Blue_Engineer Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Την touchplus tempered την έχει και το aliexpress με λίγο περίπλοκο τρόπο αγοράς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Το ξερω φιλε μου αλλα ζητα κάρτες που δεν εχω ( δεν δέχεται amex) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ναι φίλε αυτό εννοώ, πρώτα θα κάνεις αυτήν την διαδικασία και μετά τα άλλα και μακάρι να σου κάτσει η αναβάθμιση. Με συγχωρεις για την ασχετη ερωτηση αλλα πρεπει να ρωτησω για να ειμαι σιγουρος. Πρωτα κανω wipe cache, μετα factory reset και μετα την διαδικασια για ολικη επαναφορα σε στοκ κατασταση. Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Πες πρώτα τι μοντέλο έχεις. Οτι χρειάζεται έχει στην πρωτη σελίδα και όλες επίσημες Ρομ. Δεν χρειάζεται να ψαχνεις αλλού. Πώς βλέπω το μοντελο που έχω; Στις πληροφορίες λέει έκδοση μοντέλου Η60 - L12 Έχει 32GB μνήμη και 3 GB Ram. Το ξερω ότι έχει τα πάντα στην πρώτη σελίδα.. Αλλα δεν ξέρω τι από αυτά χρειάζομαι και γιατί.. Δηλαδή για να πάρω την επίσημη lolipop τι πρέπει να κάνω; Γενικά υπάρχει κάποιος που μετά από τη συμβίωση που έχει με το κινητό του έχει να κάνει κάποιες προτάσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δυο μερες κρατησε η χαρα μου με το tempered glass. Σημερα ξύπνησα βρίσκοντας την συσκευή με την παρακατω εικονα. Και τωρα τι κανω; Παταω μηπως κολλήσει αλλα μάταια. Δεν.μπορω να καταλαβω πως γινεται δυο μερες να ειναι υελεια τοποθετημένο και μετα να φωσκωνει απο κατω. Αν την βγαλω και την ξαναπερασω γινεται η καταστρέφεται εντελως; https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/15/edfa2983646b72c0a38a2067793ab21a.jpg https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/15/2ec1f2d7a36c76d78b1123507cfcee71.jpg Ακριβως και εγω τα ιδια με το tempered. Απο το πρώτο 24ωρο χρήσης. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν ειναι στο tempered αυτό καθαυτό αλλά στην TPU θήκη του κινητού που του ασκεί οριζόντια πίεση και το ξεκολλάει στα άκρα. Το δοκιμασα χωρίς θήκη και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Προς το παρόν το έχω με θήκη καθώς την θεώρω πιο σημαντική (προαστία απο πτώσεις) Θα δοκιμάω και με μια πιο μαλακή θήκη που περιμένω και θα βάλω το δέυτερο tempered να δω αν υπαρχει διαφορά. Αν παρουσιαστεί το ίδιο τότε ή θα την ξηλώσω εντελώς ή θα βάλω απλώ ζελατίνα του 1$. Δεν μου αρέσει καθόλου να το βλέπω "ξεφτυσμένο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Πώς βλέπω το μοντελο που έχω; Στις πληροφορίες λέει έκδοση μοντέλου Η60 - L12 Έχει 32GB μνήμη και 3 GB Ram. Το ξερω ότι έχει τα πάντα στην πρώτη σελίδα.. Αλλα δεν ξέρω τι από αυτά χρειάζομαι και γιατί.. Δηλαδή για να πάρω την επίσημη lolipop τι πρέπει να κάνω; Γενικά υπάρχει κάποιος που μετά από τη συμβίωση που έχει με το κινητό του έχει να κάνει κάποιες προτάσεις;; Τσεκαρε πρώτα αν σου βγάζει αναβάθμιση το τηλέφωνο (ενημέρωση λογισμικού) εν έχει κανε . αν όχι κατέβασε απο επίσημη σελιδα την τελευταία Ρομ και πέρασε την με λοκαλ. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio_p Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Με συγχωρεις για την ασχετη ερωτηση αλλα πρεπει να ρωτησω για να ειμαι σιγουρος. Πρωτα κανω wipe cache, μετα factory reset και μετα την διαδικασια για ολικη επαναφορα σε στοκ κατασταση. Σωστα? Κάνε ολική επαναφορά και δες πως θα πάει πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδια οι αναβαθμίσεις και οι rom που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα του ποστ κάνουν για όλα τα μοντέλα του κινητου? Η κάθε μοντέλο έχει την δικιά του rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ακριβως και εγω τα ιδια με το tempered. Απο το πρώτο 24ωρο χρήσης. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν ειναι στο tempered αυτό καθαυτό αλλά στην TPU θήκη του κινητού που του ασκεί οριζόντια πίεση και το ξεκολλάει στα άκρα. Το δοκιμασα χωρίς θήκη και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Προς το παρόν το έχω με θήκη καθώς την θεώρω πιο σημαντική (προαστία απο πτώσεις) Θα δοκιμάω και με μια πιο μαλακή θήκη που περιμένω και θα βάλω το δέυτερο tempered να δω αν υπαρχει διαφορά. Αν παρουσιαστεί το ίδιο τότε ή θα την ξηλώσω εντελώς ή θα βάλω απλώ ζελατίνα του 1$. Δεν μου αρέσει καθόλου να το βλέπω "ξεφτυσμένο" Οχι φιλε μου δεν ειναι απο την θηκη. Αλλωστε οπως βλεπεις στις φωτο δεν χρησιμοποιώ θηκη ( και το εχω μετανιωσει που τον πρωτο καιρο ειχα) Για μενα ειναι προβλημα του tempered αφου μονο ελατωματοκο προιον θα παρουσιαζε τετοια εικονα μετά απο δυο μερες και μαλιστα χωρις πολυ χρηση. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Τελικα με wind πιανουμε 4g η δεν υποστηριζεται η συχνοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Θεσσαλονίκη κανονικά 4g Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisss Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπέρα σε ολους. Εκανα προσφατα factory reset και ολες τις διαδικασίες για ρουτ κλπ. Ολα καλα απλά φλασαρα και το zip file που λεει ενας φιλος για να φυγουν κινέζικα απο επαφες και dialer.Το αποτέλεσμα ηταν να χασω εντελως τον στοκ dialer, contacts και messaging. Χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές για αυτα αλλα οταν το βαζω στο ultra battery mode δεν εχει τις επιλογες τηλεφωνου μηνυματος και επαφων και εχει μονο το exit. Εν τω μεταξύ ο βλακας εχω απεγκαταστησει και το μαρκετ της Huawei μηπως τα εβρισκα απο κει.Βρηκα καπου ενα apk hispace για το μαρκετ αλλα δεν γινοταν το installation. Εχει καποιος αυτα τα απκς? Η υπαρχει καποιος τροπος να βαλω στο ultra battery mode τις δικες μ εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Τελικα με wind πιανουμε 4g η δεν υποστηριζεται η συχνοτητα; Κανονικά και στην Αθήνα και τσεκάρισμενο σε σημεία που δούλευα πριν ένα G3 ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 αφου λενε οτι η wind εκπεμπει στην 800 , εσεις πως πιανετε; η δεν ισχυει κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/17/4eed5e02c154d63e5f95abbc607ad936.jpg Ένα στιγμιότυπο στα γρήγορα.... Ερώτηση, το 32αρι που κυκλοφορεί είναι και αυτό dual active όπως το 16αρι;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ναι είναι .... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ρε παιδια sorry για το off topic αλλα ποιος είναι ο τρόπος για να αγοράσουμε απο aliexpres? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ρε παιδια sorry για το off topic αλλα ποιος είναι ο τρόπος για να αγοράσουμε απο aliexpres? http://bfy.tw/2pvb Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 http://bfy.tw/2pvb μ αρεσει που το εκανες short για ναα κρυψεις την τρολια.. χααχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Help! Από το πρωί δε μου δείχνει τις επαφές!! Θέμα rom? Θέμα google sync? Είμαι με B317, H60-L12, έκανα και restart, δοκίμασα και με 4G, wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Τρομερά ενεργοβορα η τελευταία dev. Εκτός κι αν ευθύνεται η εφαρμογή Υγεία και ο βηματομετρητης που είναι συνεχώς ενεργός. Τρεις μέρες τώρα δεν έχω βγάλει ποτέ πάνω από 3 ώρες ενεργης οθόνης μετά από φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Νομίζω είναι η εφαρμογή όπως αναφέρεις που τραβάει μπαταρία. Το ίδιο συνέβαινε και στα samsung με την αντίστοιχη εφαρμογή. Μπορεί να δοκιμάσω και εγώ να την κλείσω να δω πως πάει. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς την MIUI7 από εδώ να μας πει εντυπώσεις? Γιατί μου την έχει δώσει με τα push notifications τόσους μήνες. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς την MIUI7 από εδώ να μας πει εντυπώσεις? Γιατί μου την έχει δώσει με τα push notifications τόσους μήνες. Δουλευουν και οι δυο σιμ?Οι οδηγιες εγκαταστσης που ειναι?στο δεξι link εκει δε μου εμφανιζει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς την MIUI7 από εδώ να μας πει εντυπώσεις? Γιατί μου την έχει δώσει με τα push notifications τόσους μήνες. Θα αναλάβω το ευχάριστο έργο!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts