sosimple2 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) σορρυ κιολας sosimple2 kai alextrela , το εχετε δει απο κοντα το g3 ; Οχι ακομα. Τα τελευταία 10 χρόνια που ασχολούμαι με smartphone, ουτε μια φορα δεν αλλαξα γνωμη για κινητο που εχω κανει φιλο και φτερο και εχω δει πανω απο 20 review, και εχω διαβασει τουλάχιστον 30 γνώμες αλλων που το εχουν παρει και ειχαν το g2 πρώτα. Αυτο σημαίνει οτι δικαιούμαι να εχω γνωμη. Δε συμφωνώ με αυτους που λενε οτι μονο αν το δεις εχεις γνωμη. Σε ενα μαγαζι και να το δεις λιγα θα καταλαβεις. Αν δε δεις πως συμπεριφερεται ενα κινητό αφου βαρύνει με εφαρμογές κλπ. Γράφουν αρνητικά για τη συσκευή πολλοί που ειχαν το g2 πρώτα και αυτο δεν ειναι γνωμη μου. Με την ανάλυση και τον επεξεργαστή που εχει ειναι κατα πολυ αμφισβητησιμο αν θα διορθωθούν τα λαγκαρισματα με update γιατι απλούστατα τα λαγκαρισματα οφείλονται σε hardware και οχι software. Η cpu δε σηκώνει τοσο υψηλή ανάλυση και να είναι τοσο smooth οσο αλλα με τον ιδιο cpu και χαμηλοτερη αναλυση. Ενω και η αυτονομία του δε θα βελτιώθει για τον ιδιο λογο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομως, ο φιλος ειχε και τα 2 και επέλεξε το s5, παρα το οτι το g3 είναι οντως ποιο ομορφο και εχει τα δικα του συν. Bezel κλπ. Το να τον ειρωνευεστε για την επιλογη του ορισμενοι, δειχνει πόσο κολλημένοι ειστε, και δεν μπορείτε να αποδεχτειτε οτι ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ G3. Κάντε μια βολτα απο xda, να δειτε ποσοι επίσης. Γραφουν για τα σοβαρα μειονέκτηματα που εχει. Μιλάω για άτομα που επίσης το πήραν. Το ιδιο θα ελεγα και αν επελεγε το g3 να κρατήσει. Όταν το δω με τα ματια μου, αν αλλαξω γνωμη, λόγω τιμης θα το γραψω. Αν ομως δε θελετε να ακουτε τα αρνητικά, αλλα μονο ατομα/διαφημιστες να εκθιαζουν το κινητό και καθε αρνητικο να τονυποβαθμιζουν θεωρώντας μαλιστα βέβαιο οτι θα λυθει ως δια μαγείας με uodate στο μελλον, οκ. Μπορω και να μη ξαναγραψω. Ετσι και αλλιώς οτι ειχα να πω το ειπα. Ετσι και αλλιώς δεν εχω κανενα οικονομικο συμφερον. Πολυ αμφιβαλω για ορισμενους που καθαρα το διαφημιζουν. Το ιδιο συμβαινει σε ολα τα φορουμ για ολα τα κινητά. Edited July 4, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ... Εγώ αυτα δεν τα ανέχομαι ο διάδοχος οποιαδήποτε συςκευης να ειναι χειρότερη απο τον προκατόχο του το λιγότερο. To G3 είναι χειρότερο από το G2!!! :X Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 To G3 είναι χειρότερο από το G2!!! :X Σε καποια πραγματα ναι, ειναι καλυτερο οσο και να χτυπιέσαι. Για να αναφερω μερικά, ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ποιο αλλαγκαριστο (χωρις να ειναι καθόλου βεβαιο οτι ειναι δυνατον να διορθωθεί με update), εχει χειρότερη αυτονομία απο το g2 ή για να είμαι εντελώς αντικειμενικος υπάρχει μια τεράστια συζήτηση των κατοχων και των 2, οπου αν θα εβαζα νουμερα το 70% θεωρει οτι το g3 εχει χειρότερη αυτονομία, ενω και η οθονη του g3 με εξαίρεση την ανάλυση σε ολα τα υπολοιπα ειναι χειρότερη. Εγω ηλικρινα απορώ με την απορια σου.. Αν ακόμα δεν έχεις καταλαβει οτι υπαρχει τετοιο θεμα συζήτησης, τοτε δεν καταλαβες τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τζάμπα ασχολείσαι φίλε answer13. Στο τέλος θα σου την πουν κιόλας ή θα σου πουν ότι υποστηρίζεις και την LG. Εγώ πάντως σταμάτησα να ασχολούμαι. Όσοι το χρησιμοποιήσαμε και το αγοράσαμε ή θα το αγοράσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, ξέρουμε τα + και - τις συσκευής όπως και όλων των άλλων που κατά τη γνώμη μου τα - των άλλων είναι περισσότερα από τα - του G3. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω πως το ίδιο ίσχυε και για το λευκό Nexus 5... Πες τα γιατί Χρυσόστομε Γιάννη κουράστηκα. Και τα αρνητικά τα ξέρουμε και θέλουμε να τα μάθουμε, αλλά αυτή η υπερβολή με πηχαιους τίτλους λες και πρόκειται για κυριακάτικη εφημερίδα με έχει κουράσει. Ναι φαντάζομαι ότι αφού οι περισσότεροι λένε ότι έχει lag θα είναι αλήθεια, που ομως μάλλον θα διορθωθεί (βλέπε s5), έχω υπομονή. Ναι το contrast του δεν είναι το τέλειο, Ναι είναι ελαφρώς χειρότερο από του g2 όπως και η φωτεινότητα του σύμφωνα με τις μετρήσεις (310 με 320;) αλλά τις βαθμολογίες αυτές δεν θα τις περίμενα από μια σοβαρή σελίδα ειδικά για μεγέθη όπως η φωτεινότητα η αντιθεση και το χρώμα. Η μπαταρία αν το πάνελ είναι πιο οικονομικό και η έκδοση πιο καλογραμμένη να είναι στην καλύτερη περίπτωση Ίδια με του g2, πως τα κατάφεραν στην HTC. Αυτά βέβαια είναι οι εντυπώσεις μου και σε καμία περίπτωση δεν είναι προτροπή για αγορά. Ο καθένας μας πρέπει να υπολογίσει τα αρνητικά που έχει και αυτό το τηλέφωνο και να δει αν μπορεί να ζήσει με αυτά απλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλα ώστε να το βγάλουμε από το μυαλό μας χωρίς να το δούμε από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Οχι ακομα. Τα τελευταία 10 χρόνια που ασχολούμαι με smartphone, ουτε μια φορα δεν αλλαξα γνωμη για κινητο που εχω κανει φιλο και φτερο και εχω δει πανω απο 20 review, και εχω διαβασει τουλάχιστον 30 γνώμες αλλων που το εχουν παρει και ειχαν το g2 πρώτα. Αυτο σημαίνει οτι δικαιούμαι να εχω γνωμη. Δε συμφωνώ με αυτους που λενε οτι μονο αν το δεις εχεις γνωμη. Σε ενα μαγαζι και να το δεις λιγα θα καταλαβεις. Αν δε δεις πως συμπεριφερεται ενα κινητό αφου βαρύνει με εφαρμογές κλπ. Γράφουν αρνητικά για τη συσκευή πολλοί που ειχαν το g2 πρώτα και αυτο δεν ειναι γνωμη μου. Με την ανάλυση και τον επεξεργαστή που εχει ειναι κατα πολυ αμφισβητησιμο αν θα διορθωθούν τα λαγκαρισματα με update γιατι απλούστατα τα λαγκαρισματα οφείλονται σε hardware και οχι software. Η cpu δε σηκώνει τοσο υψηλή ανάλυση και να είναι τοσο smooth οσο αλλα με τον ιδιο cpu και χαμηλοτερη αναλυση. Ενω και η αυτονομία του δε θα βελτιώθει για τον ιδιο λογο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομως, ο φιλος ειχε και τα 2 και επέλεξε το s5, παρα το οτι το g3 είναι οντως ποιο ομορφο και εχει τα δικα του συν. Bezel κλπ. Το να τον ειρωνευεστε για την επιλογη του ορισμενοι, δειχνει πόσο κολλημένοι ειστε, και δεν μπορείτε να αποδεχτειτε οτι ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ G3. Κάντε μια βολτα απο xda, να δειτε ποσοι επίσης. Γραφουν για τα σοβαρα μειονέκτηματα που εχει. Μιλάω για άτομα που επίσης το πήραν. Το ιδιο θα ελεγα και αν επελεγε το g3 να κρατήσει. Όταν το δω με τα ματια μου, αν αλλαξω γνωμη, λόγω τιμης θα το γραψω. Αν ομως δε θελετε να ακουτε τα αρνητικά, αλλα μονο ατομα/διαφημιστες να εκθιαζουν το κινητό και καθε αρνητικο να τονυποβαθμιζουν θεωρώντας μαλιστα βέβαιο οτι θα λυθει ως δια μαγείας με uodate στο μελλον, οκ. Μπορω και να μη ξαναγραψω. Ετσι και αλλιώς οτι ειχα να πω το ειπα. Ετσι και αλλιώς δεν εχω κανενα οικονομικο συμφερον. Πολυ αμφιβαλω για ορισμενους που καθαρα το διαφημιζουν. Το ιδιο συμβαινει σε ολα τα φορουμ για ολα τα κινητά. Γνώμη φυσικά και δικαιούσαι να έχεις, από την στιγμή όμως που δεν το έχεις δει δεν μπορεί να είναι και σωστή. Λες ότι έχεις διαβάσει review τα μισά όμως το θεωρούν καλύτερο από το s5 και τα άλλα μισά χειρότερο. Το ίδιο και με τις γνώμες οι μισοί το εκθειάζουν και οι άλλοι μισοί το θάβουν. Εσύ για τον δικό σου λόγο προτιμάς να κρατάς ή να πιστεύεις μόνο τις κακές κριτικές ενώ κάποιοι άλλοι τις καλές. Είμαι φανατικός οπαδός της Samsung τα τελευταία 4 χρόνια έχοντας περάσει όλες οι ναυαρχιδες από τα χέρια μου και μετά λύπης θεωρώ το galaxy s5 την μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς. Ειδικά για τους κατόχους του s4 δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Για εμένα μακράν η καλύτερη υλοποίηση για το 2014 Ήταν αν εξαιρέσουμε την κάμερα το m8 . Αλλά επειδή η κάμερα παίζει σημαντικό ρόλο για εμένα το απέρριψα . Όσο αφορά το το g3 δεν το έχω παραλάβει ακόμα , την Δευτέρα το περιμένω , αλλά το επεξεργαστικα διεξοδικά στο πλαίσιο για μια ώρα. Η φωτεινότητα της οθόνης του μπορεί σε νούμερα να είναι πιο χαμηλή αλλά πίστεψε μαι δεν θα το καταλάβει το μάτι σου . Ναι ή οθόνη μετά από 10 λεπτά χρήσης μπορεί να έπεσε στο 90% αλλά πάλι αν δεν έμπαινα στις ρυθμίσεις να το δω δεν θα το καταλάβαινα. Τα χρώματα του σε σχέση με το s4 είναι κλάσης ανωτέρα και πίστεψε μαι συγκρίνα πολλές φωτογραφίες. Ειδικά το άσπρο του είναι κορυφαίο , πραγματικά τώρα συνειδητοποίησα την κίτρινηλα που βγάζει το λευκό του s4 μου. Με το s5 δεν μπορούσα να το βάλω δίπλα δίπλα για να συγκρίνω αλλά σε σοβαρά reviews που έχω δει και εγώ στο internet που συγκρίνουν την ίδια φωτογραφία με την ίδια φωτεινότητα, έχουν διαφορετικές αποχρώσεις στα χρώματα χωρίς να σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο είναι και τα 2 το ίδιο εντυπωσιακά. Τέλος όσο αφορά το lag , Υπάρχει στον ίδιο ακριβώς βαθμό που υπάρχει στο s4 και στο s5 και αφορά μόνο κάποια transition effects. Που για εμένα δεν είναι lag (lag ήταν το πρόβλημα που είχε παλιότερα με τον dialer το s4) Και μην ακούσω κανένα να λέει ότι lagαρει γιατί ο επεξεργαστής ή η κάρτα γραφικών δεν σηκώνουν την ανάλυση γιατί μεγαλύτερη αυθαιρεσία και αρλούμπα από αυτό δεν υπάρχει. Όσο αφορά την μπαταρία αν κρατάει το ένα μια μέρα και το άλλο 1,5 είναι ακριβώς το ίδιο για εμένα , είτε γυρίσω το βράδυ στο σπίτι με 10% είτε με 40% το ίδιο ακριβώς είναι αφού και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να το φορτισω για να βγάλω την επόμενη ημέρα. Τώρα αν κάποιοι λιώνουν στα παιχνίδια εκεί Ναι η μία ώρα παραπάνω οθόνη μπορεί να κάνει την διαφορά, αλλά εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί. Αφού λοιπόν το είδα από κοντά θεωρώ το g3 την καλύτερη υλοποίηση για το 2014 και αυτό που πραγματικά με ανησυχεί για το κινητό είναι τα updates από την lg και το άθλιο service της LG HELLAS. Αυτά τα 2 πρέπει να προσέξει πλέον η LG για να πάει μπροστά και να φτάσει την Samsung. Edited July 4, 2014 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σε καποια πραγματα ναι, ειναι καλυτερο οσο και να χτυπιέσαι. Για να αναφερω μερικά, ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ποιο αλλαγκαριστο (χωρις να ειναι καθόλου βεβαιο οτι ειναι δυνατον να διορθωθεί με update), εχει χειρότερη αυτονομία απο το g2 ή για να είμαι εντελώς αντικειμενικος υπάρχει μια τεράστια συζήτηση των κατοχων και των 2, οπου αν θα εβαζα νουμερα το 70% θεωρει οτι το g3 εχει χειρότερη αυτονομία, ενω και η οθονη του g3 με εξαίρεση την ανάλυση σε ολα τα υπολοιπα ειναι χειρότερη. Εγω ηλικρινα απορώ με την απορια σου.. Αν ακόμα δεν έχεις καταλαβει οτι υπαρχει τετοιο θεμα συζήτησης, τοτε δεν καταλαβες τιποτα.. Ωραία, πες μας τώρα αφου δεν καταλαβαίνουμε, ποιο είναι το καλύτερο κινητό για εσένα να πάμε να το πάρουμε και να μην κουραζόμαστε με τις συζητήσεις. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εγώ νομίζω ότι είναι θεμιτά όλα τα σχόλια και όλες οι κρίσεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Τώρα όσο για το στυλ κάποιων, ας δεχτούμε ότι είναι απλώς πιο θερμόαιμοι. Πρέπει όλοι να συνεχίσουν να γράφουν.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 αυτό που πραγματικά με ανησυχεί για το κινητό είναι τα updates από την lg και το άθλιο service της LG HELLAS. Αυτά τα 2 πρέπει να προσέξει πλέον η LG για να πάει μπροστά και να φτάσει την Samsung. αθλιο service γιατί, δεν έχω ακούσει τίποτε κακό....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Πες τα γιατί μετά εμένα λένε ότι δεν ξέρω τι λέω και πως υποστηρίζω την LG (παρόλο που έχω Samsung εδώ και 2 χρόνια). Επίσης, κάτι που σίγουρα δε θα έχουν προσέξει οι περισσότεροι που το θάβουν, είναι πως ο Snapdragon 801 υποστηρίζει οθόνες με ανάλυση έως και 2Κ. Τώρα πως γίνεται κάποιοι να γνωρίζουν καλύτερα από την ίδια την Qualcomm αν ο επεξεργαστής σηκώνει αυτήν την ανάλυση ή όχι δε ξέρω. Αυτό το λέω μόνο και μόνο γιατί οι περισσότεροι το θάβουν λόγω της ανάλυσης που πιστέψτε με σιγά σιγά θα μπει και στα Samsung, Sony κλπ. Να σας δω τι θα πείτε και τότε. Όσον αφορά τώρα τα updates, νομίζω (ή μάλλον είμαι σίγουρος) πως δε θα το παρατήσει στη μοίρα του. Το Android L θα το πάρει σίγουρα. Και αυτό επειδή ξέρει πως αν σταματήσει να τα υποστηρίζει μετά από μερικούς μήνες, θα βρεθεί στον πάτο. Εδώ πάει και αναβαθμίζει με KitKat το Optimus G που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια. Είδατε καμία τέτοια κίνηση από Samsung, Sony κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Όσον αφορά τώρα τα updates, νομίζω (ή μάλλον είμαι σίγουρος) πως δε θα το παρατήσει στη μοίρα του. Το Android L θα το πάρει σίγουρα. Και αυτό επειδή ξέρει πως αν σταματήσει να τα υποστηρίζει μετά από μερικούς μήνες, θα βρεθεί στον πάτο. Εδώ πάει και αναβαθμίζει με KitKat το Optimus G που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια. Είδατε καμία τέτοια κίνηση από Samsung, Sony κλπ; Το θέμα δεν είναι αν θα πάρει android L Φυσικά και θα πάρει.Αλλά ποτέ θα το πάρει. Αν την δώσει μετά από ένα χρόνο τι να το κάνεις. Στην περίπτωση των updates καλύτερος είναι ο γρηγορότερος. Δεν είναι τυχαίο ότι η htc έβγαλε ήδη πλάνο για την διάθεση του L στο M8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το θέμα δεν είναι αν θα πάρει android L Φυσικά και θα πάρει.Αλλά ποτέ θα το πάρει. Αν την δώσει μετά από ένα χρόνο τι να το κάνεις. Στην περίπτωση των updates καλύτερος είναι ο γρηγορότερος. Δεν είναι τυχαίο ότι η htc έβγαλε ήδη πλάνο για την διάθεση του L στο M8 Ένα δίκιο το έχεις. Θα φανεί με το χρόνο. Το θέμα είναι να δώσει updates έστω και λίγο καθυστερημένα παρά να μην τα δώσει καθόλου όπως κάποιες άλλες εταιρείες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το θέμα δεν είναι αν θα πάρει android L Φυσικά και θα πάρει.Αλλά ποτέ θα το πάρει. Αν την δώσει μετά από ένα χρόνο τι να το κάνεις. Στην περίπτωση των updates καλύτερος είναι ο γρηγορότερος. Δεν είναι τυχαίο ότι η htc έβγαλε ήδη πλάνο για την διάθεση του L στο M8 σίγουρα htc δεν είναι στο κομματι των αναβαθμίσεων δεν νομίζω να πιστεύει κανένας το αντίθετο τώρα αν γίνει.... θα φανεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Αφού λοιπόν το είδα από κοντά θεωρώ το g3 την καλύτερη υλοποίηση για το 2014 και αυτό που πραγματικά με ανησυχεί για το κινητό είναι τα updates από την lg και το άθλιο service της LG HELLAS. Αυτά τα 2 πρέπει να προσέξει πλέον η LG για να πάει μπροστά και να φτάσει την Samsung. Μπορεί να λένε ό,τι θέλουν για το G3, αλλά το service της LG είναι μακράν το καλύτερο σε όλους τους τομείς, από κινητά μέχρι ψυγεία, στην Ελλάδα. Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Το θέμα είναι να το φέρουν το άσπρο και οι γνωστές αλυσίδες ;) Σίγουρα θα το φέρουν. Τα σκρουτζομάγαζα δεν σου κάνουν;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Σίγουρα θα το φέρουν. Τα σκρουτζομάγαζα δεν σου κάνουν;; Ναι το ξέρω. Το έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο ότι θα έρθει προς τα μέσα του μήνα και το 16αρι και το 32αρι. Μάλλον δε θα προτιμήσω σκρουτζομάγαζο για αυτή την αγορά επειδή δε θα έχω τη δυνατότητα αντικατάστασης και τα μαγαζιά που ξέρω ότι είναι αξιόπιστα δεν το έχουν φέρει ακόμα. Εννοείται πως αν η τιμή ήταν πιο χαμηλή θα το αγόραζα κατευθείαν από σκρουτζομάγαζα αλλά τώρα δεν ξέρω. Αν μέχρι να το πάρω έχει μεγάλη διαφορά η τιμή θα το ξανασκεφτώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δούλεψα τα 32αρι χθες για αρκετή ώρα και δεν είχε lag καθόλου, σφαίρα έτρεχε το κινητό, οθοναρα έχει το άτιμο, μπράβο στην LG, φοβερό στο χέρι για 5,5inch Κάμερα ανώτερο από το LG G2 (πιο ζωντανά χρώματα) Σε antutu Test έγραψε 3000 πάνω από το LG G2 Μέχρι στιγμής θετικά ολα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Όντως μηδενικό λαγκ τελικά. Απίστευτο μέγεθος συσκευής για 5,5"!