Devil_7 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδια τελικα αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου κινητου η οχι? Ημουν ετοιμος να το παρω αλλα τωρα εχω ενδοιασμους... :( (για το 3/32gb μιλαω) Κι εγώ είχα αλλά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Μου έχει κάνει 4 επανεκκινήσεις κάτι το οποίο δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα αφού δεν μου το έχει κάνει ποτέ όταν το χρησιμοποιώ και ελπίζω ότι θα λυθεί κιόλας. Εξαρτάται βέβαια και από τι κινητό προέρχεσαι. Εγώ είχα S3 πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_D_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Κι εγώ είχα αλλά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Μου έχει κάνει 4 επανεκκινήσεις κάτι το οποίο δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα αφού δεν μου το έχει κάνει ποτέ όταν το χρησιμοποιώ και ελπίζω ότι θα λυθεί κιόλας. Εξαρτάται βέβαια και από τι κινητό προέρχεσαι. Εγώ είχα S3 πριν. Iphone 4s εχω και ελεγα να παω σε αυτο . Εχεις το 32gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Iphone 4s εχω και ελεγα να παω σε αυτο . Εχεις το 32gb? Το 32αρι έχω, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoukos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μολις ελαβα τη v10h(213,90MB) για 32αρι. Λεει 1. Βελτιστοποιηση ισχυος 2.Εφαρμογες 3.Ιmproved Knock On Εντωπισε καποιος διαφορες με πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ελληνικό 32αρι έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoukos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ελληνικό 32αρι έχεις? Ναι το 32αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλημερα.Οντος και εμενα την εβγαλε τωρα την αναβαθμιση v10h Ελληνικο 32αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Μολις ελαβα τη v10h(213,90MB) για 32αρι. Λεει 1. Βελτιστοποιηση ισχυος 2.Εφαρμογες 3.Ιmproved Knock On Εντωπισε καποιος διαφορες με πριν? Μόλις την πήρα και εγώ σε ελληνικό 32αρι. :) Πρώτη αλλαγή που παρατήρησα είναι πως στην lock screen με swipe προς τα αριστερά ανοίγει η κάμερα και προστέθηκε και το σχετικό εικονίδιο. Τρέχω άλλον launche οπότε δεν ξέρω αν έγινε καμιά άλλη αλλαγή. Edited August 20, 2014 by kax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) εμενα παλι γιατι γραφει 99,71mb -14 αυγ-2014; edit: Αισθητη η διαφορα στην ταχυτητα... ! :) Edited August 20, 2014 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macmin Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Τψρα βγηκε και σε εμενα το update 32αρι ελληνικο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Την έχει βάλει κανένας με ρουτ να μας πει αν το επηρεάζει? Δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή αυτή την στιγμή σε περίπτωση που χρειαστεί να το ξαναπεράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexba13 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 εμενα παλι γιατι γραφει 99,71mb -14 αυγ-2014; edit: Αισθητη η διαφορα στην ταχυτητα... ! :) Είναι η 10h η μήπως είναι άλλη γιατί η 10h έλεγε 5 Αυγούστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 +1 για το root (και καλώς τα δεχτήκατε τα update) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είναι η 10h η μήπως είναι άλλη γιατί η 10h έλεγε 5 Αυγούστου Μπορει να πηρε την v10i η v10j. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Έχω μείνει με την εντύπωση πως αν στο μεταξύ έχεις αναβαθμίσει ή όχι τα apps της LG είναι μικρότερο ή αντίστοιχα μεγαλύτερο το μέγεθος του update όταν εκείνο περιλαμβάνει εφαρμογές. Επίσης, στο δικό μου πρώτο update είχα μονάχα εφαρμογές και τίποτε άλλο ενώ στο δεύτερο απ' όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είναι η 10h η μήπως είναι άλλη γιατί η 10h έλεγε 5 Αυγούστου 10h-xx-eu Μπορει να πηρε την v10i η v10j. Οχι ειναι η 10h Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μετά από τόσα χρόνια και δεκάδες smartphones, μου έτυχε και μένα...καμμένα pixels στην οθόνη του G3, λίγες μόνο μέρες μετά την αγορά του :( Το καλό με την LG είναι ότι το παίρνει και στο φέρνει στη πόρτα σου...το κακό είναι ότι κάνουν μόνο επισκευή, ενώ θέλουν και 5 εργάσιμες (που για τον χρήστη είναι 7 μέρες, αν προσθέσεις το backup/restore που δεν μπορείς να το κάνεις στο γραφείο). Βέβαια ακόμα δεν έχω δει τι θα γίνει, αφού σήμερα το παρέδωσα...αλλά ήδη έχω καταλάβει από τα λεγόμενα του τεχνικού (?) στο support line της LG... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 μολις πέρασα και εγώ το update. Πολύ χαίρομαι που τα Ελληνικά περνώντας νωρίς τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Μετά από τόσα χρόνια και δεκάδες smartphones, μου έτυχε και μένα...καμμένα pixels στην οθόνη του G3, λίγες μόνο μέρες μετά την αγορά του :( Το καλό με την LG είναι ότι το παίρνει και στο φέρνει στη πόρτα σου...το κακό είναι ότι κάνουν μόνο επισκευή, ενώ θέλουν και 5 εργάσιμες (που για τον χρήστη είναι 7 μέρες, αν προσθέσεις το backup/restore που δεν μπορείς να το κάνεις στο γραφείο). Βέβαια ακόμα δεν έχω δει τι θα γίνει, αφού σήμερα το παρέδωσα...αλλά ήδη έχω καταλάβει από τα λεγόμενα του τεχνικού (?) στο support line της LG... Το είδες δια γυμνου οφθαλμού η με γυαλιά/μεγεθυντικό φακό το καμένο pixel,δηλαδή έκανε μπαμ και φαινόταν σχετικά εύκολα? Ενας γνωστός μου επίσης βρήκε ένα dead pixel στην μέση περίπου της οθόνης και σκέφτεται να το στείλει στην LG Hellas,ευτυχώς εγώ στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Λογικά και εδώ όπως στις TV ισχύει το zero pixel στην εγγύηση. Edited August 20, 2014 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ισχύει κανονικά :) Είχα στο G, Τρίτη μεσημέρι το έδωσα, Παρασκευή πρωί το είχα (τέτοια εποχή πέρσι) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μετά από τόσα χρόνια και δεκάδες smartphones, μου έτυχε και μένα...καμμένα pixels στην οθόνη του G3, λίγες μόνο μέρες μετά την αγορά του :( Το καλό με την LG είναι ότι το παίρνει και στο φέρνει στη πόρτα σου...το κακό είναι ότι κάνουν μόνο επισκευή, ενώ θέλουν και 5 εργάσιμες (που για τον χρήστη είναι 7 μέρες, αν προσθέσεις το backup/restore που δεν μπορείς να το κάνεις στο γραφείο). Βέβαια ακόμα δεν έχω δει τι θα γίνει, αφού σήμερα το παρέδωσα...αλλά ήδη έχω καταλάβει από τα λεγόμενα του τεχνικού (?) στο support line της LG... Και εγω ενα καμμενο πιξελ. Το ειχα δει στις διακοπες σε σκοταδι μεσα . Με το που το πηγα χυες στη προκορντια το ειδε η κοπελα και μου πε αλλαγη οθονης ισχυει εγγυηση . Περιπιυ 3 με 4 εργασιμες θελει. Να πω την αληθεια το πιξελ μονο σε μαυρο φοντο και σε σκοταδι το εβλεπες αλλα αφου εχει εγγυηση γιατι να μην το παω. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το παρω η όχι με αυτά που διαβάζω εδώ λόγο προβλημάτων? Έχω το galaxy s5 και λέω να πάω g3. ....τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Κάτσε βρε άνθρωπε στο αυγά σ, έχεις ήδη κινητό τελευταίας κοπής και απροβλημάτιστο. Για να ρωτάς σημαίνει οτι έχει αμφιβολίες που δημιουργούνται για κάποιο λόγο. Πανε σ ένα πλαίσιο και παίξε με το g3. Αν δεις διάφορα στο οτιδήποτε στο αγοράζω εγω :lol: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Κάτσε βρε άνθρωπε στο αυγά σ, έχεις ήδη κινητό τελευταίας κοπής και απροβλημάτιστο. Για να ρωτάς σημαίνει οτι έχει αμφιβολίες που δημιουργούνται για κάποιο λόγο. Πανε σ ένα πλαίσιο και παίξε με το g3. Αν δεις διάφορα στο οτιδήποτε στο αγοράζω εγω :lol: Οκ ευχαριστώ τουλάχιστον Να μείνω εδώ που είμαι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το παρω η όχι με αυτά που διαβάζω εδώ λόγο προβλημάτων? Έχω το galaxy s5 και λέω να πάω g3. ....τι λέτε? Εγω ημουν note 3 πριν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το g3. Αλλα στη δικη σου περιπτωση δεν βλεπω το λογο να αλλαξεις. Εγω ηθελα να φυγω απι samsung λιγο γιατι απο s2 και μετα ειχα μονο samsung . Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts