sharpening παιδια? Υπαρχει τροπος να φτιαχτςι χωρις ροοτ και φλασαρισμα ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited December 28, 2014 by takis6666 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Το νιωθετε και εσεις το over sharpening παιδια? Υπαρχει τροπος να φτιαχτςι χωρις ροοτ και φλασαρισμα ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η έχεις πάρει το πιο προβληματικό g3 της αγοράς ή πρέπει να ηρεμήσεις γενικότερα φίλε μου, γιατί έχεις φτάσει στα όρια του spamming... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Η έχεις πάρει το πιο προβληματικό g3 της αγοράς ή πρέπει να ηρεμήσεις γενικότερα φίλε μου, γιατί έχεις φτάσει στα όρια του spamming... Το πιο αστειο ειναι οτι σε προηγουμενο ποστ το προτεινει σε ολους ενω του εχουν παρουσιαστει 5 προβληματα... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts