Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχει βγει καινούριο firmware (L).

Εγώ είμαι στην H rooted, και δεν ξέρω πως ειναι το σωστό να κάνω το upgrade.

Unroot πρώτα και με ποιο τροπο? Η βάζω το νέο firmware με lg suite όπως ειναι και μετά reroot;

Έχει κανείς πείρα να βοηθήσει;

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατέβασες αρχείο και το πέρασες ή πάτησες upgrade check και σου έβγαλε ότι υπάρχει update?

σε εμένα σε γαλλικό g3 μου βγάζει ότι έχω ήδη την τελευταία έκδοση h.

Αν μπορείς πες μας λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ

Απλως πατησα ελεγχο για ενημερωσεις στο PC SUITE και μου την εβγαλε τιποτα το ιδιαιτερο .

Μέσω OTA δεν την έβγαζε

Απλως πατησα ελεγχο για ενημερωσεις στο PC SUITE και μου την εβγαλε τιποτα το ιδιαιτερο .

Μέσω OTA δεν την έβγαζε

Εννοώ αν έκανες unroot πρώτα. Έτσι χύμα την πέρασες; έχασες τίποτα αρχεία, ρυθμίσεις κλπ;

Μέσω OTA δεν την έβγαζε

φίλε αν μπορείς πες μας τι εθνικότητας είναι το κινητό σου, τι έκδοση φόραγες πριν, και αν έχεις το 16 ή το 32

Edited by a8e

Εννοώ αν έκανες unroot πρώτα. Έτσι χύμα την πέρασες; έχασες τίποτα αρχεία, ρυθμίσεις κλπ;

Το είχα αναφέρει και πριν δεν έκανα unroot .Δεν χάνεις τίποτα απλώς πρέπει να ξανα κάνω rootτο μοντέλο μου είναι 32 ελβετικό.

Δεν εχει βγει για ολες τις χωρες ρε παιδια. Μην το ψαχνετε...Αραγε παιζει να flash-αρει καποιος firmware αλλης χωρας οπως γινεται με τα samsung (odin)?
Μάριος...

Η μπαταρία του κινητού με νορμάλ χρήση πόσο κρατάει παιδιά ?? Επίσης, λευκό ή μαύρο ? :D

Μετά απο πολύ καιρό οταν η μπαταρία είναι κάτω απο 50% δεν φοβάμαι αν θα "μέινω" απο μπαταρία όταν βγώ εκτός σπιτιού ...'οπως συνέβεναι με άλλα κινητά.μπορεί να μην είναι τουμπανο όπως του g2 λόγω οθόνης βέβαια αλλά κράταει άνετα 1 μέρα με φουλ χρήση.

Και μάυρο έ......το λευκό είναι βαρετό για μένα και πολύ πιο εύαισθητο σε γρατζουνιες.....είχα το γαλαξια SII σε λευκό.....μετάνιωσα!!!!!

Δεν εχει βγει για ολες τις χωρες ρε παιδια. Μην το ψαχνετε...Αραγε παιζει να flash-αρει καποιος firmware αλλης χωρας οπως γινεται με τα samsung (odin)?

Ναι φυσικά xda και θα βρεις τα πάντα

Είμαστε off topic αλλά,

ναι υπάρχει ..

Ορίστε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=401359

Δουλεύει πολύ καλά και έχει επιλογή να κατεβάσεις χάρτη. Ψάξε να το βρεις είναι ενδιαφέρον. :) τεσταρισμενο ότι δουλεύει σε g flex Και galaxy mega από μένα.

Καλησπερα Απλα τελειο!!!!

Ευχαριστω το φιλο

Στο δεύτερο post http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/root-root-lg-g3-easily-purpledrake-lite-t2821000 έχει το efs backup.

Δυστυχώς με ένα file manager όπως πχ root explorer γίνεται να τα δεις αλλά δεν γίνεται το copy & paste. Με τον τρόπο που προτείνεται στο xda τα modemst1.img & modemst2.img πάνε στην sd και μετά μπορείς να τα πάρεις από εκεί για ασφάλεια.

Συγγνώμη επειδή πήγα στο λινκ αλλά δεν πολυκαταλαβα πως θα κάνω το backup μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ακριβώς ποια διαδικασία βήματα θα ακολουθήσω για να κάνω το efs backup;

Σκεφτομαι για μεταβαση απο s4..το προβλημα με το ξαφνικο κλεισιμο εχει λυθει?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Σκεφτομαι για μεταβαση απο s4..το προβλημα με το ξαφνικο κλεισιμο εχει λυθει?

Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει εξαλειφθεί με την τελευταια αναβάθμιση.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Συγγνώμη επειδή πήγα στο λινκ αλλά δεν πολυκαταλαβα πως θα κάνω το backup μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ακριβώς ποια διαδικασία βήματα θα ακολουθήσω για να κάνω το efs backup;

Χρειάζεσαι το Terminal Emulator (από το Play) και μετά η διαδικασία είναι σχετικά απλή.

Δες και το παρακάτω link όπου περιγράφονται τα βήματα (αντικαθιστάς βέβαια τις εντολές που γράφεις με αυτές από το post στο xda).

http://forums.androidcentral.com/general-help-how/387128-guide-how-backup-restore-efs-using-terminal-emulator.html

Περιμένουμε εντυπώσεις από την l

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Hello παιδες, η τελευταια παρτιδα G3 ποια ειναι ?

Thanks in advance. :)

Εγω μιας εβδομάδας αγορασμενο 409.Η λειτουργεια του ειναι σουπερ.Δεν εχω παρατηρήσει τίποτα το περίεργο

Edited by gab

πως μπορω ανα πασα στιγμη να βλεπω το υπολοιπο της ελευθερης ραμ της συσκευης μου?

Άλλα νταλον δείχνει.

721 δείχνει ελεύθερη ram το πρόγραμμα κι αν μπεις στις εφαρμογές δείχνει 605...δηλαδή εντελώς αξιόπιστο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μόλις πέρασε η 10L και σε εμένα (SWS 3/32). Από OTA κι όχι από PC Suite.

Το root έμεινε πάλι ανέπαφο και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να γίνει update το xposed (κάπως είχε απενεργοποιηθεί το G3 tweakbox).

Το update ήταν 175MB και έγραφε: valuepack update, apps, google patch. Αν και τι άλλαξε θα δούμε.

Μόλις πέρασε η 10L και σε εμένα (SWS 3/32). Από OTA κι όχι από PC Suite.

Το root έμεινε πάλι ανέπαφο και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να γίνει update το xposed (κάπως είχε απενεργοποιηθεί το G3 tweakbox).

Το update ήταν 175MB και έγραφε: valuepack update, apps, google patch. Αν και τι άλλαξε θα δούμε.

Μόλις έκανα έλεγχο για over the air update και μου εμφάνισε πως υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση η 10l

Το θέμα μου είναι ότι είμαι root με stump root και είμαι σε δίλημμα να την κάνω;θα χάσω ρουτ ; υπάρχει περίπτωση να μπρικαρει το τηλ η να έχω κάποιο άλλο θέμα; δεν έχω εγκαταστήσει xposed .εσύ φίλος με ποια μέθοδο έκανες ρουτ στο τηλ σου;