nounoukos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς την flip case? Όταν τη διπλώνω από πίσω ενεργοποιείται το smart cover! Δηλαδή η ευεσθησια είναι πολύ μεγάλη. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό; Κάποια λύση μήπως; ναι, συμβαινει και σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δοκιμασα και την Β380, δοκίμασα και την B370 full rom με την μέθοδο των 3 κουπμιών αλλά τίποτα. Υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγος για φλασάρισμα άλλης ρομ μετά από root, όπως ειναι αυτός στην αρχή του thread για την διαδικασία root; Έχεις κάνει ροοτ; Ποια recovery έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Δυστυχώς εβαλα την ΟΤΑ Β310 η οποία δεν ήξερα ότι είναι η ΒΕΤΑ EMUI 3.0 για το L04. Από όσο έχω καταλάβει ( σε μια προσπάθεια βοήθειας ) από 310 δεν μπορείς να βάλεις 380 οπότε ας επικεντρωθείς στην 370 ΟΤΑ Δοκίμασε τα παρακάτω: 1) Κατέβασε την ΟΤΑ 370 από το xda που προτείνει ο VirusPlus ( αυτή ) με κάποιο DOWNLOAD MANAGER γιατί είναι περίπου 0,5GB 2) Μετονόμασε από 370.zip η ότι όνομα έχει ΧΧΧ.zip σε update.zip και βάλε το αρχείο στην κάρτα SD ( FAT32) σου στο φάκελο DLOAD 3) Βάλε την κάρτα στο κινητό και κάνε τοπική ενημέρωση Ελπίζω να δουλέψει έτσι αν δεν το έχεις δοκιμάσει! Edited February 20, 2015 by soron80 Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς την flip case? Όταν τη διπλώνω από πίσω ενεργοποιείται το smart cover! Δηλαδή η ευεσθησια είναι πολύ μεγάλη. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό; Κάποια λύση μήπως; Και σε μένα το ίδιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς την flip case? Όταν τη διπλώνω από πίσω ενεργοποιείται το smart cover! Δηλαδή η ευεσθησια είναι πολύ μεγάλη. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό; Κάποια λύση μήπως; Με mofi flip case πάντως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ούτε με την BEPAK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Από όσο έχω καταλάβει ( σε μια προσπάθεια βοήθειας ) από 310 δεν μπορείς να βάλεις 380 οπότε ας επικεντρωθείς στην 370 ΟΤΑ Δοκίμασε τα παρακάτω: 1) Κατέβασε την ΟΤΑ 370 από το xda που προτείνει ο VirusPlus ( αυτή ) με κάποιο DOWNLOAD MANAGER γιατί είναι περίπου 0,5GB 2) Μετονόμασε από 370.zip η ότι όνομα έχει ΧΧΧ.zip σε update.zip και βάλε το αρχείο στην κάρτα SD ( FAT32) σου στο φάκελο DLOAD 3) Βάλε την κάρτα στο κινητό και κάνε τοπική ενημέρωση Ελπίζω να δουλέψει έτσι αν δεν το έχεις δοκιμάσει! Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Δεν γίνεται. Δεν είναι ρουτ το τηλέφωνο. Το πρόβlημα νομίζω πως είναι ότι η Β370 δεν είναι αναβάθμιση της Β310. Η μια είναι beta και η άλλη stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Με το παρακάτω θέμα http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/theme-bloom-dark-ui-emui-3-0-t3002522 Δεν χρειάζεται root :) Αν δεν σου δουλέψει καλά κι έχεις ενεργοποιημένο το Screen saving απενεργοποιησέ το :) Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ειδα τις εικονες στο xda και δειχνει αρκετα ωραιο. Θα το δοκιμασω καποια στιγμη αφου προς το παρων δεν εχω ενεργοποιημενο το Screen Saving. Μια αλλη ερωτηση. Ολες οι κινεζικες εφαρμογες που εχει το κινητο και μας αφηνει να τις διαγραψουμε, τις διαγραφουμε αφοβα? Ειναι καποια απο αυτες απαραιτητη? Δοκιμασα και εκανα σε μια "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων" και "απενεργοποιηση" αλλα μετα μου βγαζει εικονιδιο το app center οτι θελει αναβαθμιση. Παρακαμπτεται καπως αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Δεν γίνεται. Δεν είναι ρουτ το τηλέφωνο. Το πρόβlημα νομίζω πως είναι ότι η Β370 δεν είναι αναβάθμιση της Β310. Η μια είναι beta και η άλλη stable. ε τότε δοκίμασε να βάλεις την B109SP01 με τα 3 κουμπιά και 370,380 ΟΤΑ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με mofi flip case πάντως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. δηλαδή στη mofi όταν διπλώσεις τη θήκη απο πίσω και ακουμπήσουν οι μαγνήτες δε σου εμφανίζει το smart mode? δε μου ακούγεται λογικό... μπορεί να είναι τόσο έξυπνο που καταλαβαίνει πότε ο μαγνήτης είναι από πάνω και πότε από κάτω? Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ε τότε δοκίμασε να βάλεις την B109SP01 με τα 3 κουμπιά και 370,380 ΟΤΑ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλαδή στη mofi όταν διπλώσεις τη θήκη απο πίσω και ακουμπήσουν οι μαγνήτες δε σου εμφανίζει το smart mode? δε μου ακούγεται λογικό... μπορεί να είναι τόσο έξυπνο που καταλαβαίνει πότε ο μαγνήτης είναι από πάνω και πότε από κάτω? Θα το δοκιμάσω μάλλον και αυτό. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν υπαρχει το πρόβλημα με mofi case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ειδα τις εικονες στο xda και δειχνει αρκετα ωραιο. Θα το δοκιμασω καποια στιγμη αφου προς το παρων δεν εχω ενεργοποιημενο το Screen Saving. Μια αλλη ερωτηση. Ολες οι κινεζικες εφαρμογες που εχει το κινητο και μας αφηνει να τις διαγραψουμε, τις διαγραφουμε αφοβα? Ειναι καποια απο αυτες απαραιτητη? Δοκιμασα και εκανα σε μια "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων" και "απενεργοποιηση" αλλα μετα μου βγαζει εικονιδιο το app center οτι θελει αναβαθμιση. Παρακαμπτεται καπως αυτο? Επειδή δεν έχεις ενεργοποιημένο το Screen Saving εσένα θα σου δουλέψει μια χαρά! Εγώ το έχω ενεργοποιημένο και χάνει μερικά (πχ το dialpad στον dialer μου τον δειχνει άσπρο) Εγώ με root έχω διαγράψει αρκετές και παγώσει καποιες άλλες και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν υπαρχει το πρόβλημα με mofi case. link από που την πήρες? ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε με την BEPAK link από που την πήρες? Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ε τότε δοκίμασε να βάλεις την B109SP01 με τα 3 κουμπιά και 370,380 ΟΤΑ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλαδή στη mofi όταν διπλώσεις τη θήκη απο πίσω και ακουμπήσουν οι μαγνήτες δε σου εμφανίζει το smart mode? δε μου ακούγεται λογικό... μπορεί να είναι τόσο έξυπνο που καταλαβαίνει πότε ο μαγνήτης είναι από πάνω και πότε από κάτω? Όχι. Από μπροστά πιάνει κιόλας ακριβώς οριακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Επειδή δεν έχεις ενεργοποιημένο το Screen Saving εσένα θα σου δουλέψει μια χαρά! Εγώ το έχω ενεργοποιημένο και χάνει μερικά (πχ το dialpad στον dialer μου τον δειχνει άσπρο) Εγώ με root έχω διαγράψει αρκετές και παγώσει καποιες άλλες και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα Ok. Μερσι φιλτατε. Θα αρχισω σιγα σιγα να τις ξηλωνω τις κινεζικες , οσες ξηλωνονται δηλαδη. Τις υπολοιπες "απενεργοποιηση" απο τις ρυθμισεις μεχρι να το κανω root (αν το κανω) και μετα ξηλωμα και αυτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 link από που την πήρες? ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- link από που την πήρες? Απο ebay http://www.ebay.com/itm/271722200791. H διαφορά είναι οτι δεν έχει μαγνήτες αλλά 2 βεντουζάκια, τα οποια όμως δεν είναι και πολύ πρακτικά. Η ιδέα σου για πέρασμα της Β109SP01 με τα 3 κουμπια έπιασε και πλέον είμαι και εγώ στην B380. Thanks:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haraman Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το μοντέλο H60-L02. Πως εξηγείται ότι ο συνολικός χώρος αποθήκευσης που είναι διαθέσιμος είναι 3,86GB? Το σύνδεσα και στο PC και μου βγάζει 3,85GB. Επίσης υπάρχει μια ενημέρωση λογισμικού και μου βγάζει σφάλμα κατά την διαδικασία... Έιχε κανείς το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Έχω εδώ και καιρό θέμα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις στα email.Καμία λύση-πρόταση;:blink: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) link από που την πήρες? ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- link από που την πήρες? Όταν αγόρασα το κινητό από το to2c,ίσως να υπάρχει και στο ebay, πάρε ένα λινκ από vickmall bepak case ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους! Έχω το μοντέλο H60-L02. Πως εξηγείται ότι ο συνολικός χώρος αποθήκευσης που είναι διαθέσιμος είναι 3,86GB? Το σύνδεσα και στο PC και μου βγάζει 3,85GB. Επίσης υπάρχει μια ενημέρωση λογισμικού και μου βγάζει σφάλμα κατά την διαδικασία... Έιχε κανείς το ίδιο θέμα? Καπου πιο πίσω έχει αναφερθεί η λύση, δεν θυμάμαι ακριβώς. Περίμενε να το δουν τα παιδιά που είχαν το ίδιο θέμα. υγ Πήγαινε στην αρχική σελίδα και ακολούθησε αυτόν τον οδηγό ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ειδα τις εικονες στο xda και δειχνει αρκετα ωραιο. Θα το δοκιμασω καποια στιγμη αφου προς το παρων δεν εχω ενεργοποιημενο το Screen Saving. Μια αλλη ερωτηση. Ολες οι κινεζικες εφαρμογες που εχει το κινητο και μας αφηνει να τις διαγραψουμε, τις διαγραφουμε αφοβα? Ειναι καποια απο αυτες απαραιτητη? Δοκιμασα και εκανα σε μια "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων" και "απενεργοποιηση" αλλα μετα μου βγαζει εικονιδιο το app center οτι θελει αναβαθμιση. Παρακαμπτεται καπως αυτο? Μόνο το app center μην σβησεις. Edited February 20, 2015 by gregog7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Απο ebay http://www.ebay.com/itm/271722200791. H διαφορά είναι οτι δεν έχει μαγνήτες αλλά 2 βεντουζάκια, τα οποια όμως δεν είναι και πολύ πρακτικά. Η ιδέα σου για πέρασμα της Β109SP01 με τα 3 κουμπια έπιασε και πλέον είμαι και εγώ στην B380. Thanks:up: είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η δουλειά σου ευχαριστώ για το λινκ! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πάρε ένα λινκ από vickmall bepak case . ευχαριστώ! Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Πάντως από όσες συσκευές έχω δεί(Ικανές να παίξουν αρχεία μεγάλου μεγέθους πχ παιχνίδια) στην εσωτερική μνήμη δηλαδή τα 16 GB αποθηκεύονται περί τα 100MB το μέγιστο και τα υπόλοιπα στην sd..δηλαδή κάποιος μπορεί να χωρέσει(Αν υποθέσουμε οτί έχει ελεύθερο χώρο 12 GB) 120 τέτοιες εφαρμογές.Τώρα πραγματικά αν κάποιος χρειάζεται πάνω από αυτό το ποσό πάω πάσο αλλά νομίζω ο μέσος χρήστης έχει γύρω στις 10-15 τέτοιες και οι υπόλοιπες είναι μικροπράγματα. Βέβαια αυτή είναι η δικιά μου γνώμη... Τώρα βέβαια παιχνίδι ένα γιγα πως γίνεται και ΔΕΝ εγκαθίσταται παρότι στην εσωτερική Υπάρχει χώρος λίγο παραπάνω δεν το καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Τώρα βέβαια παιχνίδι ένα γιγα πως γίνεται και ΔΕΝ εγκαθίσταται παρότι στην εσωτερική Υπάρχει χώρος λίγο παραπάνω δεν το καταλαβαίνω. Δεν έχω ακόμα το κίνητο για να εκφέρω γνώμη πάντως πιστεύω οτί κάτι θα μπορεί να γίνει.. Υπάρχει κάποιος που να παίζει βαριά παιχνίδια για να πει πως τα πάει? Πχ στο GTA San Andreas στα full όλα ρολλάρει καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ναι το έχω εγώ με μπρος-πίσω tempered. Καλά κάθονται αν και νομίζω πως το πίσω tempered το εμποδίζει λίγο. Το μπροστά δεν το επηρεάζει καθόλου. VirusPlus θα σου ήταν μεγάλος κοπος να μετρήσεις το κινητο μαζί με το bumper? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1980 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το μοντέλο H60-L02. Πως εξηγείται ότι ο συνολικός χώρος αποθήκευσης που είναι διαθέσιμος είναι 3,86GB? Το σύνδεσα και στο PC και μου βγάζει 3,85GB. Επίσης υπάρχει μια ενημέρωση λογισμικού και μου βγάζει σφάλμα κατά την διαδικασία... Έιχε κανείς το ίδιο θέμα? κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα εισαι μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosmama Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Με το παρακάτω θέμα http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/theme-bloom-dark-ui-emui-3-0-t3002522 Δεν χρειάζεται root :) Αν δεν σου δουλέψει καλά κι έχεις ενεργοποιημένο το Screen saving απενεργοποιησέ το :) Εμένα γιατί δεν δουλεύει? Είμαι Β313 χωρίς root και βάζω το αρχείο στο φάκελο που λέει, αλλά το θέμα δεν το βρίσκω και δεν έχω ενεργοποιημένο το Screen saving. Τι κάνω λάθος????? Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 VirusPlus θα σου ήταν μεγάλος κοπος να μετρήσεις το κινητο μαζί με το bumper? 145mm x 75mm x 12mm Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts