Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή όπως προανέφερα το είδα σήμερα, υπάρχει lag αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι είναι... Και σχεδόν σίγουρα η κατάσταση θα φτιάξει με επόμενα firmware update.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια ποιότητα κατασκευής; ; Κατάφεραν κάτι καλό φέτος; ; Με τα τριξιματα που είχε το g2 άντεξα 2 μήνες και το έδωσα. .Πως τα πάει το g3,επίσης gps έχετε δοκιμάσει;

Παιδια ποιότητα κατασκευής; ; Κατάφεραν κάτι καλό φέτος; ; Με τα τριξιματα που είχε το g2 άντεξα 2 μήνες και το έδωσα. .Πως τα πάει το g3,επίσης gps έχετε δοκιμάσει;

Τρίξιμο στο G2???

Που,ποτε?

Greek Android & iOS users (FB group)

Τρίξιμο στο G2???

Που,ποτε?

Είχε φίλε μου απο τη μέση και πανω κυρίως.

Και όλα αυτά σε unibody σώμα,να δούμε πως θα ειναι με αποσπώμενο καπάκι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Είχε φίλε μου απο τη μέση και πανω κυρίως.

Και όλα αυτά σε unibody σώμα,να δούμε πως θα ειναι με αποσπώμενο καπάκι.

Αναλογως πως κουμπωσε το πισω καπακι, όντως καποια g2 είχαν κάποια τριξιματα..

Το καπακι στο g2 ομως, με μια απλη πχ τηλεκάρτα βγαίνει. Αμα δεις και ενα βιντεο στο utube το καταλαβαίνεις καλύτερα.. Εγω το ανοιγω ανα πασα στιγμη χωρις τιποτα.. Με τα νυχια..

Οποτε βαζεις πχ ενα χαρτάκι μεσα, και με λιγη προσπάθεια, αν κανεις σωστη δουλειά, δυσκολο να ξανά παρατηρήσεις τρίξιμο . Τωρα αμα δεν ασχοληθεις καθολου με το κινητό, μπορει να το θεωρεις μείον του g2 αυτο..

Edited by sosimple2

Το καπακι στο g2 ομως, με μια απλη πχ τηλεκάρτα βγαίνει. Αμα δεις και ενα βιντεο στο utube το καταλαβαίνεις καλύτερα.. Εγω το ανοιγω ανα πασα στιγμη χωρις τιποτα.. Με τα νυχια..

Οποτε βαζεις πχ ενα χαρτάκι μεσα, και με λιγη προσπάθεια, αν κανεις σωστη δουλειά, δυσκολο να ξανά παρατηρήσεις τρίξιμο . Τωρα αμα δεν ασχοληθεις καθολου με το κινητό, μπορει να το θεωρεις μείον του g2 αυτο..

Όσο και αν εκτιμώ το g2 ντροπή να τρίζει. Όπως και ντροπή να είμαστε <<υποχρεωμένοι>> να το φτιάξουμε εμείς...

Το g3 πάλι από ιδία πείρα και από reviews δεν τρίζει...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όσο και αν εκτιμώ το g2 ντροπή να τρίζει. Όπως και ντροπή να είμαστε <<υποχρεωμένοι>> να το φτιάξουμε εμείς...

Το g3 πάλι από ιδία πείρα και από reviews δεν τρίζει...

Το g3 λογικά δε θα τρίζει αφού εχει ποιο μαλακό καπάκι που ανοίγει κανονικά.. Τύπου s5. Δύσκολα τρίζει ετσι.

Τρίξιμο στο G2???

Που,ποτε?

Για κανε μια βολτα απο το επισημο θεμα του g2 να δεις

Αυτο δεν ειναι σε ολες τις περιπτωσεις,στην δικη μου συσκευη αλλαξα 2 καπακια στην εγγυηση,εβαλα χαρτακια,ταινια,σπρει σιλικονης,χωρις κανενα μα κανενα αποτελεσμα..Αισχος για μια ναυ******α,δεν εχω πιασει αλλη συσκευη που να ετριζε τοσο,ακομα και τα πιο φθηνα κινεζικα δεν ειχαν τετοιο τριξιμο..Και δεν ειναι μονο το δικο μου,ειναι αρκετα ετσι..

+Οτι δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με ολα αυτα,εφοσων περνεις ναυαρχιδα..

Αυτο δεν ειναι σε ολες τις περιπτωσεις,στην δικη μου συσκευη αλλαξα 2 καπακια στην εγγυηση,εβαλα χαρτακια,ταινια,σπρει σιλικονης,χωρις κανενα μα κανενα αποτελεσμα..Αισχος για μια ναυ******α,δεν εχω πιασει αλλη συσκευη που να ετριζε τοσο,ακομα και τα πιο φθηνα κινεζικα δεν ειχαν τετοιο τριξιμο..Και δεν ειναι μονο το δικο μου,ειναι αρκετα ετσι..

+Οτι δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με ολα αυτα,εφοσων περνεις ναυαρχιδα..

Συμφωνώ ότι όταν δίνεις τόσα χρήματα περιμένεις το καλύτερο αλλά αυτό που περιγράφεις είναι μόνο προνόμιο της LG ή γίνονται και σε άλλες εταιρίες;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Γιατί κολλάμε στο τρίξιμο δεν κατάλαβα.:wacko:
Φιλικά Γιώργος

λοιπον η μπαταρια ειναι στα επιπεδα g2 ,δεν τριζει για οσους ρωτουν και τα lag δεν ειναι τουλαχιστον χειροτερα απο τουσ ανταγωνιστες του στο android.στην απλη καθημερινη χρηση δηλ τηπ λιγο internet κλπ φαινετα αψογο μετα απο 3 φορτισεις και 4 μερς χρηση που του εχω κανει.οσο για θερμοκρασια απο τα αλλα κινητα που εχω galaxy s5 htc m8 i phone 5s δεν τα παει χειροτερα Edited by STELIOS063

Δοκιμή lg g3 16gb vs lg g3 32gb:

Περα από τις ελάχιστες διαφορές στις επιδόσεις βλέπω και διαφορά στο hw κομμάτι,το άσπρο 3/32 έχει και μια διάχυση φωτός στην πάνω πλευρα της οθόνης εκεί που τελειώνει(φαίνεται πολύ καθαρά στο 1:55,2:36).....:confused:.....κρίμα και αν σου τύχει τέτοια συσκευή άντε να κάνεις DOA σε skroutzoμάγαζο......:cry::mad:(οι πιο πολλοι από εκεί θα το πάρουν)

Παίρνεις κατευθείαν την εταιρεία ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πιστεύω κάποιο κόλλημα με κάποιους drivers υπάρχει η το λογισμικό..Υπάρχει το find 7 το οποίο βαράει 37+ στο untutu x και δεν έχει lag πουθενά παρότι το color os δεν είναι και ότι πιο ελαφρύ..Επίσης αυτα με 4.3....οπότε εκεί ο 801 μια χαρά σπέρνει την οθόνη..όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια βόλτα από τα oppoforums να τα δει...μιλάω για το 7 Όχι το 7α

Φιλικά Γιώργος

Περα από τις ελάχιστες διαφορές στις επιδόσεις βλέπω και διαφορά στο hw κομμάτι,το άσπρο 3/32 έχει και μια διάχυση φωτός στην πάνω πλευρα της οθόνης εκεί που τελειώνει(φαίνεται πολύ καθαρά στο 1:55,2:36).....:confused:.....κρίμα και αν σου τύχει τέτοια συσκευή άντε να κάνεις DOA σε skroutzoμάγαζο......:cry::mad:(οι πιο πολλοι από εκεί θα το πάρουν)

Απο αρχαιοτάτων χρόνων η μνήμη ελάχιστα επηρεάζει τις επιδόσεις. Μη σου πω οτι και αυτο το λιγο που βλέπεις, περισσότερο οφείλεται στις διαφορετικές ρυθμίσεις του kernel που σίγουρα έχει για να εκμεταλλευτει καλύτερα την παραπάνω μνημη, παρα στην μνημη αυτη καθαυτή.. Σε κινητό ουσιαστικά η παραπάνω μνημη το μονο συν που θα σου δωσει η παραπάνω μνήμη, θα είναι το καλύτερο multitasking. Κρατα περισσότερες εφαρμογές ανοιχτες στη μνηνη ωστε αν ξανα τρεξεις κάποια απο αυτες να την ανοίγει ακαριαία και να μη την ξανατρεχει παλι.

Επίσης ενα αλλο συν, αν έχεις σκοπο να το κρατησεις χρονια, πιθανων καποια νεα εκδοση android, (που σιγα μη στη δωσει τοτε η lg, αλλα σε custom θα υπάρχει), να δουλευει πολυ καλύτερα με παραπάνω μνημη.

Πιστεύω κάποιο κόλλημα με κάποιους drivers υπάρχει η το λογισμικό..Υπάρχει το find 7 το οποίο βαράει 37+ στο untutu x και δεν έχει lag πουθενά παρότι το color os δεν είναι και ότι πιο ελαφρύ..Επίσης αυτα με 4.3....οπότε εκεί ο 801 μια χαρά σπέρνει την οθόνη..όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια βόλτα από τα oppoforums να τα δει...μιλάω για το 7 Όχι το 7α

Μη λες τέτοια βρε, αφού δε το σηκώνει με τέτοια ανάλυση, σταμάτα....

Γιατί κολλάμε στο τρίξιμο δεν κατάλαβα.:wacko:

Γιατι απλούστατα βαρεθήκαμε τις τριζάτες πλαστικουρες που μας σερβιρουν αφειδως οι φιλοι μας οι Κορεατες τα τελευταια χρονια στις ναυαρχιδες τους (lg, Samsung).

Γιατι απλούστατα βαρεθήκαμε τις τριζάτες πλαστικουρες που μας σερβιρουν αφειδως οι φιλοι μας οι Κορεατες τα τελευταια χρονια στις ναυαρχιδες τους (lg, Samsung).

Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τα S2, S3 mini και Note3 της οικογένειας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν ένα από τα τεστ που τα υπέβαλα.

Φιλικά Γιώργος

Μη λες τέτοια βρε, αφού δε το σηκώνει με τέτοια ανάλυση, σταμάτα....

Το ότι το oppo 7 δεν εχει lag δεν σημαίνει ότι ο 801 θα αποδώσει το ίδιο με μια QHD. Για να μην πάμε σε GPU κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μα το Oppo 7 QHD έχει!

Να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα και για το G3 Prime με τον 805 -> http:// m.gsmarena.com/lg_g3_prime_with_snapdragon_805_gets_bluetooth_certified-news-8917.php

Μα το Oppo 7 QHD έχει!

Δεν την σηκώνει την άναλυση φίλε μου. Δεν έχει σημασία αν υπάρχουν 2-3 συσκευές ακόμα με τον ίδιο επεξεργαστή και ίδια ανάλυση. Έχει αναλυθεί το θέμα από κάποιους που βλέπουν βίντεο στο YouTube. :p

KNIGHT RIDER

One man can make a difference