Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο πιο ευκολος τροπος που εχω βρει ειναι η επιδιορθωση λογισμικου μεσω Lg suite.Σιγουρα θα υπαρχουν κ άλλοι τροποι....

και χανεται χωρις να φαινεται ιχνος?

αληθεια χρησιμοποιει κανεις ασυρματο φορτιστη?αν ναι ποιον?και σε ποση ωρα εχει μια πληρης φορτιση?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όπως ρώτησα και πιο πριν, τα updates τα παίρνεις μετά το root? Επίσης; επαναφορά σε στοκ είναι εύκολη?

Όχι από όσο ξέρω δεν μπορείς να πάρεις ota. Μόνο αν τα περάσεις. Manual.

Με purpledrake root στην 10g πήρα OTA την 10h.

Κανόνας δεν υπάρχει, σε άλλους περνά και σε άλλους όχι γι' αυτό καλό είναι να γνωρίζουμε από πριν πως θα γυρίσουμε σε stock αν χρειασθεί.

αληθεια χρησιμοποιει κανεις ασυρματο φορτιστη?αν ναι ποιον?και σε ποση ωρα εχει μια πληρης φορτιση?

Έχω του Nexus4 ,το έβαλα ένα απογευμα με 15% στις 7 και γύρω στις 12 το είχε κάνει 100%,έγραφε βέβαια αργή φόρτιση

Παναγιωτης

Εγω στο G2 που ειχα κανει με το ioroot (αναλογο με το purpledrake) ειχα παρει OTA κανονικα... Στο 3 δεν εχω προλαβει να δω...
Μάριος...

Υπαρχει καπου οδηγος για ευκολο root?

Χανεται η εγγυηση με καποιο εσωτερικο trigger τυπου samsung/knox ?

Ψαξε xda για stump root και purpledrake. Δεν εχει counter...

Το xda είναι η πηγή για όλους μας αλλά στις παραπίσω σελίδες έχουμε ένα link για το purpledrake σε εικόνες για μια γρήγορη ματιά.

Τύπου knox ή κάποιου είδους counter δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως καταγραφή ότι μια συσκευή είναι rooted στο hidden menu η οποία αλλάζει μετά από flash ή γύρισμα σε stock από LG PC Suite όπως γράφτηκε.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω στο G2 που ειχα κανει με το ioroot (αναλογο με το purpledrake) ειχα παρει OTA κανονικα... Στο 3 δεν εχω προλαβει να δω...

Είμαι σίγουρος ότι θα προλάβεις. Με τόσα updates που σπρώχνει η LG δεν θα τους φτάσουν τα διαθέσιμα γράμματα.

Εκτός κι αν σκοπός τους είναι να σταματήσουν στο L :grin:

Κάτοχος κι εγώ εδώ κ τρεις μέρες...προηγούμενη εμπειρία από Samsung s2 + s3 neo.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, μόνο ένα πράγμα με έχει προβληματίσει: η απεικόνιση των χρωμάτων στην οθόνη. Μέχρι σημείου επιστροφής δηλαδή.

Συνηθισμένος από τις amoled των galaxy, τα χρώματα εδώ μου φαίνονται εξαιρετικά άτονα, ψυχρά κ ξεθωριασμένα. Η συγκεκριμένη οθόνη να είναι η είναι έτσι γενικά αυτός ο τύπος οθόνης; Κάποιος πρώην κάτοχος Samsung; Υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία;

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Εγω ετσι προτιμησα να κανω unroot και δεν φαινοταν ιχνος μετα....Δεν ξερω με τους αλλους τροπους τι ισχυει....

Poco X3 nfc 6/128

ωραια οποτε επιδιορθωση λογισμικου κι ημαστε και παλι ok χωρις κανενα προβλημα.

[ATTACH]50033[/ATTACH] μια βοηθεια παιδια. Στη lockscreen το widget του remote δεν μου εμφανιζει ολα τα τηλεχειριστηρια παρα μονο 1tab ενω αναφερει οτι μπορω να επιλεξω μεχρι και 4.. Το ιδιο και στο notification bar. Εχω μεταφερει και σε ξεχωριστα δωματια τα control μηπως και γινει κατι αλλα δεν..στο g2 εμφανιζοντουσαν κανονικα. Εχω δοκιμασει τα παντα. Σε σας γινεται το ιδιο??

Ακυρο. Το βρηκα. Ηθελε προκαθορισμένα τηλεχειριστηρια για να φανουν.Αυτα που φτιαχνουμε εμεις δεν μπορουν να φανουν δυστυχώς

Edited by hrcivic

Κάτοχος κι εγώ εδώ κ τρεις μέρες...προηγούμενη εμπειρία από Samsung s2 + s3 neo.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, μόνο ένα πράγμα με έχει προβληματίσει: η απεικόνιση των χρωμάτων στην οθόνη. Μέχρι σημείου επιστροφής δηλαδή.

Συνηθισμένος από τις amoled των galaxy, τα χρώματα εδώ μου φαίνονται εξαιρετικά άτονα, ψυχρά κ ξεθωριασμένα. Η συγκεκριμένη οθόνη να είναι η είναι έτσι γενικά αυτός ο τύπος οθόνης; Κάποιος πρώην κάτοχος Samsung; Υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία;

Πάντα στην αρχή μετά τις amoled αυτή είναι η αίσθηση . Ακόμη κι εγώ που δεν είμαι φαν των amoled, στην αρχή μου φαίνονται κάπως όπως λες.

Πάντως να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη που φοράει τώρα το g3, είναι η πιο ξεκούραστη οθόνη που έχω δουλέψει ποτέ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πήγα στον Νίκο στο extreme mobile και μου πέρασε temperred glass κι έχω να πω ότι έχει εξαιρετική αίσθηση. Δεν το καταλαβαίνεις καθόλου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πήγα στον Νίκο στο extreme mobile και μου πέρασε temperred glass κι έχω να πω ότι έχει εξαιρετική αίσθηση. Δεν το καταλαβαίνεις καθόλου.

Μάρκα και κόστος?

Παιδες ολοι εσεις που εχετε βαλει nova παιζει με καποιο τροπο το double tap to wake? Επισης θα με ενδιεφερε να εχω τα toggles στο notification bar...
Μάριος...

θελω να ρωτησω το εξης;

αξιζει η αγορα του κινητου οταν εισαι κατοχος nexus 4(εχω βαρεθει την κακη ποιοτητας της καμερας και ειδικοτερα τον ηχο που παραγει).

Το δουλεψα λιγο στο public και μου αρεσε πολυ απο ολες τις πλευρες απλα το μονο που παρατηρησα ειναι οτι υπαρχει lag σε απλα πραγματα που στο nexus φυσικα δεν εχω.

θελω να ρωτησω το εξης;

αξιζει η αγορα του κινητου οταν εισαι κατοχος nexus 4(εχω βαρεθει την κακη ποιοτητας της καμερας και ειδικοτερα τον ηχο που παραγει).

Το δουλεψα λιγο στο public και μου αρεσε πολυ απο ολες τις πλευρες απλα το μονο που παρατηρησα ειναι οτι υπαρχει lag σε απλα πραγματα που στο nexus φυσικα δεν εχω.

Και αυτό αλλά και το m8 είναι καλή μετάβαση στην περίπτωση σου πιστεύω...

Αν και αφού είσαι nexousakias και λογικά θα σου αρέσουν τα φλασαρισματα κοίτα και το oneplus one

Μάλλον σε μπέρδεψα τώρα αλλά έτσι το σκέφτομαι στην δική σου περίπτωση

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδες ολοι εσεις που εχετε βαλει nova παιζει με καποιο τροπο το double tap to wake? Επισης θα με ενδιεφερε να εχω τα toggles στο notification bar...

Φανταζομαι οτι και στο G3 ειναι οπως το G2 που ειχες!

Εχω G2 με nova prime.

Για "ξυπνημα" δουλευει κανονικα το double tab, για σβησιμο με double tab κατεβαζεις απ' το play το "Screen off and lock" και εισαι κομπλε..... αλλα θελει το paid nova υποψιν!

Edited by Titarasaudi

Ακόμη μία φορά, και τελευταία για να μην το κουράζω, σχετικά με το θέμα της μπαταρίας.

Στην προηγούμενη φόρτιση το κινητό έβγαλε 7 ώρες SOT και μέχρι σήμερα έγραψε 8 ώρες SOT.

Οι παράμετροι στην 10h πάντοτε δεν άλλαξαν:

nova launcher - χωρίς freeze στον stock,

greenify σχεδόν σε όλα - όχι σε nova και apps με notifications,

lock & hibernation στο double tap του nova,

freeze με Τitanium Βackup σε περίπου 40 πράγματα από Google μέχρι LG - ακολουθούν σε screenshots που ΔΕΝ είναι οδηγός,

σχεδόν 1 ώρα ομιλίας σε σχεδόν 41 ώρες χρήσης,

wifi ανοιχτό εκτός από τον ύπνο - τον δικό μου, όχι το δικό του,

sync μονάχα στα mail και στα drive & sugarsync,

only 2G με λίγο data όταν χρειάστηκε,

οθόνη πάντα στο 70% και auto.

[ATTACH]50104[/ATTACH][ATTACH]50105[/ATTACH][ATTACH]50106[/ATTACH]

Εύχομαι και ελπίζω τη διαφορά από τις 5-5,5 ώρες SOT που είχα συνήθως να μην την έκανε η καινούργια (ίδια) μπαταρία που πήρα για backup από την LG πριν 10 ημέρες αλλά όσα δοκίμαζα προοδευτικά... όπως και το reset που έκανα για να απαλλαγώ από ατυχίες και κατάλοιπα εφαρμογών.

Μου είναι σαφές ότι αν μιλήσω 3 ώρες την ημέρα θα έχω και λιγότερο SOT (είχα) ή αν είμαι με 4G η μπαταρία θα τελειώσει γρηγορότερα (τελείωσε) οπότε μην το πάμε εκεί. Μην το πάμε επίσης στο πόσο "ανώτερα" είναι τα άλλα καλά κινητά ούτε και στο πόσο "λίγος" είναι ο 801 για QHD.

Θα είναι πολύ χρήσιμο να το πάμε σε πράγματα που μπορούν να μας βοηθήσουν όλους.

Edited by xsad

Τα screenshots από το TB:

Κάποια πράγματα είναι αναγνωρίσιμα εύκολα και κάποια άλλα διάβασα να συζητιούνται στο xda και δοκίμαζα freeze/unfreeze, και πάντα google is my friend.

Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν κι άλλα καθώς θεωρώ πως ούτε η LG λύνει τα προβλήματα πριν προκύψουν... ούτε και η Google είναι τόσο... φίλος.

[ATTACH]50107[/ATTACH][ATTACH]50108[/ATTACH][ATTACH]50109[/ATTACH][ATTACH]50110[/ATTACH][ATTACH]50111[/ATTACH]

Επαναλαμβάνω, δεν είναι οδηγός, είναι προϊόν διαβάσματος και δοκιμών.

Για παράδειγμα, όταν έκανα freeze τον stock launcher ορισμένα settings άρχισαν να τσακώνονται.

Επίσης, η συσκευή έχει xposed & tweakbox αλλά δεν έχει social media apps (αφού δεν...).

Edited by xsad

Ακόμη μία φορά, και τελευταία για να μην το κουράζω, σχετικά με το θέμα της μπαταρίας.

Στην προηγούμενη φόρτιση το κινητό έβγαλε 7 ώρες SOT και μέχρι σήμερα έγραψε 8 ώρες SOT.

Οι παράμετροι στην 10h πάντοτε δεν άλλαξαν:

nova launcher - χωρίς freeze στον stock,

greenify σχεδόν σε όλα - όχι σε nova και apps με notifications,

lock & hibernation στο double tap του nova,

freeze με Τitanium Βackup σε περίπου 40 πράγματα από Google μέχρι LG - ακολουθούν σε screenshots που ΔΕΝ είναι οδηγός,

σχεδόν 1 ώρα ομιλίας σε σχεδόν 41 ώρες χρήσης,

wifi ανοιχτό εκτός από τον ύπνο - τον δικό μου, όχι το δικό του,

sync μονάχα στα mail και στα drive & sugarsync,

only 2G με λίγο data όταν χρειάστηκε,

οθόνη πάντα στο 70% και auto.

[ATTACH]50104[/ATTACH][ATTACH]50105[/ATTACH][ATTACH]50106[/ATTACH]

Εύχομαι και ελπίζω τη διαφορά από τις 5-5,5 ώρες SOT που είχα συνήθως να μην την έκανε η καινούργια (ίδια) μπαταρία που πήρα για backup από την LG πριν 10 ημέρες αλλά όσα δοκίμαζα προοδευτικά... όπως και το reset που έκανα για να απαλλαγώ από ατυχίες και κατάλοιπα εφαρμογών.

Μου είναι σαφές ότι αν μιλήσω 3 ώρες την ημέρα θα έχω και λιγότερο SOT (είχα) ή αν είμαι με 4G η μπαταρία θα τελειώσει γρηγορότερα (τελείωσε) οπότε μην το πάμε εκεί. Μην το πάμε επίσης στο πόσο "ανώτερα" είναι τα άλλα καλά κινητά ούτε και στο πόσο "λίγος" είναι ο 801 για QHD.

Θα είναι πολύ χρήσιμο να το πάμε σε πράγματα που μπορούν να μας βοηθήσουν όλους.

Εσυ φιλε μου σε λιγο θα περασεις και μας με τα G2......

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47318&d=1405340677

Ευγε παντως...... α μη τι αλλο τελικα η μπαταρια του G3 με την ανσλογη "προσοχη" ειναι σε πολυ καλα επιπεδα!!

Θέλει Root όμως και δεν τολμώ. βασικά με αγχώνει το unroot που θα πρέπει να κάνω για να κάνω upgrade το firmware. Η μήπως δεν χρειάζεται;

Εσυ φιλε μου σε λιγο θα περασεις και μας με τα G2......

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47318&d=1405340677

Ευγε παντως...... α μη τι αλλο τελικα η μπαταρια του G3 με την ανσλογη "προσοχη" ειναι σε πολυ καλα επιπεδα!!

Σε φίλο που δεν θέλει να δώσει τόσα λεφτά για το G3 του πρότεινα να πάρει το G2 γιατί έβλεπα στο νήμα πόσοι άνθρωποι έχουν ασχοληθεί και τι μπορεί να κάνει η συσκευή.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλει Root όμως και δεν τολμώ. βασικά με αγχώνει το unroot που θα πρέπει να κάνω για να κάνω upgrade το firmware. Η μήπως δεν χρειάζεται;

Άμα σε αγχώνει, σε αγχώνει. Μην τρελαθούμε κιόλας ότι πρέπει ντε και καλά να βγάζουμε τα μάτια σε ότι κυκλοφορεί.

Η συσκευή είναι καινούργια (για μένα όπως φαντάζομαι και για την LG που βγάζει τόσα updates, όπως και για τους devs που το παλεύουν).

Πολλά είναι στο ψάξιμο ακόμη και η υποστήριξη. Το καλό είναι ότι έχουμε εναλλακτικές.

Σ' εμένα το update πέρασε αν και ήμουν root αλλά θα μπορούσε να κολλήσει και να πρέπει να επανέρθω σε stock. Είδα τις επιλογές, που έχουν γραφτεί παραπίσω, θεώρησα ότι με παίρνει και προχώρησα. Αν ήταν προαπαιτούμενο να γίνω προγραμματιστής δεν θα το έκανα αλλά είδα πως σε όσους έτυχε από purpledrake root μπόρεσαν να γυρίσουν σε stock από το LG PC Suite με repair. Το stump root που είναι πιο απλό να γίνει ίσως να έχει άλλη διαδικασία για stock. Ευτυχώς ή δυστυχώς όταν το έκανα δεν υπήρχε το τελευταίο και πήγα με τον δράκο...

Xsad σε ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας. Είχα είδη κάνει κάποιες freeze και τώρα έχω 10 ακόμα. Θα δω πως θα πάει ;)

Τα screenshots από το TB:

Κάποια πράγματα είναι αναγνωρίσιμα εύκολα και κάποια άλλα διάβασα να συζητιούνται στο xda και δοκίμαζα freeze/unfreeze, και πάντα google is my friend.

Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν κι άλλα καθώς θεωρώ πως ούτε η LG λύνει τα προβλήματα πριν προκύψουν... ούτε και η Google είναι τόσο... φίλος.

[ATTACH]50107[/ATTACH][ATTACH]50108[/ATTACH][ATTACH]50109[/ATTACH][ATTACH]50110[/ATTACH][ATTACH]50111[/ATTACH]

Επαναλαμβάνω, δεν είναι οδηγός, είναι προϊόν διαβάσματος και δοκιμών.

Για παράδειγμα, όταν έκανα freeze τον stock launcher ορισμένα settings άρχισαν να τσακώνονται.

Επίσης, η συσκευή έχει xposed & tweakbox αλλά δεν έχει social media apps (αφού δεν...).

Αυτά πάγωσα.σωστός?

[ATTACH]50115[/ATTACH][ATTACH]50115[/ATTACH][ATTACH]50115[/ATTACH][ATTACH]50115[/ATTACH]

Επίσης όταν έχω σε σύνδεσή το bt πως μπορώ να εξαφανίσω το εικονίδιό πού είναι λευκό διπλά στην μπαταρία?