Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος...κατα ποσο αξιζει να αγορασω το μοντελο με τα 3gb ram οταν η χρηση μου ειναι καθαρα fb kai viber......

παιδες επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος...κατα ποσο αξιζει να αγορασω το μοντελο με τα 3gb ram οταν η χρηση μου ειναι καθαρα fb kai viber......

Αν είναι ΜΟΝΟ για Facebook και Viber, τότε θα σου είναι αρκετά και 2GB, απλός αν είναι να κρατήσεις την συσκευή τουλάχιστον 2-3 χρόνια θα ήταν καλύτερα τα 3GB, αλλά όπως και να έχει είναι ανάλογα την χρήση, εγώ θα προτιμούσα τα 3GB, είναι 50-60 η διαφορά στο skroutz, αποφασίζεις και πράτεις ανάλογα με το budget !!

Hard reset πώς κάνουμε ? Να κάνω ένα τώρα που πέρασα την Lollipop.

Πατάς volume down και power button μαζί, και με το που εμφανιστεί το logo της lg, αφήνεις και πατάς ξανά το power button (χωρίς όμως να αφησεις καθόλη την διαρκεια αυτήν το volume down.)

Δες και

!! ;)

Για την ιστορία πάντως στο xda αυτή η διαδικασία συνήθως αναφέρεται ως factory reset ή soft reset.

Hard reset είναι το format όλου του κινητού και το ξαναπέρασμα μίας στοκ ρομ( kdz file) με flash tool. Καθώς έτσι φτιάχνει ξανά όλα τα partition του κινητού.

Προς αποφυγή μπερδέματος εκεί το λέω.

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδες δοκιμαστε κατι :

"Βρηκα το bug που προανεφερα σε παλιοτερο ποστ. Οταν εχεις το calendar ως widget και πας και κανεις refresh για να συγχρονισει τις εργασιες κολλαει ολο το launcher. Μπαινει ομως κανονικα στις ρυθμισεις, πας εφαρμογες και κανεις force close το calendar. Τοτε ξεκολλαει. Αν ΔΕΝ εχεις το widget αυτη η διαδικασια γινεται κανονικοτατα. Οπως επισης γινεται κανονικα αν εχεις αλλο widget οπως google calendar... Δεν το δοκιμαζει και κανενας αλλος να δειτε αν συμβαινει σε ολους? (BTW δουλευω με exchange)"

Μάριος...

Μερικές φορές που πατάω να δω την χρήση δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας βγάζεΙ λάθος και κλείνει όλο το παράθυρο.

Δεν είναι σταθερή πάντως.. Μου το έχει κάνει 3 φορές αυτό

Samsung S21 Ultra

Μερικές φορές που πατάω να δω την χρήση δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας βγάζεΙ λάθος και κλείνει όλο το παράθυρο.

Δεν είναι σταθερή πάντως.. Μου το έχει κάνει 3 φορές αυτό

Έκανες factory reset η απλά περασες το ΟΤΑ;

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

Πλέον στην διαχείρηση εφαρμογών όπως βλέπω κάτω δεν γράφει τον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης,στην λειτουργία μόνο γράφει την διαθέσιμη ram.

Ψαχνω να βρω To widget που γράφει πόση ελεύθερη μνήμη έχει και μπορείς να πατήσεις να ελευθερώσει κιόλας όπως το lg 2..ξέρει κάποιος αν το έχει πως να το βρω?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Ψαχνω να βρω To widget που γράφει πόση ελεύθερη μνήμη έχει και μπορείς να πατήσεις να ελευθερώσει κιόλας όπως το lg 2..ξέρει κάποιος αν το έχει πως να το βρω?

Στο πρόγραμμα clean Master είναι

Greek Android & iOS users (FB group)

Μακριά από clean master

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πετας ενα μακρυα χωρις αιτιολογηση............

Σύμφωνο, εγώ το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και σε άλλα smartphones, μια χαρά εφαρμογή είναι!! Χωρίς θέματα

Βρήκα ένα ψιλό bug στο Lollipop, έβαζα ξυπνητήρι το πρωί ενώ έβαζα silent το κινητο από το βραδυ και με kitkat βαράει κανονικά, τώρα με Lollipop ενεργοποίηση γίνεται κανονικά αλλά χωρίς ήχο, μπορεί κάποιος με Lollipop να το τσεκάρει??

By the way μπαταρία 20% καλύτερη απόδοση με Lollipop, έχω πάθει πλάκα!!

Greek Android & iOS users (FB group)

Aν το θελεις για να καθαριζεις την cache memory τοτε οκ αλλά οι αλλες λειτουργιες που εχουν να κανουν με τη ram ειναι αχρηστες. Το να σκοτωνεις τις εφαρμογες που τρεχουν ειναι ενεργοβορο γιατι η συσκευη θα τις ανοιξει παλι μολις τις χρειαστει, αυτο το ανοιξε-κλεισε εχει χειροτερα αποτελεσματα στη μπαταρια και την ταχυτητα της συσκευης. Το android οταν χρειαστει ραμ θα βρει απο μονο του, θα κλεισει καποια ανοιχτη εφαρμογη που δεν γινεται χρηση της. Ισως σε εποχες gingerbread κτλ να ειχαν καποιο νοημα αλλά τωρα πια πιστευω οτι κανουν περισσοτερο κακο παρα καλο. Μην ξεχναμε οτι το ιδιο το cleanmaster τρεχει στο παρασκηνιο και καταναλωνει μπαταρια και ραμ εφοσον παρακολουθει συνεχεια τι γινεται.

Η cache μπορει να καθαριστει και χωρις τετοια προγραμματα φυσικα. Ρυθμισεις -> Αποθηκευτικος χωρος -> πατας στο Δεδομενα προσωρινης μνημης και σε ρωταει αν θελεις να διαγραφουν αυτα τα δεδομενα.

Aν το θελεις για να καθαριζεις την cache memory τοτε οκ αλλά οι αλλες λειτουργιες που εχουν να κανουν με τη ram ειναι αχρηστες. Το να σκοτωνεις τις εφαρμογες που τρεχουν ειναι ενεργοβορο γιατι η συσκευη θα τις ανοιξει παλι μολις τις χρειαστει, αυτο το ανοιξε-κλεισε εχει χειροτερα αποτελεσματα στη μπαταρια και την ταχυτητα της συσκευης. Το android οταν χρειαστει ραμ θα βρει απο μονο του, θα κλεισει καποια ανοιχτη εφαρμογη που δεν γινεται χρηση της. Ισως σε εποχες gingerbread κτλ να ειχαν καποιο νοημα αλλά τωρα πια πιστευω οτι κανουν περισσοτερο κακο παρα καλο. Μην ξεχναμε οτι το ιδιο το cleanmaster τρεχει στο παρασκηνιο και καταναλωνει μπαταρια και ραμ εφοσον παρακολουθει συνεχεια τι γινεται.

Η cache μπορει να καθαριστει και χωρις τετοια προγραμματα φυσικα. Ρυθμισεις -> Αποθηκευτικος χωρος -> πατας στο Δεδομενα προσωρινης μνημης και σε ρωταει αν θελεις να διαγραφουν αυτα τα δεδομενα.

Εμενα παντως για να βρει χωρο μου κλεινει το messenger ακομα και οταν γραφω.. Μερικες φορες δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο και τελευταια εχει μαμηθει στα redraws

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σύμφωνο, εγώ το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και σε άλλα smartphones, μια χαρά εφαρμογή είναι!! Χωρίς θέματα

Βρήκα ένα ψιλό bug στο Lollipop, έβαζα ξυπνητήρι το πρωί ενώ έβαζα silent το κινητο από το βραδυ και με kitkat βαράει κανονικά, τώρα με Lollipop ενεργοποίηση γίνεται κανονικά αλλά χωρίς ήχο, μπορεί κάποιος με Lollipop να το τσεκάρει??

By the way μπαταρία 20% καλύτερη απόδοση με Lollipop, έχω πάθει πλάκα!!

Το ιδιο και εμενα με το ξυπνητήρι

Τωρα σχετικά με τα προγράμματα πού καθαριζουν ραμ και εγω νομιζω ότι δεν κάνουν καλό στη συσκευή τελικα και δημιουργούν προβληματα με το ανοιξε κλεισε των εφαρμογών του συστηματος

Edited by gab

Πετάει το κινητό μετά την αναβάθμιση!Και η Lollipop πολύ ωραία και smooth.Περιμένουμε να την δούμε και στο Galaxy S5...

Κανονικά δεν θα έπρεπε πλέον καν να συζητείται η χρήση εφαρμογών όπως το clean master κλπ.,βασικά έχω αρκετούς γνωστούς που τα χρησιμοποιούν σε διάφορα κορυφαία κινητά (S5,Z3,G3,M8 κλπ.....)-αμέσως καταλαβαίνω την ασχετοσύνη τους,πλέον ούτε θα μπω στην διαδικασία να τους εξηγήσω αυτά που ξέρω και θα μπορούσαν και εκείνοι να ξέρουν αν ενδιαφερόντουσαν....:confused::wacko:;).

Ολα αυτά μου θμίζουν το HTC Legend με 512 ram προ Χριστού....:lol::lol: όπoυ είχα βάλει τότε το Advanced Task Killer....ε ακόμα και τότε είδα πως δεν προσφέρει τίποτα σχεδόν εκτός από battery drain:mad:,τώρα αν μιλάμε ακόμα για τέτοιες φουντουκοεφαρμογές με τα νεα hardware και τις τελευταίες εκδόσεις λειτουργικού(ειδικά στο G3 η Lollipop) τι να πω....κάτι δεν μου κάθεται σωστά....:wacko:;)