Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον δοκιμασα με firefox και παντου λαγκαρει προφανως λογω μη βελτιστοποιημενου rendering. Ο chrome ομως μηδεν lag .

ΣΕ γρήγορο scrolling έχει κι ο chrome αλλά σαφώς είναι ο καλύτερός.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παντως για οσους ενδιαφερονται να το παρουν: lags υπαρχουν. Τα γραφουν τα παιδια πιο πανω, τα εχω γραψει κι εγω, οποιος θελει ψαχνει τα ποστ μου. ΑΛΛΑ, με ενα nova launcher πιστευω οτι θα είστε μια χαρα. Ουτε widgets εξαφανιζονται, ουτε κολλαει στο scrolling, smooth εμπειρια και παραμετροποιηση στο φουλ.

Δεν εχω προβλημα με τον Nova. Αυτον χρησιμοποιω εδω και χρονια σε ολες ανεξαιρετως τις συσκευες. Απλα ρε παιδια αυτο το "βαλε Nova" μου θυμιζει εποχες 2011 που αλλαζα launcher σε Xperia Mini για να γλιτωσω lags. Ή για να γλιτωσω απο τον αθλιο TouchWiz οταν επαιρνα Samsung. Θα επρεπε η LG να χει κανει καλυτερο παντρεμα sw-hw. Δηλαδη καποιος που θελει σωστη και απροβληματιστη εμπειρια out of the box γιατι να μπλεξει με οσα γραφουμε εμεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω επείγον την βοηθεια σας...το κινητό μου ειναι ροοτ εδω και 2-3 μηνες (το 32αρι)

Οταν ειμαι σε κλάμπ και παω να βγαλω φωτο με φλας λογο χαμηλου φωτισμού οταν παταω το κουμπι μένει ανοιχτό το φλας και δεν βγαζει την φωτο απ οτι καταλαβα λογο του φωτισμου που κινειτε..και τωρα σπίτι αν δοκιμασω να βγαλω φωτο με φλας και κουναω το κινητό μενει ανοιχτο το φλας και δεν βγαζει τη φωτο... τι να κανω βοηθεια!!

Παιδιά καλημέρα... μια ερώτηση... εχθές θέλησα να τραβήξω video μεγάλης διάρκειας... και απ' οτι είδα το κινητό έχει περιορισμό στα 5 λεπτά... (μετά κλείνει μόνο του) στις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να βρω πώς το αλλάζεις... καμία ιδέα κάνεις??

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Αλήθεια όταν φορτίζει το χρησιμοποιείτε?

Παιδιά καλημέρα... μια ερώτηση... εχθές θέλησα να τραβήξω video μεγάλης διάρκειας... και απ' οτι είδα το κινητό έχει περιορισμό στα 5 λεπτά... (μετά κλείνει μόνο του) στις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να βρω πώς το αλλάζεις... καμία ιδέα κάνεις??

Μάλλον τραβάς σε 4k, που έχει τέτοιο περιορισμό. Από τις ρυθμίσεις της κάμερας πρέπει να ρίξεις την ανάλυση του βίντεο σε 1080p. ;)

Μήπως εστιάσαμε πάρα πολύ στο θέμα του μικρού ή μεγάλου λαγκ; προσωπικά είναι πολύ πίσω στις προταιρεοτητες των χαρακτηριστικών που ζητάω. Αν μπαίνουμε στο τσιπάκι να κοιτάμε και συζητάμε μόνο για το λαγκ όπως και σε κάποια άλλα νήματα για τα αντουτου σκορς αδικούμε την συνολική εμπειρια . Προσωπικά....Ούτε που το βλέπω το λαγκ σαν προβλημα...αντίθετα δεν θα έπαιρνα κινητό χωρίς μεγάλη ,καλή οθόνη και το διπλό ταπ ον. Βέβαια σέβομαι τις προτεραιότητες που βάζει ο καθένας.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχουν εστιάσει στο lag του.

Φταίει ίσως πού στην αρχή είχε αδικαιολόγητα πολύ.

Το ξαναλέω λοιπόν.πλέον δεν έχει τόσο.

Και δε θα δείτε android συσκευή πού να μην έχει.

Εδώ τα nexus έχουν πού είναι pure android.

Εδώ και 2 μήνες πρπ και δεν έχω παράπονο από το 16άρι. Ούτε επανεκκίνηση, ούτε κόλλημα, ούτε καθυστέρηση. 409 γαλλικό. Αν ως lag εννοούμε κάποια κλάσματα δευτερολέπτου που κάνει σε μερικές εφαρμογές (όχι όλες) αυτό νομίζω είναι αμελητέο και μάλλον χαρακτηριστικό του λογισμικού android. Όχι όμως και δευτερόλεπτα, τέτοια δεν έχω παρατηρήσει. Γενικά το κινητό το χαίρομαι σε όλα του και ευχαριστώ πολύ τα παιδιά εδώ στο myphone που με τα posts τους με βοήθησαν στην επιλογή κινητού.

Τότε το HTC Μ8 το galaxy s5 τα nexus και τα καλά κινέζικα δεν φοράνε Android..μας δουλεύουν οι αλήτες

Φιλικά Γιώργος

Καλά το m8 πειράζει να πω ότι είναι καλύτερό κι από nexus?λίγο μεγαλύτερη οθόνη και θα ήταν στα χέρια μου.

Τότε το HTC Μ8 το galaxy s5 τα nexus και τα καλά κινέζικα δεν φοράνε Android..μας δουλεύουν οι αλήτες

Παρτε αυτα βρε παιδια ;) . Εδω δεν ειναι οι διαξιφισμοι

Ποια είναι η τελευταία παρτίδα και τι προβλήματα διορθώνει σε σύγκριση με τις προηγούμενες..?

Μάλλον τραβάς σε 4k, που έχει τέτοιο περιορισμό. Από τις ρυθμίσεις της κάμερας πρέπει να ρίξεις την ανάλυση του βίντεο σε 1080p. ;)

Έχεις δίκιο... σε ευχαριστω πολυ φίλε...!!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Καλά το m8 πειράζει να πω ότι είναι καλύτερό κι από nexus?λίγο μεγαλύτερη οθόνη και θα ήταν στα χέρια μου.

Πάρε το m8 φίλος με την διαφορά χρημάτων που έχει και κάνε μας και ένα review για όλα όμως γιατί smartphone σημαίνει τα πάντα πλέον οθόνη κάμερα μπαταρία lag αποσπουμενη μπαταρία μέγεθος bezel:D

Παίδες, έχει κανένας πρόβλημα με το Softkeyz; Δεν μου αλλάζει τα soft buttons.. :/
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάρε το m8 φίλος με την διαφορά χρημάτων που έχει και κάνε μας και ένα review για όλα όμως γιατί smartphone σημαίνει τα πάντα πλέον οθόνη κάμερα μπαταρία lag αποσπουμενη μπαταρία μέγεθος bezel:D

Ακριβώς, όλα είναι σχετικά και θέμα προτεραιοτήτων. Το G3 έχει προτερήματα σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες (έχουν γραφτεί στο θέμα), μην τα ισοπεδώνομε όλα.

Αν κάποιος διαβάσει τα σχόλια μερικών είναι λες και το κινητό είναι κατηγορίας Samsung S3 και με μπαταρία χειρότερη κι από nexus.

Παίδες, έχει κανένας πρόβλημα με το Softkeyz; Δεν μου αλλάζει τα soft buttons.. :/

Γιατί δε χρησιμοποείς το G3 Tweaksbox; Μπορείς να κάνεις τα πάντα και στην navigation bar. Αν το συνδυάσεις με κάποια άλλα mod που το χρησιμοποιούν (όπως αυτό που έχω βάλει εγώ), τη μεταμορφώνεις εντελώς.

Το Softkeyz το αναφέρει στην περιγραφή ότι δεν είναι συμβατό με LG g3 στη στοκ ρομ.

Γιατί δε χρησιμοποείς το G3 Tweaksbox; Μπορείς να κάνεις τα πάντα και στην navigation bar. Αν το συνδυάσεις με κάποια άλλα mod που το χρησιμοποιούν (όπως αυτό που έχω βάλει εγώ), τη μεταμορφώνεις εντελώς.

Το Softkeyz το αναφέρει στην περιγραφή ότι δεν είναι συμβατό με LG g3 στη στοκ ρομ.

Πρέπει να είναι root και να έχει xposed framework,είναι root ομως;:)

Ρουτ είνα σίγουρα, το έχει αναφέρει ο Κωνσταντίνος (άλλωστε και το Softkeyz θέλει ρουτ).

Αν δεν έχει xposed, είναι ώρα να βάλει :)

Ρουτ είνα σίγουρα, το έχει αναφέρει ο Κωνσταντίνος (άλλωστε και το Softkeyz θέλει ρουτ).

Αν δεν έχει xposed, είναι ώρα να βάλει :)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :)

Κατέβασα το Tweaksbox αλλά δεν βρίσκω επιλογή να αλλάξω τα κουμπιά. Μόνο το χρώμα μπορώ να αλλάξω;;

To Xposed το χω λιώσει..:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατέβασα το Tweaksbox αλλά δεν βρίσκω επιλογή να αλλάξω τα κουμπιά. Μόνο το χρώμα μπορώ να αλλάξω;;

auto hide κανει τα soft keys ;

Για τις "πλήρεις" δυνατοτητες θελεις την paid version!

Εκτος απ' το χρωμα, μπορεις να αλλαξεις και το μεγεθος των soft keys!

Για να αλλαξεις μορφη στα εικονιδια, δες το link που εδωσε ο kost7 πιο πισω. Κατεβαζεις οποιο θελεις, το κανεις εγκατασταση και το επιλεγεις απο: Ρυθμισεις/ Προβολη/ Πληκτρα αφης αρχικης οθονης/ ΧΡΩΜΑ

Edited by Titarasaudi