EGRANEROE Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 φίλε μου μήπως μπορείς να μας πείς περισσότερα για την μπαταρία?τι φωτεινότητα είχες?οθόνη πόσο σου έβγαλε..?μήπως μπορείς να παραθέσεις λεπτομέρειες? [/img] Από την Τετάρτη που παρέλαβα έκανα τα εξής: Σετάρισμα όλων των εφαρμογών μου με κατέβασμα από playstore με wifi/3g, κλήσεις ομιλίας, καμμία 40 sms, 25 emails, facebook κάποιες ώρες, sport24/gazzetta κάποιες ώρες, σετάρισμα και συγχρονισμός με sony smartwatch2 (δλδ bluetooth ανοιχτό συνέχεια). 3g ανοιχτό συνέχεια, wifi μόνο όποτε είχα πρόσβαση και do not disturb mode (όχι 3g, όχι bt, όχι αυτόματος συγχρονισμός μεταξύ 1πμ με 8πμ) Aπό ότι βλέπω από βίντεο δεν έχει προ- εγκατεστημένο το Play Store έτσι είναι και σε όσους παρέλαβαν;; Έχει κανονικά playstore, μάλιστα με του που κάνεις login το google account σου βγάζει και update που το μετατρέπει στο νέο playstore με το καινούργιο περιβάλλον χρήσης. Κάποια γενικά επειδή παλεύω να τελιώσω τις δουλειές μου μέχρι την Κυριακή για να φύγω Δευτέρα διακοπές. 1. Πολύ καλή ποιότητα κλήσεων τόσο για μένα όσο και για τους συνομιλητές μου. 2. Δοκίμασα το IR Remote Contol και πλέον ελέγχω την LG TV και το Mutsubishi Inverter από το κινητό!Πολύ καλό. 3. Πλοήγηση με Sygic ακριβέστατη και χωρίς απώλεια σήματος. 4. Πάρα πολύ καλό πληκτρολόγιο για μένα. H Huawei παρέχει το Swype for Huawei που είχα σκοπό να το αγοράσω ούτως ή άλλως καθώς για μένα μαζί με το swiftkey και το touchpal είναι τα πιο βολικά πληκτρολόγια του playstore. 5. Πάρα πολύ καλή και η εφαρμογή της Huawei για έλεγχο της συσκευής σε συνεργασία με την γνωστή Du Booster: antivirus, os optimization, start services και άλλα πολλά. 6. Τα κινέζικα στην lockscreen μετά το τελευταίο update και παγώνοντας το app store της huawei και μετά reboot φύγανε όλα. 7. Καλό και το weather app της Huawei αν και υπάρχουν καλύτερα στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteli Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Γενικά οι εφαρμογές της huawei δεν είναι καθόλου άσχημες. Και το Swype που αναφέρει ο φίλος, αλλά αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα είναι η εγγραφή των συνομιλιών (ακούγονται πεντακάθαρα και οι δύο πλευρές).Χρησιμοποιούσα παλαιά το RecordMyCall με θεματάκια που με ταλαιπωρούσαν κατά καιρούς,τώρα ησύχασα.Επίσης πρόσεξα οτι γίνονται πολύ συχνά update του firmware απο την Huawei(ξανα είχα πάλι χθές αναβάθμιση σε 00Β117 από Β116SP02.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Γενικά οι εφαρμογές της huawei δεν είναι καθόλου άσχημες. Και το Swype που αναφέρει ο φίλος, αλλά αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα είναι η εγγραφή των συνομιλιών (ακούγονται πεντακάθαρα και οι δύο πλευρές).Χρησιμοποιούσα παλαιά το RecordMyCall με θεματάκια που με ταλαιπωρούσαν κατά καιρούς,τώρα ησύχασα.Επίσης πρόσεξα οτι γίνονται πολύ συχνά update του firmware απο την Huawei(ξανα είχα πάλι χθές αναβάθμιση σε 00Β117 από Β116SP02.:) Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αυτό που λες.. Ωστόσο πρόσεξα ότι στο χθεσινό update το changelog ήταν ολόιδιο με αυτό της 116..Με εξαίρεση ένα ringtone ακόμη και ένα άλλο στοιχείο internet phone ή κάπως έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εαν το τηλ γίνει ρουτ και μετά ανρουτ, συνεχίζει να δέχεται αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 να το χαιρεστε το τηλεφωνο παιδες!φαινεται να αξιζει πραγματικα η συσκευη. οι καμερες του τι λενε?θα μπορεσετε να ανεβασετε κανενα δειγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos74 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ενα test της οθονης του honor 6: http://www.spemall.com/forum/topic/1581-huawei-honor-6-smartphone-5-inch-1080p-full-lamination-ltps-screen-tests/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Στο spemall το εχει για 4 ημέρες σε προσφορά 469 δολλαρια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Στο spemall το εχει για 4 ημέρες σε προσφορά 469 δολλαρια ! Μάλλον θέλεις να πεις 369$... :) ο δαίμων του τυπογραφείου σε βρήκε. Χρεώνει πάντως και 11$ τα μεταφορικά. Edited August 17, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 όλα καλά και τέλεια και καλούτσικη μπαταρία για την camera τι έχετε να πείτε ανεβάστε μερικά samples αν γίνεται η συσκευή άρεσε σε έναν φίλο μου αλλά των ενδιαφέρει ιδιαίτερα η camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos74 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 όλα καλά και τέλεια και καλούτσικη μπαταρία για την camera τι έχετε να πείτε ανεβάστε μερικά samples αν γίνεται η συσκευή άρεσε σε έναν φίλο μου αλλά των ενδιαφέρει ιδιαίτερα η camera http://gsminsider.com/2014/06/huawei-honor-6-camera-photo-samples-images-gallery/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 http://gsminsider.com/2014/06/huawei-honor-6-camera-photo-samples-images-gallery/ αυτο το ειδα (δεν μου γενισε το ματι) για υατο ζιτισα real life foto να τα κατεβάσω σε αρχείο να τα δω στο pc αν μπορεί καποιος να τραβήξει 2 3 οχι παραπάνω να τα δούμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioren Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μάλλον θέλεις να πεις 369$... :) ο δαίμων του τυπογραφείου σε βρήκε. Χρεώνει πάντως και 11$ τα μεταφορικά. Αμα είναι με μεταφορικά τοτε το λιαν αξιοπιστο : vickmall ειναι το φθηνότερο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos74 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έκπτωση 15$ που δεν ξέρω εαν ισχύει ακόμα απο το gizchina στο spemall με κωδικό gizhonor6: http://www.gizchina.com/2014/08/07/save-15-huawei-honor-6/ Στα 355$ τελική είναι πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos74 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Μήπως γνωρίζει κανείς στα σίγουρα τί gpu "φοράει" το honor 6; Στο antutu στο minideal δείχνει mali t624. στις παρουσιασεις και slides της huawei φαίνεται mali t628. Το t624 είναι μέχρι 4-πύρινο (χρησιμοποιεί απο 1 εώς 4 πυρήνες). Το t628 είναι μέχρι οκταπύρινο (χρησιμοποιεί απο 1 εώς 8 πυρήνες) και σύμφωνα με την ARM έχει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ στα γραφικά απο το t624. Κάποιοι λένε πως η GPU στο honor 6 ειναι t628 που χρησιμοποιεί 4 πυρήνες γι'αυτό και βγαίνει στα διάφορα performance τεστ σαν t624. Επίσης υπάρχουν διάφορα μοντέλα του ιδίου GPU ανάλογα πόσους πυρήνες χρησιμοποιεί. Για παράδειγμα υπάρχουν τα t628mp4/t628mp6/t628mp8 με 4/6/8 πυρήνες αντίστοιχα. Για παράδειγμα το Samsung Galaxy S5 χρησιμοποιεί το t628mp6. Και μιά τελευταία ερώτηση...όταν λέει "scalability" στα gpu cores μπορουν να ξεκλειδωθούν μέσω firmware/kernel update? Ή η διαφορά είναι και σχεδιαστική άρα το kirin 920 περιλαμβάνει το t628mp4 το οποιο είναι διαφορετικό απο τα t628mp6/t628mp8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Μήπως γνωρίζει κανείς στα σίγουρα τί gpu "φοράει" το honor 6; Στο antutu στο minideal δείχνει mali t624. στις παρουσιασεις και slides της huawei φαίνεται mali t628. Το t624 είναι μέχρι 4-πύρινο (χρησιμοποιεί απο 1 εώς 4 πυρήνες). Το t628 είναι μέχρι οκταπύρινο (χρησιμοποιεί απο 1 εώς 8 πυρήνες) και σύμφωνα με την ARM έχει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ στα γραφικά απο το t624. Κάποιοι λένε πως η GPU στο honor 6 ειναι t628 που χρησιμοποιεί 4 πυρήνες γι'αυτό και βγαίνει στα διάφορα performance τεστ σαν t624. Επίσης υπάρχουν διάφορα μοντέλα του ιδίου GPU ανάλογα πόσους πυρήνες χρησιμοποιεί. Για παράδειγμα υπάρχουν τα t628mp4/t628mp6/t628mp8 με 4/6/8 πυρήνες αντίστοιχα. Για παράδειγμα το Samsung Galaxy S5 χρησιμοποιεί το t628mp6. Και μιά τελευταία ερώτηση...όταν λέει "scalability" στα gpu cores μπορουν να ξεκλειδωθούν μέσω firmware/kernel update? Ή η διαφορά είναι και σχεδιαστική άρα το kirin 920 περιλαμβάνει το t628mp4 το οποιο είναι διαφορετικό απο τα t628mp6/t628mp8? Από το Official Site honor.cn/honor6 http://i.imgur.com/JZnToec.jpg 高性能GPU(Mali T628MP4) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλημέρα! Ξέρουμε αν το 4g/LTE του συγκεκριμένου κινητού υποστηρίζεται και στην Ελλάδα ή θα περιορίστουμε στο 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos74 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλημέρα! Ξέρουμε αν το 4g/LTE του συγκεκριμένου κινητού υποστηρίζεται και στην Ελλάδα ή θα περιορίστουμε στο 3g? Καλημέρα! Το μοντέλο που θές είναι το H60-L02. Μπορείς να ανατρέξεις σε προηγούμενες αναρτήσεις για λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο και τις διάφορες εκδόσεις του κινητού όπως και άλλες λεπτομέρειες που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) καλημέρα σε όλους τους φίλους η παραγγελια δόθηκε απο το minideal.net τελικα (placed on August 19, 2014 5:08:39 PM CST) μολις ελαβα αυτο το εμαιλ (We will ship it tomorrow.After shipping,you will get tracking number and link to track it.) για να δούμε τώρα πόσες μέρες θα μας κάνουν Edited August 19, 2014 by skarlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 καλημέρα σε όλους τους φίλους η παραγγελια δόθηκε απο το minideal.net τελικα (placed on August 19, 2014 5:08:39 PM CST) για να δούμε τώρα πόσες μέρες θα μας κάνουν Εμένα πάντως το είχαν δώσει στην 4PX σε λιγότερο από 12 ώρες. Anyway... Δεν ξέρω πόσοι από εσάς χρησιμοποιούν το tool μου για σύγκριση τιμών αλλά έχουμε μερικές αναβαθμίσεις :D -- Πλέον όλα γίνονται μέσα στο server (πριν είχα cloud db και γι'αυτό αργούσαν να εμφανιστούν οι τιμές) αυτό σημαίνει πολύ γρήγορο άνοιγμα της σελίδας. -- Πλέον οι ενημερώσεις των τιμών γίνονται κάθε ώρα (24 φορές την ημέρα) στην αρχή κάθε ώρας -- Η ενημέρωση του γραφήματος γίνεται κάθε μέρα στις 12. -- Το url άλλαξε σε http://honor6.nianios.gr αλλά μπορείτε να το επισκεφτείτε και από το http://test.nianios.gr Σύντομα άμα με αφήσουν τα επαγγελματικά μου καθήκοντα ελπίζω να βάλω άμα το έχουν σε stock ή όχι (σύμφωνα πάντα με αυτά που λένε τα μαγαζιά). Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 καλημέρα σε όλους τους φίλους η παραγγελια δόθηκε απο το minideal.net τελικα (placed on August 19, 2014 5:08:39 PM CST) μολις ελαβα αυτο το εμαιλ (We will ship it tomorrow.After shipping,you will get tracking number and link to track it.) για να δούμε τώρα πόσες μέρες θα μας κάνουν Πόσο κόστισε τελική τιμή σε ευρώ; Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Πόσο κόστισε τελική τιμή σε ευρώ; €296.51 EUR μου βγηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ρε παιδιά εμένα εδώ και 3,σχεδόν εβδομάδες, από το pompmall μου λένε, το δέμα ετοιμάζεται και ότι αναμένουν παραλαβή.. Να απευθυνθώ στο paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ρε παιδιά εμένα εδώ και 3,σχεδόν εβδομάδες, από το pompmall μου λένε, το δέμα ετοιμάζεται και ότι αναμένουν παραλαβή.. Να απευθυνθώ στο paypal; και άργησες....... πρώτα μίλα με το κατάστημα και ζήτα άμεσα επιστροφή των χρημάτων σου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μηπως μπορει να μας πει καποιος απο τα παιδια που το εχει παραλαβει αν δουλευει κανονικα το 4g?? γιατι απο οτι ειχα διαβασει το honor 3c 4g δεν υποστηριζοταν στα ελληνικα δικτυα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Τώρα που θα ζητήσω τα χρήματα πίσω, από που να το παραγγείλω; το vickmall είναι της προκοπής; Αν ζητήσω και το αυθεντικό hands free, παίζει να το στείλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts