Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την B310 που μπορώ να τη βρώ φίλτατε; Κάτι μου λέει πως ξέρεις...:lol:

Ή από το site της EMUI ή απο τα mirrors μου στο mega.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την B310 που μπορώ να τη βρώ φίλτατε; Κάτι μου λέει πως ξέρεις...:lol:

Κάτι μου λέει πως δεν διαβάζετε την πρώτη σελίδα :rolleyes: :rolleyes:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ή από το site της EMUI ή απο τα mirrors μου στο mega.

Ευχαριστώ πολύ.

OnePlus 12R

Κάτι μου λέει πως δεν διαβάζετε την πρώτη σελίδα :rolleyes: :rolleyes:

Εκεί πήγα αρχικά όμως στο site του emui έχει την B313 και την 5.2.16 μόνο.... Ώπα Ώπα άκυρο τώρα το είδα μέσω υπολογιστή ενω πριν μέσω κινητού. Κε Ρωμανέ μη με μαλωνετε γιατί δε θα ξαναζητησω τη βοήθεια σας :lol:

OnePlus 12R

Με απλό local update γίνετε λογικά, αν όχι φλασαρεις απο fastboot system, boot, recovery, cust και μετά 3 κουμπιά.

Κατεβασα τελικα τη Β310 απο το site του emui και την εγκατεστησα με τοπικη ενημερωση ακολουθωντας τις οδηγιες του φιλτατου Ρωμανου απο το πρωτο post :D.Δε ξερω ρε παιδια αλλα η Β313 δε μου γεμισε το ματι :worry:...μπορει να ναι και ιδεα μου βεβαια.:p

OnePlus 12R

Honor 6 Dev ROM Roadmap

http://i.imgur.com/3inubC5.png

Είναι το Roadmap όπως το ανακοίνωσαν στο Κινέζικο Forum της Huawei. Είναι μετεφρασμένο με Google Translate. Οπότε σύντομα θα έχουμε το Lollipop. Ευελπιστώ τέλη Μαρτίου - Αρχές Απριλίου. Λογικά για την stable έκδοση θα αργήσει 2-4 εβδομάδες.

Πηγή:

http://cn.club.vmall.com/thread-2722081-1-1.html

Edited by Romanos

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Honor 6 Dev ROM Roadmap

http://i.imgur.com/3inubC5.png

Είναι το Roadmap όπως το ανακοίνωσαν στο Κινέζικο Forum της Huawei. Είναι μετεφρασμένο με Google Translate. Οπότε σύντομα θα έχουμε το Lollipop. Ευελπιστώ τέλη Μαρτίου - Αρχές Απριλίου. Λογικά για την stable έκδοση θα αργήσει 2-4 εβδομάδες.

Πηγή:

http://cn.club.vmall.com/thread-2722081-1-1.html

Το "Real-time speed Dropzone" που αναφέρει στον από πάνω πίνακα από αυτόν που postαρες για την 5.1.16 καθώς και το "The status bar displays the network speed" για την 5.2.1 τι είναι? Τα έχω δει και στο 4pda αλλά εγώ δεν τα βρίσκω πουθενά στις ρυθμίσεις.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

και εγώ με b310 είμαι ακόμα (είπα να το αλλάξω στη γυναικα) αλλα προτιμά να περιμένει το ota λέει και να μην της το πειραξω :scared:

Τι σύμπτωσις! Και η δικιά μου, μετά από δύο κινητά που της τα τούβλιασα με κάτι firmware update κλπ., δε με αφήνει ούτε να το ακουμπάω το κινητό της!:D:D

Σοβαρά τώρα, το Η60-L12 παίζει 3g στην Αμερική που θα πάω την άλλη εβδομάδα, η να πάρω ένα παλιό που έχω και παίζει σίγουρα;

GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T

Κατεβασα τελικα τη Β310 απο το site του emui και την εγκατεστησα με τοπικη ενημερωση ακολουθωντας τις οδηγιες του φιλτατου Ρωμανου απο το πρωτο post :D.Δε ξερω ρε παιδια αλλα η Β313 δε μου γεμισε το ματι :worry:...μπορει να ναι και ιδεα μου βεβαια.:p

Την Β313 πρόλαβες να την δουλέψεις ώστε να μας πεις διαφορές από την Β310

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Το "Real-time speed Dropzone" που αναφέρει στον από πάνω πίνακα από αυτόν που postαρες για την 5.1.16 καθώς και το "The status bar displays the network speed" για την 5.2.1 τι είναι? Τα έχω δει και στο 4pda αλλά εγώ δεν τα βρίσκω πουθενά στις ρυθμίσεις.

Για το dropzone ούτε εγώ βρήκα. Για το network speed πάνε στα settings --> display και εκεί είναι η ρύθμιση.

Για το dropzone ούτε εγώ βρήκα. Για το network speed πάνε στα settings --> display και εκεί είναι η ρύθμιση.

Ωραίος, ευχαριστώ και μου είχε λείψει αυτό συνηθισμένος με GravityBox.

Ψιλό άκυρη η τοποθέτηση του στην προβολή πάντως εγώ το έψαχνα στο WLAN.

Ωραίος, ευχαριστώ και μου είχε λείψει αυτό συνηθισμένος με GravityBox.

Ψιλό άκυρη η τοποθέτηση του στην προβολή πάντως εγώ το έψαχνα στο WLAN.

Εγώ καταλάθος το βρήκα, νόμιζα ότι προυπήρχε η επιλογή απλά την βρήκα τώρα, δεν ήξερα ότι μπήκε στο τελευταίο update. Αυτό με το dropzone δεν το βρήκα, ούτε κατάλαβα πως λειτουργεί, άμα βρεις κάμια πληροφορία ενημέρωσε μας :D

Εγώ καταλάθος το βρήκα, νόμιζα ότι προυπήρχε η επιλογή απλά την βρήκα τώρα, δεν ήξερα ότι μπήκε στο τελευταίο update. Αυτό με το dropzone δεν το βρήκα, ούτε κατάλαβα πως λειτουργεί, άμα βρεις κάμια πληροφορία ενημέρωσε μας :D

Στο 4pda λένε αυτό αλλά εγώ δεν το βρίσκω. Απ'οτι καταλαβαίνω το dropzone είναι ένα αιωρούμενο παραθυράκι που δείχνει επίσης internet speed.

[ATTACH]57374[/ATTACH]

Την Β313 πρόλαβες να την δουλέψεις ώστε να μας πεις διαφορές από την Β310

Ναι τη χρησιμοποιησα σχεδον μια εβδομαδα και μου φανηκε πιο ΅βαρια΅ και με μεγαλυτερη καταναλωση στη μπαταρια.Ενιοτε οταν περακολουθουσα ενα βιντεακι το ΅κρατουσε΅ στη Μνημη που χρησιμοποιειται μετα απο ενα ΅καθαρισμα΅ στη Διαχειριση Συσκευης. :cry:

Κανωντας restart η Μνημη επανερχοταν σε φυσιολογικα επιπεδα 1,9-2,17 GB ελευθερη μνημη σε σχεση με πριν που εδειχνε 0,5GB ελευθερη.Σε φιλο μου που εχει το ιδιο μοντελο και αγορασμενο απο το ιδιο μαγαζι δεν παρατηρηθηκε κατι τετοιο οποτε μιλαω για μεμονομενο περιστατικο.

Εχθες περασα και την Β307 ομως μου παρουσιαζε προβλημα στην εφαρμογη των Επαφων η οποια δεν ανοιγε :wacko:

Τωρα εχω την B310 και δεν εχει παρατηρηθει κατι παρομοιο.Το μονο παραπονο μου ειναι οτι δεν εχω ηχητικη ενημερωση για τα email και την εφαρμογη του Καιρου που οτι θυμαται χαιρεται.Κατα τ αλλα ολα ειναι αψογα :D

OnePlus 12R

Ναι τη χρησιμοποιησα σχεδον μια εβδομαδα και μου φανηκε πιο ΅βαρια΅ και με μεγαλυτερη καταναλωση στη μπαταρια.Ενιοτε οταν περακολουθουσα ενα βιντεακι το ΅κρατουσε΅ στη Μνημη που χρησιμοποιειται μετα απο ενα ΅καθαρισμα΅ στη Διαχειριση Συσκευης. :cry:

Κανωντας restart η Μνημη επανερχοταν σε φυσιολογικα επιπεδα 1,9-2,17 GB ελευθερη μνημη σε σχεση με πριν που εδειχνε 0,5GB ελευθερη.Σε φιλο μου που εχει το ιδιο μοντελο και αγορασμενο απο το ιδιο μαγαζι δεν παρατηρηθηκε κατι τετοιο οποτε μιλαω για μεμονομενο περιστατικο.

Εχθες περασα και την Β307 ομως μου παρουσιαζε προβλημα στην εφαρμογη των Επαφων η οποια δεν ανοιγε :wacko:

Τωρα εχω την B310 και δεν εχει παρατηρηθει κατι παρομοιο.Το μονο παραπονο μου ειναι οτι δεν εχω ηχητικη ενημερωση για τα email και την εφαρμογη του Καιρου που οτι θυμαται χαιρεται.Κατα τ αλλα ολα ειναι αψογα :D

Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι έχεις τέτοια θέματα. Άλλωστε η developer έκδοση (θα έπρεπε να) δρα ως προπομπός της stable ώστε να μην μεταφέρονται τυχόν αστοχίες από την μεν στη δε.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Στο 4pda λένε αυτό αλλά εγώ δεν το βρίσκω. Απ'οτι καταλαβαίνω το dropzone είναι ένα αιωρούμενο παραθυράκι που δείχνει επίσης internet speed.

[ATTACH]57374[/ATTACH]

Από το 4pda κατάλαβα (ξέρω ρώσικα) ότι είναι στο ρυθμίσεις - διαχείριση κίνησης δεδομένων - ρυθμίσεις πακέτου - και ξεκινάς, βάζεις όριο και λοιπά σου δείχνει στις ειδοποιήσεις την χρήση δεδομένων αλλά το τρίτο όπως στην φωτογραφία δεν έχει.

Using Tapatalk

Ρε παιδια εμενα στην "ενημερωση λογισμικου" γραφει:

H60-L02V100R001CHNC00B307SP03

Που σημαινει??? Λογικα ειμαι stable. Αλλα ποια εκδοση εχω? Β307?? Παντως δεν μου δινει update οταν παταω ελεγχο για ενημερωσεις.

[ATTACH]57374[/ATTACH]

Υπάρχει όντως και δείχνει τη ταχύτητα του δικτύου.

Ρυθμίσεις->Προβολή

Edited by aplostra

Στην 5.1.16 dev

data traffic >> Package settings >> Float view shows data speed

Και βλέπετε το floating πάνω δεξιά, το οποίο μπορείτε να μετακινήσετε και να το βάλεπε οπουδήποτε θέλετε στην οθόνη.

Επίσης δείχνει και την ταχύτητα όταν είμαστε με wifi και όχι μονο όταν είμαστε με data

Edited by kostasls

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

Που σημαινει??? Λογικα ειμαι stable. Αλλα ποια εκδοση εχω? Β307?? Παντως δεν μου δινει update οταν παταω ελεγχο για ενημερωσεις.

Στην 307 είσαι, μην περιμένεις άδικα, κατέβασε την 313 και κάνε local update, υπάρχει οδηγός στην 1η σελίδα.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην 5.1.16 dev

data traffic >> Package settings >> Float view shows data speed

Και βλέπετε το floating πάνω δεξιά, το οποίο μπορείτε να μετακινήσετε και να το βάλεπε οπουδήποτε θέλετε στην οθόνη.

Επίσης δείχνει και την ταχύτητα όταν είμαστε με wifi και όχι μονο όταν είμαστε με data

Αυτό να υποθέσω οτι υπάρχει μόνο στην τελευταία dev

Αυτό να υποθέσω οτι υπάρχει μόνο στην τελευταία dev

Δεν είναι η τελευταία!

πάει 5.1.16 >> 5.2.1 >>> 5.2.16

απλά εγώ μένω στην 5.1.16 του προηγούμενου μήνα :)

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

Στην 307 είσαι, μην περιμένεις άδικα, κατέβασε την 313 και κάνε local update, υπάρχει οδηγός στην 1η σελίδα.

Ο λογος που το συνδεω στο λαπτοπ και δεν το βλεπει? Φορτιζει κανονικα ομως... Πλην τον εντοπισμο σφαλματων πρεπει να κανω κατι αλλο?

Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι έχεις τέτοια θέματα. Άλλωστε η developer έκδοση (θα έπρεπε να) δρα ως προπομπός της stable ώστε να μην μεταφέρονται τυχόν αστοχίες από την μεν στη δε.

Και μενα μου εκανε εντυπωση...μου θυμισε εποχες xiaomi mi3 με εβδομαδιαιες αναβαθμισεις για διορθωσεις προηγουμενων bug :p.Θα δοκιμασω να τη ξαναπερασω και βλέπουμε.

OnePlus 12R

Tο SP03 τι σημαινει?? Γιατι βρηκα αυτο και μπερδευτικα...

http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=76 εδω παιρνουμε την stable ή την dev.

http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=99 εδω ομως?? Βλεπω οτι τα τελευταια ψηφια ειναι αυτο που εχω εγω στο κινητο μου.

Γνωριζει καποιος??