master1992g Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς lag/low fps σε games όπως fruit ninja και minion rush? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς lag/low fps σε games όπως fruit ninja και minion rush? Ναι,έχει πού και πού κάτι στιγμιαίο,κι όχι μόνο σε αύτα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ναι,έχει πού και πού κάτι στιγμιαίο,κι όχι μόνο σε αύτα Συγκριτικά πάντως το iphone ήταν πολύ πιο smooth και στα 2 games, είναι δυνατόν αυτό? Το θέμα είναι ότι δεν είναι στιγμιαίο το lag, αλλά σαν να έχει πολλά instant spikes όταν "φορτώνει" η οθόνη με π.χ. αντικείμενα. A, και σε g2 που τα δοκίμασα σήμερα δεν είχε lag. Παίζει να είναι μόνο το δικό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 ..."καταραμένη" UHD οθόνη...απίθανη!!!...."υπεύθυνη" όμως και για το ότι εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία και πιθανότατα και για τα μικρό lags του G3 ,κρίμα με τον 805 θα πέταγε το κινητάκι...ίσως η καλύτερη οθόνη που έχω δει σε κινητό και το περιβάλλον χρήσης του κινητού επίσης φοβερό με αυτήν την οθονάρα! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Άνοιξα την κάμερα και μου κάνει το εξής [ATTACH]50856[/ATTACH] Δεν μου βγάζει όλη την οθόνη.Εκεί δηλαδή που είναι οι ρυθμίσεις τώρα είναι μαύρο όπως και το κάτω μέρος.Κανονικά έπρεπε να είναι όλη η οθόνη.Τι παίζει? Στην μπροστά κάμερα είναι κανονικά.Να ένα παράδειγμα.[ATTACH]50857[/ATTACH] -- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 8, 2014 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν μου βγάζει όλη την οθόνη.Εκεί δηλαδή που είναι οι ρυθμίσεις τώρα είναι μαύρο όπως και το κάτω μέρος.Κανονικά έπρεπε να είναι όλη η οθόνη.Τι παίζει? Στις ρυθμίσεις άλλαξε την ανάλυση της φωτογραφίας από 13MP σε 10MP (γρανάζι > εικονίδιο 13M) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 ..."καταραμένη" UHD οθόνη...απίθανη!!!...."υπεύθυνη" όμως και για το ότι εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία και πιθανότατα και για τα μικρό lags του G3 ,κρίμα με τον 805 θα πέταγε το κινητάκι...ίσως η καλύτερη οθόνη που έχω δει σε κινητό και το περιβάλλον χρήσης του κινητού επίσης φοβερό με αυτήν την οθονάρα! Υπομονή. Πιστεύω ότι με αναβάθμιση θα θα πάρει για τα καλά τα πάνω του η συσκευή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Nova Prime και η συσκευή σας θα πεταειιιιιιιιι με 0 lag!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Στις ρυθμίσεις άλλαξε την ανάλυση της φωτογραφίας από 13MP σε 10MP (γρανάζι > εικονίδιο 13M) ναι αλλά έτσι δεν θα εχει μικρότερη ανάλυση η φωτό ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ναι αλλα αλλο 4:3 αλλο 16:9... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Νομίζω πως πριν το είχα πάλι στο 13MP και πάλι ήταν όλη η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Νομίζω πως πριν το είχα πάλι στο 13MP και πάλι ήταν όλη η οθόνη. λαθος κανεις φιλε μου.το λεει και στις ρυθμισεις.13mp 4:3 και 10mp 16:9. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 λαθος κανεις φιλε μου.το λεει και στις ρυθμισεις.13mp 4:3 και 10mp 16:9. Μάλλον.Απλά είχα αυτή την εντύπωση.Ευχαριστώ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASK Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπέρα στην παρέα .... Είμαι και εγώ από χθές κάτοχος του LG G3 και οφείλω να πω οτι το τηλέφωνο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ . Θέλω να ρωτήσω το εξής : Το κινητό το πήρα από Ιταλία και δεν μου βγάζει το 4G cosmote . Έχω και κάρτα 4G αλλά δεν ... Μήπως πρέπει να τηλεφωνήσω στην cosmote ? Κάτι παίζει με το ΑΡΝ αν κατάλαβα καλά αλλά δεν μπορώ να το βρώ .. Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 φιλε μου, αν και εχω αλλη συσκευη, εγω για το 4g πηρα τηλ την vodafone για να το ενεργοποιησει. Θεμα λεπτων ηταν. Προφανως πρεπει να ενημερωσεις τον παροχο σου. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 ναι αλλά έτσι δεν θα εχει μικρότερη ανάλυση η φωτό ; Εννοείται πως έτσι θα μικρύνει και η ανάλυση της φωτογραφίας. Εγώ το είπα επειδή θέλει να εμφανίζεται σε όλη την οθόνη και να μην έχει το κενό πάνω και κάτω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Nova Prime και η συσκευή σας θα πεταειιιιιιιιι με 0 lag!!! 0 lag απλά δεν υφίσταται,όπως και σε όλα τα android. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπέρα στην παρέα .... Είμαι και εγώ από χθές κάτοχος του LG G3 και οφείλω να πω οτι το τηλέφωνο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ . Θέλω να ρωτήσω το εξής : Το κινητό το πήρα από Ιταλία και δεν μου βγάζει το 4G cosmote . Έχω και κάρτα 4G αλλά δεν ... Μήπως πρέπει να τηλεφωνήσω στην cosmote ? Κάτι παίζει με το ΑΡΝ αν κατάλαβα καλά αλλά δεν μπορώ να το βρώ .. Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .... Πρέπει να παρεις την cosmote να το ενεργοποιήσουν ;) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 0 lag απλά δεν υφίσταται,όπως και σε όλα τα android. Οταν λεω 0 lag το εννοω, οπως ειχα και πριν στο Μ8 Εχω το 32αρι με Nova! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider82 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Sip Καλημερα παιδες. Δεν διαθέτει λογαριαμο για ιντερνετ κλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλησπέρα στην παρέα .... Είμαι και εγώ από χθές κάτοχος του LG G3 και οφείλω να πω οτι το τηλέφωνο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ . Θέλω να ρωτήσω το εξής : Το κινητό το πήρα από Ιταλία και δεν μου βγάζει το 4G cosmote . Έχω και κάρτα 4G αλλά δεν ... Μήπως πρέπει να τηλεφωνήσω στην cosmote ? Κάτι παίζει με το ΑΡΝ αν κατάλαβα καλά αλλά δεν μπορώ να το βρώ .. Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .... Στέλνεις μύνημα στο 1333 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Οταν λεω 0 lag το εννοω, οπως ειχα και πριν στο Μ8 Εχω το 32αρι με Nova! Δεν υπάρχει περίπτωση ακόμη και cyan να μπορούσες να έβαζες Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ποια μεθοδος root επιτρεπει στο g3 να παιρνει ΟΤΑ ?Με stump root γινεται? Φαινεται ευκολη μεθοδος τρεχοντας απλα ενα αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkatsinas_21 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλημέρα.. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. θυμάμαι στο παλιό μου κινητό όταν άνοιγα το google maps ακόμα και με κλειστό το GPS με έβρισκε,έστω και με μεγαλύτερη απόκλιση.. στο G3 είναι υποχρεωτικό να ανοίξεις το GPS,σωστά? αλλιώς δεν σε βρίσκει καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Στα Nova settings, εκεί που λέει gestures βάλε το double tap για να κλείνει η οθόνη(screen off) μπορει καποιος να μας πει τα βηματα γιατι δεν μπορω να το καταφερω?(αν ειναι ευκολο και στα Ελληνικα:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts