Jump to content

Παρουσιαση Xiaomi Pistons Ακουστικα - Handsfree

CrazyAnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα είδα και εγώ αυτά στο σκρούτζ, αλλά από τις φωτογραφίες, δεν φαίνεται να είναι τα κανονικά piston αλλά η φθηνότερη έκδοσή τους.
Ουτε εγω θα τα επαιρνα απο εκει.. Απλα το ανεφερα..

Υπαρχουν πουθενα τα xiaomi piston 2 για να τα παραγγειλω απο Κινα; Υπαρχει ελλειψη; :worry:

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι το geekbuying έχει τα άσπρα (http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-2-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Silver-338382.html), αλλά γενικά ναι δεν υπάρχουν και πολύ τα 2. Βρίσκεις όμως τα 3 με €11,5 γιατί δεν πας σε αυτά, είναι ότι καλύτερο value for money σε αυτή την τιμή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι το geekbuying έχει τα άσπρα (http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-2-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Silver-338382.html), αλλά γενικά ναι δεν υπάρχουν και πολύ τα 2. Βρίσκεις όμως τα 3 με €11,5 γιατί δεν πας σε αυτά, είναι ότι καλύτερο value for money σε αυτή την τιμή;

Πού βγήκες 11€ τα κανονικά 3?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο λόγος που κοιτάω Ελλάδα είναι ότι δεν έχω PayPal. Προσπάθησα μάλιστα να φτιάξω αλλά δε μπορώ να προσθέσω την κάρτα μου, φαντάζομαι λόγω capital controls. Τέλος πάντων, συνολικά από το minya.gr μου βγαίνουν 37 λόγω μεταφορικών και αντικαταβολής οπότε δύσκολο.

Απλά ήθελα τα 2, γιατί διάβασα ότι έχουν καλύτερο μπάσο.

• 2 weeks later...

Παρέλαβα σήμερα τελικά τα πρώτα pistons 3 που είχα παραγγείλει στα 11.21 από banggood. Αυθεντικά αρκετά καλός ήχος και δουλεύουν και τα κουμπιά που έχει.

Αριστερά δεξιά για ένταση το μεσαίο σταμάτημα και δύο φορές μαζί το μεσαίο αλλάζει τραγούδι. Αρκετα βολικό. Θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο χαμηλά τα κουμπιά. Το μπάσο είναι σε κανονικά επίπεδα χωρίς να σε πέρνει τα αυτιά. Overall πολύ ποιοτικά ακουστικά για τα χρήματα τους. Η ένταση ίσως σας φανεί μικρή αλλά σε συνεχόμενη χρήση σε περνουν τα αυτιά.

Αυτά στάλθηκαν 10/11 και ήρθαν σήμερα σε 30 μέρες δηλαδή ενώ εχω ακόμα 3 παραγγελίες από Οκτώβριο όλες Untracked. Περίεργα πράγματα

Τα pistons 3 dazzle edition τα έχει πάρει κάποιος; Στα 5.85 από geek. Κοίταζα για youth αλλά ή παραπάνω τιμή μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Γενικά τι λέτε να πάρω ; Α κοιτάζω μόνο στα αξιοπιστα και ευγενικά μαγαζιά .

Τα pistons 3 dazzle edition τα έχει πάρει κάποιος; Στα 5.85 από geek. Κοίταζα για youth αλλά ή παραπάνω τιμή μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Γενικά τι λέτε να πάρω ; Α κοιτάζω μόνο στα αξιοπιστα και ευγενικά μαγαζιά .

Τι διαφορά έχουν από τις άλλες εκδόσεις;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τι διαφορά έχουν από τις άλλες εκδόσεις;

Δεν ξέρω, αυτό ρωτάω. Κοίταζα για τα v3. Μετά διάβασα οτι ίσως τα v3 youth είναι καλύτερα και μετά βλέπω και τα duzzle στο geekbuing

Πως γινεται τα youth που κοστιζουν ουτε το μισο να ειναι καλυτερα; Το οτι το ειπε ενας, δε σημαινει οτι ισχυει.. Ο,τι πληρωνεις, παιρνεις.

Με λίγη κοινή λογική, όταν η τιμή πάει πολύ κάτω δε μπορείς να περιμένεις ιδιαίτερα καλή ποιότητα...

Τα εχω παραγγείλει απο το συγκεκριμένο καταστημα και τα περιμένω. Βεβαια δεν εχω αλλα pistons για να συγκρινω και τα προηγουμενα ακουστικα μου ειναι της πλακας οπότε μαλλον καλά θα μου φανουν. Τωρα η διαφορά της τιμης με παραξενεψε κι εμενα.

Παρέλαβα σήμερα τελικά τα πρώτα pistons 3 που είχα παραγγείλει στα 11.21 από banggood. Αυθεντικά αρκετά καλός ήχος και δουλεύουν και τα κουμπιά που έχει.

Αριστερά δεξιά για ένταση το μεσαίο σταμάτημα και δύο φορές μαζί το μεσαίο αλλάζει τραγούδι. Αρκετα βολικό. Θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο χαμηλά τα κουμπιά. Το μπάσο είναι σε κανονικά επίπεδα χωρίς να σε πέρνει τα αυτιά. Overall πολύ ποιοτικά ακουστικά για τα χρήματα τους. Η ένταση ίσως σας φανεί μικρή αλλά σε συνεχόμενη χρήση σε περνουν τα αυτιά.

Αυτά στάλθηκαν 10/11 και ήρθαν σήμερα σε 30 μέρες δηλαδή ενώ εχω ακόμα 3 παραγγελίες από Οκτώβριο όλες Untracked. Περίεργα πράγματα

Κάτι δεν κολλάει στα μαθηματικά σου.

Αν στάλθηκε στις 10/11 και πέρασαν 30 μέρες, τότε τα πήρες πριν καμία βδομάδα, όχι Σήμερα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάτι δεν κολλάει στα μαθηματικά σου.

Αν στάλθηκε στις 10/11 και πέρασαν 30 μέρες, τότε τα πήρες πριν καμία βδομάδα, όχι Σήμερα.

10/11 μέχρι 11/12 είναι 1 μήνας που κολλησες?

καλησπερα σας,εχω ακουσει-διαβασει πολυ καλα λογια για αυτα τα ακουστικα https://www.google.gr/sear...+Reddot+Design .Θα ηθελα την γνωμη σας καθως και απο ποιο σαιτ θεωρειται καλητερα να τα παραγγειλω...

καλησπερα σας,εχω ακουσει-διαβασει πολυ καλα λογια για αυτα τα ακουστικα https://www.google.gr/sear...+Reddot+Design .Θα ηθελα την γνωμη σας καθως και απο ποιο σαιτ θεωρειται καλητερα να τα παραγγειλω...

Το link σου δεν παραπέμπει κάπου. Αν κρίνω από το "reddot design" εικάζω ότι απευθύνεσαι στα piston 3 που πήραν το βραβείο της reddot? Αν ναι σε banggood και gearbest (ψωνίζεις με δική σου ευθύνη και πάντα με tracking number) μπορείς να τα βρεις.

nai lira για αυτα μιλαω http://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Black-343327.html . Αν μπορειτε μου προτεινετε μαγαζια (ασφαλη χωρις αγχος) που να δεχονται παυπαλ

nai lira για αυτα μιλαω http://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Black-343327.html . Αν μπορειτε μου προτεινετε μαγαζια (ασφαλη χωρις αγχος) που να δεχονται παυπαλ

Από banggood με το -10% για αγορά από το app του καταστήματος.

Το link σου δεν παραπέμπει κάπου. Αν κρίνω από το "reddot design" εικάζω ότι απευθύνεσαι στα piston 3 που πήραν το βραβείο της reddot? Αν ναι σε banggood και gearbest (ψωνίζεις με δική σου ευθύνη και πάντα με tracking number) μπορείς να τα βρεις.

Χωρίς tracking number παρελαβα 2 pistons 3 από banggood σε 29 μέρες και τα 2.

Άψογα ακουστικά για την τιμη τους

παιδια ειναι καλα ακουστικα? με ενδιαφερει η ποιοτητα στο ηχο,αν εχετε να προτεινετε καλυτερα ακουστικα σε τετοια τιμη, δεκτα

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Ήθελα να ρωτήσω , μιας και απο τα site που αναφέρετε απο έξω έχω πρόβλημα με το paypal και δεν δέχονται , πως σας φαίνεται απο εδώ ? http://www.eurostores.gr/c.Handfree-Akoustika.146180.html με 20,5 € + 3,5 € μεταφορικά.

Επίσης , οι εκδόσεις που έχει στις colourful , επειδή θέλω και για την κοπέλα μου ένα ροζ , είναι αντίστοιχης ποιότητας με το Piston 3 ?

παρελαβα χθες τα hybrid και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες..

σε συγκριση με τα 3 νομιζω οτι εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και επισης λιγο καλυτερο μπασο

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9