jim78 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 πριν λιγο εκανα αναζαητηση και μου βρηκε την 10Ε ειμαι με ελβετικο 32αρι Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 10e ελβετικό. Το κινητό είναι πιο γρήγορο πιο φωτεινό με καλύτερη κάμερα, καλύτερη Αυτονομία πιο κρύο, πιο ελαφρύ με μικρότερα bezel και καλύτερο επεξεργαστή. :D:D:D:D:D:) Παιδιά μόλις μου ήρθε κι εμενά, ελβετικό 32/3 ΟΤΑ. Εσείς το πήγατε ΟΤΑ 'η απ το PC? Απορώ αν διορθώνει το γνωστό κουσούρι του ξαφνικού σβησήματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν το διορθώνει. Τώρα βγήκε και το 10g (Ιταλία) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγινε η αναβαθμιση.. Για να δουμε..! Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 10e ελβετικό. Το κινητό είναι πιο γρήγορο πιο φωτεινό με καλύτερη κάμερα, καλύτερη Αυτονομία πιο κρύο, πιο ελαφρύ με μικρότερα bezel και καλύτερο επεξεργαστή. :D:D:D:D:D:) Ουαου αυτη ειναι αναβαθμιση.... οχι για να μη λενε για την LG μερικοι-μερικοι!!! Φιλε dimkit ωραιος... απλα κλαιω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Οσοι πήραν την αναβάθμιση σε ελληνικό ήταν 6GR unbranded(αυτό έχω εγώ) ? Από το μεσημέρι το βάζω να ψάξει αλλά τίποτα ακόμα....:confused:...ελπίζω σύντομα γιατί είδα που και κάποιοι που το πήραν από ΠΛΑΙΣΙΟ τους ήρθε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Τα G3 από Καιζερ και διάφορα τέτοια μαγαζιά έχουν εγγύηση στην Ελλάδα? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Τα G3 από Καιζερ και διάφορα τέτοια μαγαζιά έχουν εγγύηση στην Ελλάδα? Αν είναι ευρωπαϊκή η συσκευή και όχι στο χρυσό χρώμα έχουν εγγύηση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 γνωριζουμε τελικα εαν με το update διορθωνεται το θεμα με το σβησιμο της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Οσοι πήραν την αναβάθμιση σε ελληνικό ήταν 6GR unbranded(αυτό έχω εγώ) ? Από το μεσημέρι το βάζω να ψάξει αλλά τίποτα ακόμα....:confused:...ελπίζω σύντομα γιατί είδα που και κάποιοι που το πήραν από ΠΛΑΙΣΙΟ τους ήρθε κανονικά. Εγώ το έχω πάρει από Πλαίσιο και ακόμα δεν μου βγάζει την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδιά μην αγχώνεστε, δεν χάνετε κάτι το σημαντικό, ένα μικρό update είναι με ελαφρώς άγνωστο περιεχόμενο (βελτιστοποιήσεις μπαταρίας ??). Δεν είναι κοσμογονία, ούτε φαίνεται να λύνει το πρόβλημα με τα shutdowns, άρα απλά περιμένετε να σας έρθει :happy: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδιά μην αγχώνεστε, δεν χάνετε κάτι το σημαντικό, ένα μικρό update είναι με ελαφρώς άγνωστο περιεχόμενο (βελτιστοποιήσεις μπαταρίας ??). Δεν είναι κοσμογονία, ούτε φαίνεται να λύνει το πρόβλημα με τα shutdowns, άρα απλά περιμένετε να σας έρθει :happy: οποτε δεν γνωριζουμε τι παιζει με τα shutdowns?καλησπερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 οποτε δεν γνωριζουμε τι παιζει με τα shutdowns?καλησπερα! Ναι, ξέρουμε ότι δεν τα διορθώνει, καθώς έφαγα και εγώ μόλις τώρα το πρώτο μου (με την v10e)....:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Ναι, ξέρουμε ότι δεν τα διορθώνει, καθώς έφαγα και εγώ μόλις τώρα το πρώτο μου (με την v10e)....:rolleyes: κριμα,πιστευω να δοθει μια απαντηση απο την Lg. Edited July 24, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πάντως, παίζοντας με τις δύο ρυθμίσεις για την θερμοκρασία στο κρυφό menu, το G3 παίρνει ΠΟΛΥ τα πάνω του, αφού ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα ναυαρχοκινητά σε όλα τα benchmarks, και μειώνονται δραματικά τα όποια lags έχει....Προφανώς η LG ήταν ΠΟΛΥ περιοριστική στις ρυθμίσεις ασφαλείας του G3 και έκανε τον 801 να κόβει αμέσως, εύκολα και πολύ τη συχνότητα λειτουργίας.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πάντως, παίζοντας με τις δύο ρυθμίσεις για την θερμοκρασία στο κρυφό menu, το G3 παίρνει ΠΟΛΥ τα πάνω του, αφού ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα ναυαρχοκινητά σε όλα τα benchmarks, και μειώνονται δραματικά τα όποια lags έχει....Προφανώς η LG ήταν ΠΟΛΥ περιοριστική στις ρυθμίσεις ασφαλείας του G3 και έκανε τον 801 να κόβει αμέσως, εύκολα και πολύ τη συχνότητα λειτουργίας.... Δλδ;; τι ακριβως κανεις; Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδιά μην αγχώνεστε, δεν χάνετε κάτι το σημαντικό, ένα μικρό update είναι με ελαφρώς άγνωστο περιεχόμενο (βελτιστοποιήσεις μπαταρίας ??). Δεν είναι κοσμογονία, ούτε φαίνεται να λύνει το πρόβλημα με τα shutdowns, άρα απλά περιμένετε να σας έρθει :happy: Καλά εννοείται δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε απλά λέω πότε γιατί μου αρέσει σαν διαδικασία το ΟΤΑ...:lol:;),ευτυχώς εγώ εδώ και 10 μέρες που το έχω περίπου δεν μου έχει κάνει το παραμικρό και εννοείται ούτε shutdown....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κανένα κατάστημα που να πουλάει γνήσια quick circle case γνωρίζεται; δεν μπορώ να βρω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Μόλις έλαβα και εγώ ειδοποίηση για την v10e.....Γράφει για ζωή μπαταρίας,βελτιστοποίηση ισχύος κ κvάμερα....είναι γαλλικό 16αρι Edited July 25, 2014 by harislg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κανένα κατάστημα που να πουλάει γνήσια quick circle case γνωρίζεται; δεν μπορώ να βρω πουθενά http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G3-D855-THiki-Flip-Quick-Circle-Case-Titan-Black-CCF-345G.1024588.html δες εδω πηρα χθες εγω απο κει Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δλδ;; τι ακριβως κανεις; Hidden Menu και απενεργοποιείς (δηλαδή κάνεις ON) στο Temperature και το Mitigation daemon. Πρακτικά απενεργοποιείς τα δύο safety features που κάνουν underclock και μειώνουν τη μέγιστη συχνότητα και φωτεινότητα λόγω θερμοκρασίας. Προσοχή μετά, βάλτε max 60-70% τη φωτεινότητα και αφήστε τη στο Auto, έτσι καλού-κακού... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Λοιπόν παίδες, η LG μας ενημέρωσε εχτές σε επίσημο service που δουλεύω ότι από εχτές καλύπτει όλες τις συσκευές που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά ακόμα και για μοντέλα που δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου στην Ελλάδα. Όπως είπε ο υπεύθυνος που μας ενημέρωσε αυτό γίνεται λόγο νομοθεσίας. Μην σας πάρω στο λαιμό μου αλλά αυτήν την ενημέρωση είχαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Λοιπόν παίδες, η LG μας ενημέρωσε εχτές σε επίσημο service που δουλεύω ότι από εχτές καλύπτει όλες τις συσκευές που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά ακόμα και για μοντέλα που δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου στην Ελλάδα. Όπως είπε ο υπεύθυνος που μας ενημέρωσε αυτό γίνεται λόγο νομοθεσίας. Μην σας πάρω στο λαιμό μου αλλά αυτήν την ενημέρωση είχαμε. Αυτο ισχύει και για g2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αυτο ισχύει και για g2? Για όλα είπαν όποτε λογικά ναι. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με lg αν θες να σιγουρευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κανένα κατάστημα που να πουλάει γνήσια quick circle case γνωρίζεται; δεν μπορώ να βρω πουθενά http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=104264 Από εκεί την πήρα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Λοιπόν παίδες, η LG μας ενημέρωσε εχτές σε επίσημο service που δουλεύω ότι από εχτές καλύπτει όλες τις συσκευές που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά ακόμα και για μοντέλα που δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου στην Ελλάδα. Όπως είπε ο υπεύθυνος που μας ενημέρωσε αυτό γίνεται λόγο νομοθεσίας. Μην σας πάρω στο λαιμό μου αλλά αυτήν την ενημέρωση είχαμε. Χθες το πρωί έκανα επώνυμη καταγγελία στην προστασία καταναλωτή και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί τους και θα κυνηγήσουν νομικά το θέμα.Λες να δρασανε τόσο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts