fuorigioco1981 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εμένα τουλάχιστον δεν ήρθε με root ούτε μου χρειάστηκε, αφαίρεσα όσες εφαρμογές μπορούσα τις υπόλοιπες τις έκανα hide και είναι μια χαρά. Play Store εγκατέστησα από το App Store της Huawei. Πάνε να το πάρεις μόνος σου από τη Μονάδα Διαλογής άμα γίνεται. Εγώ έτσι έκανα αλλιώς θα παραλάμβανα καλή Δευτέρα ή Τρίτη. -------------- ΠΡΟΣΟΧΗ Με την 4.4.x η Google έχει κάνει πιο δύσκολη την πρόσβαση των εφαρμογών στην SD CARD έτσι ας πούμε όταν πας να εγκαταστήσεις ένα GPS και αποθηκεύσεις το φάκελο με τα data στη Micro SD η εφαρμογή δεν θα τρέχει. Αντιθέτως περνώντας τα δεδομένα στη μνήμη του κινητού όλα δουλεύουν ρολόι. 1////εγω στο 3c στην sd εγκατεστησα -και εχω ολα τα αρχεια,χαρτες κλπ-και το sygic και το primo και μια χαρα τρεχουν!στις ρυθμισεις αποθηκευτικου χωρου παντως εχω βαλει προεπιλογη την καρτα sd για μοναδα εγγραφης εαν παιζει κανενα ρολο. 2/// η 4.4 που φοραει ειναι "μαμα huawei" οπως του 3c η απο το κινεζοκαταστημα?καλομαθαμε με την μαμα υποστηριξη της huawei στο 3c! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 2/// η 4.4 που φοραει ειναι "μαμα huawei" οπως του 3c η απο το κινεζοκαταστημα?καλομαθαμε με την μαμα υποστηριξη της huawei στο 3c! "μαμά" είναι και που να δείς το επερχόμενο EMUI 3.0 σε κανένα μήνα, φοβερό, μοιάζει αρκετά με MIUI 6 (και προσεχώς και iOS 8...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πανέμορφο το EMUI 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 (edited) "μαμά" είναι και που να δείς το επερχόμενο EMUI 3.0 σε κανένα μήνα, φοβερό, μοιάζει αρκετά με MIUI 6 (και προσεχώς και iOS 8...) ξέρουμε εάν θα μπει και στο 3c? Ίσως μαζί με την stable kitkat? ps.πάντως πλέον εγώ πάνω από 150 γιουρο για κινητό δεν δίνω πλέον! όποτε το 3c ήταν μονόδρομος για value for money που λέγαμε στο άλλο νήμα. το honor 6 όσο καλό κι αν ακούγεται είναι ακριβό για "κινέζικο" κινητό με ότι αυτό συνεπάγεται. από την άλλη βέβαια με τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς είναι παρά πολύ φτηνότερο από αντίστοιχες γνωστές μάρκες που πωλούνται Ελλάδα. Edited August 21, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Τελωνείο με απλό ταχυδρομείο είναι πολύ μικρό το ποσοστό να περάσεις, τόσο μικρό που δεν έχω ακούσει για κάποιον να περνάει. Συνολικά πόσο σου πήγε το κόστος μαζί με τα μεταφορικά ; Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 (edited) Εγω λεω να διαβασεις καμμια σελιδα πιο πισω κι εσυ και ολοι οι αλλοι που ρωτατε τα ιδια και τα ιδια, οπως ποσο κοστισε, ποσες μερες εκανε, πως δεν θα περασει τελωνειο, γιατι δεν φαινεται στο tracking κλπ αντι να βρωμιζετε αυτο το τοσο ωραιο νημα με ανουσιες ερωτησεις που εχουν επανειλημμενα απαντηθει και εδω αλλα και σε συγκεκριμενα σημεια του φορουμ.. Αφηστε χωρο στα παιδια που μας δινουν τοσο χρησιμες πληροφοριες.!! Edited August 21, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 (edited) 1////εγω στο 3c στην sd εγκατεστησα -και εχω ολα τα αρχεια,χαρτες κλπ-και το sygic και το primo και μια χαρα τρεχουν!στις ρυθμισεις αποθηκευτικου χωρου παντως εχω βαλει προεπιλογη την καρτα sd για μοναδα εγγραφης εαν παιζει κανενα ρολο. 2/// η 4.4 που φοραει ειναι "μαμα huawei" οπως του 3c η απο το κινεζοκαταστημα?καλομαθαμε με την μαμα υποστηριξη της huawei στο 3c! Λογικό είναι άμα το έχεις θέσει σαν πρωταρχικό αποθηκευτικό χώρο. Ναι η official της HUAWEI, εν αναμονή της emui 3.0 Για 49% μπαταρία καλά είναι τα στατιστικά Edited August 21, 2014 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteli Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πανέμορφο το EMUI 3.0 Αλλάζει το interface του τηλεφώνου. Πανέμορφες αλλαγές.Του δίνει άλλο αέρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 σε ρωτάω γιατί δεν έχω πάρει ακόμα κάποια ένδειξη από το site http://www.17track.net καλημέρα σε όλους σήμερα μου βγάζει αυτό το μήνυμα 2014-08-22 00:13, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Status :Transporting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλημέρα σε όλους. χωρίς να θέλω να γίνω ο κακός της παρέας και κατανοώντας ότι έχετε αγωνία για την παραλαβή του δέματος θα ήθελα να μην γράφουμε εδώ τα της αποστολής/παραλαβής αλλά μόνο τα της συσκευής. για την αποστολή και τις διαδικασίες ευτυχώς υπάρχει ένα πολύ καλό θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=307. θα παρακαλέσω τον Mod να μεταφέρει τα άσχετα με την συσκευή ποστ εκεί. όσοι έχετε παραλάβει την συσκευή καλό θα ήταν να μας δώσετε τα φώτα σας και τις εντυπώσεις σας αφού ήδη έχουν περάσει κάποιες μέρες και πλέον την έχετε "ξεζουμίσει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteli Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Μετά απο δέκα περίπου μέρες "ξεζουμίσματος", μόνο καλά λόγια έχω να πώ για αυτό το τηλέφωνο.Μη θέλοντας να κουράσω με τα ίδια και τα ίδια την παρέα, μιάς και άλλοι πλέον το έχουν στην κατοχή τους γράφοντας τις εμπειρίες τους,έχουμε: Μπαταρία που με νορμάλ χρήση κρατά δύο μέρες(συνέχεια ανοιχτά το bluetooth και δεδομένα internet δικτύου). Η ανάλυση και η φωτεινότητα οθόνης είναι πάρα πολύ καλές. Figures της Huawei που μου άρεσαν ιδιαίτερα.(Δυνατότητες ασφάλειας τηλεφώνου,κινήσεων με το χέρι κ.α). Απίστευτα γρήγορο. Κανένα θέμα μέχρι στιγμής με τις δύο κάρτες όπως έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα. Ίσως το μόνο αρνητικό(προσωπική γνώμη), όταν με καλούν δεν το ακούω τόσο δυνατά όπως σε άλλα τηλέφωνα. Edited August 22, 2014 by panteli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 To Review έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, είναι σχεδόν 2.500 λέξεις και θα έχει αρκετές εικόνες και screenshots. Λόγω του μεγέθους εδώ θα ποσταριστεί ένα μέρος του, ενώ θα υπάρχουν links προς το κείμενο σε Google Docs και στην προσωπική μου σελίδα για το Honor 6 άμα θέλετε κάτι να προστεθεί ή θέλετε να κάνετε μία ερώτηση καλό θα ήταν να την κάνετε τώρα ώστε να μπορέσω να την συμπεριλάβω στο review :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παιδιά όταν συνδεεστε στο gmail σας εμφανίζει τις επαφες στην συσκευή τις συγχρονίζει ? Το χει δοκιμάσει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εγώ όλα κομπλέ Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εγώ όλα κομπλέμηπως πρεπει να κατεβασει την εφαρμογη για επαφες απο τοκινεζικο μαρκετ?η στο 6 ειναι αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Παιδια, επειδη τα εχω μπερδεψει, αυτο εδω http://www.chinapadmall.com/huawei-honor6 ειναι η εκδοση που μας ενδιαφερει? Edited August 23, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 To Review έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, είναι σχεδόν 2.500 λέξεις και θα έχει αρκετές εικόνες και screenshots. Λόγω του μεγέθους εδώ θα ποσταριστεί ένα μέρος του, ενώ θα υπάρχουν links προς το κείμενο σε Google Docs και στην προσωπική μου σελίδα για το Honor 6 άμα θέλετε κάτι να προστεθεί ή θέλετε να κάνετε μία ερώτηση καλό θα ήταν να την κάνετε τώρα ώστε να μπορέσω να την συμπεριλάβω στο review :happy: Για την gpu γράψε στο review (αν δε το έχεις κάνει ήδη :p), πως τα πηγαίνει σε βαριά παιχνίδια κλπ, επειδή διάβασα κάπου ότι δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Honor 6 Review Το Huawei Honor 6 συγκατελέγετε αυτή τη στιγμή στα καλύτερα κινητά του κόσμου και όχι άδικα. Έχει μερικά από τα καλύτερα πλαστικά μέρη που έχω πιάσει σε κινητό, έχει φινέτσα με το texture και το πίσω γυαλί, οι διαστάσεις του είναι μαζεμένες και το βάρος του είναι μικρό. Ο επεξεργαστής του αυτή τη στιγμή θεωρείτε ο καλύτερος της αγοράς και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποιον Snapdragon της Qualcomm, η οθόνη του είναι κορυφαία απλά χάνει στις λεπτομέρειες. Ο ήχος του από το ηχείο είναι καταπληκτικός ενώ από την άλλη από τα ακουστικά η ένταση είναι αρκετά χαμηλή, όσον αφορά τη μνήμη εκεί το Honor 6 είναι εξαιρετικό με αρκετά μεγάλη ταχύτητα εγγραφής δεδομένων και 3 GB μνήμης RAM. Όσον αφορά τη κάμερα του τα πράγματα αν και φαίνονται λίγο μπερδεμένα δεν είναι και η κάμερα είναι αρκετά καλή στα επίπεδα του Galaxy S4, δυστυχώς για την ώρα δεν έχουμε 4K video. Η EMUI της Huawei είναι πολύ καλή, εκτός από τον Launcher που τον βρίσκω αντιεργονομικό, η μπαταρία είναι εξαιρετική, επιπλέον είναι η μεγαλύτερη σε 5’ ιντσό κινητό και έχουν ενσωματωθεί ρυθμίσεις στο λειτουργικό για την επιμήκυνση της διάρκειας της. Οι αισθητήρες αν και όχι τόσοι πολλοί όπως στο Samsung Galaxy S5 είναι υπέραρκετοι, ενώ το GPS, το WiFi, οι υπέρυθρες και το USB OTG λειτουργούν άψογα. Το Honor 6 είναι ένα κινητό που ήρθε για να μείνει με την σταθερότητα και την ποιότητα του. Περισσότερα στο http://honor6.nianios.gr/review.html ή στο Google Docs χωρίς εικόνες Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες αφήστε ένα σχόλιο εδώ. :) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Περισσότερα στο http://honor6.nianios.gr/review.html ή στο Google Docs χωρίς εικόνες Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες αφήστε ένα σχόλιο εδώ. :) Πολυ καλη παρουσιαση :clap:, μονο εβαλε 5000 μπανταρια το THL νομιζω σε 5 ιντσες οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Περισσότερα στο http://honor6.nianios.gr/review.html ή στο Google Docs χωρίς εικόνες Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες αφήστε ένα σχόλιο εδώ. :) Αψογος :clap::clap: Ευχαριστουμε πολυ για την αναλυτικη παρουσιαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) Πολυ καλη παρουσιαση :clap:, μονο εβαλε 5000 μπανταρια το THL νομιζω σε 5 ιντσες οθονη Έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει. Θα κάνω τις απαραίτητες αλλαγές. Ότι επιπλέον απορία έχετε μην διστάσετε. Εγκατάσταση Google Play Store / Contact Sync / Calendar Sync Η εγκατάσταση του Google Play Store και του Contact/Calendart Sync στην περίπτωση του Honor 6 είναι πραγματικά απλή και "αναίμακτη". Ανοίγουμε το App Center της Huawei και γράφουμε "google play services" το κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κάνει εγκατάσταση, συνεχίζουμε και εγκαθιστούμε το google play store που έχει βγει από κάτω στην αναζήτηση. Στην συνέχεια κάνουμε αναζήτηση με τον όρο "google" και πατάμε πάνω στην εικόνα που μας εμφανίζεται με τις διάφορες υπηρεσίες της Google και εγκαθιστούμε τις εφαρμογές που εμφανίζουν ένα αναθρωπάκι και ένα ημερολόγιο. Αυτό ήταν :) Δείτε τις εικόνες παρακάτω Edited August 23, 2014 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Στην τριτη φωτο, που εμφανίζονται τα κινέζικα, έχουν "καλύψει τα πάντα. Υπάρχει περίπτωση να "εξαφανιστούν"; τα κινεζικα δλδ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Πολυ καλο review και αναλυτικο. Ενα παρομοιο να υπηρχε και για το nubia z7 mini να ειχαμε .... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Στην τριτη φωτο, που εμφανίζονται τα κινέζικα, έχουν "καλύψει τα πάντα. Υπάρχει περίπτωση να "εξαφανιστούν"; τα κινεζικα δλδ... Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ... :worry: Πολυ καλο review και αναλυτικο. Ενα παρομοιο να υπηρχε και για το nubia z7 mini να ειχαμε .... Ευχαριστώ :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteli Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν έχω την δυνατότητα σύνδεσης του κινητού με το pc(windows 7) προκειμένου να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου και στην κάρτα μνήμης.Δεν θέλω να είμαι σε διαδικασία αποσυνδέω κάρτα sd,την τοποθετώ με αντάπτορα και ότου κάθε εξής...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts