Jump to content

myphone POLL: Galaxy S5 vs Xperia Z2 vs One (M8) vs G3


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιά είναι κατά την γνώμη σας η ναυαρχίδα της χρονιάς  

995 members have voted

  1. 1. Ποιά είναι κατά την γνώμη σας η ναυαρχίδα της χρονιάς

    • Samsung Galaxy S5
      91
    • Sony Xperia Z2
      117
    • HTC One M8
      134
    • LG G3
      563
    • Κανένα από τα προηγούμενα/ Άλλο
      71
    • Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ
      19


Recommended Posts

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την αρχή της χρονιάς, πέντε μήνες πλούσιοι σε θεματολογία και ανταγωνισμό για τους φίλους της τεχνολογίας. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, με τελευταία την LG, έχουν ήδη παρουσιάσει τις ναυαρχίδες τους, και περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου για να μάθουν αν θα βγουν νικητές στην μάχη των πωλήσεων.

 

Την αρχή έκανε η Samsung και η Sony. Με διαφορά λίγων ωρών και μέσα στην αρένα του MWC 2014 παρουσίασαν τα Xperia Z2 και Galaxy S5. Σειρά πήρε η HTC με το One (M8), ενώ λίγες μέρες πριν η LG παρουσίασε την δική της ναυαρχίδα, το G3. Εδώ λοιπόν, στο myphone.gr με την ευκαιρία της παρουσίασης του G3 από την LG, σκεφτήκαμε να τα συγκρίνουμε όλα μαζί, βάζοντας σε ψηφοφορία και τις τέσσερις ναυαρχίδες, προσπαθώντας να βρούμε ποιά είναι κατά την γνώμη μας, το καλύτερο. Θέλετε να μας βοηθήσετε;

 

Samsung Galaxy S5

 

http://content.myphone.gr/photo/full/21893/glam-galaxy-s5-blue-02.jpg

 

Η πέμπτη έκδοση της σειράς Galaxy, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα smartphone ακόμα καλύτερο από το ιδιαίτερα πετυχημένο προκάτοχό του. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι μέσες άκρες τα ίδια με των υπολοίπων. SoC Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,5 GHz, 2 GB RAM, Super AMOLED οθόνη 5,1 ιντσών ανάλυσης Full HD, ενώ η φωτογραφική κάμερα είναι ανάλυσης 16 megapixel. Η Samsung πάντως για να ξεχωρίσει, πρόσθεσε στο S5 αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αδιάβροχη στεγανοποίηση αλλά και αισθητήρα καρδιακών παλμών.

 

HTC One M8

 

http://content.myphone.gr/photo/full/22996/m8b10.jpg

 

H HTC δεν θα μπορούσε και φέτος να μην παρουσιάσει ένα πολύ αξιόλογο smartphone για την high-end κατηγορία. Το One (M8), διαφορετικό σχεδιαστικά από τον προκάτοχό του, αύξησε το μέγεθος οθόνης στις 5 ίντσες, διατηρώντας την ανάλυση Full HD. Διαθέτει SoC Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.3 GHz, σε συνδυασμό με 2 GB RAM. Φωτογραφική είναι και εδώ η 4 megapixel τεχνολογίας UltraPixel αλλά σε συνδυασμό με μια άλλη κάμερα για την ανίχνευση βάθους.

 

Sony Xperia Z2

 

http://content.myphone.gr/photo/full/24243/xperia-z2-01.jpg

 

Η Sony μαζί με την Samsung ήταν οι πρώτοι που παρουσίασαν τις φετινές ναυαρχίδες τους. Oι ίντσες εδώ είναι 5,2 ανάλυσης επίσης Full HD με την γιαπωνέζικη εταιρία να διατηρεί το πρότυπο στεγανοποίησης που βάζει εδώ και τρία χρόνια στις ναυαρχίδες της. SoC Snapdragon 801, ο ίδιο με αυτό του One (M8), αλλά σε συνδυασμό με 3 GB RAM. Επίσης, η Sony προσάρμοσε στο Ζ2 και τον μεγαλύτερο αισθητήρα φωτογραφικής «της παρέας», Exmor RS 20 megapixel.

 

LG G3

 

http://content.myphone.gr/photo/full/24450/lg-mobile-g3-feature-lightweight-image.jpg

 

Ο καινούργιος της παρέας. Μετρά μόλις λίγες ημέρες ζωής αλλά και πάλι φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις, ειδικά με την οθόνη του μια και πρόκειται όχι μόνο για την μεγαλύτερη (5,5 ίντσες) αλλά και την μοναδική με ανάλυση Quad HD. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με διαφορετικό αποθηκευτικό χώρο και RAM, ενώ φέρε το ίδιο SoC Snapdragon 801 με αυτό του Galaxy S5.

 

Αυτές είναι λοιπόν οι 4 ναυαρχίδες που μπαίνουν στην μάχη σήμερα. Περιμένουμε την ψήφο σας και ένα σχόλιο για το ποιά νομίζετε ότι θα βγει η καλύτερη του 2014!

Edited by gnt
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 173
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πιστευω πως ειναι νωρις για μια τετοια ψηφοφορια μιας και ακομα δεν εχουμε δει το g3 απο κοντα.....οποτε δεν ξερουμε αμα αξιζει
Link to comment
Share on other sites

Τώρα τί να ψηφίσει κανείς εδώ; Όλα παίζονται αν κρίνουμε από hardware μόνο στα Z2 και G3 αλλά κρίνονται και άλλα πράγματα όπως το design. Κατ'εμού τέλος πάτνων Z2. Δεν με καίει τόσο η QHD ανάλυση. Προτιμώ τα ίδια specs σε Full HD και με καλύτερο design. Για το S5 δεν λέων κάτι γιατί είναι ήδη ξεπερασμένο από τα υπόλοιπα. To G3 όμως προφανώς λόγο της οθόνης του ίσως και θα απoκαλείται η ναυαρχίδα της χρονιάς, εφόσον δεν έρθει κάτι άλλο από Samsung και HTC για αυτά τα Prime που ακούγονταν. Με τρέλανε πάντως το λογότυπο του πόστ Dota 2. Όλα τα λεφτά :D Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Link to comment
Share on other sites

Z2 - Τρώει άκυρο λόγω των προβλημάτων που εχει(4K, κατασκευαστικά προβλήματα), σχεδίασης και οθόνης.

 

G3- Εκ πρώτης όψεως φαίνεται εντυπωσιακό αλλά τα σιγουράκια(χειρότερη αυτονομία απ τον προκάτοχό του, μειωμένη φωτεινότητα, υπερθέρμανση και Lag που φαίνονται ήδη απ τα πρώτα Hands-on), το ακυρώνουν.

 

M8/S5 ...Αυτοί είναι οι βασιλιάδες για μένα, δίνοντας προσωπικά το προβάδισμα στο S5.

Link to comment
Share on other sites

Μεταξύ αυτών το μόνο που μου τραβάει το ενδιαφέρον είναι το G3, όχι τόσο λόγο QHD αλλά λόγω τεράστιας οθόνης σε τέτοιο μέγεθος συν ότι δεν φαίνεται να υστερεί σε κάτι σε σχέση με τα υπόλοιπα, πάντως μέχρι να έρθει δεν γίνεται να έχουμε άποψη.

Γενικά η ναυαρχίδα της χρονιάς μάλλον θα είναι το note 4.

Link to comment
Share on other sites

Τα χω δει ολα εκτος του G3 απο κοντα. Ψηφισα g3 δαγκωτο χωρις καν να το χω δει.Ελπιζω οταν το πιασω στα χερια μου να μην απογοητευτω.

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Link to comment
Share on other sites

Με βάση μόνο εικόνες και βίντεο ψήφισα το G3. Το Z2, σε αντίθεση με πολλούς, δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Ενα πλακάκι και μάλιστα με τεράστια πλαίσια. Στην δεύτερη θέση θα έβασα το M8 και στην 3η με μικρή διαφορά το S5.
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...
Link to comment
Share on other sites

Αυτές είναι λοιπόν οι 4 ναυαρχίδες που μπαίνουν στην μάχη σήμερα. Περιμένουμε την ψήφο σας και ένα σχόλιο για το ποιά νομίζεται ότι θα βγει η καλύτερη του 2014!

 

Καμία δεν είναι καλύτερη από την άλλη, ο πραγματικός γνώστης θα μπορεί να διακρίνεις τις πολλές μικρές ή μεγάλες διαφορές που το καθένα έχει και να επιλέξει ανάλογα τις απαιτήσεις του.

Για τα δικά μου γούστα και απαιτήσεις πάντως επιλέγω Ζ2.

Less is more...
Link to comment
Share on other sites

Για το S5, καινοτομία μηδέν, απαράδεκτη τιμή, κακή κατασκευή, Bloat και ένα σωρό άλλα που έχουν ειπωθεί τόσο πολύ που βαριέμαι καν να τα γράψω.

Μ8 πανέμορφο, μακράν από όλα, αλλά μεγάλο, βαρύ.

Ζ2 προβλήματα, νεανικά μέν αλλά δεν εννοείται για τέτοιο target

Ψήφισα G3 για την καταπληκτική υλοποίηση στο σχέδιο με τα μηδαμινά περιθώρια, και φυσικά την πολύ καλή τιμή (ειδικά σε λίγο καιρό).

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το παιχνίδι θα γίνει ανάμεσα στο G3 και Ζ2 πιστεύω... Ακολουθεί το Μ8 και στο τέλος το απογοητευτικο s5...Με βάση και αυτά που βλέπω εδώ στην Γερμανία
Link to comment
Share on other sites

Θα μιλήσω με βάση τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση που έχει η κάθε συσκευή και όχι με την εμπειρία χρήσης που δίνει η κάθε μια καθώς το μόνο που έχω πιάσει είναι το S5. Απ' τις τέσσερις συσκευές, θεωρώ πιο ολοκληρωμένη το G3 λόγω ύπαρξης ελάχιστων bezel, πολύ ωραίας εμφάνισης, αποσπώμενης μπαταρίας αλλά και τιμής..
Link to comment
Share on other sites

αν και μου ειναι αδιαφορα εν τελει τα φετεινα κινητα, ισως γιατι εχει αρχισει να με τρωει για λιγοτερες ιντσες ή τελος παντων για συμαζεμα διαστασεων, νομιζω οτι συνολικα το Ζ2 ειναι το πιο ολοκληρωμενο απολα και το πιο ιδανικο..

Καταρχην για το βιντεο, εφοσον ισχυει το αρθρο αυτο:

http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z2-wont-let-you-record-more-than-5-minutes-of-4K-video-and-neither-will-Note-3-and-S5_id56633

τοτε ολα εχουν θεμα με θερμοκρασια σε 4Κ εγγραφη..αρα το προσπερνω μιας και η fullHD ειναι μια χαρα και επιπλεον οποιος θελει μπορει να γραφει 5-7 λεπτα βιντεο σε 4Κ που θα του ειναι αχρηστη για μερικα χρονια αλλα σιγουρα θα τα ευχαριστηθει πολυ μελλοντικα.

Σχεδιαστηκα το Μ8 το βρισκω ισως πιο ωραιο λογω του υλικου και της καμπυλης που το κανει πιο ευχρηστο..

Απο την αλλη το Ζ2 και το G3 εχουν κορυφαια specs, με τα specs της οθονης του G3 να τα θεωρω περιττα και ισως ανουσια καθως μονο καταναλωση μπαταριας φερνουν, οταν το Ζ2 απο την αλλη ερχεται αδιαβροχο που ειναι ενα σημαντικο feature, ειδικα οταν μπορει να μπει ανετα στο νερο για υποβρυχιες ληψεις..αν και το βασικο ειναι να την γλιτωνει σε κανα τραπεζι, που εκει συμβαινουν τα ατυχηματα, κατι το οποιο εχει και το S5 και ειναι στα συν του...

 

Ετσι λοιπον, κρατωντας τα πλεονεκτηματα που εμενα με ενδιαφερουν πιο πολυ ψηφιζω Ζ2 και μετα G3, στην συνεχεια θα τοποθετουσα το ομορφο Μ8 και τελος το αδιαφορο S5 που δεν μου λεει τιποτα σχεδιαστικα.

Τελος να πω οτι θεωρω σημαντικα τα 3GB ram καθως παρατηρω ραγδαια αυξηση των απαιτησεων των εφαρμογων στο ανδροιδ, κατι που με κανει να μην εμπιστευομαι τα 2 ως λυση, ειδικα αν προκειται να σκασω τοσα λεφτα ή να κρατησω το κινητο αρκετο καιρο..

Οπως και να εχει το ιδανικο κινητο για μενα θα ηταν ενα σχεδιο Μ8, με specs Z2, μενου Ζ2 καθως το βρισκω ο,τι πιο πρακτικο και ευχρηστο, και καθολου βαρυ, συν οτι σε αφηνει να σουταρεις τα παντα απο μεσα ειτε με απενεργοποιηση ειτε με διαγραφη..λογισμικο καμερας S5 γιατι ειναι ενα κλικ πιο πανω στο αυτοματο ειδικα.. και bezels G3..

α! τις 5.5" δεν τις ζηλευω καθολου, δεν φτανει το δαχτυλο να παιξει σε ολη την οθονη! επιμενω στο οριο των 5"..αν οχι 4,7"

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Από τις φετινές «κουμούτσες» :p, ψηφίζω το HTC One (M8) διότι για δεύτερη συνεχή χρονιά διαθέτει το καλύτερο hw/sw matching. Η δε GPE είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει στο Android.

 

Αν η βγει G3 GPE, τότε θα γίνω κωλοτούμπας και θα πάρω δύο (το ένα για το δρόμο).

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

εμπιστευτηκα τη ψηφο μου στην lg ,λογω οτι εκανε το g3 ενα τελειοποιημενο g2.

μπολικος αποθηκευτικος χωρος , ωραιο νεο ui ,χωρις βεβαια να ενθουσιαζει, ειναι αμετρητες κλασεις ανωτερο απο το εκτρωματικο παλιο..! και σαν bonus αποσπωμενη μπαταρια. αυτα δε θελαμε και γκρινιαζαμε τοσο καιρο??

 

το πιο βασικο! Η LG EINAI ΠΛΕΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ! :lol: :lol: :)

 

αν κατι ειναι που με προβληματιζει ειναι αυτο που λετε για την αυτοματα μειωμενη φωτεινοτητα σε στυλ optimus g...πολυ κακη ασθενεια και μεγαλο πισωγυρισμα αν δε λυθει!, καθως επισης οτι αργησε σε σχεση με τους αλλους κατασκευαστες και αυτοι ετοιμαζουν πριμιουμ κινητα με νεους επεξεργαστες,oμως αυτο το τελευταιο δεν εχει να κανει με το παρον poll αλλα με την αποτυχια που (μπορει) να εχει σε πωλησεις.

Edited by panosmaldini

[sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει

o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση

ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι??

- Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. )

Link to comment
Share on other sites

Aν και το G3 με δελεαζει περισσοτερο, αλλο ψηφισα. Μαλλον το Note4 θα ειναι η ναυαρχιδα της χρονιας...
Link to comment
Share on other sites

Αν ηταν να διαλεξω καποιο απ'ολα αυτα, θα διαλεγα με κλειστα τα ματια το G3. Ομως απαντησα πως προτιμαω καποιο αλλο και αυτο ειναι αυτο που εχω δλδ το S4 i9506 οπου ειναι μικροτερο σε μεγεθος απ'ολα αυτα τα phablet (πλεον) με παρομοιες επιδοσεις και κοντα μιση τιμη. ( και υποκειμενικα πιο ομορφο απ'ολα - προσωπικη αποψη παντα )
Link to comment
Share on other sites

Το παιχνίδι θα γίνει ανάμεσα στο G3 και Ζ2 πιστεύω... Ακολουθεί το Μ8 και στο τέλος το απογοητευτικο s5...Με βάση και αυτά που βλέπω εδώ στην Γερμανία

 

+1020 :):)

Link to comment
Share on other sites

Αν και είναι νωρίς να κρίνουμε επειδή ο καινούριος είναι το g2 Και είναι σε μειονεκτική θεση άλλα πιστεύω πως αυτός κερδίζει...
Link to comment
Share on other sites

Ψηφισα το G3 ως το καλυτερο αν και δεν το εχουμε δει απο κοντα ακομα.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

 

 

Link to comment
Share on other sites

Oppo Find 7.

Ελάχιστα ψηλώτερο, πολύ ομορφότερο, σαφώς φθηνότερο.

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

g3->m8->z2->s5

μία από τα ίδια..

με μόνη επιφύλαξη ότι δεν το έχουμε δει ακόμα αναλυτικά το G3 και το find 7

Edited by paris_89

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...