οθόνη απλά φοβερή με ζωντανά χρώματα και πολύ καλή φωτεινότητα.Ή μπαταρία ευελπιστώ ότι θα στρώσει στην 3-4 φόρτιση.η κάμερα πολύ καλη,σε διάφορα τεστ με την μικρή που δεν μένει ακίνητη.γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος. [ATTACH]46979[/ATTACH] Αναφέρομαι στο 32αρι. Edited July 5, 2014 by hlias77 Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Έχει υπέρυθρες! Λοιπόν, έπαιξα λίγο με το κινητό σε ένα Saturn εδώ Πολωνία. Το κινητό είναι πανέμορφο, η προσπάθεια απομίμησης μετάλλου πίσω πολύ καλή και το μέγεθος απλά εκπληκτικό για τέτοια οθόνη! Πραγματικά δεν το περίμενα. Η οθόνη δεν μου φάνηκε τόσο φωτεινή όσο θα ήθελα και γενικά το κινητό δεν μου φάνηκε οτι λαγκάρει, αλλά απλά οτι είναι ένα κλικ "αργό". Κι αυτό διότι αμέσως το άφησα και πήγα στο Μ8 και όλα εκεί φαίνονταν οτι γίνονταν ακαριαία. Από άνοιγμα εφαρμογών έως την απλή μετάβαση από αρχική οθόνη στο κυρίως μενού. Επομένως το κινητό είναι όπως το λέγατε παιδιά με μία πρώτη ματιά και χωρίς παρωπίδες κλπ αστειότητες. Λογικά η ταχύτητα θα βελτιωθεί και θα γίνει από πολύ καλό, σούπερ αλλά εγώ μάλλον είμαι για Μ8. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ωραία, πες μας τώρα αφου δεν καταλαβαίνουμε, ποιο είναι το καλύτερο κινητό για εσένα να πάμε να το πάρουμε και να μην κουραζόμαστε με τις συζητήσεις. Δεν υπάρχει καλύτερο κινητο φέτος. Πχ πέρυσι οταν βγήκε το g2, έχοντας ως βασικο αντίπαλο του ανταγωνισμού το s4, ηταν με διαφορά καλύτερο. Υπερυχε στα παντα. Φέτος αναλόγως σε τι θα δώσεις μεγαλύτερη βαση, θα στραφείς σε άλλο, και δικιο θα εχεις. Γενικά υπάρχει μια απογοήτευση για ολα. Και παρολο που γραφω αρνητικά για τo g3, δεν το αποκλείω. Το ξανα εγραψα και ποιο πίσω οτι αν μου λέγανε να παρω οπωσδήποτε κινητό φέτος, μπορει και να επελεγα το g3. Το s5 επίσης θα το σκεφτόμουν πολυ. Πιστεύω οτι ειναι καλυτερο στα πάντα, αλλα μαλλον θα το απέριπτα γιατι δε μου αρεσει εμφανισιακα. Πιθανότατα θα περιμενα να δω εαν και κατα ποσο θα βελτιωθεί το g3 στο θέμα lag, και αν οντως βελτιωθεί μαλλον αυτο θα έπαιρνα, γνωρίζοντας οτι θα κανω και συμβιβασμό στο θεμα φωτεινότητας οθονης. Δε θα έμπαινα δηλαδη να θαψω μετα, οπως προβλέπω οτι θα κανουν πολοι που τωρα το εκθιαζουν. Ξερεις απο την αρχή τα συν και τα πλην, τα αποδέχεσαι και δεν κλαίγεσαι μετα, κατι που κατα κανονα βλεπεις για ολα τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Με τα απο 4 ημερες επεξεργασιας το κινητό οσο παει και μου αρέσει ποιό πολυ lag δεν εχω η ειναι πολυ ελαχιστο ίσως παιζει ρολο η 32 εκδοση εχθές μου εκανε αναβαθμιση λογισμικου 65mb και μπορώ να πω έστρωσε ακομα καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μόλις πήγα να το δω κι εγώ σε ένα πλαίσιο επειδή είμαι στην καθιερωμένη αναζήτηση συσκευής όπως κάνω κάθε δύο χρόνια. Έχω απορρίψει S5, Z2 και Μ8 και έλεγα να περιμένω να δω και το note 4 αλλά δεν νομίζω να έχει ούτε αυτό ραδιόφωνο οπότε δύσκολο. Μόλις ανακοινώθηκε το G3 είπα ότι αυτό είναι το επόμενό μου κινητό αφού έχει όλα όσα θέλω εγώ (ραδιόφωνο, αποσπώμενο καπάκι, την καλύτερη αναλογία μεγέθους οθόνης/συσκευής, διαφορετικό UI μιας και έχω βαρεθεί αυτό της samsung). Επίσης τώρα που το είδα και από κοντά μπορώ να πω ότι είναι και πανέμορφο και χαίρομαι που δεν είναι μεταλλικό και κρατάει χαμηλά το βάρος. Από το δεκάλεπτο που το είχα στα χέρια μου μπορώ να πω ότι όντως θα το περίμενα λίγο πιο γρήγορο. Φάνηκε να έχει λίγο lag αλλά όχι ενοχλητικό. Βέβαια δεν ξέρω τι συμπεράσματα μπορώ να βγάλω από μία συσκευή σε ένα κατάστημα που δεν είναι φορτωμένο με εφαρμογές κτλ. Η κάμερα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ πλέον για να παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή συσκευής ειδικά όταν οι διαφορές είναι μικρές. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι δεν σου έχει πολλές επιλογές και ρυθμίσεις στη κάμερα (εκτός αν δεν το έψαξα καλά). Αυτό ας πούμε που τραβάει φωτογραφία σε μορφή gif υπάρχει στο g3? Την οθόνη δεν μπόρεσα να την συγκρίνω δίπλα δίπλα γιατί ήταν μακρυά από τις άλλες ναυαρχίδες αλλά μου φάνηκε να υστερεί λίγο σε φωτεινότητα κάτι που έχω δει και στα διάφορα vs στο youtube. Γενικά όμως μου άφησε καλή εντύπωση. Το μεγάλο συν του g3 για μένα πάντως είναι το μέγεθός του αναλογικά με την οθόνη του και η εμφάνιση του. Γενικά όμως είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το αν θα προχωρήσω στην αγορά ή αν πρέπει να περιμένω για κάτι πιο ολοκληρωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μόλις πήγα να το δω κι εγώ σε ένα πλαίσιο επειδή είμαι στην καθιερωμένη αναζήτηση συσκευής όπως κάνω κάθε δύο χρόνια. Έχω απορρίψει S5, Z2 και Μ8 και έλεγα να περιμένω να δω και το note 4 αλλά δεν νομίζω να έχει ούτε αυτό ραδιόφωνο οπότε δύσκολο. Μόλις ανακοινώθηκε το G3 είπα ότι αυτό είναι το επόμενό μου κινητό αφού έχει όλα όσα θέλω εγώ (ραδιόφωνο, αποσπώμενο καπάκι, την καλύτερη αναλογία μεγέθους οθόνης/συσκευής, διαφορετικό UI μιας και έχω βαρεθεί αυτό της samsung). Επίσης τώρα που το είδα και από κοντά μπορώ να πω ότι είναι και πανέμορφο και χαίρομαι που δεν είναι μεταλλικό και κρατάει χαμηλά το βάρος. Από το δεκάλεπτο που το είχα στα χέρια μου μπορώ να πω ότι όντως θα το περίμενα λίγο πιο γρήγορο. Φάνηκε να έχει λίγο lag αλλά όχι ενοχλητικό. Βέβαια δεν ξέρω τι συμπεράσματα μπορώ να βγάλω από μία συσκευή σε ένα κατάστημα που δεν είναι φορτωμένο με εφαρμογές κτλ. Η κάμερα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ πλέον για να παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή συσκευής ειδικά όταν οι διαφορές είναι μικρές. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι δεν σου έχει πολλές επιλογές και ρυθμίσεις στη κάμερα (εκτός αν δεν το έψαξα καλά). Αυτό ας πούμε που τραβάει φωτογραφία σε μορφή gif υπάρχει στο g3? Την οθόνη δεν μπόρεσα να την συγκρίνω δίπλα δίπλα γιατί ήταν μακρυά από τις άλλες ναυαρχίδες αλλά μου φάνηκε να υστερεί λίγο σε φωτεινότητα κάτι που έχω δει και στα διάφορα vs στο youtube. Γενικά όμως μου άφησε καλή εντύπωση. Το μεγάλο συν του g3 για μένα πάντως είναι το μέγεθός του αναλογικά με την οθόνη του και η εμφάνιση του. Γενικά όμως είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το αν θα προχωρήσω στην αγορά ή αν πρέπει να περιμένω για κάτι πιο ολοκληρωμένο. Ακριβώς τις ίδιες διαπιστώσεις κάναμε! Ίσως του δώσω λίγο χρόνο ακόμα για κάνα Update που θα φτιάξει τα πράγματα, ίσως πάω σε Μ8 προσωπικά. Πραγματικά μεγάλο μπέρδεμα! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δεν υπάρχει καλύτερο κινητο φέτος. Πχ πέρυσι οταν βγήκε το g2, έχοντας ως βασικο αντίπαλο του ανταγωνισμού το s4, ηταν με διαφορά καλύτερο. Υπερυχε στα παντα. Φέτος αναλόγως σε τι θα δώσεις μεγαλύτερη βαση, θα στραφείς σε άλλο, και δικιο θα εχεις. Γενικά υπάρχει μια απογοήτευση για ολα. Και παρολο που γραφω αρνητικά για τo g3, δεν το αποκλείω. Το ξανα εγραψα και ποιο πίσω οτι αν μου λέγανε να παρω οπωσδήποτε κινητό φέτος, μπορει και να επελεγα το g3. Το s5 επίσης θα το σκεφτόμουν πολυ. Πιστεύω οτι ειναι καλυτερο στα πάντα, αλλα μαλλον θα το απέριπτα γιατι δε μου αρεσει εμφανισιακα. Πιθανότατα θα περιμενα να δω εαν και κατα ποσο θα βελτιωθεί το g3 στο θέμα lag, και αν οντως βελτιωθεί μαλλον αυτο θα έπαιρνα, γνωρίζοντας οτι θα κανω και συμβιβασμό στο θεμα φωτεινότητας οθονης. Δε θα έμπαινα δηλαδη να θαψω μετα, οπως προβλέπω οτι θα κανουν πολοι που τωρα το εκθιαζουν. Ξερεις απο την αρχή τα συν και τα πλην, τα αποδέχεσαι και δεν κλαίγεσαι μετα, κατι που κατα κανονα βλεπεις για ολα τα κινητά. θα συμφωνήσω απόλυτα με την ανωτέρω άποψη....επειδή και εγω είμαι στο ψάξιμο αυτή τη φάση,πραγματικά δεν υπάρχει φέτος κάτι που να σε κάνει να πεις "wow"...πάντα όλες οι ναυαρχίδες είχαν τα υπέρ και τα κατά τους,φέτος όμως είναι λίγο-πολύ τα ίδια! Πραγματικά θέλω να το δω από κοντά πρώτα και μετά να αποφασίσω! Ετσι και αλλιώς πλέον πάμε σε μεγέθη που κάποτε ήταν απαγορευτικά και ελπίζω κάποια φάση να μπει ένα τέλος στις ίντσες,νομίζω το φτάσαμε το ταβάνι και να ασχοληθούν λίγο οι εταιρείες με μπαταρία και οθόνες (καλά και design) Τουλάχιστον το καλό της Lg είναι ότι δεν τιμολογεί (ακόμη) τις συσκευές της στο θεό.... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Όλα είναι θέμα του τι ζητάει κάποιος. Στο Μ8 απλά δε θα έχεις την κάμερα του 3, την απεικόνιση της οθόνης του,θα έχεις μεγάλα bezel και μικρή οθόνη και ένα μακρόστενο τηλέφωνο. Αν σε ικανοποιοεί έτσι ,τότε Μ8. Βλέπω που το πας και δεν συνεχίζω. Πραγματικά κρίμα. Απευθύνομαι σε μη λοβοτομημένα, σκεπτόμενα άτομα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Προς τους κατόχους: Το έχετε σε θήκη; Αν όχι, είναι ανθεκτικό το χρώμα σε γρατζουνιές; Δεν είμαι κ πολύ φαν των θηκών και αν τελικά κατασταλάξω στο G3 πιθανότητα θα καταλήξει στην τσέπη του παντελονιού μαζί με κάρτες πρόσβασης της δουλειάς, κλειδιά κλπ. Πώς τα πάει; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts