Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς την flip case? Όταν τη διπλώνω από πίσω ενεργοποιείται το smart cover! Δηλαδή η ευεσθησια είναι πολύ μεγάλη. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό; Κάποια λύση μήπως;

ναι, συμβαινει και σε μενα

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασα και την Β380, δοκίμασα και την B370 full rom με την μέθοδο των 3 κουπμιών αλλά τίποτα.

Υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγος για φλασάρισμα άλλης ρομ μετά από root, όπως ειναι αυτός στην αρχή του thread για την διαδικασία root;

Έχεις κάνει ροοτ; Ποια recovery έχεις;

Δυστυχώς εβαλα την ΟΤΑ Β310 η οποία δεν ήξερα ότι είναι η ΒΕΤΑ EMUI 3.0 για το L04.

Από όσο έχω καταλάβει ( σε μια προσπάθεια βοήθειας ) από 310 δεν μπορείς να βάλεις 380 οπότε ας επικεντρωθείς στην 370 ΟΤΑ

Δοκίμασε τα παρακάτω:

1) Κατέβασε την ΟΤΑ 370 από το xda που προτείνει ο VirusPlus ( αυτή ) με κάποιο DOWNLOAD MANAGER γιατί είναι περίπου 0,5GB

2) Μετονόμασε από 370.zip η ότι όνομα έχει ΧΧΧ.zip σε update.zip και βάλε το αρχείο στην κάρτα SD ( FAT32) σου στο φάκελο DLOAD

3) Βάλε την κάρτα στο κινητό και κάνε τοπική ενημέρωση

Ελπίζω να δουλέψει έτσι αν δεν το έχεις δοκιμάσει!

Edited by soron80
Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210

Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς την flip case? Όταν τη διπλώνω από πίσω ενεργοποιείται το smart cover! Δηλαδή η ευεσθησια είναι πολύ μεγάλη. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό; Κάποια λύση μήπως;

Και σε μένα το ίδιο .

Με mofi flip case πάντως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Από όσο έχω καταλάβει ( σε μια προσπάθεια βοήθειας ) από 310 δεν μπορείς να βάλεις 380 οπότε ας επικεντρωθείς στην 370 ΟΤΑ

Δοκίμασε τα παρακάτω:

1) Κατέβασε την ΟΤΑ 370 από το xda που προτείνει ο VirusPlus ( αυτή ) με κάποιο DOWNLOAD MANAGER γιατί είναι περίπου 0,5GB

2) Μετονόμασε από 370.zip η ότι όνομα έχει ΧΧΧ.zip σε update.zip και βάλε το αρχείο στην κάρτα SD ( FAT32) σου στο φάκελο DLOAD

3) Βάλε την κάρτα στο κινητό και κάνε τοπική ενημέρωση

Ελπίζω να δουλέψει έτσι αν δεν το έχεις δοκιμάσει!

Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Δεν γίνεται. Δεν είναι ρουτ το τηλέφωνο. Το πρόβlημα νομίζω πως είναι ότι η Β370 δεν είναι αναβάθμιση της Β310. Η μια είναι beta και η άλλη stable.

Με το παρακάτω θέμα

http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/theme-bloom-dark-ui-emui-3-0-t3002522

Δεν χρειάζεται root :)

Αν δεν σου δουλέψει καλά κι έχεις ενεργοποιημένο το Screen saving απενεργοποιησέ το :)

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ειδα τις εικονες στο xda και δειχνει αρκετα ωραιο. Θα το δοκιμασω καποια στιγμη αφου προς το παρων δεν εχω ενεργοποιημενο το Screen Saving.

Μια αλλη ερωτηση. Ολες οι κινεζικες εφαρμογες που εχει το κινητο και μας αφηνει να τις διαγραψουμε, τις διαγραφουμε αφοβα? Ειναι καποια απο αυτες απαραιτητη? Δοκιμασα και εκανα σε μια "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων" και "απενεργοποιηση" αλλα μετα μου βγαζει εικονιδιο το app center οτι θελει αναβαθμιση. Παρακαμπτεται καπως αυτο?

Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Δεν γίνεται. Δεν είναι ρουτ το τηλέφωνο. Το πρόβlημα νομίζω πως είναι ότι η Β370 δεν είναι αναβάθμιση της Β310. Η μια είναι beta και η άλλη stable.

ε τότε δοκίμασε να βάλεις την B109SP01 με τα 3 κουμπιά και 370,380 ΟΤΑ!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με mofi flip case πάντως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

δηλαδή στη mofi όταν διπλώσεις τη θήκη απο πίσω και ακουμπήσουν οι μαγνήτες δε σου εμφανίζει το smart mode?

δε μου ακούγεται λογικό...

μπορεί να είναι τόσο έξυπνο που καταλαβαίνει πότε ο μαγνήτης είναι από πάνω και πότε από κάτω?

Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210

δηλαδή στη mofi όταν διπλώσεις τη θήκη απο πίσω και ακουμπήσουν οι μαγνήτες δε σου εμφανίζει το smart mode?

μπορεί να είναι τόσο έξυπνο που καταλαβαίνει πότε ο μαγνήτης είναι από πάνω και πότε από κάτω?

Θα το δοκιμάσω μάλλον και αυτό.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν υπαρχει το πρόβλημα με mofi case.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ειδα τις εικονες στο xda και δειχνει αρκετα ωραιο. Θα το δοκιμασω καποια στιγμη αφου προς το παρων δεν εχω ενεργοποιημενο το Screen Saving.

Μια αλλη ερωτηση. Ολες οι κινεζικες εφαρμογες που εχει το κινητο και μας αφηνει να τις διαγραψουμε, τις διαγραφουμε αφοβα? Ειναι καποια απο αυτες απαραιτητη? Δοκιμασα και εκανα σε μια "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων" και "απενεργοποιηση" αλλα μετα μου βγαζει εικονιδιο το app center οτι θελει αναβαθμιση. Παρακαμπτεται καπως αυτο?

Επειδή δεν έχεις ενεργοποιημένο το Screen Saving εσένα θα σου δουλέψει μια χαρά!

Εγώ το έχω ενεργοποιημένο και χάνει μερικά (πχ το dialpad στον dialer μου τον δειχνει άσπρο)

Εγώ με root έχω διαγράψει αρκετές και παγώσει καποιες άλλες και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν υπαρχει το πρόβλημα με mofi case.

link από που την πήρες?

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε με την BEPAK

link από που την πήρες?

Όχι. Από μπροστά πιάνει κιόλας ακριβώς οριακά.

Επειδή δεν έχεις ενεργοποιημένο το Screen Saving εσένα θα σου δουλέψει μια χαρά!

Εγώ το έχω ενεργοποιημένο και χάνει μερικά (πχ το dialpad στον dialer μου τον δειχνει άσπρο)

Εγώ με root έχω διαγράψει αρκετές και παγώσει καποιες άλλες και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα

Ok. Μερσι φιλτατε. Θα αρχισω σιγα σιγα να τις ξηλωνω τις κινεζικες , οσες ξηλωνονται δηλαδη. Τις υπολοιπες "απενεργοποιηση" απο τις ρυθμισεις μεχρι να το κανω root (αν το κανω) και μετα ξηλωμα και αυτες.

link από που την πήρες?

link από που την πήρες?

Απο ebay http://www.ebay.com/itm/271722200791. H διαφορά είναι οτι δεν έχει μαγνήτες αλλά 2 βεντουζάκια, τα οποια όμως δεν είναι και πολύ πρακτικά.

Η ιδέα σου για πέρασμα της Β109SP01 με τα 3 κουμπια έπιασε και πλέον είμαι και εγώ στην B380. Thanks:up:

Καλησπέρα σε όλους! Έχω το μοντέλο H60-L02. Πως εξηγείται ότι ο συνολικός χώρος αποθήκευσης που είναι διαθέσιμος είναι 3,86GB? Το σύνδεσα και στο PC και μου βγάζει 3,85GB. Επίσης υπάρχει μια ενημέρωση λογισμικού και μου βγάζει σφάλμα κατά την διαδικασία... Έιχε κανείς το ίδιο θέμα?

Έχω εδώ και καιρό θέμα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις στα email.Καμία λύση-πρόταση;:blink:

Poco F6 Pro 256GB

link από που την πήρες?

link από που την πήρες?

Όταν αγόρασα το κινητό από το to2c,ίσως να υπάρχει και στο ebay, πάρε ένα λινκ από vickmall bepak case

Καλησπέρα σε όλους! Έχω το μοντέλο H60-L02. Πως εξηγείται ότι ο συνολικός χώρος αποθήκευσης που είναι διαθέσιμος είναι 3,86GB? Το σύνδεσα και στο PC και μου βγάζει 3,85GB. Επίσης υπάρχει μια ενημέρωση λογισμικού και μου βγάζει σφάλμα κατά την διαδικασία... Έιχε κανείς το ίδιο θέμα?

Καπου πιο πίσω έχει αναφερθεί η λύση, δεν θυμάμαι ακριβώς. Περίμενε να το δουν τα παιδιά που είχαν το ίδιο θέμα.

υγ

Πήγαινε στην αρχική σελίδα και ακολούθησε αυτόν τον οδηγό

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόνο το app center μην σβησεις.

Edited by gregog7

Απο ebay http://www.ebay.com/itm/271722200791. H διαφορά είναι οτι δεν έχει μαγνήτες αλλά 2 βεντουζάκια, τα οποια όμως δεν είναι και πολύ πρακτικά.

Η ιδέα σου για πέρασμα της Β109SP01 με τα 3 κουμπια έπιασε και πλέον είμαι και εγώ στην B380. Thanks:up:

είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η δουλειά σου

ευχαριστώ για το λινκ!

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πάρε ένα λινκ από vickmall bepak case

.

ευχαριστώ!

Πάντως από όσες συσκευές έχω δεί(Ικανές να παίξουν αρχεία μεγάλου μεγέθους πχ παιχνίδια) στην εσωτερική μνήμη δηλαδή τα 16 GB αποθηκεύονται περί τα 100MB το μέγιστο και τα υπόλοιπα στην sd..δηλαδή κάποιος μπορεί να χωρέσει(Αν υποθέσουμε οτί έχει ελεύθερο χώρο 12 GB) 120 τέτοιες εφαρμογές.Τώρα πραγματικά αν κάποιος χρειάζεται πάνω από αυτό το ποσό πάω πάσο αλλά νομίζω ο μέσος χρήστης έχει γύρω στις 10-15 τέτοιες και οι υπόλοιπες είναι μικροπράγματα.

Βέβαια αυτή είναι η δικιά μου γνώμη...

Τώρα βέβαια παιχνίδι ένα γιγα πως γίνεται και ΔΕΝ εγκαθίσταται παρότι στην εσωτερική Υπάρχει χώρος λίγο παραπάνω δεν το καταλαβαίνω.

Τώρα βέβαια παιχνίδι ένα γιγα πως γίνεται και ΔΕΝ εγκαθίσταται παρότι στην εσωτερική Υπάρχει χώρος λίγο παραπάνω δεν το καταλαβαίνω.

Δεν έχω ακόμα το κίνητο για να εκφέρω γνώμη πάντως πιστεύω οτί κάτι θα μπορεί να γίνει..

Υπάρχει κάποιος που να παίζει βαριά παιχνίδια για να πει πως τα πάει? Πχ στο GTA San Andreas στα full όλα ρολλάρει καλά?

Ναι το έχω εγώ με μπρος-πίσω tempered.

Καλά κάθονται αν και νομίζω πως το πίσω tempered το εμποδίζει λίγο.

Το μπροστά δεν το επηρεάζει καθόλου.

VirusPlus θα σου ήταν μεγάλος κοπος να μετρήσεις το κινητο μαζί με το bumper?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα εισαι μια χαρα!!

Με το παρακάτω θέμα

http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/theme-bloom-dark-ui-emui-3-0-t3002522

Δεν χρειάζεται root :)

Αν δεν σου δουλέψει καλά κι έχεις ενεργοποιημένο το Screen saving απενεργοποιησέ το :)

Εμένα γιατί δεν δουλεύει? Είμαι Β313 χωρίς root και βάζω το αρχείο στο φάκελο που λέει, αλλά το θέμα δεν το βρίσκω και δεν έχω ενεργοποιημένο το Screen saving. Τι κάνω λάθος?????

HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO

VirusPlus θα σου ήταν μεγάλος κοπος να μετρήσεις το κινητο μαζί με το bumper?

145mm x 75mm x 12mm

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)