Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ποιον λόγο να μην είναι συμβατό με το τηλ μας; Ενω με υποδεέστερες συσκευές είναι;

http://s16.postimg.org/5hfl512wx/Screenshot_2015_11_14_00_35_51.jpg

Κανενας βρε παιδιά; Απλά μου φαίνεται περίεργο που τρέχει σε συσκευές με πολύ μικρότερα specs.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ποιον λόγο να μην είναι συμβατό με το τηλ μας; Ενω με υποδεέστερες συσκευές είναι;

http://s16.postimg.org/5hfl512wx/Screenshot_2015_11_14_00_35_51.jpg

Εμένα πάντως μια χαρά συμβατό είναι.

Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ή ρομ, που είναι miui.

Εμένα πάντως μια χαρά συμβατό είναι.

Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ή ρομ, που είναι miui.

Απάντηση από rovio

Δηλαδη ζοριζεται ή GPU? Και δεν ζοριζεται σε χειρότερα τηλέφωνα;

http://s30.postimg.org/4h979nsip/Screenshot_2015_11_30_13_37_42.png

Απάντηση από rovio

Δηλαδη ζοριζεται ή GPU? Και δεν ζοριζεται σε χειρότερα τηλέφωνα;

Aμα το κατεβάσεις apk από καμια σελίδα και το βάλεις χειροκίνητα δε το παίζει ?

Eχουμε παίξει παιχνίδια 2gb, τι να κλ@$! το angry bird στη gpu.

Eκτος αν είναι τόσο κακογραμμένη σαν εφαρμογή

Edited by mixalisvk
S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8

Η κοπέλα μου αναφέρει παράπονα από το κινητό, παρόλο που εχθές έκανα καθαρό install στην τελευταία έκδοση. Κρασάρουν κάποιες φορές ορισμένες εφαρμογές, όπως 9gag, cm browser, και άλλες φορές το κινητό κολλάει. Ίσως να οφείλεται στις δεκάδες κινέζικες εφαρμογές που υπάρχουν στο κινητό. Μπορεί να μου πει κάποιος, ποιες από αυτές μπορώ με ασφάλεια να απενεργοποιησω; Εκτός αν φταίει κάτι άλλο που ίσως έκανα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης της rom.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί το ξεκλείδωμα περιοδικού; Έψαξα στις ρυθμίσεις, αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό.

Απλα ηθελε να πατησω το διπλα κινεζικο λινκ. Τωρα το ειδα.

Οποιος ξερει για το ποιες εφαρμογες να σβησω.. :rolleyes:

Γιατί να τις σβησεις και όχι να τις παγωσεις;

Γιατί να τις σβησεις και όχι να τις παγωσεις;
Να τις παγωσω, το ιδιο μου κανει. Απλα δε ξερω ποιες!

Driving Mode, HiApp, HiCare, HiVoice, Honor Wallet, Honor WLAN+, Huawei Cloud+, Huawei Swype, Huawei Pay, TouchPal Contacts, TouchPlus, Αναγνωριστικο Huawei, Αρχικη σελιδα Huawei, Υγεια

Και εχει και 4 τελευταιες με κινεζικα γραμματα, αλλα θα γραψω το package name :

com.aliplay.mobile.scanx

com.baidu.input-huawei

http://s10.postimg.org/g0a76jfh1/IMG20151129171453.jpg

Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό.

Μερικές ερωτήσεις:

1. Επειδή δεν ξέρω από 4G, αυτό παίζει κανονικά στα 3 ελληνικά δίκτυα;;

2. Αν έχω βάλει 2 κάρτες η μπαταρία στραγγίζει γρήγορα;

3. Ο επεξεργαστής είναι ισάξιος του snapdragon 801;

4. Το μαγαζί θεωρείται αξιόπιοστο;;

Ευχαριστώ παιδιά....

OnePlus 6, A6000

Καλημέρα.

Μια γρήγορη ερώτηση σε όσους λένε ότι δεν έχουν θέμα με την μπαταρία και είναι με B532 ή μια από τις τελευταίες developer - πως περάσατε την rom στο τηλέφωνο;

Από τότε που πήγα σε B532 (και τώρα είμαι με την τελευταία developer) η μπαταρία έχει πάει κατά διαόλου. ΟΚ, έκανα αναβάθμιση όταν την πέρασα, δεν έκανα factory reset και σκέφτομαι τώρα αν αξίζει πραγματικά να μπω στη διαδικασία να τα σβήνω όλα για να τα επαναφέρω αργότερα. Αν όντως αξίζει και θα δω διαφορά στην μπαταρία τότε το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα φτιαχτεί.

Ευχαριστώ!

P.

mobstory: Honor 6 <- Zopo ZP998 <- Samsung Galaxy SIII <- Samsung Galaxy SII <- BlackBerry Storm2 <- Asus P750 <- Sony Ericsson P1 <- i-mate SP5 <- Sony Ericsson Z800i <- V600 <- T610 <- T68i <- Ericsson T68 + R380 <- T28 World

Καλημέρα.

Μια γρήγορη ερώτηση σε όσους λένε ότι δεν έχουν θέμα με την μπαταρία και είναι με B532 ή μια από τις τελευταίες developer - πως περάσατε την rom στο τηλέφωνο;

Από τότε που πήγα σε B532 (και τώρα είμαι με την τελευταία developer) η μπαταρία έχει πάει κατά διαόλου. ΟΚ, έκανα αναβάθμιση όταν την πέρασα, δεν έκανα factory reset και σκέφτομαι τώρα αν αξίζει πραγματικά να μπω στη διαδικασία να τα σβήνω όλα για να τα επαναφέρω αργότερα. Αν όντως αξίζει και θα δω διαφορά στην μπαταρία τότε το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα φτιαχτεί.

Ευχαριστώ!

P.

Εγώ την πέρασα με local πάνω από την 316 και από μπαταρία είμαι ικανοποιημένος.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Να τις παγωσω, το ιδιο μου κανει. Απλα δε ξερω ποιες!

Driving Mode, HiApp, HiCare, HiVoice, Honor Wallet, Honor WLAN+, Huawei Cloud+, Huawei Swype, Huawei Pay, TouchPal Contacts, TouchPlus, Αναγνωριστικο Huawei, Αρχικη σελιδα Huawei, Υγεια

Και εχει και 4 τελευταιες με κινεζικα γραμματα, αλλα θα γραψω το package name :

com.aliplay.mobile.scanx

com.baidu.input-huawei

http://s10.postimg.org/g0a76jfh1/IMG20151129171453.jpg

Κοίτα εγώ έχω παγώσει wps office, vmall, my time, Internet, huawei club, wallet hivoice, honor wlan, cloud +, hicare, hi app το επαναφέρω για αναβαθμίσεις, game center, email, driving mode, κιτ εργαλείων σιμ και βίντεο γιατί έχω το BSPlayer. Κλείσε και την υγεία.

Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό.

Μερικές ερωτήσεις:

1. Επειδή δεν ξέρω από 4G, αυτό παίζει κανονικά στα 3 ελληνικά δίκτυα;;

2. Αν έχω βάλει 2 κάρτες η μπαταρία στραγγίζει γρήγορα;

3. Ο επεξεργαστής είναι ισάξιος του snapdragon 801;

4. Το μαγαζί θεωρείται αξιόπιοστο;;

Ευχαριστώ παιδιά....

σαν κινητο ειναι πολυ καλο , γρηγορο και δε κολλαει πουθενα ,τωρα οσο αφορα το 4G δεν εχει την συχνοτητα 800 που σημαινει οτι σε μερικα σημεια δε θα δεις 4G , και η μπαταρια του μια χαρα ειναι, τωρα για το μαγαζι που αναφερεις δεν το γνωριζω

Ακομα ενα bug σημερα. Η μπαταρια μενει στο 100% εδω και 2 ωρες χρησης. Ουτε 3rd party προγραμματα βλεπουν την πραγματικοτητα.. Ουτε με restart εστρωσε.. Ισως να φταιει η τελευταια beta εκδοση;

Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αλλος εαν υπαρχουν τετοιου ειδους προβληματα στις beta εκδοσεις; Να προτιμησω την τελευταια stable;

Ακομα ενα bug σημερα. Η μπαταρια μενει στο 100% εδω και 2 ωρες χρησης. Ουτε 3rd party προγραμματα βλεπουν την πραγματικοτητα.. Ουτε με restart εστρωσε.. Ισως να φταιει η τελευταια beta εκδοση;

Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αλλος εαν υπαρχουν τετοιου ειδους προβληματα στις beta εκδοσεις; Να προτιμησω την τελευταια stable;

μπα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση 5.12.1

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Και σε εμενα ειναι οκ (μεχρι στιγμης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σε ολους.

μια βοηθεια θελω. ειμαι στην 316 και θελω να ορισω τον ογκο για τα δεδομενα του ιντερνετ. στις προηγουμενες εκδοσεις ηταν διαφορετικη η οθονη και ειχε επιλογη για δεδομενα και wlan. τωρα απο το μενου ''διαχειριση ογκου δεδομενων'' στις ρυθμισεις δεν βγαζει αυτη την επιλογη. μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει ακομα αυτη η επιλογη η εξαφανιστηκε απο την αναβαθμιση;

ευχαριστω εκ των προτερων

Παιδια εμενα το εργαλειο τα χει παιξει πηγα να βαλω την τελευταια developer χτες (αφου εκανα unroot και εβαλα stock recovery)κολλαγε συνεχεια στο honor και το επανεφερα καμια δεκαρια φορες για καθε προσπαθεια πατωντας το power button για δεκα δευτερα τελικα εβαλα την recovery δυο εκδοσεων πιο πισω εκανε τελικα την αναβαθμιση αλλα απο εκει και περα αρχισαν τα προβληματα πεταγε μονο του την sd εξω και μετα την ξαναεγκαθιστουσε για 5-6 δευτερα αποφασισα να κανω επαναφορα εργοστασιακων και μου σβησε και την καρτα μνημης μετα αρχισε να ζεστενεται και να κλεινει γυρισα τρεις εκδοσεις πισω και ξαναεκανα χειροκινητα τις αναβαθμισεις και τωρα με το που ανοιγω το playstore κλεινει.η συσκευη..Εχω απελπιστει πιστευα πως αν γυρισω τουλαχιστον στην 5,11,1 που ολα ηταν μια χαρα θα φτιαξει αλλα τα ιδια ...απελπισια

Παίζει κάποιες συσκευές να είναι ελαττωματικες; Ακούω διαφορετικά προβλήματα από τον καθένα.

Γενικά, καλύτερες είναι οι stable ή οι developer εκδόσεις;

για root εξακολουθεί να απαιτείται η διαδικασία της 1ης σελίδας με ξεκλείδωμα bootloader ή γίνεται και με κανένα προγραμματάκι πιο εύκολα?

Προσπαθώ να μπω στις σελίδες emui αλλά μάταια? Μήπως άλλαξαν διεύθυνση?

Και όλα αυτά για να μπορώ να επιλέγω ποια sim θα είναι 4g...

Κατά τα άλλα είμαι οκ με τα ota updates...

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια-υπόδειξη.

για root εξακολουθεί να απαιτείται η διαδικασία της 1ης σελίδας με ξεκλείδωμα bootloader ή γίνεται και με κανένα προγραμματάκι πιο εύκολα?

Προσπαθώ να μπω στις σελίδες emui αλλά μάταια? Μήπως άλλαξαν διεύθυνση?

Και όλα αυτά για να μπορώ να επιλέγω ποια sim θα είναι 4g...

Κατά τα άλλα είμαι οκ με τα ota updates...

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια-υπόδειξη.

Για να κάνεις ροοτ με το multitool πρέπει να έχεις ξεκλειδωμενο bootloader;; ;

Ξέρει κανείς που μπορεί να γίνει αλλαγή μπαταρίας? Έστω να την αγοράσω εγώ και να την βάλει άλλος? Γιατί φοβάμαι να το κάνω εγώ

Δε στέλνονται τα SMS, και με stock εφαρμογή και με Handcent SMS.

Οι ρυθμίσεις δεν έχουν πειραχτεί. Και οι δύο κάρτες δε στέλνουν.

Λαμβάνω κανονικά SMS.

Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ!