icy20 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ειναι σωστο να κανουμε freeze τοσες εφαρμογες συστηματος? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Αν δεν χρεισιμοποιουνται δεν υπάρχει θέμα... Από ότι λέει ο φίλος πιο πάνω δεν έχει καθόλου social εφαρμογές στο κινητό του. Για ότι θέλει μπαίνει από τον browser. Εγώ από την άλλη χωρίς τις εφαρμογές αυτές δεν μπορώ και γι αυτό βγάζω 5 ώρες οθόνη αντί για 8. Χαχαχα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Κοίτα αν κλειδωσω το κινητό 2g εγώ που όλη μέρα είμαι έξω και βγάλω social και πάγωσε τα μισά + services θα βγάλω 2εβδομάδες με ένα Nokia 3310,γιατί απλώς Δεν θα Έχω smartphone Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Κοίτα αν κλειδωσω το κινητό 2g εγώ που όλη μέρα είμαι έξω και βγάλω social και πάγωσε τα μισά + services θα βγάλω 2εβδομάδες με ένα Nokia 3310,γιατί απλώς Δεν θα Έχω smartphone Συγνώμη αλλά συμφωνώ. 14 ευρώ έχει μια δεύτερη original μπαταρία. Άστο να δουλέψει όπως πρέπει και αν τελειώσει βάλε την δεύτερη. Δεν λέω. Και εγώ έχω παγώσει κάποιες όπως ταινίες βιβλία κλπ. Αλλά λίγες και χωρίς να είμαι ρουτ.. Όχι όλα. Και όχι social. Και εννοείται πάντα 3g. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Κοίτα αν κλειδωσω το κινητό 2g εγώ που όλη μέρα είμαι έξω και βγάλω social και πάγωσε τα μισά + services θα βγάλω 2εβδομάδες με ένα Nokia 3310,γιατί απλώς Δεν θα Έχω smartphone Συμφωνώ. Και για μένα δεν έχει πολύ νόημα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Καταρχήν τι να το κάνω το smartphone με 2g? Εγώ έχω μόνιμα 4G και Wi-Fi ανοιχτά εκτός από όταν κοιμάμαι. Αν κλείσω τα πάντα και κάνω μόνο κλήσεις θα το φορτίζω μια φορά τη βδομάδα. Καλό είναι να παγώνεις κάποιες εφαρμογές ή υπηρεσίες που είναι αχρείαστες για τον κάθε χρήστη αλλά αυτό του φίλου xsad είναι υπερβολή. Βέβαια καλά κάνει αφού δεν τον ενοχλεί τον ίδιο απλά να μην νομίζει κανείς ότι με φυσιολογική χρήση θα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Και εγώ συμφωνώ. Θυμάμαι που τα ίδια έκανα στο 1020 και εν τέλη ήταν απλά σε να έχω μια τέλεια κάμερα μαζί που απλά έμπαινε ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το 2G μου προέκυψε γιατί ήθελα να δω αν θα έχω πιο σταθερό σήμα στο τηλέφωνο και όχι για την μπαταρία. Πρόβλημα με κλήσεις δεν είχα αλλά τα στατιστικά του δεν ήταν καλά. Αλλά και πάλι σε μένα οι περισσότερες ώρες είναι σπίτι - γραφείο οπότε το 4G (που πάει σφαίρα) ανοίγει όταν είναι απαραίτητο, διαφορετικά και το wifi βολικό είναι... Όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που έχουμε και λειτουργούμε και σωστό ή λάθος δε νομίζω ότι υπάρχει. Για το smartphone, το να μην χρησιμοποιώ facebook & twitter (αυτού του είδους εννοώ σαν social media) δεν το κάνει και χαζό τηλέφωνο. Χρησιμοποιώ για διαφορετικούς λόγους evernote, keep, trello, pocket, tapatalk, wps και άλλα δίχως να χρειάζομαι διάφορες εφαρμογές ειδήσεων με ανανέωση κάθε λεπτό - ας χάσω και κάτι. Θα τσεκάρω τις ειδήσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο όμως δεν το έχω βάλει να μου στέλνει notification όποτε κρίνει το τάδε ή δείνα κόμμα πως πρέπει να βγάλει ανακοίνωση - και βγάζουν και πολλές. Το να παγώσω services όπως το task της LG δεν λέει κάτι αφού έχω άλλα καλύτερα. Το ίδιο με το google plus αφού δεν (μου) προσφέρει τίποτε όπως και τα τέσσερα διαφορετικά play. Στην τελική αυτό είναι το καλό με το android και το root του. Διαλέγεις και παίρνεις. Αν κάποιος για το καιρό θέλει 5 apps και 8 widgets και κάποιος άλλος 1 του πρώτου δεν είναι πιο smartphone από του άλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το 2G μου προέκυψε γιατί ήθελα να δω αν θα έχω πιο σταθερό σήμα στο τηλέφωνο και όχι για την μπαταρία. Πρόβλημα με κλήσεις δεν είχα αλλά τα στατιστικά του δεν ήταν καλά. Αλλά και πάλι σε μένα οι περισσότερες ώρες είναι σπίτι - γραφείο οπότε το 4G (που πάει σφαίρα) ανοίγει όταν είναι απαραίτητο, διαφορετικά και το wifi βολικό είναι... Όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που έχουμε και λειτουργούμε και σωστό ή λάθος δε νομίζω ότι υπάρχει. Για το smartphone, το να μην χρησιμοποιώ facebook & twitter (αυτού του είδους εννοώ σαν social media) δεν το κάνει και χαζό τηλέφωνο. Χρησιμοποιώ για διαφορετικούς λόγους evernote, keep, trello, pocket, tapatalk, wps και άλλα δίχως να χρειάζομαι διάφορες εφαρμογές ειδήσεων με ανανέωση κάθε λεπτό - ας χάσω και κάτι. Θα τσεκάρω τις ειδήσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο όμως δεν το έχω βάλει να μου στέλνει notification όποτε κρίνει το τάδε ή δείνα κόμμα πως πρέπει να βγάλει ανακοίνωση - και βγάζουν και πολλές. Το να παγώσω services όπως το task της LG δεν λέει κάτι αφού έχω άλλα καλύτερα. Το ίδιο με το google plus αφού δεν (μου) προσφέρει τίποτε όπως και τα τέσσερα διαφορετικά play. Στην τελική αυτό είναι το καλό με το android και το root του. Διαλέγεις και παίρνεις. Αν κάποιος για το καιρό θέλει 5 apps και 8 widgets και κάποιος άλλος 1 του πρώτου δεν είναι πιο smartphone από του άλλου. Έτσι ακριβώς είναι, η χρήση ορίζεται από τις ανάγκες του καθενός. Επειδή δεν είμαι σχεδόν ποτέ κάπου σταθερά και τρέχουν τα πάντα ανοιχτά, αποφάσισα να πάρω μια έξτρα μπαταρία και να ευχαριστιεμαι την συσκευή μου χωρίς άγχος και να κοιτάω όλη την ώρα τα στατιστικά και να ψάχνομαι τι και πως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Sorry δεν πρόλαβα να δω posts όσο έγραφα. Φυσικά και εγώ συμφωνώ με εσάς που συμφωνείτε με εκείνον που διαφωνεί :lol: μαζί μου. Για μένα όμως η σημασία είναι στο τι παγώνει κάποιος αναφορικά με τις ανάγκες του και όχι αν παγώνει. Στην περίπτωση που κρίνει ότι out of the box μια συσκευή μπορεί να μην είναι τέλεια. Μπορεί και να είναι, μπορεί και όχι. Από την αρχή έγραψα πόσο καλό βλέπω το G3 αφού δεν έπεσα σε λεμόνι όπως αρκετοί εδώ και λιγότεροι εκεί έξω. Και στη συνέχεια έγραψα ότι καταλαβαίνω πόσο καλύτερο θα μπορούσε να είναι. Για τα δικά μου δεδομένα, ούτε οι κατασκευαστές φτιάχνουν 100% αψεγάδιαστα firmware δίχως άχρηστα πράγματα ούτε και η Google παρέχει το αψεγάδιαστο λογισμικό. Επίσης, τι θεωρείται εφαρμογή συστήματος σηκώνει κουβέντα διαφορετικά οι custom rom δεν θα είχαν και λόγω ύπαρξης. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι ακριβώς είναι, η χρήση ορίζεται από τις ανάγκες του καθενός. Επειδή δεν είμαι σχεδόν ποτέ κάπου σταθερά και τρέχουν τα πάντα ανοιχτά, αποφάσισα να πάρω μια έξτρα μπαταρία και να ευχαριστιεμαι την συσκευή μου χωρίς άγχος και να κοιτάω όλη την ώρα τα στατιστικά και να ψάχνομαι τι και πως. Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι και για μένα. Και εγώ την μπαταρία γι' αυτό την πήρα όταν είμαι συνεχώς έξω (και εκτός Αθήνας κάποιες φορές) να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Που θα βρω γνήσια μπαταρία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Procordia από LG στα 15 Ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Procordia από LG στα 15 Ευρώ Ωραία μια χαρά, είναι και διπλα μου. Έχουν και εξωτερικό φορτιστή για την μπαταρία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Το 2G μου προέκυψε γιατί ήθελα να δω αν θα έχω πιο σταθερό σήμα στο τηλέφωνο και όχι για την μπαταρία. Πρόβλημα με κλήσεις δεν είχα αλλά τα στατιστικά του δεν ήταν καλά. Αλλά και πάλι σε μένα οι περισσότερες ώρες είναι σπίτι - γραφείο οπότε το 4G (που πάει σφαίρα) ανοίγει όταν είναι απαραίτητο, διαφορετικά και το wifi βολικό είναι... Όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που έχουμε και λειτουργούμε και σωστό ή λάθος δε νομίζω ότι υπάρχει. Για το smartphone, το να μην χρησιμοποιώ facebook & twitter (αυτού του είδους εννοώ σαν social media) δεν το κάνει και χαζό τηλέφωνο. Χρησιμοποιώ για διαφορετικούς λόγους evernote, keep, trello, pocket, tapatalk, wps και άλλα δίχως να χρειάζομαι διάφορες εφαρμογές ειδήσεων με ανανέωση κάθε λεπτό - ας χάσω και κάτι. Θα τσεκάρω τις ειδήσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο όμως δεν το έχω βάλει να μου στέλνει notification όποτε κρίνει το τάδε ή δείνα κόμμα πως πρέπει να βγάλει ανακοίνωση - και βγάζουν και πολλές. Το να παγώσω services όπως το task της LG δεν λέει κάτι αφού έχω άλλα καλύτερα. Το ίδιο με το google plus αφού δεν (μου) προσφέρει τίποτε όπως και τα τέσσερα διαφορετικά play. Στην τελική αυτό είναι το καλό με το android και το root του. Διαλέγεις και παίρνεις. Αν κάποιος για το καιρό θέλει 5 apps και 8 widgets και κάποιος άλλος 1 του πρώτου δεν είναι πιο smartphone από του άλλου. Και 'γω φιλε μου συμφωνω μαζι σου!!! Εχω και 'γω πολλα "παγωμενα" με titanium..... αλλα μονο αυτα που εν τελη δεν τα χρειαζομαι, και αυτο προκυπτει μετα πολυ καιρο που δεν τα δουλεψα! Επισης το εχω και 'γω 2g. Το προγραμμα μου δεν εχει δωρεαν data, αρα δεν δουλευω 3g και 4g ουτε στελνω π.χ. MMS! Δεν εχω χρονο και λογο να μπω στο internet στη δουλεια, στο σπιτι ή για εξω για καφε υπαρχει παντα wifi. Επισης δεν ασχολουμε με social media απο επιλογη! Στο σπιτι θα ασχοληθω πολυ με το κινητο...... αλλα σ' αυτα που μ' ενδιαφερουν! Edited September 21, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πουν τα παιδιά που είχαν το LG g2 και πήγαν στο g3 αν το έχουν μετανιώσει και θα πρότειναν σε κάποιον να πάει σε g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πουν τα παιδιά που είχαν το LG g2 και πήγαν στο g3 αν το έχουν μετανιώσει και θα πρότειναν σε κάποιον να πάει σε g2. Ειχα g2 και πηγα g3. G3 φιλε μου.πολυ ποιο ομορφο,φωτογραφικη ανωτερη,οθονη ενα κλικ καλυτερη,αποσπομενη μπαταρια και microsd Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ειχα g2 και πηγα g3. G3 φιλε μου.πολυ ποιο ομορφο,φωτογραφικη ανωτερη,οθονη ενα κλικ καλυτερη,αποσπομενη μπαταρια και microsd Όμως μπαταρία χειρότερη σωστά; είναι όμως τόσο χειρότερη; ή απλά λίγο χειρότερη; επίσης τα λαγκαρισματα που διαβάζω σου κακοφαινονται σαν πρώην κάτοχος του g2 ή είναι απλά μια παρατήρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Όμως μπαταρία χειρότερη σωστά; είναι όμως τόσο χειρότερη; ή απλά λίγο χειρότερη; επίσης τα λαγκαρισματα που διαβάζω σου κακοφαινονται σαν πρώην κάτοχος του g2 ή είναι απλά μια παρατήρηση; Αν μεινεις στοκ ισως σου κακοφανει λιγο απο το 2 στο 3. Αν βαλεις κανενα nova κτλ εισαι κομπλε ουτε lag ουτε τιποτα. Οθονη για μενα ΔΕΝ ειναι καλυτερη, απλα πιο ξεκουραστη στο ματι. Μπαταρια ειναι καπου 10-20% χειροτερη η αποδοση της... Βαλε και οτι σε πολλους (οπως εγω) ζεστενεται. 50-50 ειναι αν αξιζει απο το 2. Αν δεν σου φτανει ο χωρος οπως την επαθα εγω με το 16αρι τοτε παρτο. Αν εισαι οκ με το χωρο μεινε στο 2. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά μια χαζή ερώτηση πριν πάρω την απόφαση... Αν κάνω root, Φλασαρισμα σε stock κάνω μόνο αν το Στείλω για service η το Πουλήσω; Τα firmware updates τα περνάω έτσι και ίσως να πρέπει να ξανακάνω root? Καλά έχω καταλάβει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Όμως μπαταρία χειρότερη σωστά; είναι όμως τόσο χειρότερη; ή απλά λίγο χειρότερη; επίσης τα λαγκαρισματα που διαβάζω σου κακοφαινονται σαν πρώην κάτοχος του g2 ή είναι απλά μια παρατήρηση; Για εμενα ο σημαντικότερος λογος ηταν η καμερα.ιδικα το βραδυ.οποτε αν ηταν να επιλέξω αναμεσα σε g2 g3 θα σου ελαγα g3. Τωρα αν εχεις το g2 αν δεν σε χαλαει η καμερα του μην αλλάξεις. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Για εμενα ο σημαντικότερος λογος ηταν η καμερα.ιδικα το βραδυ.οποτε αν ηταν να επιλέξω αναμεσα σε g2 g3 θα σου ελαγα g3. Τωρα αν εχεις το g2 αν δεν σε χαλαει η καμερα του μην αλλάξεις. Δεν έχω το G2. Απλά θέλω να πάρω ένα από τα δύο και νομίζω ότι την καλύτερη γνώμη την έχουν αυτοί που ήταν κάτοχοι και των 2. Για το g3 ενδιαφέρομαι για την έκδοση με 2giga ram, όχι την 3giga λόγω χρημάτων. Δεν ξέρω κιόλας αν υπάρχουν χτυπητές διαφορες στην αίσθηση - λειτουργία των 2 εκδόσεων του g3,αλλά χρήματα για το ακριβό δεν υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Δεν έχω το G2. Απλά θέλω να πάρω ένα από τα δύο και νομίζω ότι την καλύτερη γνώμη την έχουν αυτοί που ήταν κάτοχοι και των 2. Για το g3 ενδιαφέρομαι για την έκδοση με 2giga ram, όχι την 3giga λόγω χρημάτων. Δεν ξέρω κιόλας αν υπάρχουν χτυπητές διαφορες στην αίσθηση - λειτουργία των 2 εκδόσεων του g3,αλλά χρήματα για το ακριβό δεν υπάρχουν Τοτε να παρεις το g3 σε χρυσο ειναι πανεμορφο. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Τοτε να παρεις το g3 σε χρυσο ειναι πανεμορφο. Ας καταλήξω στο μοντέλο και το χρώμα το βρίσκω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το 3 έχει πολύ καλύτερη αίσθηση στο χέρι και πολύ καλύτερο κράτημα. Καλύτερη κάμερα σίγουρα και χειρότερη μπαταρία. Όμως είναι αποσπωμενη και παίρνει επιτέλους sd κάρτα μνήμης. Η οθόνη εμένα μου έχει κάτσει καλύτερα γιατί πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τόσο ξεκούραστη οθόνη στο διάβασμα. Επειδή του κάνω βαριά χρήση, στο λέω με βεβαιότητα αυτό. Σίγουρα τα χρώματα στο 2 ήταν πιο ζωηρά, αλλά τελικά προτιμώ αυτήν γιατί δεν με ζαλιζει όπως του 2. Μεγάλο συν το μέγεθος σε συνάρτηση με την οθόνη. Πιο καινούργιο, καλύτερη υποστήριξη θα έχει στις αναβαθμίσεις σίγουρα και πιο όμορφο για μένα . Εμένα είναι Ουγγαρίας με 407 sn και δεν έχω ούτε μια επανεκκίνηση 10 ημέρες που το έχω και ούτε θερμοκρασίες υψηλές κλπ. Το δουλεύω φυσικά με Nova και πετάει. Στοκ θα το είχα πετάξει στον τοίχο μάλλον :-D Νομίζω ότι σε επεισα... :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 η αληθεια ειναι οτι κι εμενα ακομα κανενα restart.απο θεμα θερμοκρασιας ομως,αισθητη διαφορα σε σχεση με το g2.με αναβαθμισεις ελπιζω να στρωσει. μετα τα καταλληλα freeze θελω να δω η μπαταρια πως θα παει γιατι 3:30 ωρες μου καθεται καπως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Εγω το μονο θεμα που εχω παρατηρησει ειναι οτι καποιες εφαρμογες αν τις μετακινησεις sd και τις ανοιξεις κολλαει το κινητο ολοκληρο και επανερχεται μονο με βγαλσιμο μπαταριας και παλι απο την αρχη! Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts