Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως μπορει να μας πει καποιος απο τα παιδια που το εχει παραλαβει αν δουλευει κανονικα το 4g??

γιατι απο οτι ειχα διαβασει το honor 3c 4g δεν υποστηριζοταν στα ελληνικα δικτυα ..

Ναι το κανει , αλλα φιλος διαβασε λιγο ποιο πισω ...τα λεμε ολα πως φορες πρεπει να στο πουν :D

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα που θα ζητήσω τα χρήματα πίσω, από που να το παραγγείλω; το vickmall είναι της προκοπής;

Αν ζητήσω και το αυθεντικό hands free, παίζει να το στείλουν;

υπαρχουν καταστημα στην σελιδα του Ρομανου .... http://honor6.nianios.gr/ περι ορέξεως οτι θες .....και δεν βρισκω τον λογο να μην σου στειλουν τα ακουστικα .:rolleyes:

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι το κανει , αλλα φιλος διαβασε λιγο ποιο πισω ...τα λεμε ολα πως φορες πρεπει να στο πουν :D

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υπαρχουν καταστημα στην σελιδα του Ρομανου .... http://honor6.nianios.gr/ περι ορέξεως οτι θες .....και δεν βρισκω τον λογο να μην σου στειλουν τα ακουστικα .:rolleyes:

Τα αυθεντικά earphones έχουν 20 USD δεν νομίζω να τα στείλουν Free :rolleyes: :happy:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Τα αυθεντικά earphones έχουν 20 USD δεν νομίζω να τα στείλουν Free :rolleyes: :happy:

Τσιφουτο Κινέζοι :-P

Πάντως πραγματικά, τόσο απατεώνες σα τους Κινέζους δεν έχω δει... Φιλοδοξούν να γίνουν και υπερδύναμη..

Τσιφουτο Κινέζοι :-P

Πάντως πραγματικά, τόσο απατεώνες σα τους Κινέζους δεν έχω δει... Φιλοδοξούν να γίνουν και υπερδύναμη..

Αγαπητέ aplostra άμα θυμάμαι καλά εσύ είσαι που έκανες το νταλαβέρι με τη βόντα, πάνε πες του ανθρώπου να κάνει ένα dispute στο PayPal και να παραγγείλει από το Minideal γιατί δεν σε βλέπω να βγάζεις άκρη...

Πάντως τα ακουστικά τα παρήγγειλα περιμένω να έρθουν μαζί με το Honor 6. :happy:

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Αγαπητέ aplostra άμα θυμάμαι καλά εσύ είσαι που έκανες το νταλαβέρι με τη βόντα, πάνε πες του ανθρώπου να κάνει ένα dispute στο PayPal και να παραγγείλει από το Minideal γιατί δεν σε βλέπω να βγάζεις άκρη...

Πάντως τα ακουστικά τα παρήγγειλα περιμένω να έρθουν μαζί με το Honor 6. :happy:

Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να κάνει. Του είπα να παραγγείλει από Vickmall γιατί είδα εδώ τα παιδιά, είχαν πολύ γρήγορη και απροβλιματιστη παραλαβή.

Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να κάνει. Του είπα να παραγγείλει από Vickmall γιατί είδα εδώ τα παιδιά, είχαν πολύ γρήγορη και απροβλιματιστη παραλαβή.

Είναι και το πιο φθηνό :happy:

Καλησπέρα και απο εμένα, δυστοιχως έσπασε το κινητό μου, ascend p6, και σκευτομαι το homor 6 για το επόμενο κινητό μου. Απο όσους το έχουν ηδη, έχουν αντίμετωπισει κάποιο πρόβλημα ήχου πχ, σήματος κτλ; η διάφορα αναμεσα σε αυτό που είχα και στο honor θα είναι μεγάλη; απο το p6 δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος απο την μπαταρία του, καποιες φορες το φορτίζα και 2 φορες την μερα., χωρίς να παίζω παιχνίδια. Τέτοια προβλήματα έχει αυτό; έχω συνέχεια το wi-fi ανοιχτό και δουλεύω το viber κυρίως. Φαντάζομαι στην χρηση του ίντερνετ να μην κολλάει, αθλητικές σελίδες κτλ, επίσης μπορεί να ανοίξει όλες τις μορφές βίντεο;

Καλησπέρα και απο εμένα, δυστοιχως έσπασε το κινητό μου, ascend p6, και σκευτομαι το homor 6 για το επόμενο κινητό μου. Απο όσους το έχουν ηδη, έχουν αντίμετωπισει κάποιο πρόβλημα ήχου πχ, σήματος κτλ; η διάφορα αναμεσα σε αυτό που είχα και στο honor θα είναι μεγάλη; απο το p6 δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος απο την μπαταρία του, καποιες φορες το φορτίζα και 2 φορες την μερα., χωρίς να παίζω παιχνίδια. Τέτοια προβλήματα έχει αυτό; έχω συνέχεια το wi-fi ανοιχτό και δουλεύω το viber κυρίως. Φαντάζομαι στην χρηση του ίντερνετ να μην κολλάει, αθλητικές σελίδες κτλ, επίσης μπορεί να ανοίξει όλες τις μορφές βίντεο;

Το Honor 6 εχει την μεγαλύτερη μπαταρία σε 5 ίντσες πιστεύω 1.5-2 ημέρες χρήση θα τις βγάζει. Το να κολλάει είναι εκτός συζήτησης μιλάμε για το No1 στο Antutu Benchmark, αν και αυτό δεν λέει κάτι από μόνο, είναι μία πολύ καλή ένδειξη :happy:

αν και όλοι μισούμε τη μέρα που θα μας πέσει το κινητό και θα σπάσει η οθόνη, παραθέτω βιντεάκι πως να την αλλάξετε (spoiler alert νυχάκια εργαλεία- τύφλα να έχουν τα spudgers).

http://v.youku.com/v_show/id_XNzUyMDIwNjYw.htm

Όπως και site με οθόνες για τα huawei. Το συγκεκριμένο link για P7 και glory 6 με τιμές 30 και 40 ευρω περίπου για οθόνες χωρίς ή με frame:

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.1.MhFbkV&id=39816334396&ns=1#detail

Θα το ψάξω αν στέλνουν Ευρώπη γιατί έχει επιλογή στον προορισμό "international".

Εφτασε το δικό μου Ελλάδα σε 5 ημέρες :worry: με απλό Singpost RF255638362SG

Εφτασε το δικό μου Ελλάδα σε 5 ημέρες :worry: με απλό Singpost RF255638362SG

Τρομερή ταχύτητα. Ουσιαστικά 3 μέρες. Κι εμένα με Singpost RF255637424SG παραλήφθηκε και έφυγε τις ίδιες μέρες με σένα αλλά εμένα έρχεται Κύπρο :confused:

Ελπίζω να μην σε προδώσουν τα Ελληνικά ταχυδρομεία και να περάσουν άλλες 5 μέρες μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου.

Το ελαβα απο coolicool σε 12 μερες, μου στοιχησε 269€. Το κινητο ειναι καταπληκτικο. Μου εχει αφησει τελειες εντυπωσεις.

Καλορίζικο καλοδουλευτο και με την εγγύηση αχρείαστη…

Περιττό να σου πω πως περιμένουμε με ενδιαφερον το σκαλισμα που θα του κανεις.

Εντυπώσεις πχ από μπαταρια , αν ο συγκεκριμένος επεξεργαστής που δεν ξερουμε και πολλα , ζεσταίνεται η τραβαει περισσότερη ταση…κτλ.

Επισης τσεκαρε εάν η οθονη του ενεργοποιείται με διπλο tab

Τελευταίως πολλοι κινέζοι κατασκευαστές το προσθέτουν στις συσκευές τους όπως και άλλες χειρονομίες.

Το τηλεφωνο παει σφαιρα....Δεν ζεσταινεται μετα απο πολυωρη χρηση....ζεσταθηκε σε φυσιολογικό βαθμο μετα απο 3d gaming καποιας ωρας αλλα καμια σχεση με το xperia z το οποιο ζεσταινοταν πολυ περισσοτερο. Η μπαταρια εξαιρετικη ολη μερα χθες το σκαλιζα και σημερα η μπαταρια του ειναι στο 55%. Διπλο ταπ δεν ανοιγει αλλα το emotion UI εχει πολλα αλλα καλουδια πανω.

Έφτασε κι εμένα Κύπρο σήμερα το πρωί και το παράγγειλα στις 13. Μάλλον λόγω διακοπών έχουν λιγότερο φόρτο εργασίας και στέλνουν τα πακέτα σφαίρα. Θα το σκαλίσω καλά και θα γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου :):):)

Το ελαβα απο coolicool σε 12 μερες, μου στοιχησε 269€. Το κινητο ειναι καταπληκτικο. Μου εχει αφησει τελειες εντυπωσεις.

269$ ??? Μήπως είναι τυπογραφικό?Γιατί άμα ισχύει το παρήγκειλα ήδη. :lol:

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

καλημέρα σε όλους τους φίλους

η παραγγελια δόθηκε απο το minideal.net τελικα

(placed on August 19, 2014 5:08:39 PM CST)

μολις ελαβα αυτο το εμαιλ

(We will ship it tomorrow.After shipping,you will get tracking number and link to track it.)

για να δούμε τώρα πόσες μέρες θα μας κάνουν

καλο μεσημέρι σε όλους τους φίλους μόλις μου ήρθε το email απο το minideal με το tracking numper

καλο μεσημέρι σε όλους τους φίλους μόλις μου ήρθε το email απο το minideal με το tracking numper

Μία μικρή λεπτομέρεια που διαπίστωσα με singpost. Υπάρχει το tracking number με "information received from customer" και την επόμενη γίνεται "item received from customer". Μου φαίνεται ότι παίρνουν ένα tracking number την επόμενη της παραγγελείας και την μεθεπόμενη παίρνουν το πακέτο στη singpost. Εάν ισχύει το ίδιο και για σένα καλό είναι να το ξέρουμε γιατί οι κινέζοι λένε αποστολή σε 24 ώρες και τελικά μπορεί να κάνουν 48 για να στείλουν πραγματικά ένα πακέτο.

Το να πάει το πακέτο από τη Shenzen στην Σιγκαπούρη μπορεί να περάσουν 24-72 ώρες, η μεταφορά γίνεται με τη 4PX. Άρα είναι λογικό αυτό που αναφέρεις. Btw ακόμα να κουνηθεί το πακέτο μου από το αεροδρόμιο.

269 ευρώ γράφει !!

Ωχ τώρα είδα ότι λέει ευρώ...My bad.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Καλησπέρα. Δύο ερωτήσεις. Υπάρχει πουθενα στην Ελλάδα για αγορά?

Αν όχι, που μου προτείνετε απο εξωτερικό? Ευχαριστώ.

be yourself....:)