vanas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ηδη διαβασα για lag, περιμενε ομως να το πιασουν αρκετοι στα χερια τους να μας πουν! Εξαρταται κ ποιο εχεις κ ποσο καιρο φυσικα αλλα δεν μπορει! Καινουργια ναυαρχιδα να χει τοοοσα περισσοτερα προβληματα απο τα παλια μοντελα! Θα περιμενα παντως! Να ανεβει η τιμη αποκλειεται! βρε παιδιά δεν ρωτάει την δικιά μας γνώμη που δεν το έχουμε πάρει και διαβάζουμε ότι διάβασε και ο logisgkai. ρωτάει τα παιδιά που το πήρανε και το δουλεύουν..... βέβαια το περίμενε δεν κάνει κακό στην περίπτωση αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logisgkai Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Eγω να περιμενω...αλλα εσεις ακουσατε για κολληματα? κατι τετοιο?αντι αυτου (lg g3) μου προτεινετε καποιο αλλο?γτ ειλικρινα το ερωτευτηκα το κινητο αλλα δεν θελω να δωσω τοσα λευτα και να κολλαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 βρε παιδιά δεν ρωτάει την δικιά μας γνώμη που δεν το έχουμε πάρει και διαβάζουμε ότι διάβασε και ο logisgkai. ρωτάει τα παιδιά που το πήρανε και το δουλεύουν..... βέβαια το περίμενε δεν κάνει κακό στην περίπτωση αυτή. Σωστός. Δεν εχει νόημα να απαντούν όσοι δεν το έχουν. Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ας δίνει το link απο τις εντυπώσεις αυτων που το αγόρασαν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Eγω να περιμενω...αλλα εσεις ακουσατε για κολληματα? κατι τετοιο?αντι αυτου (lg g3) μου προτεινετε καποιο αλλο?γτ ειλικρινα το ερωτευτηκα το κινητο αλλα δεν θελω να δωσω τοσα λευτα και να κολλαει! Από το λίγο που το δοκίμασα δε μου φάνηκε να κολλάει. Ωστόσο, καλύτερα να περιμένεις να ακούσεις τη γνώμη κάποιου που το πήρε. Στη σελίδα του κινητού στο πλαίσιο και στο skroutz υπάρχει ήδη ένα review... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Η διαφορά είναι ότι με την έκδοση με τα 16GB δίνουν δώρο και τα ακουστικά ενώ με την έκδοση με τα 32GB όχι. Οπότε όποιος θέλει και τα ακουστικά θα πάρει την έκδοση με τα 16GB... χθες μου ειπαν οτι απο βδομαδα που θα ερθει θα εχει δωρο τα ακουστικα και το 32αρι. αλλα τιμη 649Ε. οποτε διαλεγεις και περνεις σου λεει. η 599Ε χωρις ακουστικα η 649Ε με ακουστικα. και το 16αρι το g3 το δινουν και μεχρι 40 ατοκες δοσεις. ενω το 32αρι με 599Ε δεν εχει ατοκες δοσεις. Edited July 3, 2014 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Σωστός. Δεν εχει νόημα να απαντούν όσοι δεν το έχουν. Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ας δίνει το link απο τις εντυπώσεις αυτων που το αγόρασαν. Και αυτό δεν είναι απόλυτο. 10 χρονια + που διαβαζω για smartphone, ακομα και τα ποιο αθλια κινητα, αυτοι που τα αγοραζανε στη συντριπτική τους πλειοψηφία γράφανε τα καλύτερα. Είναι ψυχολογικό το θεμα. Σπάνια καποιος γράφει αρνητικά για την επιλογή του.. Ειδικά οταν το αγοράζει στην αρχη. Επικεντρωνονται στα θετικά και δε βλέπουν τα αρνητικά . Ασε που δεν ξέρεις τι κινητό είχε ο αλλος πριν για να συγκρίνει.. Εννοείται φυσικά οτι εχει σημασία η γνωμη των κατόχων, απλά μη το δένεις και κόμπο οτι αυτα που γράφουν είναι αντικειμενικα.. Edited July 3, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Το άσπρο δε βλέπω να φέρνουν και αρχίζω να νευριάζω σιγά σιγά. Ελπίζω να φέρουν και την έκδοση με τα 32GB σε λευκό χρώμα γιατί ωραίο το μαύρο αλλά το άσπρο είναι καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petkal Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 γιά όσους το έχουν, έρχεται με την ασύρματη φόρτιση? ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis20 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 http://www.sellsmart.gr/search/smartphones/results/?rf=0&company=empty&model=&sorting=price&deviceCondition=empty&operatingSystem=empty&screen1=0&screen2=999999&ammount1=0&ammount2=999999&camera1=0&camera2=999999&deviceColor=empty&perfecture=empty&rf=0&owner=1&capacity1=0&capacity2=99999&keywords=lg%20g3&gclid=CjkKEQjw_tOdBRDv9tuvl7eAtNEBEiQA9Qm5IjFDoY3eUsKkXsyTj6ie7FmedWKJR5YNrbzSxPEZ7MHw_wcB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 http://www.sellsmart.gr/search/smartphones/results/?rf=0&company=empty&model=&sorting=price&deviceCondition=empty&operatingSystem=empty&screen1=0&screen2=999999&ammount1=0&ammount2=999999&camera1=0&camera2=999999&deviceColor=empty&perfecture=empty&rf=0&owner=1&capacity1=0&capacity2=99999&keywords=lg%20g3&gclid=CjkKEQjw_tOdBRDv9tuvl7eAtNEBEiQA9Qm5IjFDoY3eUsKkXsyTj6ie7FmedWKJR5YNrbzSxPEZ7MHw_wcB Το θέμα είναι να το φέρουν το άσπρο και οι γνωστές αλυσίδες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φανταστείτε να περνάμε φαρμακευτική αγωγή χωρίς να πάμε στον γιατρό. Κάπως έτσι μπορώ να το παρομοιάσω. Ο καθένας πρέπει να μιλάει από προσωπική εμπειρία όσον αφορά την καθυστέρηση μιας συσκευής. Μπορεί 10 άτομα σαν και μένα που έχουν παλιά συσκευή να πάρουν το τηλέφωνο και να θεωρούν ότι πεταει, είναι λίγο υποκειμενικό. Να ρωτήσει κάποιος άλλος "παιδιά είναι καλό, γιατί διάβασα ότι δεν κολλάει;" και να απαντήσει κάποιος άλλος "έχω διαβάσει ότι δεν κολλάει.". Το συμπέρασμα μας είναι ότι η συσκευή είναι καλή; Θα πρέπει λοιπόν να διαβάζουμε τα σχόλια αυτών που το αγόρασαν, αυτών που τα δοκίμασαν επισταμένα, τις κριτικές και φυσικά να το δούμε από κοντά αν είναι δυνατόν και όχι να στηριζόμαστε σε σχόλια αναγνωστών που δεν το έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον. Αν κάποιος προέρχεται από μια συσκευή nexus ή HTC θα έχει άλλη εντύπωση από κάποιον που έχει μια παλαιότερη συσκευή και ίσως να θεωρεί ότι το g3 έχει άμεση ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φανταστείτε να περνάμε φαρμακευτική αγωγή χωρίς να πάμε στον γιατρό. Κάπως έτσι μπορώ να το παρομοιάσω. Ο καθένας πρέπει να μιλάει από προσωπική εμπειρία όσον αφορά την καθυστέρηση μιας συσκευής. Μπορεί 10 άτομα σαν και μένα που έχουν παλιά συσκευή να πάρουν το τηλέφωνο και να θεωρούν ότι πεταει, είναι λίγο υποκειμενικό. Να ρωτήσει κάποιος άλλος "παιδιά είναι καλό, γιατί διάβασα ότι δεν κολλάει;" και να απαντήσει κάποιος άλλος "έχω διαβάσει ότι δεν κολλάει.". Το συμπέρασμα μας είναι ότι η συσκευή είναι καλή; Θα πρέπει λοιπόν να διαβάζουμε τα σχόλια αυτών που το αγόρασαν, αυτών που τα δοκίμασαν επισταμένα, τις κριτικές και φυσικά να το δούμε από κοντά αν είναι δυνατόν και όχι να στηριζόμαστε σε σχόλια αναγνωστών που δεν το έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον. Αν κάποιος προέρχεται από μια συσκευή nexus ή HTC θα έχει άλλη εντύπωση από κάποιον που έχει μια παλαιότερη συσκευή και ίσως να θεωρεί ότι το g3 έχει άμεση ανταπόκριση. Εννοείται πως το καλύτερο είναι να το πιάσεις στα χέρια σου σε ένα κατάστημα και να το δοκιμάσεις. Φυσικά, η καλύτερη ώρα για να το κάνει κανείς αυτό είναι να πάει το μεσημέρι από ένα κατάστημα (για να μην έχει πολύ κόσμο) ώστε να μπορέσει να ασχοληθεί μαζί του για κανένα μισάωρο και να αποφασίσει αν του ταιριάζει ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Από το Πλαίσιο με ενημέρωσαν πως η έκδοση με τα 32GB σε λευκό χρώμα θα είναι διαθέσιμη περίπου στα μέσα του μήνα. Το ίδιο ισχύει και για το λευκό με τα 16GB αποθηκευτικού χώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 @ vanas Κοίτα οταν ο άλλος ρωτάει αν το κινητό κολλάει, είναι επικίνδυνο να συνεχιστεί η κριτική γιατί αν κάποιος διαβάζει και δεν έχει την ανάλογη εμπειρία, θα νομίσει οτι η συσκευή ειναι για πέταμα. Σιγα μην κολλάει. Η κριτική αναφέρεται σε μικρό καθυστέρηση 1-2 δευτερολεπτων σε σχέση με την αμεσότητα που ειχε το G2 στο άνοιγμα αντίστοιχων εφαρμογών. Οποιοσδήποτε έλθει απο συσκευή προηγούμενης γενιάς, δεν θα παρατηρήσει τίποτα. Παράδειγμα κάποιος που μέχρι τωρα ειχε το S4 θα του φανεί σφαιρατο. Σε καθημερινή χρήση δεν έχουν σημασία όλα αυτά πού γράφονται. Εδω τόσα χρόνια ανεχόμαστε τον dialer της samsung. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μέχρι το Σάββατο θα υπάρχει και στα καταστήματα κάποιων τηλεπικοινωνιακών παρόχων, λέγεται ότι θα υπάρχει και ένα καλό ΒΤ δωράκι :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φίλος που ρώτησε στην επίσημη lg hellas σχετικά με το 32gb του είπαν ότι επίσημα δεν θα τα κάνουν εισαγωγή ως εκ τούτου δεν θα ισχύει η εγγύηση Δεν έχω λόγω να μην τον πιστέψω αφού είναι σοβαρό άτομο... Έχετε ακούσει κάτι επίσημο εσείς σχετικά Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φίλος που ρώτησε στην επίσημη lg hellas σχετικά με το 32gb του είπαν ότι επίσημα δεν θα τα κάνουν εισαγωγή ως εκ τούτου δεν θα ισχύει η εγγύηση Δεν έχω λόγω να μην τον πιστέψω αφού είναι σοβαρό άτομο... Έχετε ακούσει κάτι επίσημο εσείς σχετικά μαγαζι γνωστο που το ξερεις στο αιγαλεω ρωτησε επισημα σημερα το πρωι και του ειπαν επισημα οτι 15 θα εχουν να του δωσουν ελληνικο. το ιδιο ξερω και απο πλαισιο. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Εδώ και λίγες μέρες έχω την τύχη να χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου 2 κινητά, το Samsung Galaxy S5 και το LG G3 16GB/2GB RAM. Εν συντομία θα πω ότι μεν LG χαίρομαι να το κρατώ στα χέρια μου και να το κοιτάζω. Είναι πανέμορφο, είναι κόσμημα απ' όποια γωνία και αν το δεις. Το Galaxy S5 είναι εργαλείο που χαίρεσαι να το χρησιμοποιείς. Είναι όμως ασχημόπαπο και δεν θέλω να το πιάνω στα χέρια μου και πολύ. Toυ πήρα και μπόλικες θήκες και το κρύβω συνέχεια. Η δική μου σύγκριση μεταξύ των δύο έχει ως εξής: Οθόνη: Καθαρή υπεροχή του S5 στους τομείς της ποιότητας του μαύρου (γκρι στο LG G3-βαθύ μαύρο στο S5), στις γωνίες θέασης, στο απίστευτο contrast, στο φωτεινότερο και λευκότερο λευκό, στην αναγνωσιμότητα κάτω από το έντονο φως του ήλιου, σε πολύ σκοτάδι, και τέλος στην φωτεινότητα του πάνελ υπέρ του S5 . Κάμερα: Με τα δικά μου μάτια, το S5 υπερέχει στις λεπτομέρειες στο φως την ημέρας. Το βράδυ πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα, με μικρό προβάδισμα του S5. Στο βίντεο το S5 είναι κορυφή. Αυτονομία: Καθαρή νίκη του S5. Μετρημένα και τα δύο στην ίδια διαδρομή, επί 2 ώρες να παίζουν μουσική στο 50%, σβηστή οθόνη, και να είναι ανοιχτό πρόγραμμα που θέλει σύνδεση gps συνεχώς. Το S5 έχασε 14% της μπαταρίας, το LG G3 19%. GPS: Ταχύτερα κλειδώνει αυτό του S5 και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Ακόμα και μέσα από το σπίτι βρίσκει δορυφόρους!! Την ίδια ώρα με το LG G3 πρέπει να βγω στο μπαλκόνι για να κάνει κλειδώσει αλλά και πάλι αργότερα από το S5. Αποσυνδέσεις και απώλειες σήματος εντός πόλης (ανάμεσα σε ψηλά κτίρια) δεν μου έκανε κανένα. Εν ολίγης: -- το Galaxy S5 είναι κακομούτσουνο και δεν θα το αγόραζα ποτέ, αν δεν ήταν τόσο δυνατό σε θέματα που αφορούν οθόνη, κάμερα, αυτονομία, σήμα GPS , και κάποια δευτερεύοντα όπως αδιαβροχοποίηση, διαθεσιμότητα αξεσουάρ, κλπ. --To LG G3 δεν θα το αγόραζα ποτέ αν δεν ήταν τόσο όμορφο, απίστευτα καλοσχεδιαμένο, και αν δεν είχε αξιοπρεπέστατες επιδόσεις σε όλους τους τομείς, που απλώς υστερούν (από λίγο έως πολύ) από την κορυφή που λέγεται Galaxy S5. Το LG G3 χαίρομαι να το κρατώ στα χέρια μου και να το κοιτάζω, γνωρίζοντας τις αδυναμίες του εξ αρχής. Με τις περισσότερες από αυτές συμβιβάζομαι και δεν με ενοχλούν, αν με ενοχλούσαν δεν θα το αγόραζα, δεν θα το έπαιρνα μαζί μου φεύγοντας από το σπίτι. Κάποια στιγμή όμως θα πουλήσω ένα από τα δύο, ο χρόνος θα δείξει ποιο. Απλά αν δεν συμβιώσεις με ένα κινητό για μέρες, δεν μπορείς να κρίνεις αν καλύπτει τα γούστα σου και τις ανάγκες σου, όσα Review και αν διαβάσεις Edited July 3, 2014 by apostolidisathan Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Φίλος που ρώτησε στην επίσημη lg hellas σχετικά με το 32gb του είπαν ότι επίσημα δεν θα τα κάνουν εισαγωγή ως εκ τούτου δεν θα ισχύει η εγγύηση Δεν έχω λόγω να μην τον πιστέψω αφού είναι σοβαρό άτομο... Έχετε ακούσει κάτι επίσημο εσείς σχετικά Στο τέλος του μήνα (>19/7) θα υπάρχει η 32GB έκδοση όπως και το λευκό χρώμα. Edited July 3, 2014 by aptaliko Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) @apostolidisathan :Εσύ που τα εχεις και τα 2. Οσον αφορα την ανάλυση. Παρατηρείς κατι καλυτερο στο g3? Περα απο φωτεινότητες και χρώματα, δηλαδη, βλέπεις να προσφέρει κατι η μεγαλύτερη ανάλυση σε αυτες τις ιντσες? Επίσης αν θεωρήσουμε 100% την φωτεινότητα στο μέγιστο του s5, το g3 που περιπου θα έλεγες οτι βρισκετε? 90 80 70 %? Για το μαύρο που γράφεις, οκ οποια lcd και να συγκρινεις με amoled ειδικά σε αυτό θα υπερισχύσει η amoled. Σημασία θα είχε αν πχ ειχες το g2 πριν για να συγκρινεις. Πάντως μπραβω, καλο και χρήσιμο το συγκριτικό σου. Edit, επίσης για την αυτονομία, αν μπορείς βάλε και στα 2 utube πχ για 15 λεπτά κοιτα ποσο επεσε. Νομίζω ειναι ποιο ενδιαφέρον αυτο γιατι βλέπεις και την οθονη.. Επίσης οτι η amoled έχει καλυτερο λευκό (το μονο μειονέκτημα των amoled), ακούγεται απίστευτο και δε λεει και πολλά καλα για την οθόνη του g3.. Δυστυχώς και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο utube σε επιβεβαιώνουν.. Edited July 3, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εν ολίγης: -- το Galaxy S5 είναι κακομούτσουνο και δεν θα το αγόραζα ποτέ, αν δεν ήταν τόσο δυνατό σε θέματα που αφορούν οθόνη, κάμερα, αυτονομία, σήμα GPS , και κάποια δευτερεύοντα όπως αδιαβροχοποίηση, διαθεσιμότητα αξεσουάρ, κλπ. --To LG G3 δεν θα το αγόραζα ποτέ αν δεν ήταν τόσο όμορφο, απίστευτα καλοσχεδιαμένο, και αν δεν είχε αξιοπρεπέστατες επιδόσεις σε όλους τους τομείς, που απλώς υστερούν (από λίγο έως πολύ) από την κορυφή που λέγεται Galaxy S5. Το LG G3 χαίρομαι να το κρατώ στα χέρια μου και να το κοιτάζω, γνωρίζοντας τις αδυναμίες του εξ αρχής. Με τις περισσότερες από αυτές συμβιβάζομαι και δεν με ενοχλούν, αν με ενοχλούσαν δεν θα το αγόραζα, δεν θα το έπαιρνα μαζί μου φεύγοντας από το σπίτι. Κάποια στιγμή όμως θα πουλήσω ένα από τα δύο, ο χρόνος θα δείξει ποιο. Απλά αν δεν συμβιώσεις με ένα κινητό για μέρες, δεν μπορείς να κρίνεις αν καλύπτει τα γούστα σου και τις ανάγκες σου, όσα Review και αν διαβάσεις Φίλε ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα, τα περιέγραψες χωρίς υπερβολές και αν θέλεις κράτα μας ενήμερους με τις καθημερινές σου εντυπώσεις από τις ... συμβίες σου ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παιδια, θα γραψω τις εντυπωσεις μου σε 1-2 μερες κι εγω, μετα απο τη χρηση και των υπολοιπων τελευταιων ναυαρχιδων (Xperia z2, htc m8 και τωρα του white g3), των οποιων ημουν κατοχος. Μονο μια παρατηρηση για αυτα που διαβασα παραπανω. Λευκο? Σε amoled? Οχι παιδια, σε καμια περιπτωση το λευκο του S5 δεν ειναι ανωτερο απο την οθοναρα του G3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παιδια, θα γραψω τις εντυπωσεις μου σε 1-2 μερες κι εγω, μετα απο τη χρηση και των υπολοιπων τελευταιων ναυαρχιδων (Xperia z2, htc m8 και τωρα του white g3), των οποιων ημουν κατοχος. Μονο μια παρατηρηση για αυτα που διαβασα παραπανω. Λευκο? Σε amoled? Οχι παιδια, σε καμια περιπτωση το λευκο του S5 δεν ειναι ανωτερο απο την οθοναρα του G3... Οκ σωστά για την οθόνη αδερφέ συγκρίσεις για ολα τα άλλα θελω συγκρίσεις και ειδικά απο εσενα που τα δουλεψες ολα.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) @apostolidisathan :Εσύ που τα εχεις και τα 2. Οσον αφορα την ανάλυση. Παρατηρείς κατι καλυτερο στο g3? Περα απο φωτεινότητες και χρώματα, δηλαδη, βλέπεις να προσφέρει κατι η μεγαλύτερη ανάλυση σε αυτες τις ιντσες? Επίσης αν θεωρήσουμε 100% την φωτεινότητα στο μέγιστο του s5, το g3 που περιπου θα έλεγες οτι βρισκετε? 90 80 70 %? Για το μαύρο που γράφεις, οκ οποια lcd και να συγκρινεις με amoled ειδικά σε αυτό θα υπερισχύσει η amoled. Σημασία θα είχε αν πχ ειχες το g2 πριν για να συγκρινεις. Πάντως μπραβω, καλο και χρήσιμο το συγκριτικό σου. Edit, επίσης για την αυτονομία, αν μπορείς βάλε και στα 2 utube πχ για 15 λεπτά κοιτα ποσο επεσε. Νομίζω ειναι ποιο ενδιαφέρον αυτο γιατι βλέπεις και την οθονη.. Θα το θέσω διαφορετικά, το πάνελ του Samsung Galaxy S5 είναι απίστευτα φωτεινό, βάζοντας την φωτεινότητα του στο 70% και του LG G3 στο 100%, είναι περίπου τα ίδια, αλλά και πάλι η οθόνη του S5 δείχνει να υπερτερεί γενικά. Εξάλλου, το contrast της οθόνης του S5 είναι πρακτικά μη μετρήσιμο (τείνει στο άπειρο), ενώ του LG G3 απλώς καλό ή πολύ καλό. Και το contrast είναι ένα χαρακτηριστικό που το παρατηρείς συνέχεια και σε όλα τα επίπεδα φωτεινότητας. Όσο για την παραπάνω ανάλυση της οθόνης, δεν το βλέπεις ποτέ ως υπέρ του G3 αν τα κρατάς δίπλα δίπλα τα κινητά. Οι γωνίες θέασης επίσης και η ποιότητα της απεικόνισης υπό γωνία είναι σημαντικά καλύτερες στο S5. Για την αυτονομία τώρα που ρώτησες, έβαλα το ίδιο βίντεο διάρκειας 19.39 λεπτών να παίζει στα 2 κινητά, με κλειστό εντελώς τον ήχο. Στον χώρο που βρίσκομαι τώρα έβαλα την φωτεινότητα του Galaxy S5 στο 55% και του LG G3 στο 80%, καθώς σε αυτές τις ρυθμίσεις πήρα το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα και από τα δύο όσον αφορά την φωτεινότητα. Και πάλι όμως μόλις γυρίσω τις δύο οθόνες στα πλάγια, η εικόνα του S5 κρατιέται πιο φωτεινή. Το τεστ ξεκίνησε εδώ και λίγη ώρα με μπαταρία 76% στο LG G3 και 94% στο Galaxy S5. Σε λίγο θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. To βίντεο στο youtube διάρκειας 19λ και 39δ μόλις τελείωσε.. Αποτελέσματα: To LG G3 ξεκίνησε με 76% και τερμάτισε το τεστ με 68% (έχασε 8%). Το S5 ξεκίνησε με 94% και τερμάτισε το τεστ με 91% (έχασε 3%) Ξαναγράφω ότι με την οθόνη του S5 στο 55% φωτεινότητα και του LG G3 στο 80% είχα το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα στον χώρο μου. Edited July 3, 2014 by apostolidisathan Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ... Για την αυτονομία τώρα που ρώτησες, έβαλα το ίδιο βίντεο διάρκειας 19.39 λεπτών να παίζει στα 2 κινητά, με κλειστό εντελώς τον ήχο... Μπορείς σε παρακαλώ να τραβήξεις ένα βίντεο και με τα 2 ταυτόχρονα και σε ανάλυση 1080p/60fps και αν μπορείς να τα δεις σε τηλεόραση θα ήταν ακόμα καλύτερα για τα όποια αποτελέσματα σε ποιότητα, κούνημα, χρώματα, θόρυβος; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts