Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Edit: το αγχος ξαναχτυπησε. Τουλαχιστον στο gpad μου ξερω οτι δεν ειμαι ο μονος με το προβλημα και ειναι ενος ειδους παρηγορια μιας και δεν υπηρχαν πιθανοτητες να το αποφυγω... Τα εχω παρει και με τον πολιτη!

Κανε καινούριο θέμα το παρών το έχεις εξαντλήσει τελείως

Ειναι απλα το αισθημα του να γνωριζεις οτι υπαρχει καποιο προβλημα αε μια συσκευη που εδωσες περισσοτερο απο 1 /2 του χιλιαρικου τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Απολογουμαι απο ολους παιδια για τα πολλα παρομοια ποστ . :\

Edited by takis6666

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Τελειωσε το θεμα αντε και πολυ βαρος του δωσαμε... Το κινητο παντως ειναι ΠΥΡΑΥΛΟΣ... Ευχαριστω για οσες συμβουλες μου δωσατε

Καλησπερα οταν βγηκε lolipop μου ηρθε μεσω OTA η επιλογη για update 2 φορες αλλα δεν το εκανα γιατι ημουν στην δουλεια και το αμελησα τελως παντων , σημερα δοκιμαζω για να το εγκαταστησω και δεν μου βρισκει update...... κουφοο εχετε καμια ιδεα?

Μην με αγχωνεις βρε παιδι μου.. Την πηρα την αποφαση και δεν θα κανω καμια κινηση... Εγω παντως δεν θα ελεγα φαινεται πολύ οπως λες...

Την απόφαση μπορεί να την πήρες αλλα σε τρωει κάτι να το πας πίσω......;):confused::worry:

Τεσπα εσύ ξερεις τι θα κάνεις,είμαι σίγουρος.

Δεν ξαναλλαζω γνωμη. Προς υποψηφιους αγοραστες... ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΑΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΑΕΙ :)

Ρε παιδιά; Έχει παρατηρήσει κανείς διάφορα ήχου και εικόνας στην αναπαραγωγή μέσω της μαμησιας εφαρμογής;; μου κάνει lag τόσο στα βίντεο που έχω τραβήξει με το κινητό όσο και σε άλλα που έχω περάσει και ξέρω σίγουρα ότι δεν έχουν lag...

Πολλες φορες περναω εναν φακελο με αρχεια (jpg, pdf, doc κτλ) απο το pc στην micro sd της συσκευης και ενω εχει ολοκληρωθει η διαδικασια οταν παω να δω τα αρχεια δεν υπαρχει τιποτα μεσα στο φακελο. Η συσκευη φοραει την Lollipop. Παιζει να φταιει η καρτα μνημης? Επισης μερικες φορες οταν τραβαω βιντεο ή φωτο και εχω ως προεπιλεγμενη θεση αποθηκευσης την καρτα μνημης τα αρχεια ειναι κατεστραμμενα. Οχι παντα, αλλα μερικες φορες, ενω αν βαλω προεπιλεγμενη θεση αποθηκευσης την συσκευη τοτε ολα καλα.

Διέγραψα κατά λάθος την εφαρμογή lg quick remote. Πήγα να την κατεβάσω από το playstore αλλά τα apps της lg αφορούν μόνο lg τηλεοράσεις. Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να το βρω ξανά?

Λογικά πρέπει να υπάρχει στο Κεντρο ενημερωσης>Ενημέρωση εφαρμογής,αν δεν υπάρχει θα επανέλθει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Λογικά όμως πρέπει να το βρεις εκεί γιατί εγώ εκανα καταργηση εγκατάστασης στο LG World και μετά μου το έβγαλε εκεί.

Θα με τρελανει. Ειχα το κινητο σστην κανονικη λειτουργια και εβαλα να δω ενα βιντεο στο youtube και συνειδητοποιησα οτι ο ηχος εβγαινε απο ΜΠΡΟΣΤΑ απο το ακουστικό. Μετα εβαλα αλλο βιντεο για να δω αν οντως ειναι ετσι και ναι συνεχισε το ιδιο. Μετα εβαλα το music player ο οποιος το τραγουδι το επαιξε απο πίσω. Έπειτα το YouTube ξεκίνησε να το παίζει από πίσω. Πρόκειται για κάποια ρύθμιση η είναι κανέναν bug? Edited by takis6666

Θα με τρελανει. Ειχα το κινητο σστην κανονικη λειτουργια και εβαλα να δω ενα βιντεο στο youtube και συνειδητοποιησα οτι ο ηχος εβγαινε απο ΜΠΡΟΣΤΑ απο το ακουστικό. Μετα εβαλα αλλο βιντεο για να δω αν οντως ειναι ετσι και ναι συνεχισε το ιδιο. Μετα εβαλα το music player ο οποιος το τραγουδι το επαιξε απο πίσω. Έπειτα το YouTube ξεκίνησε να το παίζει από πίσω. Πρόκειται για κάποια ρύθμιση η είναι κανέναν bug?

Στείλτο που σου λεω.....δεν θα ησυχάσεις με δαύτο......:lol::lol:,πρώτη φορά το ακουω αυτό για G3.....αν ειναι bug είναι καραbug......:lol:

Δεν το στελνω γιατι προσπάθησα αλλά δεν το ξανακάνει... Άσε που αν το πάρω πισω θα πρέπει να ξαναπιασω γυαλί. Δεν κυκλοφορησε λολι για NEU???

παιδιά καλό μεσημέρι ...έχω μια απορία ..

πως μπορούμε να κάνουμε βίντεο κλήση ??

όχι με άλλα προγράμματά ..απλά μέσο δικτύου κινητής ..γιατί όταν πάω να πάρω κάποιο αριθμό δεν βλέπω την ανάλογη εντολή

NEU είναι το δικό σου? Νομίζω στο PCSuite την δίνει,τσέκαρε το.

Ναι έχει βγει στο pc suite

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά καλό μεσημέρι ...έχω μια απορία ..

πως μπορούμε να κάνουμε βίντεο κλήση ??

όχι με άλλα προγράμματά ..απλά μέσο δικτύου κινητής ..γιατί όταν πάω να πάρω κάποιο αριθμό δεν βλέπω την ανάλογη εντολή

Δεν κανουν video κλησεις τα LG

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το νιωθετε και εσεις το over sharpening παιδια? Υπαρχει τροπος να φτιαχτςι χωρις ροοτ και φλασαρισμα

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Edited by takis6666

Το νιωθετε και εσεις το over sharpening παιδια? Υπαρχει τροπος να φτιαχτςι χωρις ροοτ και φλασαρισμα

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η έχεις πάρει το πιο προβληματικό g3 της αγοράς ή πρέπει να ηρεμήσεις γενικότερα φίλε μου, γιατί έχεις φτάσει στα όρια του spamming...

Η έχεις πάρει το πιο προβληματικό g3 της αγοράς ή πρέπει να ηρεμήσεις γενικότερα φίλε μου, γιατί έχεις φτάσει στα όρια του spamming...

Το πιο αστειο ειναι οτι σε προηγουμενο ποστ το προτεινει σε ολους ενω του εχουν παρουσιαστει 5 προβληματα... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]