Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με ενημερωση. Γιατι αλλιως καποια μεγαλα καταστηματα (βλεπε, Πλαισιο) θα ειχαν ηδη παραλαβει 32αρια ακομα και αν το προσωπικο της LG δεν ηταν πληρως ενημερωμενο. Εγω πιστευω οτι εχει κανει καποια κομματια εισαγωγη, κι επειδη ειναι λιγα τα κομματια δεν το λενε επισημα (ή τα εχουν κανει εισαγωγη δοκιμαστικα για να δουν πως θα παει) ...

Μπορεί να ισχύει και αυτό. Στο πλαίσιο πάντως ξέρουν πότε περίπου θα τα φέρουν και δε λένε πως δεν έχουν επίσημη ημερομηνία...

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί να ισχύει και αυτό. Στο πλαίσιο πάντως ξέρουν πότε περίπου θα τα φέρουν και δε λένε πως δεν έχουν επίσημη ημερομηνία...

Στο Πλαισιο (και στο τηλεφωνικο κεντρο και στα τοπικα καταστηματα) το μονο που λενε ειναι μετα τις 20 του μηνα. Αυτο ειναι πολυ γενικο, και ουσιαστικα μεσες ακρες ειναι οτι μου ειπαν και στην LG ("μπορει σε 20 μερες").

off / d.

Στο Πλαισιο (και στο τηλεφωνικο κεντρο και στα τοπικα καταστηματα) το μονο που λενε ειναι μετα τις 20 του μηνα. Αυτο ειναι πολυ γενικο, και ουσιαστικα μεσες ακρες ειναι οτι μου ειπαν και στην LG ("μπορει σε 20 μερες").

Τι να σου πω. Εμένα μου είπαν το εξής:

Τόσο το 32άρι, όσο και το 16άρι το λευκό, τα αναμένουμε περίπου στα μέσα του μήνα.

Τώρα αν τελικά η LG δεν τα φέρει τότε και τα φέρει τον Αύγουστο, δεν ξέρω. Θα το μάθουμε γύρω στις 15 - 25 Ιουλίου.

[ATTACH]47100[/ATTACH] - [ATTACH]47101[/ATTACH] - [ATTACH]47102[/ATTACH]

Απλά τέλειο το λευκό. Thanks για τις φωτογραφίες ;)

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανέβηκαν νέα ελληνικά reviews στο youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=lg+g3+greek&search_sort=video_date_uploaded

Εννοείται πως περιμένουμε και το review του myphone ;)

Edited by johnnyz

Οι πρώτες μου εντυπώσεις με την αντιπροσωπία της LG είναι οι χειρότερες. Απο το πρωί περιμένω απάντηση για το ΙΜΕΙ. Όσες φορές κι αν έχω πάρει μου λένε οτι θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν υπάρχει απάντηση. Επιμένουν οτι δεν υπάρχει σύστημα με τα ΙΜΕΙ έτσι ώστε να μπορούν να ψάξουν άμεσα. Ειναι κάτι τέτοιο δυνατόν?

Ήμουν αποφασισμένος να το πάρω, παρα τα αρνητικά reviews γιατί αυτο που ζητάω είναι η αναλογία οθόνης / μεγέθους. Ολα τα άλλα αρνητικά που διαβάζω, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό θα λυθούν όταν ξεκινήσει το development στο xda. Πλέον έχω εκνευριστεί τόσο με την αντιπροσωπία που είμαι σχεδόν αποφασισμένος να στραφώ σε αλλη εταιρεία (μέχρι και τη Samsung ξανασκέφτομαι)...

off / d.

παιδια παρελαβα το μεσημερι απο extreme mobile το 32αρι titan black και σαν προεπιλεγμενη γλωσσα ειχε τα Ελληνικα που σημαινει οτι ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας εκτος και αν εναι κυπριακο μου εδωσε σφραγισμενη αποδειη με το imei
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια παρελαβα το μεσημερι απο extreme mobile το 32αρι titan black και σαν προεπιλεγμενη γλωσσα ειχε τα Ελληνικα που σημαινει οτι ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας εκτος και αν εναι κυπριακο μου εδωσε σφραγισμενη αποδειη με το imei

Ποια ελληνικη γλώσσα προεπηλεγμενη ρε αδερφέ.. 100 custom rom εχω περάσει στο g2, που εχουν φτιάξει, ταιλανδοι, Ιάπωνες και οτι φανταστεις.. Παντα αυτοματα την ελληνική γλώσσα βγαζει. Μολις συνδέεται στον παροχο, βλέπει οτι ειναι Ελλάδα και αυτοματα γυρναει τα παντα στα ελληνικά.. Αμα το ξεκινήσεις στην τανγκανικα, θα βγαλει τανγκανιανα αυτοματα.. :lol:

Δεν αποτελει καμια εγγύηση αυτο που περιγράφεις. Αν γραφει κανα Gr το κουτι ΚΑΙ LG hellas ή κατι παρομοιο μονο τοτε. Και ευρωπαικο να ειναι, πχ να γραφει spain, με την lg ούτε τοτε δεν εισαι σιγουρος, και ασε τους αλλους να γράφουν οτι αμα ειναι ευρωπαϊκό δε γίνεται να μη το δεχτει.. Δικιο εχουν αλλα βγαλε ακρη με την lg..

Ολλανδικό OG μια χαρά εγγύηση είχα, δε θα βγάλουμε μούφα ένα από τα κορυφαία service στην Ελλάδα, είπαμε....

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ποια ελληνικη γλώσσα προεπηλεγμενη ρε αδερφέ.. 100 custom rom εχω περάσει στο g2, που εχουν φτιάξει, ταιλανδοι, Ιάπωνες και οτι φανταστεις.. Παντα αυτοματα την ελληνική γλώσσα βγαζει. Μολις συνδέεται στον παροχο, βλέπει οτι ειναι Ελλάδα και αυτοματα γυρναει τα παντα στα ελληνικά..

Ισχύει αυτό. Πρέπει να ανοίξεις το κινητό χωρίς sim πρώτα για να δεις ποια γλώσσα έχει αρχικά.

Ολλανδικό OG μια χαρά εγγύηση είχα, δε θα βγάλουμε μούφα ένα από τα κορυφαία service στην Ελλάδα, είπαμε....

1. Είπαμε πως η LG δεν παρέχει εγγύηση στο χρυσό χρώμα (όπως λέει η ίδια). Η εγγύηση ισχύει κανονικά για το μαύρο και το άσπρο (τόσο το 16αρι όσο και το 32αρι).

2. Όταν το τηλέφωνο είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας, τότε η LG Hellas μόνο το επισκευάζει και δεν κάνει αντικατάσταση συσκευής.

Εγω δεν μίλησα για το service που μπορεί να είναι άριστο. Δεν το ξερω, δεν μου χρειάστηκε. Μιλησα οτι το παραπάνω δεν αποτελεί απόδειξη, και με την ιστορία με το 32αρι που έχουν γραφτεί 100δες σελίδες απο γκουρού που παιρναν ορκο οτι είναι υποχρεωμένη να το δεχτει, κάτι που δεν έγινε ποτέ, καθως και με διάφορες πληροφορίες οτι μπορει να μη εισαγει καποια χρωματα g3, η λογική λεει να περιμένεις την lg να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Επίσης επειδή σε καποιο μοντέλο σε καλυψε παλαια, δεν ειναι καθόλου βέβαιο οτι θα κανει το ιδιο και τωρα..

Ποια ελληνικη γλώσσα προεπηλεγμενη ρε αδερφέ.. 100 custom rom εχω περάσει στο g2, που εχουν φτιάξει, ταιλανδοι, Ιάπωνες και οτι φανταστεις.. Παντα αυτοματα την ελληνική γλώσσα βγαζει. Μολις συνδέεται στον παροχο, βλέπει οτι ειναι Ελλάδα και αυτοματα γυρναει τα παντα στα ελληνικά.. Αμα το ξεκινήσεις στην τανγκανικα, θα βγαλει τανγκανιανα αυτοματα.. :lol:

Δεν αποτελει καμια εγγύηση αυτο που περιγράφεις. Αν γραφει κανα Gr το κουτι ΚΑΙ LG hellas ή κατι παρομοιο μονο τοτε. Και ευρωπαικο να ειναι, πχ να γραφει spain, με την lg ούτε τοτε δεν εισαι σιγουρος, και ασε τους αλλους να γράφουν οτι αμα ειναι ευρωπαϊκό δε γίνεται να μη το δεχτει.. Δικιο εχουν αλλα βγαλε ακρη με την lg..

sorry δεν ηξερα οτι παιρνει την γλωσσα ου βλεπω τα γραμματα για να δω προελευση?
υπογραφή εκτός ορίων

sorry δεν ηξερα οτι παιρνει την γλωσσα ου βλεπω τα γραμματα για να δω προελευση?

Πανω στο κουτι γραφει τίποτα? Καποιo Gr ή κάτι? Αν και πιθανότατα δε θα γράφει, ούτε το g2 μου εγραφε, αλλά ειχα βρει μια σελίδα στο ίντερνετ οπου εβαζες το imei αν θυμάμαι καλα και σου εβγαζε τα πάντα. Που κατασκευαστηκε, ποια βδομάδα, για που κλπ. Ισως είναι νωρίς ακόμα για κατι τέτοιο στο g3.

Παιδιά πήρα κι εγω σήμερα το λευκό 32 GB. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικότατες. Δεν κάνω φοβερά πράγματα με το κινητό π.χ. παιχνίδια κλπ, αλλά στα βασικά κυριολεκτικά πετάει. Επίσης, σχετικά με όσα ακούγονται για τη φωτεινότητα της οθόνης, ρε παιδιά τι να πω...η οθόνη στο 100% ειναι φωτεινότατη! Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, στιβαρή, δεν τρίζει τπτ. Το ηχείο ειναι ένα μέσο, καλό ηχειο κινητού. Για τη μπαταρία δε μπορώ να πώ ακόμα, εδώ είμαστε όμως για να τα πούμε. Σε όσους το πήραν/θα το πάρουν, εύχομαι να μας φέρνει καλές ειδήσεις! :)

Με γεια σου!

Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι το 3/32 από το extreme μου άνοιξε στα Αγγλικά. Μετά την κάρτα sim πήγε Ελληνικά μόνο του, και μετά το ξαναγύρισα στα Αγγλικά.

... και μόλις πήρα τη θήκη με τον κύκλο από το ίδιο κατάστημα. Πρώτες εντυπώσεις:

Το κινητό μπαίνει χωρίς να αλλάξεις το πίσω μέρος.

Έχει προστασία και στο πλάι και στις γωνίες.

Ο κύκλος πέρα από όμορφος (γούστα είναι αυτά) είναι και λειτουργικός - έχει stock εφαρμογές όπως τηλέφωνα, μηνύματα, μουσική, φωτογραφική.

Αισθητικά, όχι μονάχα δένει αλλά μέχρι που "μικραίνει" τις διαστάσεις του κινητού.

Εγω δεν μίλησα για το service που μπορεί να είναι άριστο. Δεν το ξερω, δεν μου χρειάστηκε. Μιλησα οτι το παραπάνω δεν αποτελεί απόδειξη, και με την ιστορία με το 32αρι που έχουν γραφτεί 100δες σελίδες απο γκουρού που παιρναν ορκο οτι είναι υποχρεωμένη να το δεχτει, κάτι που δεν έγινε ποτέ, καθως και με διάφορες πληροφορίες οτι μπορει να μη εισαγει καποια χρωματα g3, η λογική λεει να περιμένεις την lg να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Επίσης επειδή σε καποιο μοντέλο σε καλυψε παλαια, δεν ειναι καθόλου βέβαιο οτι θα κανει το ιδιο και τωρα..

Απλά φίλε Όπως το γράφεις είναι σαν να λες ότι δεν καλύπτει τα ευρωπαϊκά κινητά...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Η εικόνα δεν εμφανίζεται σωστά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

παιδια σε ποση ωρα φορτιζει το κινητο εμενα με τον φορτιστη του S5 εκανε 4 ωρες τι παιζει
υπογραφή εκτός ορίων

Η εικόνα δεν εμφανίζεται σωστά.

Για να ανεβαζετε εικόνες κατεβαστε αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.photobucket.android

από τα καλύτερα

35.000 είναι το σκορ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για όποιον ενδιαφέρεται να το πάρει από το Πλαίσιο, στο site τους λέει για το λευκό 16αρι το εξής: Αναμένεται στις 15 Ιουλίου 2014

Λογικά μετά από μερικές ημέρες ή ταυτόχρονα θα έρθει και το 32αρι...

35.000 είναι το σκορ...

Μόνο το δικό μου φτάνει στα 32;;;;

Έχω αρχησει να ανησυχώ.

Edited by hlias77

παιδια σε ποση ωρα φορτιζει το κινητο εμενα με τον φορτιστη του S5 εκανε 4 ωρες τι παιζει

Με το δικό του κάτι λιγοτερο από δύο. 1 & 45 περιπου.