Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή είναι η ελευθερία που προσφέρει το Android αγαπητή φίλοι.

Αντίθετα απέναντι το μήλο σε δεσμεύει.

Έβγαλε η LG καινούργιο τηλ το παίρνεις και έχεις κάνει την αναβάθμιση σου μετά από λίγο Έβγαλε η σαμμυ το νοτελι 4 το παίρνεις και είσαι και πάλι αρχηγός έβγαλε η meizu MX4 pro εκεί και αν είσαι αρχηγός.

Οκ ακριβω το σπορ αλλά έχεις ένα κάρο επιλογές.

Αντίθετα απέναντι πας με ότι σου δώσει και αυτό πετσοκομενο τουλάχιστον για 6 μήνες.

Εμένα προσωπικά αυτό δεν μου αρέσει.

Καλό χρυσό το μήλο αλλά μόνο σαν δεύτερη συσκευή.

Σαν πρώτη ποτέ...

Συμφωνώ σε όλα .... πια, γιατί μέχρι το '12 ήμουν κολλημένος.

Βεβαια υπηρχε λογος. Το android για εμενα εδειξε τα δοντια του απο 4.4.3 και μετα.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποια η νεοτερη παρτιδα του τηλεφωνου?να προχωρησω η να φοβαμαι για κανενα ραγισμα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

406?γιατι η νεοτερη ποια ειναι?

Καλημέρα Παιδιά

Κάνω quote το ίδιο μου το μήνυμα για να μην ξαναγράφω.

Έστειλα email στην amazon.de (έχουν contact στα Αγγλικά) και τους εξήγησα ότι το κινητό έχει κάτι σημάδια στην πλάτη κι ότι το έχω ήδη ανοίξει από ζελατίνες κλπ. Και τους ρώτησα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Να σας πω την αλήθεια το έστειλα μάλλον για να ξέρω τι παίζει με το amazon παρά για να κάνω αντικατάσταση καθώς δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς θα του βάλω και την cirlce θήκη (οπότε φεύγει όλη η πλάτη).

Μία μέρα μετά λοιπόν, μου ήρθε mail όπου μου έγραφαν ότι έκαναν review το αίτημά μου και ήδη μου έχουν στείλει καινούριο κινητό! :blink:

Και μόλις το παραλάβω να συσκευάσω το παλιό, να τυπώσω ένα return label πάνω για το οποίο μου έστειλαν Link, και να τους το στείλω μέχρι 10 Οκτωβρίου! Και φυσικά θα μου πληρώσουν στην πιστωτική μου τα έξοδα αποστολής! Πείτε μου εμένα τώρα γιατί να ξαναγοράσω από Ελληνικό κατάστημα όταν μάλιστα αυτή την στιγμή το G3 32gb στο amazon.de έχει 485 ευρώ. Υπήρχε περίπτωση να σας αλλάξουν εδώ στην Ελλάδα κινητό με γρατζουνιές? Εδώ όταν πέρναμε το iphone 5 (που είχε το γνωστό πρόβλημα με τα σημαδάκια) τα ανοίγαμε μπροστά στους πωλητές για να έχουμε μάρτυρες!

Ελπίζω να βοήθησα κάποιους με τα παραπάνω ;)

Τα ελεγα και εγω μερικα posts πιο πισω και πεσαν να με φανε. Και βεβαια το amazon ειναι εγγυηση και οτι αγορασεις απο εκει θα λειτουργει 1000%.

Εγω δυστυχως 406 πετυχα... Θα δουμε.Το ραγισμα βγαινει ανεξαρτητως χρησης?

Ρε παιδιά πως ξέρουμε τον αριθμό παρτίδας; το γράφει κάπου;

Ρε παιδιά πως ξέρουμε τον αριθμό παρτίδας; το γράφει κάπου;

Από το serial το οποίο είναι και στο κουτί.

Τα 4 πρωτα ψηφια ειναι ναι... Οπως εκει πιο διπλα λεει και τη χωρα στη μεση του χαρτιου. Εμενα ας πουμε που ειναι γαλλικο λεει 6FR...

Μάριος...

Εμένα το 32αρι από amazon έχει το 407 αρχικά νούμερα στο serial. Αυτή είναι σειρά να φανταστώ?

Γιατί, η 406 τι πρόβλημα είχε...?

Εγω παντος το πηρα απο tokinito πριν 3 μερες και γραφει στον s\n 407 τα πρωτα νουμερα και ειναι γαλλικο .αν ψαχνει καποιος απο που θα παρει το τελευταιο. Λευκο χρωμα

Εμένα το 32αρι από amazon έχει το 407 αρχικά νούμερα στο serial. Αυτή είναι σειρά να φανταστώ?

Γιατί, η 406 τι πρόβλημα είχε...?

Λογικά στην 406 υπήρχαν τα μοντέλα με τις επανεκκινήσεις.

βρηκα 408,καλη παρτιδα?

Λογικά στην 406 υπήρχαν τα μοντέλα με τις επανεκκινήσεις.

Aπο οτι εχω καταλαβει αυτο τελειωσε μετα την αναβαθμιση 10h

Εχουν τελειωσει τα παραπονα.

Aπο οτι εχω καταλαβει αυτο τελειωσε μετα την αναβαθμιση 10h

Εχουν τελειωσει τα παραπονα.

Όντως έτσι είναι από αυτά που διαβάζω.

Άντε, σχεδόν 2 μήνες περιμένω να λυθεί για να το πάρω.

Εδώ που φτάσαμε όμως θέλω να δω και το νέο Nexus :p

παντως ρε παιδια καθομουν κι εβλεπα benhmarks μεταξυ 16 και 32gb και δεν εχουν καμια μεγαλή διαφορα,πολυ κοντα τα 2 μοντελα.

τελικα λαθος μου που απαξιωνα το 16αρι.

- Λοιπόν! ... Έχουμε και λέμε! Μετά από έρευνα και ψάξιμο αποκαλύπτω για τους φίλους που δεν γνωρίζουν :

- Μπαίνουμε σε ένα μαγαζί και περνουμε στα χέρια μας το σφραγισμένο κουτί της συσκευής.

- Το πρώτο που κοιτάμε είναι το S/N που βρίσκεται στην ετικέτα εξωτερικά του κουτιού, μαζί με τον imei , το μοντέλο της συσκευής (D855), το χρώμα (titan titan) και την χώρα προορισμού (6GR) (παράδειγμα το παραπάνω)

- Ο serial number μας μαρτυρά τον χρόνο και τον μήνα κατασκευής της συσκευής καθώς και την χώρα στην οποία κατασκευαστηκε. Ο εξαψηφιος αριθμός στο τέλος υποδηλώνει τον αριθμό της κατασκευασμενης συσκευής που βγήκε από την γραμμή παραγωγής και είναι ίδιος με τον προτελευταίο εξαψηφιο του imei!

Πχ. S/N: 406Kxxx500xxx ερμηνεύεται ως εξής :

> πρώτο ψηφίο μαρτυρά τον χρόνο / 4= 2014

> τα δύο επόμενα ψηφία μαρτυρούν τον μήνα / 06= Ιούνιος - 07 Ιούλιος κοκ.

> το πρώτο γράμμα μετά τον τριψήφιο αριθμό μαρτυρά χώρα κατασκευής / Κ= Korea, C= China

> για τα τρια επόμενα γράμματα δεν βρήκα πληροφορίες

> ο εξαψήφιος αριθμός είναι ο αριθμός της συσκευής που έφυγε από την γραμμή παραγωγής.

- Η επόμενη σημαντική πληροφορία που βρίσκεται πάνω στο ταμπελάκι είναι η χώρα προορισμού ή το δίκτυο στο οποίο θα λειτουργεί η συσκευή!!!

- Αυτή η πληροφορία βρίσκεται πάνω από το χρώμα της συσκευής.

Πχ.

6GR > αφορά unbranded συσκευή που εισάγεται στην Ελλάδα.

6RO > unbranded συσκευή που εισάγεται στην Ρουμανία.

6FR > unbranded συσκευή που εισάγεται στην Γαλλία

6GB > unbranded συσκευή που εισάγεται στην Αγγλία

... Οι οποίες είναι ουσιαστικά ίδιες συσκευές, unbranded!!

Όμως!!!

6CS > branded cosmote Greece

6CO > branded cosmote Romania

6D2 > branded vodafone Germany

... Είναι branded συσκευές που προορίζονται για τους συγκεκριμενους παροχους, και ναι μεν θα λειτουργούν με άλλες σιμ, αλλά θα έχουν λογότυπα έναρξης και στις αναβαθμίσεις θα έχει περίμενε!!!

- Το 6 μπροστά από τα γράμματα υποδηλώνει την έκδοση 16GB

- Περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history

- Κάτοχος εδώ και τρεις μέρες ενός 16Gb titan unbranded /6RO

- Έκανε τρεις ενημερώσεις και έφτασε στην 10h. Είμαι στην τρίτη φόρτιση και η μπαταρία του δείχνει καλά σημάδια. Στη δεύτερη φόρτιση έφτασε της 33 ώρες στο 5%,... Θα δείξει στην πορεία!

- Δυσκολεύομαι να συνηθίσω το μέγεθος!!!.. Δίπλα στο z ultra... δείχνει πολύ μικρό!! Με τέτοια bezels θα μπορούσε να βγει 6ιντσο και να γουστάρουμε, χωρίς να δείχνει τεράστιο.

Φιλικά

Edited by hitech
- Stathis -

παντως ρε παιδια καθομουν κι εβλεπα benhmarks μεταξυ 16 και 32gb και δεν εχουν καμια μεγαλή διαφορα,πολυ κοντα τα 2 μοντελα.

τελικα λαθος μου που απαξιωνα το 16αρι.

Αυτό που κερδίζεις είναι τα 32 gb και να έχεις έτοιμες πιο πολλές εφαρμογές σε ετοιμότητα. Τη διάφορα σε ταχύτητα θα τη δεις όσο το δουλεύεις, μικρή βέβαια, όσο το δουλεύεις. Αυτή είναι η άποψη μου από την εμπειρία μου χωρίς να τα έχω συγκρίνει δίπλα δίπλα.

Γιατι να απαξιωθει το 16αρι επειδη εχει 2 RAM? Ενταξει ολα τα αλλα εκτος απο note εχουν 2...Εγω το πηρα σε 16 τελικα γιατι θεωρησα καλυτερα να γλυτωσω 100 ευρω τωρα και μεσα στο 15 να παω σε καποιο που θα εχει 810 chipset...
Μάριος...

Παιδες εχω ενα θεμα. Ακουω ενα θορυβο οταν μιλαω απο τη συσκευη σα white noise. Εχετε δει τιποτα τετοιο; παρτιδα 407 εχω

Γιατι να απαξιωθει το 16αρι επειδη εχει 2 RAM? Ενταξει ολα τα αλλα εκτος απο note εχουν 2...Εγω το πηρα σε 16 τελικα γιατι θεωρησα καλυτερα να γλυτωσω 100 ευρω τωρα και μεσα στο 15 να παω σε καποιο που θα εχει 810 chipset...

Και τα Ζ2/Ζ3. Όταν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τιμής σαφώς και αξίζει το 16αρι.

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00KKM2UZG/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1410430936&sr=8-1&keywords=lg+g3&condition=new

484,38 από amazon. Υπολόγισε χοντρικά κανά 9αρι μεταφορικά.

Άψογη τιμή,υπαρχει καποιο αλλο κοστος περαν των μεταφορικων?

Δεν εχω αγοράσει ποτε μου απο amazon,αλλα με αυτο το νουμερο ,το σκεφτομαι σοβαρα :)

Με γειες !

Νομιζω παει 500 ευρω ακριβως μαζι με τα μεταφορικα.

Θεμα που παρατηρησα. Οταν εισαι σε οποιαδηποτε εφαρμογη και πατας το back η το home μου βγαζει το φοντο σαν να παει μια δεξια μια αριστερα (μαυρο στο ακρο) και μετα το κεντραρει μετα απο 1 δευτερολεπτο. Το εχω μονο εγω αυτο?

Edited by icy20
Μάριος...

Νομιζω παει 500 ευρω ακριβως μαζι με τα μεταφορικα.

Θεμα που παρατηρησα. Οταν εισαι σε οποιαδηποτε εφαρμογη και πατας το back η το home μου βγαζει το φοντο σαν να παει μια δεξια μια αριστερα (μαυρο στο ακρο) και μετα το κεντραρει μετα απο 1 δευτερολεπτο. Το εχω μονο εγω αυτο?

Απο οτι θυμαμαι, πριν βαλω Nova Prime, δεν εκανε κατι τετοιο.

Με γειες!!!