john74 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 μπορεις φιλε αντι να διαλεξεις στην εγκατασταση CSE FLASH Θα διαλεξεις NORMAL FLASH αλλα το καλυτερο ειναι κανεις CSE FLASH να κανει φορματ το κινητο. Απο εδω θα την κατεβασεις http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/kdz-lollipop-5-0-v20a-final-kdz-beta-t2935610 και ετσι θα τη κανεις εγκατασταση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Ευχαριστω πολύ, άρα Normal flash δεν χάνεις τίποτα από το κινητό? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ευχαριστω πολύ, άρα Normal flash δεν χάνεις τίποτα από το κινητό? ναι ετσι λεει τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εγω τεσσερις μερες το εχω με 4g παντα ανοικτο και wifi οπου υπαρχει και πολλλες κλησεις και σκαλισμα γενικα φουλ χρηση το βραδυ εχει 40-50 % Ια χαρα νομιζω το εχω με στοκ lollipop Από που το κατέβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkl Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μετά από χρόνια συμβίωσης με το Motorola RAZR XT910 ήρθε η ώρα της αντικατάστασης του και ενώ ήμουν σχεδόν σίγουρος για το s4 το g3 μάλλον κερδίζει στα σημεία. Επειδή μου αρέσει το άσπρο χρώμα υπάρχει όντως τόσο σημαντικό πρόβλημα με το καπάκι; Ακόμα προσπαθώ να αποφασίσω 16 ή32 (αν και ξέρω πως και το 16 θα μου είναι υπεραρκετό δεν παύει να με δελεάζει και το μεγαλο)..... Καλημέρα... Παράθεση Γιάννης Χανιά.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εγω παιδια εχω το 32 gb , δεν εχει ερθει ακομη ενημερωση σε lollipop. Το εχω 2 μηνες και μιλαμε για απιστευτη εμπειρια χρησης. Ναι η μπαταρια ειναι ενα μειων που εχει το κινητο. Σε ολα τα αλλα ειμαι υπερβολικα ευχαριστημενος.10/10.... Προερχομαι απο εξισου δυνατα κινητα και εχω μετρο σύγκρισης. Το κινητο απλα φυσαει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εγω παιδια εχω το 32 gb , δεν εχει ερθει ακομη ενημερωση σε lollipop. Το εχω 2 μηνες και μιλαμε για απιστευτη εμπειρια χρησης. Ναι η μπαταρια ειναι ενα μειων που εχει το κινητο. Σε ολα τα αλλα ειμαι υπερβολικα ευχαριστημενος.10/10.... Προερχομαι απο εξισου δυνατα κινητα και εχω μετρο σύγκρισης. Το κινητο απλα φυσαει.. Η lollipop δεν εχει βγει επισημα σε μαζικη κλιμακα. Τελη του μηνα με αρχες δεκεμβριου ειπε η LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 εγω με LG G3 32gb ιταλικο εβαλα την lolipop τις Poland και εχω παθει πλακα αλλο κινητο δειτε και ενα bench 0 lag και το βασικο δεν εκανα ροοτ το κινητο. http://www.imageupload.co.uk/images/2014/11/23/Screenshot2014-11-23-11-48-25R6DI.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 εγω με LG G3 32gb ιταλικο εβαλα την lolipop τις Poland και εχω παθει πλακα αλλο κινητο δειτε και ενα bench 0 lag και το βασικο δεν εκανα ροοτ το κινητο. http://www.imageupload.co.uk/images/2014/11/23/Screenshot2014-11-23-11-48-25R6DI.png Το δικό μου χωρίς Lollipop έβγαλε 24015 και CPU 93000, mem 18230,I/O 6600,2D:278,3D:2132 τι έβγαζε πριν το Lollipop το δικό σου haritos? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Από που το κατέβασες; Η lollipop http://storagecow.eu/Xda/LG%20G3/Stock/Lollipop%205.0/D855/D85520A_00.kdz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Το δικό μου χωρίς Lollipop έβγαλε 24015 και CPU 93000, mem 18230,I/O 6600,2D:278,3D:2132 τι έβγαζε πριν το Lollipop το δικό σου haritos? 23354 μου εβγαζε πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μετά από πολύ ψάξιμο κ σκέψη, Αποφάσισα τελικά να κάνω την αλλαγή από Samsung (s4) σε lg g3 (32gb), ήμουν ανάμεσα σε αυτό κ στο note 3 μια κ ήθελα λογο πιο μεγάλη οθόνη...το έχω ένα μήνα το κινητό κ Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου! Γενικά θεωρώ ότι είμαι heavy user κ προσπαθώ να δικαιολογώ τον ορισμό του smartphone, οπότε Έχω εγκαταστήσει καμία 200αρια εφαρμογες-Παιχνίδια κ είναι η πρώτη φορά που αφήνω τον στοκ launcher, αφού είναι αρκετά καλός! Μπαταρία-οθόνη-design- camera όλα σουπερ, Καθημερινή εμπειρία χρήσης άψογη, με έχει βολέψει πάρα πολύ Γιατί μπορείς να το παραμετροποιήσεις ακριβώς στα μέτρα σου! Το μέγεθος ιδανικό για την οθόνη του, ευτυχώς που δεν πήγα στο note.Από όλα τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει τίποτα.πραγματικά το ευχαριστιέμαι κάθε μέρα το κινητό! Με ρουτ δεν έχω ασχοληθεί γιατί δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν κ το μόνο που έκανα ήταν να το γυρίσω σε art.Δεν ήξερα όμως ότι έπρεπε να το κάνω όσο ήταν καθαρό το κινητό κ στην αρχή τα χρειάστηκα λίγο γιατί πήρε λίγη ώρα Αφού έπρεπε να μετατρέψει όολες τις εφαρμογές μου από την αρχή. Ευτυχώς έστρωσε αμέσως όμως....Κάτι που παρατήρησα ήταν όταν έβαλα ένα πρόγραμμα διαχείρισης μνήμης (memory booster full), ένα πρόγραμμα που το χρησιμοποιούσα κ στο s4, χωρίς πρόβλημα.ξαφνικά άρχισαν διάφορα κολλήματα ακόμα κ επανεκινησεις! Ευτυχώς όμως μου έκοψε, γιατί μέχρι τότε δεν είχα κανένα πρόβλημα με το κινητό κ το απεγκατεστησα κατευθείαν, οπότε επανήλθε ξανά στα φυσιολογικά του.ηθικό δίδαγμα, προσοχή λίγο στη συμβατοτητα των εφαρμογών! Με λίγα λόγια, θα έλεγα είμαι ένας ευχαριστημένος χρήστης του g3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Θέλω να flasharw την lollipop, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν το itunes για iphone που να να κραταει backup ΚΑΙ να το επαναφέρει μαζί με τους φακέλους και όλα τα σχετικά, όπως δηλαδή το έχω τώρα? Για να γλιτώσω χρόνο από το να το ξαναστρώνω μόνος μου.. Έχω μια 32αρα sd, μπορώ να κρατήσω σε αυτήν backup? Edited November 23, 2014 by master1992g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εγω τεσσερις μερες το εχω με 4g παντα ανοικτο και wifi οπου υπαρχει και πολλλες κλησεις και σκαλισμα γενικα φουλ χρηση το βραδυ εχει 40-50 % Ια χαρα νομιζω το εχω με στοκ lollipop Μιλάμε σίγουρα για το ίδιο κινητό; 32GB έχω κ με τη χρήση που αναφέρεις, μετά βίας φτάνει 12ωρο... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εμενα με βαρια χρηση βγαζει πλεον μιαμιση μερα. 16αρι εδω και κοντα σε 5 ωρες οθονη. Αλλα σε wifi συνεχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Το 3G την σκιζει την μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εγώ έχω μόνιμα ανοιχτά Bluetooth και το 4g,το οποίο κλείνει αυτόματα όταν ανοίγω το Wi-Fi συνδέομαι κ αντίστροφα ανοίγει όταν αποσυνδέομαι, που σημαίνει ότι είναι μόνιμα ονλαϊν. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όσο είναι κλειστή η οθόνη, δηλαδή είναι σε αναμονή,οοτι κ να έχω ανοιχτό η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα!! Κάνει πολύ καλή διαχείριση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδια καλησπερα κατοχος galaxy s3 και σκεφτομαι μια αναβαθμιση στο g3 και ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα αν καποιος θελει να με βοηθησει. 1) Η φωτεινοτητα του ειναι καλη η οχι? 2)το multiwindow σας βολευει η ειναι δυσχρηστο? 3)ο player του τηλεφωνου μπορει να streemαρει video με υποτιτλους σε smart tv που δεν ειναι lg? Tο παραπανω το ειχα με τον player καθε samsung που εχω και ειναι πολυ πολυ βολικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Θέλω να μνημονευσω την πολύ καλή δουλειά που κάνει το ενσωματωμένο LG backup. Το έχω δοκιμάσει πολλάκις με απόλυτη επιτυχία και στο lg g pad μου και μάλλον το titanium είναι περιττό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Κακά νέα για το μέλλον του rooting και του ξεκλειδωματος του lollipop bootloader για το G3 . O the cubed εξαιτίας 2 χχχχχ που κλέψανε την δουλεία του τα παράτησε. περισσότερες λεπτομέρειες εδώ . http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/tool-bump-sign-boot-images-t2950595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Lollipop δεν περνάω για κανένα λόγο,κι αυτό λόγω μη υποστήριξης root.υπάρχει κάτι πιο σημαντικό? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Lollipop δεν περνάω για κανένα λόγο,κι αυτό λόγω μη υποστήριξης root.υπάρχει κάτι πιο σημαντικό? Root υπαρχει αλλα χρειαζεται custom recovery και kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Το κινητό είναι σκατά. Τρώει κολλήματα, χάνει το σήμα και έχει και lag. Τα κολλήματα γίνονται συνήθως όταν δεν υπάρχει ισχυρό σήμα στην περιοχή. Γενικώς το λειτουργικό δεν έχει καθήσει καλά. Εχει όλες τις αναβαθμίσεις. Τελευταία ελπίδα το lollipop. Ως hardware είναι θηρίο. Κρίμα... Αφησα το galaxy s2 και τελικά η διαφορά είναι πολύ μικρή εκτός από την οθόνη. Η γυναίκα μου έχει το Motorola moto g, το θεωρώ πολυ ανώτερο ως υλοποίηση. Βοηθά και το vanilla android βεβαίως Σαββατο βραδυ μαλλον μπαινουμε μεθυσμενοι.:) Το γραφω αυτο διοτι τυχαινει οι δυο προηγουμενες συσκευες μου να ειναι αυτες που αναφερεις και βεβαια δεν υπαρχει συγκρηση με το G3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλησπέρα.Θα πάω στην Αμερική τα χριστούγεννα για διακοπές και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν αγοράσω το LG G3 εάν είναι ξεκλείδωτο για ευρώπη και τι τιμή περίπου παίζει το 16 GB.Με συμφέρει γενικά η αγορά του απο Αμερική ή να κοιτάξω κάτι άλλο? Ευχαρίστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Μετά από πολύ ψάξιμο κ σκέψη, Αποφάσισα τελικά να κάνω την αλλαγή από Samsung (s4) σε lg g3 (32gb), ήμουν ανάμεσα σε αυτό κ στο note 3 μια κ ήθελα λογο πιο μεγάλη οθόνη...το έχω ένα μήνα το κινητό κ Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου! Γενικά θεωρώ ότι είμαι heavy user κ προσπαθώ να δικαιολογώ τον ορισμό του smartphone, οπότε Έχω εγκαταστήσει καμία 200αρια εφαρμογες-Παιχνίδια κ είναι η πρώτη φορά που αφήνω τον στοκ launcher, αφού είναι αρκετά καλός! Μπαταρία-οθόνη-design- camera όλα σουπερ, Καθημερινή εμπειρία χρήσης άψογη, με έχει βολέψει πάρα πολύ Γιατί μπορείς να το παραμετροποιήσεις ακριβώς στα μέτρα σου! Το μέγεθος ιδανικό για την οθόνη του, ευτυχώς που δεν πήγα στο note.Από όλα τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει τίποτα.πραγματικά το ευχαριστιέμαι κάθε μέρα το κινητό! Με ρουτ δεν έχω ασχοληθεί γιατί δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν κ το μόνο που έκανα ήταν να το γυρίσω σε art.Δεν ήξερα όμως ότι έπρεπε να το κάνω όσο ήταν καθαρό το κινητό κ στην αρχή τα χρειάστηκα λίγο γιατί πήρε λίγη ώρα Αφού έπρεπε να μετατρέψει όολες τις εφαρμογές μου από την αρχή. Ευτυχώς έστρωσε αμέσως όμως....Κάτι που παρατήρησα ήταν όταν έβαλα ένα πρόγραμμα διαχείρισης μνήμης (memory booster full), ένα πρόγραμμα που το χρησιμοποιούσα κ στο s4, χωρίς πρόβλημα.ξαφνικά άρχισαν διάφορα κολλήματα ακόμα κ επανεκινησεις! Ευτυχώς όμως μου έκοψε, γιατί μέχρι τότε δεν είχα κανένα πρόβλημα με το κινητό κ το απεγκατεστησα κατευθείαν, οπότε επανήλθε ξανά στα φυσιολογικά του.ηθικό δίδαγμα, προσοχή λίγο στη συμβατοτητα των εφαρμογών! Με λίγα λόγια, θα έλεγα είμαι ένας ευχαριστημένος χρήστης του g3! Έχω το 16gb γυρισμένο σε art. Συμφωνώ σε όλα όσα λες εκτός του ότι έπρεπε να ήταν "καθαρό" το κινητό για την αλλαγή του runtime. Προσωπικά πουθενά δεν διάβασα κάτι τέτοιο το γράφω με επιφύλαξη γιατί δεν είμαι μπασμένος σε αυτά τα πράγματα και κρατώ τις αποστάσεις μου ασφαλώς. Όσο αναφορά τη διαχείριση της μνήμης υπάρχει ήδη στο κινητό το smart cleaning που κάνει καλή δουλειά χωρίς μπλεξίματα με ξένες εφαρμογές αλλά και το ccleaner από το play store γνωστό από το χώρο των PC. Με 3gb ram προς τι ο πονοκέφαλος μάλλον φαντασία παρά πραγματικότητα... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 3G την σκιζει την μπαταρια... Μήπως εννοείς το GPS; Edited November 24, 2014 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Ardassa Καλησπέρα.Θα πάω στην Αμερική τα χριστούγεννα για διακοπές και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν αγοράσω το LG G3 εάν είναι ξεκλείδωτο για ευρώπη και τι τιμή περίπου παίζει το 16 GB.Με συμφέρει γενικά η αγορά του απο Αμερική ή να κοιτάξω κάτι άλλο? Ευχαρίστω! Μην το πάρεις εκεί γιατί θα ασχολείσαι συνέχεια μαζί του και θα χάσεις διακοπές σου ..... lol. Edited November 24, 2014 by agiosg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts