koutou Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ΟΧΙ. το gsmarena μαλιστα στα συγκριτικα που ειχε βγαλει σε καποια τεστ το 16αρι ειχε καλυτερα αποτελεσματα χωρις να μπορει να δωθει εξηγηση για αυτο!! ΟΤΑΝ οντως τα 3 γιγα θα κανουν δουλεια πιστευω θα ειμαστε με g4 ή οτι αλλο Εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί. Εγώ το αντίθετο έχω διαβάσει (δεν θυμάμαι που). Αλλά μικρή σημασία έχει. Σίγουρα είναι χρήσιμο να έχεις αέρα στη RAM ιδίως όταν αρχίσεις και το γεμίζεις αλλά και λίγο χώρο παραπάνω χωρίς χρήση sd κάρτας, αλλά και τα 200 παραπάνω που ζητάνε εδώ Ελλάδα είναι εξωφρενικά. Εγώ όταν πήρα το 32αρι το πήρα από amazon.de περίπου στα 500 ευρώ χοντρικά με τα μεταφορικά μαζί, την ώρα που το 16αρι είχε γύρω στα 400 εδώ. Δηλαδή 100 ευρώ διαφορά. Διαφορετικά κι εγώ το 16αρι θα έπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί. Εγώ το αντίθετο έχω διαβάσει (δεν θυμάμαι που). Αλλά μικρή σημασία έχει. Σίγουρα είναι χρήσιμο να έχεις αέρα στη RAM ιδίως όταν αρχίσεις και το γεμίζεις αλλά και λίγο χώρο παραπάνω χωρίς χρήση sd κάρτας, αλλά και τα 200 παραπάνω που ζητάνε εδώ Ελλάδα είναι εξωφρενικά. Εγώ όταν πήρα το 32αρι το πήρα από amazon.de περίπου στα 500 ευρώ χοντρικά με τα μεταφορικά μαζί, την ώρα που το 16αρι είχε γύρω στα 400 εδώ. Δηλαδή 100 ευρώ διαφορά. Διαφορετικά κι εγώ το 16αρι θα έπαιρνα. δεν γινομαι υπερβολικος, τι λενε τα συγκριτικα λεω :) http://www.gsmarena.com/lg_g3_vs_htc_one_m8-review-1094p6.php ΥΓ. το 32αρι ειναι κορεατικο αλλα ειναι ιδιο με το ευρωπαικο δεν παιζει ρολο. Στο xda ειχε πει ενα παλικαρι οτι το 16αρι ειναι πιο γρηγορο γιατι η lg το εχει βαλει να ξεκινα με λιγοτερα blotware services "We were also surprised to see the 2GB Euro version of the LG G3 perform equally well and in some cases beat its 3GB sibling. We haven't tested the 3GB Euro version, but there's no reason it should perform differently than its South Korean twin" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μα το θέμα δεν είναι ότι θα έχει διαφορά στην ταχύτητα, αλλά ότι κρατάει περισσότερες εφαρμογές σε ετοιμότητα και έτσι δεν φορτώνει εφαρμογές από την αρχή ή δεν έχεις redraw. Για μένα αξίζει το 32αρι και γι' αυτό περιμένω να πέσει η τιμή του στα 450 περίπου να το πάρω, αν και η τιμή του 16 έχει φτάσει σε σημείο που κάθε μέρα θέλω να πατήσω buy (380 ευρώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 εχω 10 εφαρμογες ανοιχτες ( ποιανουν ΜΑΖΙ με το συστημα 1,2 gb ) και χωραει αλλες τοσες, ποσες πια θελεις να τρεχουν στο background ; :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 εχω 10 εφαρμογες ανοιχτες ( ποιανουν ΜΑΖΙ με το συστημα 1,2 gb ) και χωραει αλλες τοσες, ποσες πια θελεις να τρεχουν στο background ; :):) Το 16αρι έχεις; Στοκ ή root κι έχεις διώξει bloatware; 700-800 ΜΒ ελεύθερα που έχεις είναι πολύ καλά κι αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτό που δε θέλω είναι να έχω 200-300 ΜΒ ελεύθερα, γιατί αν είναι έτσι παίρνω το moto g που έχει 1 gb ram με 300 ΜΒ ελεύθερα λόγω pure android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Το 16αρι έχεις; Στοκ ή root κι έχεις διώξει bloatware; 700-800 ΜΒ ελεύθερα που έχεις είναι πολύ καλά κι αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτό που δε θέλω είναι να έχω 200-300 ΜΒ ελεύθερα, γιατί αν είναι έτσι παίρνω το moto g που έχει 1 gb ram με 300 ΜΒ ελεύθερα λόγω pure android. Το 16αρι. Εχω greenify και εχω παγωσει καμμια 30αρια αχρηστες εφαρμογες με τιτανιουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Άσχετα αν αξίζει ή όχι να επιβαρυνθεί κάποιος τη διαφορά για να πάρει την έκδοση με τα 3 GB RAM, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν υπάρχουν πολλές ανοιχτές εφαρμογές. Δείτε το παρακάτω βίντεο, όπου αυτό φαίνεται πολύ καθαρά: Ενώ το S5 ανοίγει πιο γρήγορα τις περισσότερες εφαρμογές, όταν γίνεται η αντίστροφη κίνηση (δηλαδή, επιστροφή στις ανοιχτές εφαρμογές), η διαφορά υπέρ του G3 είναι τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Άσχετα αν αξίζει ή όχι να επιβαρυνθεί κάποιος τη διαφορά για να πάρει την έκδοση με τα 3 GB RAM, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν υπάρχουν πολλές ανοιχτές εφαρμογές. Δείτε το παρακάτω βίντεο, όπου αυτό φαίνεται πολύ καθαρά: Ενώ το S5 ανοίγει πιο γρήγορα τις περισσότερες εφαρμογές, όταν γίνεται η αντίστροφη κίνηση (δηλαδή, επιστροφή στις ανοιχτές εφαρμογές), η διαφορά υπέρ του G3 είναι τεράστια. το ιδιο θα μπορουσε να συμβαινει εαν συγκρινε s5 με 16gb g3. Εαν δε δεις συγκριση δεν ξερεις μιας και ειναι δυο διαφορετικα κινητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 το ιδιο θα μπορουσε να συμβαινει εαν συγκρινε s5 με 16gb g3. Εαν δε δεις συγκριση δεν ξερεις μιας και ειναι δυο διαφορετικα κινητα :) Δε νομίζω ότι έχεις δίκιο, η διαφορά στο τέλος δημιουργείται μόνο και μόνο επειδή στο S5 δεν επαρκεί η διαθέσιμη RAM και ενδιάμεσα έχει κλείσει κάποιες εφαρμογές (στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα όταν ανοίγει το Temple Run που επαναφορτώνεται). Αντίθετα, στο G3 επειδή έχει 3 GB δεν χρειάστηκε να κλείσει καμία εφαρμογή - όταν γύριζε σε αυτές, τις έβρισκε ακριβώς εκεί που ήταν. Αυτή είναι άλλωστε η ουσία του multitasking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Δε νομίζω ότι έχεις δίκιο, η διαφορά στο τέλος δημιουργείται μόνο και μόνο επειδή στο S5 δεν επαρκεί η διαθέσιμη RAM και ενδιάμεσα έχει κλείσει κάποιες εφαρμογές (στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα όταν ανοίγει το Temple Run που επαναφορτώνεται). Αντίθετα, στο G3 επειδή έχει 3 GB δεν χρειάστηκε να κλείσει καμία εφαρμογή - όταν γύριζε σε αυτές, τις έβρισκε ακριβώς εκεί που ήταν. Αυτή είναι άλλωστε η ουσία του multitasking. μα ειναι αλλα κινητα και της samsung εχει και bloatware. Αμα μου εβαζες το 16αρι διπλα και κολλαγε και αυτο σαφως και θα σου ελεγα και εγω οτι φταιει η μνημη αλλα τωρα δε μπορεις να βγαλεις τετοιο συμπερασμα :). Ασε που ολα αυτα δεν τρωνε 2 γιγα αρα ποιος ξερει τι ετρεχε στο s5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τελικά κάτι δεν με θέλει στο g3. Το πρώτο έκανε restart μόνο του. Το δεύτερο μια χαρά αλλά είχα και το oppo 7 και OnePlus One και το έδωσα. Πήρα ένα καινούργιο 32αρι πριν 6 ημέρες από το Phone gallery στον Πειραιά. Καταρχήν η οθόνη του ήταν πιο κίτρινη από τα άλλα δύο που είχα. Το ξεπερασα. Από χθες μόλις χάσει το 3g δίκτυο και μπει σε 2g (Ε) δεν επανέρχεται σε 3g ποτέ ξανά. Και ας πιάνει φουλ σήμα 3g το δίκτυο εκεί που είμαι. Του έκανα 3 hard reset Αλλά τίποτα. Και εδώ αρχίζουν τα ωραία. Το κατάστημα μου λέει ότι επειδή είμαι σε doa να το πάω πίσω για να το στείλουν στην arvato (άσχετο αφού η procortia είναι το επίσημο service), για να διαπιστώσει λέει το service της arvato ότι υπάρχει πρόβλημα. Και η διαδικασία αυτή θα πάρει 15 ημέρες.!!!!!!!!!! στην ερώτηση μου πως θα κάνω την δουλειά μου χωρίς συσκευή τόσο διάστημα απλά μου είπαν ότι έτσι είναι η πολιτική της εταιρείας.. Εγώ θα το πάω αύριο πίσω μια και αύριο είναι η έβδομη ημέρα αλλά το κατάστημα είναι για πολλές σφαλιάρες.. Το καλό στο τέλος. Το ξανά παρήγγειλα από Extreme Mobile.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ακούστε κουλό πρόβλημα σε φίλο! ανοίγει την κάμερα και το φλας είναι ανενεργό... το εικονίδιο του φλας.... δείχνει ενεργό όταν γυρνά στην κάμερα της οθόνης! καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ακούστε κουλό πρόβλημα σε φίλο! ανοίγει την κάμερα και το φλας είναι ανενεργό... το εικονίδιο του φλας.... δείχνει ενεργό όταν γυρνά στην κάμερα της οθόνης! καμιά ιδέα? ΑΝ καταλαβα καλα εννοεις οτι κλεινει το φλας στην πισω καμερα και οταν γυριζει στην μπροστινη σου βγαζει οτι ειναι ανοιχτο; Αν ναι τοτε δεν ειναι προβλημα, η μπροστινη ρυθμιση ειναι εντελως ξεχωριστη. Επισης μπροστα δεν εχει φλας. Αμα εχεις την μπροστινη καμερα και εχεις το εικονιδιο του φλας ενεργο σημαινει οτι γινεται φωτεινη για να βγει φωτεινη η αυτοφωτογραφια aka selfie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 το θέμα του είναι ότι στην κανονική κάμερα.....το φλας ΔΕΝ παίζει... δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει κτλ! ΑΝ καταλαβα καλα εννοεις οτι κλεινει το φλας στην πισω καμερα και οταν γυριζει στην μπροστινη σου βγαζει οτι ειναι ανοιχτο; Αν ναι τοτε δεν ειναι προβλημα, η μπροστινη ρυθμιση ειναι εντελως ξεχωριστη. Επισης μπροστα δεν εχει φλας. Αμα εχεις την μπροστινη καμερα και εχεις το εικονιδιο του φλας ενεργο σημαινει οτι γινεται φωτεινη για να βγει φωτεινη η αυτοφωτογραφια aka selfie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 το θέμα του είναι ότι στην κανονική κάμερα.....το φλας ΔΕΝ παίζει... δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει κτλ! Αν ανοίξεις την κάμερα πάτα στις τελίτσες από πάνω και ύστερα στο γρανάζι που βγάζει.Εκεί ανοίγει κάποιες επιλογές.Η τελευταία που λέει HDR να την βάλεις στο AUTO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Στην κάμερα πάντως πρέπει να βάλουν περισσότερες ρυθμίσεις σε κάποιο update.πολύ απλή. Δεν νομίζω επίσης να ναι καλύτερή από το s5. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Στην κάμερα πάντως πρέπει να βάλουν περισσότερες ρυθμίσεις σε κάποιο update.πολύ απλή. Δεν νομίζω επίσης να ναι καλύτερή από το s5. Όσο πιο απλή τόσο πιο καλή δεν ψάχνεις ρυθμίσεις κατευθειαν πυροβολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδια εκανα ενα τεστ να δω τι παιζει. Εκανα reset και γυρισα το κινητο παλι dalvik να δω αν θα βελτιωθουν οι θερμοκρασιες. Θυμιστε μου ποιο βαζω στο 0.5χ στο developer options. Εχει 3 επιλογες. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 αυτό ήταν! είσαι θεός! ευχαριστώ.....όπως και ο φίλος μου! Αν ανοίξεις την κάμερα πάτα στις τελίτσες από πάνω και ύστερα στο γρανάζι που βγάζει.Εκεί ανοίγει κάποιες επιλογές.Η τελευταία που λέει HDR να την βάλεις στο AUTO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδια εκανα ενα τεστ να δω τι παιζει. Εκανα reset και γυρισα το κινητο παλι dalvik να δω αν θα βελτιωθουν οι θερμοκρασιες. Θυμιστε μου ποιο βαζω στο 0.5χ στο developer options. Εχει 3 επιλογες. Εγώ το έχω και στις 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλησπερα σας και απο εμενα. Ημουν κατοχος g2 τωρα εχω s4 και γενικα ταλαντευομουν παντα αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα. Τωρα για αλλαγη λεω να γυρισω σε g2 αλλα λογω της χαμηλης τιμης του g3 μπορω να πω οτι με δελεαζει και το σκεφτομαι. Στα σημεια το θεωρω καλυτερο αλλα με προβληματιζει η qhd οθονη που εχει λογω επιδοσεων. Στα νεα βαρια παιχνιδια εχω δει οτι αποδιδει μερικες φορες χειροτερα ακομα και απο το g2. Εσεις που το εχετε τι προτεινετε? Κυρια χρηση κινητου για μενα ειναι πρωτα απο ολα η καμερα και μετα surf και λιγο games. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλησπερα σας και απο εμενα. Ημουν κατοχος g2 τωρα εχω s4 και γενικα ταλαντευομουν παντα αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα. Τωρα για αλλαγη λεω να γυρισω σε g2 αλλα λογω της χαμηλης τιμης του g3 μπορω να πω οτι με δελεαζει και το σκεφτομαι. Στα σημεια το θεωρω καλυτερο αλλα με προβληματιζει η qhd οθονη που εχει λογω επιδοσεων. Στα νεα βαρια παιχνιδια εχω δει οτι αποδιδει μερικες φορες χειροτερα ακομα και απο το g2. Εσεις που το εχετε τι προτεινετε? Κυρια χρηση κινητου για μενα ειναι πρωτα απο ολα η καμερα και μετα surf και λιγο games. Αν ειναι η καμερα βασικό για εσενα (ηταν για εμενα και απο g2 πηγα στο g3) τοτε g3 δαγκωτό. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Αν ειναι η καμερα βασικό για εσενα (ηταν για εμενα και απο g2 πηγα στο g3) τοτε g3 δαγκωτό. Σε αλλα σημεια ηταν καλυτερη του s4 σε αλλα σημεια του g2. Γενικοτερα η samsung ειχε καλυτερο processing. Αρα εσυ μου λες οτι εχει οντως διαφορα η καμερα του g3 απο το g2? Αν ειναι ετσι τοτε το g3 ειναι σαφως καλυτερο και απο τα 2. (εκτος απο το laser focus). Nαι η καμερα ειναι το νο1 για μενα. Το μονο που με κολλαει λιγο ειναι αυτο που προανεφερα με την αναλυση που γονατιζει λιγο το τηλεφωνο ειδικα στα παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σε αλλα σημεια ηταν καλυτερη του s4 σε αλλα σημεια του g2. Γενικοτερα η samsung ειχε καλυτερο processing. Αρα εσυ μου λες οτι εχει οντως διαφορα η καμερα του g3 απο το g2? Αν ειναι ετσι τοτε το g3 ειναι σαφως καλυτερο και απο τα 2. (εκτος απο το laser focus). Nαι η καμερα ειναι το νο1 για μενα. Το μονο που με κολλαει λιγο ειναι αυτο που προανεφερα με την αναλυση που γονατιζει λιγο το τηλεφωνο ειδικα στα παιχνιδια. Το laser focus κανει την διαφορα όπως και το dual tone flash.αν εχεις φιλο με iphone 5s δοκιμαστε το βραδυ να φωτογραφίσεις την παρεα σας και κοιταξε τις αποχρώσεις των προσώπων.τωρα για τα παιχνίδια δεν μπορώ να σου πω.μόνο το soulcraft 2 παίζω και αυτό κανα 30λεπτο. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts