xsad Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Εγώ πάντως το ξεκίνησα από την αρχή με νέα sim (micro με 5 Ευρώ αν θυμάμαι σωστά και τα δύο) και δεν είχα πρόβλημα επικοινωνίας. Εκείνο που δεν πήγαινε καλά ήταν τα πάνω κάτω στις ενδείξεις σήματος (με voda) και γι' αυτό ευχαριστώ εκείνους που έγραψαν για γύρισμα στο 2G. Το δοκίμασα και το σήμα είναι πιο σταθερό - και νομίζω πως έχει την επίδρασή του και στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδια.. Rootαρα το G3 με το stump root και το τηλεφωνο εγινε root.εγκατεστησα το supersu,το rom toolbox και το font installer.το προβλημα ειναι οτι στον google chrome και στο playstore η γραμματοσειρα ειναι κολλημενη στην πρωτη που κατεβασα με το font installer και δεν ξεκολλαει με τιποτα!οποια αλλη και να κατεβασω δεν αλλαζει παρα μονο στην πρωτη.εχω δοκιμασει να αλλαξω απο το μενου του τηλεφωνου και απο την εφαρμογη αλλα δεν... Το Font installer αν δεν κάνω λάθος έχει και επιλογή backup/restore, δοκίμασες μήπως καταφέρεις να το επαναφέρεις μέσα από την εφαρμογή? Ειδάλλως μάλλον θα πρέπει είτε να περάσεις ξανά τη ρομ από επάνω, είτε χειροκίνητα να περάσεις τα αρχεία των γραμματοσειρών στο σωστό φάκελο με τα σωστά permissions. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το Font installer αν δεν κάνω λάθος έχει και επιλογή backup/restore, δοκίμασες μήπως καταφέρεις να το επαναφέρεις μέσα από την εφαρμογή? Ειδάλλως μάλλον θα πρέπει είτε να περάσεις ξανά τη ρομ από επάνω, είτε χειροκίνητα να περάσεις τα αρχεία των γραμματοσειρών στο σωστό φάκελο με τα σωστά permissions.Επειδη ειμαι νεος στα android δεν ξερω και πολλα...εννοεις να γινω unroot και να ξαναπερασω το λογισμικο?πως γινεται αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 My mini review... Κι έχουμε και λέμε. Εμφάνιση.κάτι εντελώς υποκειμενικό.σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Προσωπικά μου αρέσει χωρίς να με τρελαίνει κιόλας. Το πίσω μέρος είναι πανέμορφο πάντως. Το μέγεθος του πραγματικά καλό αν αναλογιστεί κάποιος το μέγεθος της οθόνης του. Η ποιότητα κατασκευής καλή,δεν θα γράψω όμως ότι είναι super wow η πολύ καλύτερή από του g2. Τα περιθώρια του σασί σαφώς μικρά,μην μπαίνουμε όμως στο τρικ,αν δει κάποιος το περιθώριο πού αφήνει μέσα η οθόνη θα παρατηρήσει ότι δεν είναι και τόσο minimal.το μαύρο πλαίσιό της οθόνης έχει υπαρκτό bezel. Οθόνη,το λευκό χωλαίνει μπροστά στο λευκό του g2,στο g3 επίσης τα χρώματα είναι κάπως πιο μουντά.εμφανής η διάφορα.και σίγουρα δεν μου αρέσει να δουλεύω το κινητό με μεγάλη φωτεινότητά ώστε να δείξει τα χρώματα η οθόνη. Απόκριση οθόνης,καλή,HTC one δεν είναι με τίποτα. Ηχείο,πολύ καλό,όντως δυνατό και ποιοτικό. Κάμερα,δείχνει καλά αποτελέσματα,δεν νομίζω να είναι καλύτερή από του s5. Ui,αν κι έβαλα επιτόπου Nova μου φάνηκε καλό και της lg. Lag,όχι κάτι το σημαντικό,καλά ρολαρει. Wifi σήμα,καλό. Όπως και κάθε άλλη συνδεσιμότητα του τηλεφώνου. Ποιότητα κλήσης επίσης καλή. Μπαταρία,ανάμικτα τα συναισθήματα.πότε 3μισή ώρες πότε 5,πρώτες φορτίσεις είναι.τα δείγματά πάντως δεν δείχνουν την δύναμή του g2 στον τομέα της μπαταρίας. Επίλογος. Για μένα το g2 αν είχε μόνο καλύτερή κάμερα και κάρτα μνήμης σίγουρα δεν θα συζητούσα το θέμα αντικατάστασης του,το g2 με έκανε να πω wow,το g3 όχι.και δεν θα σταθώ στο θέμα μεγαλύτερης οθόνης,αυτό δεν θα το κρίνω ως θετικό από την στιγμή πού το g2 για μένα είχε καλύτερή απεικόνισή χρωμάτων. Η πορεία θα δείξει αν θα μείνει στα χέρια μου το g3,προς το παρόν πάντως νιώθω διχασμένος. Όχι ότι είναι άσχημο τηλέφωνο πάντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Πριν λιγο στο χαλανδρι Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/970164521 Πως σας φφαινεται? Μεχρι ποσο εχετε δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 My mini review... Κι έχουμε και λέμε. Εμφάνιση.κάτι εντελώς υποκειμενικό.σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Προσωπικά μου αρέσει χωρίς να με τρελαίνει κιόλας. Το πίσω μέρος είναι πανέμορφο πάντως. Το μέγεθος του πραγματικά καλό αν αναλογιστεί κάποιος το μέγεθος της οθόνης του. Η ποιότητα κατασκευής καλή,δεν θα γράψω όμως ότι είναι super wow η πολύ καλύτερή από του g2. Τα περιθώρια του σασί σαφώς μικρά,μην μπαίνουμε όμως στο τρικ,αν δει κάποιος το περιθώριο πού αφήνει μέσα η οθόνη θα παρατηρήσει ότι δεν είναι και τόσο minimal.το μαύρο πλαίσιό της οθόνης έχει υπαρκτό bezel. Οθόνη,το λευκό χωλαίνει μπροστά στο λευκό του g2,στο g3 επίσης τα χρώματα είναι κάπως πιο μουντά.εμφανής η διάφορα.και σίγουρα δεν μου αρέσει να δουλεύω το κινητό με μεγάλη φωτεινότητά ώστε να δείξει τα χρώματα η οθόνη. Απόκριση οθόνης,καλή,HTC one δεν είναι με τίποτα. Ηχείο,πολύ καλό,όντως δυνατό και ποιοτικό. Κάμερα,δείχνει καλά αποτελέσματα,δεν νομίζω να είναι καλύτερή από του s5. Ui,αν κι έβαλα επιτόπου Nova μου φάνηκε καλό και της lg. Lag,όχι κάτι το σημαντικό,καλά ρολαρει. Wifi σήμα,καλό. Όπως και κάθε άλλη συνδεσιμότητα του τηλεφώνου. Ποιότητα κλήσης επίσης καλή. Μπαταρία,ανάμικτα τα συναισθήματα.πότε 3μισή ώρες πότε 5,πρώτες φορτίσεις είναι.τα δείγματά πάντως δεν δείχνουν την δύναμή του g2 στον τομέα της μπαταρίας. Επίλογος. Για μένα το g2 αν είχε μόνο καλύτερή κάμερα και κάρτα μνήμης σίγουρα δεν θα συζητούσα το θέμα αντικατάστασης του,το g2 με έκανε να πω wow,το g3 όχι.και δεν θα σταθώ στο θέμα μεγαλύτερης οθόνης,αυτό δεν θα το κρίνω ως θετικό από την στιγμή πού το g2 για μένα είχε καλύτερή απεικόνισή χρωμάτων. Η πορεία θα δείξει αν θα μείνει στα χέρια μου το g3,προς το παρόν πάντως νιώθω διχασμένος. Όχι ότι είναι άσχημο τηλέφωνο πάντως. Εκανες ακριβως τις ιδιες επισημανσεις με μενα. Αρα συμφωνουμε! :) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Έχω βάλει αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G3-D855-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.1031872.html και δεν έχω αντιληφθεί διαφορά στην απόκριση. Θεωρείς πως είναι αναγκαίο να μπει tempered glass?Αλλοιώνει καθόλου τα χρώματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Πριν από μέρες πήρα μια ακόμη μπαταρία και είχα πει ότι θα γράψω σχετικά. Μετά από λίγες φορτίσεις με την καινούργια σε 10h, nova, greenify, πολύ freeze με ΤΒ, 45' ομιλία, wifi ανοιχτό, λίγες φορές sync και only 2G τα αποτελέσματα είναι τα εξής [ATTACH]49981[/ATTACH][ATTACH]49982[/ATTACH][ATTACH]49983[/ATTACH] Οθόνη στο 70% και auto. Φυσικά δεν είχα ξαναδεί τέτοιο SOT μέχρι σήμερα ενώ είχα δει διπλασιο stand by. Edited September 18, 2014 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Wow!!! Τέτοια νούμερα είχα δει μόνο στο note 2. Απίστευτο. Τι μπαταρία πήρες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Την ίδια... από LG. Δυσκολεύομαι να το αποδώσω εκεί πάντως ειδικά αφού τώρα κλείνει εβδομάδα. Edited September 18, 2014 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μμμ. Τι εφαρμογές παγωσες με τι tb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Εκανες ακριβως τις ιδιες επισημανσεις με μενα. Αρα συμφωνουμε! :) Σαφώς και συμφωνούμε. Έχουν αναφερθεί τίποτα κρούσματα με προβληματικές οθόνες?εδώ έχουμε ένα. Εξωτερικό?έχετε ακούσει κάτι? Καλό θα είναι να μπει ένας οδηγός με τις εφαρμογές πού μπορούμε να παγώσουμε με ασφάλεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Νομίζω ότι αυτή είναι και η λύση (θα ανεβάσω screenshots με τα freeze) αλλά παίζουν κι άλλα στην εξίσωση: το γύρισμα σε only 2G για καλύτερο σήμα, το lock & hibernation του greenify από το nova, ο nova αντί για τον stock launcher (και εδώ θέλω να ρωτήσω κάτι), αλλαγή κάποιων widget. Γενικά, έχω σιγουρευτεί πλέον πως αν δούμε custom rom τύπου slimrom σε αυτή τη συσκευή το αποτέλεσμα ούτε η LG δεν θα το πιστεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδια χάθηκα με τοσες σελιδες Πως μπορω να κανω root για να βαλω G3 tweaks? πρέπει να βαλω και το xposed που ειχα στο flex? Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 παιδιά να ξανακάνω την ερώτηση επειδή απάντηση δεν πήρα. υπάρχει κάποιος τρόπος ο Stock dialer να υποστηρίξει αναζήτηση επαφών t9? να πατάς δηλ τα νουμερα και να σου εμφανιζει τις επαφές χωρίς να χρειαζεται να πας στις επαφές και να ψάχνεις? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 To exdialer κανει αυτο που θες...Αλλα για να σου σβηνει τις αναπαντητες απο το log θελει root... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 To exdialer κανει αυτο που θες...Αλλα για να σου σβηνει τις αναπαντητες απο το log θελει root... στον μαμα μπορουμε με καποιο τροπο να κανουμε κατι? υπαρχει καποιο Mod tweak ? ειμαι ροοτ. Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδια χάθηκα με τοσες σελιδες Πως μπορω να κανω root για να βαλω G3 tweaks? πρέπει να βαλω και το xposed που ειχα στο flex? Σας ευχαριστω Όπως έχουμε γράψει και πιο πίσω, stump από το κινητό ή purpledrake από τον υπολογιστή, και τα δύο στο xda. Το G3 Tweakbox θέλει xposed για να τρέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 και φυσικα επι πληρωμης το g3 tweaks αλλιως δεν κανεις τιποτα.κριμα να ζητανε λεφτα κι απο μας που εχουμε ηδη πληρωσει για το g2. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το unroot ειναι εύκολο παιδιά και δουλεύει πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Θεωρείς πως είναι αναγκαίο να μπει tempered glass?Αλλοιώνει καθόλου τα χρώματα? Αναγκαίο αν δεν φοβάσαι γιατί να είναι; Την πρώτη εβδομάδα ήμουν με απλό screen protector, μέχρι τα παιδιά στο extreme να φέρουν το glass. Δεν έχω δει κάτι που να παραπέμπει σε αλλοίωση. Η αίσθηση που δίνει πάντως το γυαλί δεν έχει καμία σχέση με την όποια ζελατίνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά μήπως υπάρχει καποιος οδηγός για να αλλαξω την αναλυση της οθόνης και να την κάνω 1080 για να έχω καλύτερη παταρια; Αν ναι μπορείτε να μου δώσετε το link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Έχει διάφορα σε καθημερινή χρηση η εκδοση με τα 2 gb ram σε σχέση με αυτή των 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Επειδή δεν βλέπω ξεχωριστό thread για αξεσουάρ ρωτάω εδώ.Ποιες θήκες προτιμάτε?Υπάρχει θήκη circle που να καλύπτει όλο το κινητό περιμετρικά? Επειδή έχω δει την αυθεντική της lg η οποία αφήνει κενά στο πάνω και κάτω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Όσον αφορά θήκες έχω αγοράσει τις εξής : http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=301196343963&alt=web και http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201093664575&alt=web Η Spigen όπως πάντα εγγύηση για hardcore καταστάσεις ! Η Ringke από την άλλη είναι πολύ slim και πανέμορφη, απλά δεν σε προστατεύει από πτώσεις ! Στα θετικά της ότι έχει περιμετρική προστασία. Για προστασία οθόνης χρησιμοποιώ της Nillkin: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201131987814&alt=web Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και για τις εξής : http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=161419395587&alt=web και http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=281422429596&alt=web Edited September 19, 2014 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts