Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς lag/low fps σε games όπως fruit ninja και minion rush?

Ναι,έχει πού και πού κάτι στιγμιαίο,κι όχι μόνο σε αύτα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ναι,έχει πού και πού κάτι στιγμιαίο,κι όχι μόνο σε αύτα

Συγκριτικά πάντως το iphone ήταν πολύ πιο smooth και στα 2 games, είναι δυνατόν αυτό? Το θέμα είναι ότι δεν είναι στιγμιαίο το lag, αλλά σαν να έχει πολλά instant spikes όταν "φορτώνει" η οθόνη με π.χ. αντικείμενα.

A, και σε g2 που τα δοκίμασα σήμερα δεν είχε lag.

Παίζει να είναι μόνο το δικό μου?

..."καταραμένη" UHD οθόνη...απίθανη!!!...."υπεύθυνη" όμως και για το ότι εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία και πιθανότατα και για τα μικρό lags του G3 ,κρίμα με τον 805 θα πέταγε το κινητάκι...ίσως η καλύτερη οθόνη που έχω δει σε κινητό και το περιβάλλον χρήσης του κινητού επίσης φοβερό με αυτήν την οθονάρα!
Konakis.

Άνοιξα την κάμερα και μου κάνει το εξής [ATTACH]50856[/ATTACH]

Δεν μου βγάζει όλη την οθόνη.Εκεί δηλαδή που είναι οι ρυθμίσεις τώρα είναι μαύρο όπως και το κάτω μέρος.Κανονικά έπρεπε να είναι όλη η οθόνη.Τι παίζει?

Στην μπροστά κάμερα είναι κανονικά.Να ένα παράδειγμα.[ATTACH]50857[/ATTACH]

-- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

Δεν μου βγάζει όλη την οθόνη.Εκεί δηλαδή που είναι οι ρυθμίσεις τώρα είναι μαύρο όπως και το κάτω μέρος.Κανονικά έπρεπε να είναι όλη η οθόνη.Τι παίζει?

Στις ρυθμίσεις άλλαξε την ανάλυση της φωτογραφίας από 13MP σε 10MP (γρανάζι > εικονίδιο 13M)

..."καταραμένη" UHD οθόνη...απίθανη!!!...."υπεύθυνη" όμως και για το ότι εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία και πιθανότατα και για τα μικρό lags του G3 ,κρίμα με τον 805 θα πέταγε το κινητάκι...ίσως η καλύτερη οθόνη που έχω δει σε κινητό και το περιβάλλον χρήσης του κινητού επίσης φοβερό με αυτήν την οθονάρα!

Υπομονή.

Πιστεύω ότι με αναβάθμιση θα θα πάρει για τα καλά τα πάνω του η συσκευή.

Στις ρυθμίσεις άλλαξε την ανάλυση της φωτογραφίας από 13MP σε 10MP (γρανάζι > εικονίδιο 13M)

ναι αλλά έτσι δεν θα εχει μικρότερη ανάλυση η φωτό ;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Νομίζω πως πριν το είχα πάλι στο 13MP και πάλι ήταν όλη η οθόνη.

λαθος κανεις φιλε μου.το λεει και στις ρυθμισεις.13mp 4:3 και 10mp 16:9.

Γιαννης

λαθος κανεις φιλε μου.το λεει και στις ρυθμισεις.13mp 4:3 και 10mp 16:9.

Μάλλον.Απλά είχα αυτή την εντύπωση.Ευχαριστώ;)

Καλησπέρα στην παρέα .... Είμαι και εγώ από χθές κάτοχος του LG G3 και οφείλω να πω οτι το τηλέφωνο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .

Θέλω να ρωτήσω το εξής : Το κινητό το πήρα από Ιταλία και δεν μου βγάζει το 4G cosmote . Έχω και κάρτα 4G αλλά δεν ...

Μήπως πρέπει να τηλεφωνήσω στην cosmote ? Κάτι παίζει με το ΑΡΝ αν κατάλαβα καλά αλλά δεν μπορώ να το βρώ ..

Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη .....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....

φιλε μου, αν και εχω αλλη συσκευη, εγω για το 4g πηρα τηλ την vodafone για να το ενεργοποιησει. Θεμα λεπτων ηταν. Προφανως πρεπει να ενημερωσεις τον παροχο σου.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

ναι αλλά έτσι δεν θα εχει μικρότερη ανάλυση η φωτό ;

Εννοείται πως έτσι θα μικρύνει και η ανάλυση της φωτογραφίας. Εγώ το είπα επειδή θέλει να εμφανίζεται σε όλη την οθόνη και να μην έχει το κενό πάνω και κάτω. :)

Nova Prime και η συσκευή σας θα πεταειιιιιιιιι

με 0 lag!!!

0 lag απλά δεν υφίσταται,όπως και σε όλα τα android.

Καλησπέρα στην παρέα .... Είμαι και εγώ από χθές κάτοχος του LG G3 και οφείλω να πω οτι το τηλέφωνο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .

Θέλω να ρωτήσω το εξής : Το κινητό το πήρα από Ιταλία και δεν μου βγάζει το 4G cosmote . Έχω και κάρτα 4G αλλά δεν ...

Μήπως πρέπει να τηλεφωνήσω στην cosmote ? Κάτι παίζει με το ΑΡΝ αν κατάλαβα καλά αλλά δεν μπορώ να το βρώ ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....

Πρέπει να παρεις την cosmote να το ενεργοποιήσουν ;)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

0 lag απλά δεν υφίσταται,όπως και σε όλα τα android.

Οταν λεω 0 lag το εννοω, οπως ειχα και πριν στο Μ8

Εχω το 32αρι με Nova!

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....

Στέλνεις μύνημα στο 1333 4G

Οταν λεω 0 lag το εννοω, οπως ειχα και πριν στο Μ8

Εχω το 32αρι με Nova!

Δεν υπάρχει περίπτωση ακόμη και cyan να μπορούσες να έβαζες

Φιλικά Γιώργος

Ποια μεθοδος root επιτρεπει στο g3 να παιρνει ΟΤΑ ?Με stump root γινεται?

Φαινεται ευκολη μεθοδος τρεχοντας απλα ενα αρχείο.

Καλημέρα..

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.

θυμάμαι στο παλιό μου κινητό όταν άνοιγα το google maps ακόμα και με κλειστό το GPS με έβρισκε,έστω και με μεγαλύτερη απόκλιση..

στο G3 είναι υποχρεωτικό να ανοίξεις το GPS,σωστά? αλλιώς δεν σε βρίσκει καθόλου..

Στα Nova settings, εκεί που λέει gestures βάλε το double tap για να κλείνει η οθόνη(screen off)

μπορει καποιος να μας πει τα βηματα γιατι δεν μπορω να το καταφερω?(αν ειναι ευκολο και στα Ελληνικα:))