Jump to content

Παρουσιαση Xiaomi Pistons Ακουστικα - Handsfree

CrazyAnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οπότε τα χρυσά είναι τα 2.0 και τα ασημένια τα 2.1;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ούτε να το συζητάς, Pistons, δύο σκαλιά ανώτερα σε πρίμα, κάθος ήχου και μπάσα.

“Bitcoin is Cash with Wings” - Charlie Shrem :ninja:

Οπότε τα χρυσά είναι τα 2.0 και τα ασημένια τα 2.1;

Όχι.

Τα ασημένια ήταν μια περιορισμένη έκδοση που σε hw είναι ίδια με τα 2.1.

Τοσο τα 2.0 όσο και τα 2.1 είναι χρυσά.

Όχι.

Τα ασημένια ήταν μια περιορισμένη έκδοση που σε hw είναι ίδια με τα 2.1.

Τοσο τα 2.0 όσο και τα 2.1 είναι χρυσά.

Αυτα δηλαδη,που παρηγγειλα εγω και αναμενω όπου ναναι, http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_piston_earphone_updated_version_brown-5708.html , ποια εκδοχη ειναι;

(Και απο ο,τι ειδα,εχουν ριξει και την τιμη.Απο 24$ στα 20).

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Αυτα δηλαδη,που παρηγγειλα εγω και αναμενω όπου ναναι, http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_piston_earphone_updated_version_brown-5708.html , ποια εκδοχη ειναι;

(Και απο ο,τι ειδα,εχουν ριξει και την τιμη.Απο 24$ στα 20).

Τα χρυσά είναι.

Και ακριβά τα πήρες.

Εγώ από panda στα 16$.

Amazon Fire stick 4k max

Eγώ παίδες πήρα αυτά.

Για τα λεφτά τους ιδίως είναι αρκετά καλά, με δυνατό και καλό ήχο. Σε σχέση με κάτι iluv που είχα, είναι καλύτερα. Επίσης δουλεύουν και τα 3 πλήκτρα.

Eγώ παίδες πήρα αυτά.

Για τα λεφτά τους ιδίως είναι αρκετά καλά, με δυνατό και καλό ήχο. Σε σχέση με κάτι iluv που είχα, είναι καλύτερα. Επίσης δουλεύουν και τα 3 πλήκτρα.

Μπορει πραγματι να ειναι καλα,αλλα για Xiaomi,μαλλον χλωμό.

Κοσμοτε,100Mbps.

Μπορει πραγματι να ειναι καλα,αλλα για Xiaomi,μαλλον χλωμό.

Ναι δεν το έγραψα από το κινητό. Η συσκευασία μπορεί να έφερνε εξωτερικά σε xiaomi αλλά δεν είναι σε κουτί πλαστικό. Μόνο στο χάρτινο.

Γνήσια δεν θα ναι με τις τιμές που βλέπω να έχουν τα pistons στο ebay. Από την άλλη συγκριτικά με κάτι in ear από iluv και μια άλλη που είχα των15-20euro, είναι πιο δυνατά, τόσο που την ένταση την έχω στη μέση.

Edited by enigma84

στο vickmall μου εχει επιλογη, μιας κ θα παρω ενα Χiaomi Mi3 για φιλη, να παρω τα ''Golden Earphone Original'' για 20usd..

εννοει τα πιστονια η' θα τη πατησω???

ΑΚΥΡΟ!!! τελικα τα πηρα απο Pandawill 17 δολλαρια(απο 22), που ισχυριζονται οτι ειναι τα γνησια κ διατυμπανιζουν τις διαφορες με τα ψευτικα.. οι φωτο τους χρυσα τα δειχναν, αλλα η λεξη gold δε μου εμφανιστηκε πουθενα μεχρι την εξοφληση του Paypal, οπου κ τους τα τονισα με μηνυμα περι original,gold και 16ohm!!

τα πηρα και εγω απο vickmall μαζι με το κινητο μου. σου κανει εκπτωση αν τα αγορασεις με κινητο και στα κατεβαζει στα 20$ αρκει να το ζητησεις. παντως εχω να πω οτι για τα λεφτα τους ειναι καταπληκτικα ακουστικα. λιγο βαρια θα ελεγα στο αυτι αλλα ειναι και θεμα συνηθειας και φυσικα ανουσιο μπροστα στην ποιοτητα ηχου που προσφερουν.

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι που χρησιμευει το κλιπακι που ειναι μαζι με τα ανταλλακτικα λαστιχακια. στην παρουσιαση γραφει ''για να στερεωνουμε τα καλωδια''. να υποθεσω πανω στα ρουχα μας ή καταλαβα λαθος; μπορει καποιος να βοηθησει;

ευχαριστω

τα πηρα και εγω απο vickmall μαζι με το κινητο μου. σου κανει εκπτωση αν τα αγορασεις με κινητο και στα κατεβαζει στα 20$ αρκει να το ζητησεις. παντως εχω να πω οτι για τα λεφτα τους ειναι καταπληκτικα ακουστικα. λιγο βαρια θα ελεγα στο αυτι αλλα ειναι και θεμα συνηθειας και φυσικα ανουσιο μπροστα στην ποιοτητα ηχου που προσφερουν.

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι που χρησιμευει το κλιπακι που ειναι μαζι με τα ανταλλακτικα λαστιχακια. στην παρουσιαση γραφει ''για να στερεωνουμε τα καλωδια''. να υποθεσω πανω στα ρουχα μας ή καταλαβα λαθος; μπορει καποιος να βοηθησει;

ευχαριστω

Ναι για να πιάνει στα ρούχα, κυρίως σε πουκάμισα ανάμεσα στα κουμπιά.

Πάντως στα 20$ δεν σου έκανε και καμία τρελή προσφορά. Τόσο τα δίνουν άλλοι κανονικά.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι για να πιάνει στα ρούχα, κυρίως σε πουκάμισα ανάμεσα στα κουμπιά.

Πάντως στα 20$ δεν σου έκανε και καμία τρελή προσφορά. Τόσο τα δίνουν άλλοι κανονικά.

τα ειχαν 26-27$ και καποιος μου ειπε να ζητησω φθηνοτερα εφοσον θα επαιρνα και το κινητο. εκεινη την περιοδο την ιδια τιμη ειχε και στο merimobiles οποτε παλι κερδισμενος ειμαι

σε ευχαριστω για την απαντηση

Παιδιά μια διευκρίνιση. Στην συσκευασία διάβασα ότι συμπεριλαμβάνεται και το MiKey. Εννοώ την τάπιτσα για το 3.5 βύσμα που δουλεύει σαν κουμπί. Ισχύει;

Οχι

Αυτο πωλειται χωριστα και κοστιζει 15-20$ αν δεν κανω λαθος

3 στοιχιζει,αλλα τι ακριβως κανει;

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-MiKey-Quick-Button-Dustproof-Plug-For-Xiaomi-Phone-p-930833.html?utm_source=youtube&utm_medium=youtube_direct&utm_campaign=OriginalXiaomiMiKey630&utm_content=sami

Κοσμοτε,100Mbps.

Του ορίζεις εσύ tasks.

Πχ το πατάς και τραβάει φώτο.

Το πατάς και κλείνει το WiFi.

Και άλλα πολλά..

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα στην παρεα,τα παρελαβα κι εγω την παρασκευη απο meri(ενα μηνα και καναν να ρθουν).Τα ακουστικα ειναι απιστευτα εχουν τελειο κρυσταλινο ηχο και αριστη πιοτητα κατασκευης.απο μενα,τα συνηστω ανεπιφιλακτα αξιζουν και το τελευταιο δεκαλεπτο της τιμης τους.

Μόλις τα παρέλαβα κιεγώ από το pandawill. Μάλλον για αυθεντικά 2.1 μου φαίνονται, αν και δεν μυρίζουν σοκολάτα. Δεν τα έχω ακούσει ακόμα, ακόμα προσπαθώ να αποφασίσω 100% αν είναι αυθεντικά.

ήταν η ημέρα των παραλαβών σήμερα, ήρθαν κ σε μένα από coolicool , 2.1 κ πρέπει να είναι τα γνήσια- όσο μπορώ να καταλάβω. πάντως από τα ακουστικά της nokia που είχα από το 5800 δεν μπορώ να δω κ μεγάλη διαφορά. Αντίθετα από το s4 mini αρκετά καλύτερα.[ίσως να μην έχω μουσικό αυτί]

Και κρατάει το 3.5 slot καθαρό! Αυτό που το πας; :lol:

Και δουλευει με ολα τα τηλεφωνα;:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις τα παρέλαβα κιεγώ από το pandawill. Μάλλον για αυθεντικά 2.1 μου φαίνονται, αν και δεν μυρίζουν σοκολάτα. Δεν τα έχω ακούσει ακόμα, ακόμα προσπαθώ να αποφασίσω 100% αν είναι αυθεντικά.

Κι εγω σημερα παρελαβα,αλλα εβαλα ενα ποστ στο αλλο νημα με τα γενικα περι ενσυρματων ακουστικων.

Και μιας και ειμαι τωρα στο σωστο νημα,πως ξεχωριζουμε το δεξι απο το αριστερο;

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Και δουλευει με ολα τα τηλεφωνα;:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγω σημερα παρελαβα,αλλα εβαλα ενα ποστ στο αλλο νημα με τα γενικα περι ενσυρματων ακουστικων.

Και μιας και ειμαι τωρα στο σωστο νημα,πως ξεχωριζουμε το δεξι απο το αριστερο;

Δες στην αρχη του παροντος νηματος ποστ #5 + #6

Αν θες ποσταρε και φωτο απο τα δικα σου να δουμε τι παιζει.

Δειτε κι αυτο.Κανει τεστ,αναμεσα στα πιστονς και τα JVC Xtreme Xplosives HA-FX1X.

https://forums.oneplus.net/threads/xiaomi-piston-v2-vs-jvc-xtreme-xplosives-ha-fx1x-same-price.142359/ .

To διαβασα,μιας και τα εχω πλεον και τα δυο.

Εκεινο που ξεχωριζει απο την αρχη,οπως γραφουν και οι τυποι στο σαιτ,ειναι το φοβερο μπασο του JVC.Σκοτωνει απλως.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες στην αρχη του παροντος νηματος ποστ #5 + #6

Αν θες ποσταρε και φωτο απο τα δικα σου να δουμε τι παιζει.

Ενταξει,τα ειδα,και τα δικα μου,οριτζιναλ ειναι,(και το χρωμα χρυσό),κοιτωντας ολες τις διαφορες.Μυριζουν και σοκολατα.:lol:

Ευχαριστω πολυ.

Τωρα,θα ψαξω για τα καινουρια JVC,να δω τι γινεται.Σε δουλεια να βρισκομαστε.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλησπερα στην παρεα,τα παρελαβα κι εγω την παρασκευη απο meri(ενα μηνα και καναν να ρθουν).Τα ακουστικα ειναι απιστευτα εχουν τελειο κρυσταλινο ηχο και αριστη πιοτητα κατασκευης.απο μενα,τα συνηστω ανεπιφιλακτα αξιζουν και το τελευταιο δεκαλεπτο της τιμης τους.

Καλησπέρα φίλε, πότε τα είχες παραγγείλει; Γιατί εγώ τα έχω παραγγείλει από τις 01/09 (από το meri) και ακόμα τα περιμένω..

OnePlus One

Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :)

LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos)