VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 gia το ξεκλειδωμα του μπουτλοουντερ Αν δεν τον έχεις ξεκλειδώσει ποτέ μπορείς να δοκιμάσεις κάτι? Έχω την εντύπωση ότι ξεκλειδώνει χωρίς τον κλασικό τρόπο. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Αν δεν τον έχεις ξεκλειδώσει ποτέ μπορείς να δοκιμάσεις κάτι? Έχω την εντύπωση ότι ξεκλειδώνει χωρίς τον κλασικό τρόπο. για πες μπας και τον ξεκλειδωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Άνοιξε το dialer και πληκτρολόγισε *#*#2846579#*#* Μετά πήγαινε ProjectMenu > Background settings > Ril Recovery το pop-up βγάζει 2 επιλογές "Open Ril Recovery" και "Close Ril Recovery" Ξεκλειδωμένο και κλειδωμένο, αντίστοιχα, λογικά εσένα θα είναι επιλεγμένο το "Close Ril Recovery" διάλεξε το "Open Ril Recovery" να δούμε αν ξεκλειδώνει έτσι. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Άνοιξε το dialer και πληκτρολόγισε *#*#2846579#*#* Μετά πήγαινε ProjectMenu > Background settings > Ril Recovery το pop-up βγάζει 2 επιλογές "Open Ril Recovery" και "Close Ril Recovery" Ξεκλειδωμένο και κλειδωμένο, αντίστοιχα, λογικά εσένα θα είναι επιλεγμένο το "Close Ril Recovery" διάλεξε το "Open Ril Recovery" να δούμε αν ξεκλειδώνει έτσι. το openril einai τσεκαρισμένο,πως ελεγχω τον μπουτλοουντερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 το openril einai τσεκαρισμένο,πως ελεγχω τον μπουτλοουντερ; Αν μπεις σε fastboot (κλείνεις το κινητό κρατάς πατημένο το Vol- και συνδέεις με το USB) σου λέει locked ή unlocked? Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Αν μπεις σε fastboot (κλείνεις το κινητό κρατάς πατημένο το Vol- και συνδέεις με το USB) σου λέει locked ή unlocked? phone locked Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 phone locked Άκυρο τότε thanks. Για να ξεκλειδώσεις ο οδηγός της Huawei είναι εδώ btw Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Άκυρο τότε thanks. Για να ξεκλειδώσεις ο οδηγός της Huawei είναι εδώ btw να μην ακολουθήσω τις οδηγίες με τον έλεγχο αντικειμένου κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι... Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2800079 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2800079 Όταν γράφτηκε ο οδηγός αυτός δεν υπήρχε η συσκευή μας ακόμα στο site της EMUI τώρα υπάρχει. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Όταν γράφτηκε ο οδηγός αυτός δεν υπήρχε η συσκευή μας ακόμα στο site της EMUI τώρα υπάρχει. ma sth σελια που εδωσες,δεν το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ma sth σελια που εδωσες,δεν το βγαζει χμμ δοκίμασε στη κινέζικη version της σελίδας (με μετάφραση). Εγω απο εκει το έκανα αλλά τώρα δεν μου φορτώνει να δω. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 χμμ δοκίμασε στη κινέζικη version της σελίδας (με μετάφραση). Εγω απο εκει το έκανα αλλά τώρα δεν μου φορτώνει να δω. oyte σε αυτη υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 oyte σε αυτη υπαρχει Ε κανε το άλλο θα δουλεύει λογικά ακόμα. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ε κανε το άλλο θα δουλεύει λογικά ακόμα. ayto me τον dialer; αφου δεν... και το αλλο με τον ελεγχο αντικειμενου,δε μπορω να το καταφερω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ayto me τον dialer; αφου δεν... και το αλλο με τον ελεγχο αντικειμενου,δε μπορω να το καταφερω :/ Οχι εννοώ αυτό απο το XDA xD Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Οχι εννοώ αυτό απο το XDA xD ayto ειπα,δε μπορω να παιξω με αυτο..δε τα καταφερνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ούτε εδώ στο βγάζει? Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ούτε εδώ στο βγάζει? μη γελάσεις,έστειλα email στη huawei και ζήτησα τον κωδικό,οπως είχα κάνει και με ενα g525 και μου τον είχαν στείλει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 μη γελάσεις,έστειλα email στη huawei και ζήτησα τον κωδικό,οπως είχα κάνει και με ενα g525 και μου τον είχαν στείλει :D btw όσο είσαι root δεν μπορείς να ξανάκλειδώσεις bootloader να έχεις υπόψιν σου. Πρέπει να κάνεις unroot για relock. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 btw όσο είσαι root δεν μπορείς να ξανάκλειδώσεις bootloader να έχεις υπόψιν σου. Πρέπει να κάνεις unroot για relock. και γιατι να τον κλειδώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) και γιατι να τον κλειδώσω; λέω... ξέρω'γω... Στις οδηγίες πάντως η Huawei λέει πως χάνεις τα ΟΤΑ. Εγώ όπως προείπα τις πείρα κανονικά στην EMUI3.0 δεν ξέρω αν αυτό ισχύει επειδή είναι developer ακόμα. 4.Some functions will no longer work after you unlock the bootloader. For example, the Digital Right Management (DRM) security password and digital contents you have purchased cannot be used any more. Software upgrade using Firmware Over-The-Air (FOTA) or a microSD card may fail or your device may not function properly after the upgrade. Unlocking the bootloader will cause unexpected negative impacts on your device, including but are not limited to those listed above. You are at your own risk if the device malfunctions and cannot be recovered. For software and hardware failures, Huawei repair centers can provide and charge for maintenance services. Edited October 2, 2014 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 λέω... ξέρω'γω... Στις οδηγίες πάντως η Huawei λέει πως χάνεις τα ΟΤΑ. Εγώ όπως προείπα τις πείρα κανονικά στην EMUI3.0 δεν ξέρω αν αυτό ισχύει επειδή είναι developer ακόμα. Η HTC νομίζω πως ολα της τα τηλ τα εχει με ξεκλείδωτο οπως και η σαμυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Η HTC νομίζω πως ολα της τα τηλ τα εχει με ξεκλείδωτο οπως και η σαμυ Μάνο τα google edition απ'οτι ξέρω. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts