Jump to content

Ρετιρέ (Mega)

agleouras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 258
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παναγιά μου, τι μου θυμίσατε;

Όποτε το δώ στη TV αλλάζω κανάλι.

Σπαστική σειρά αν και ομολογώ ότι την έβλεπα. :lol:

It's what you do to me..

θυμαται κανεις την "Oδο Ανθέων";Ηταν η πρωτη του Δαλιανιδη κ σ αυτη βασιστηκε το ρετιρε :)
Ace of Hearts..

θυμαται κανεις την "Oδο Ανθέων";Ηταν η πρωτη του Δαλιανιδη κ σ αυτη βασιστηκε το ρετιρε :)

Ναι. Καλή ήταν. Όπως και το ρετιρέ.

Οι μικρομεσαιοι ψιλομουφα..

Οδος ανθεων...που τη θυμηθηκες???Η ραντου δεν επαιζε σε αυτη???

Ραντου, Δανης Κατρανιδης, νομιζω Νεφελη Ορφανου...την ειχα δει προπερσι νομιζω σ' επαναληψη και τους θυμαμαι...καποιοι διαλογοι ειναι ακριβως ιδιοι με Ρετιρε:rolleyes:...καλοκαιρι η TV ειναι πολυ χαλια!:mad: Για διακοσμηση μονο!:D:p

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Καλά άμα βάλεις Nova Cyprus, Nova Hellas, miVision, cableNET, athenaSAT και το καλύτερο πακέτο of all, το SKY.

δεν χρειάζεται να δείς ποτέ ελεύθερα κανάλια.

It's what you do to me..

• 4 months later...

Τελικά, ακόμα βλέπω ρετιρέ! Είχε ένα αφιέρωμα προχτές για τις πιο διαχρονικές σειρές!!!

Τελικά ρε παιδιά, που ήταν "το ρετιρέ";; Στην Αλεξάνδρας; Ή εκεί ήταν μόνο η εταιρία;

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Το φαρμακείο πάντως είναι απέναντι σχεδόν απο το Κάραβελ. Το εβλεπα συνέχεια επί 4 χρόνια όταν κατέβαινα Αθήνα από τη σχολή με το 221.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

• 2 months later...

Τί να πω! Όταν το πρωτοέδειχνε ήμουν μικρός και φαντάζομαι ότι δεν είχαμε και πολλές επιλογές. Πάντως υπήρχε μία εκρηκτική ατμόσφαιρα στα επεισόδια που νομοτελειακά οδηγούσε σε υστερικά ξεσπάσματα, με πρωτεργάτριες τις Γιουλάκη, Πανοπούλου και την "ξινή". Τί να πούμε, τότε έβγαζαν γέλιο. μετά ακολούθησαν οι Μικρομεσαίοι (ριμέικ με το ίδιο σχεδόν κάστινγκ) και μετά ο Δαλιανίδης έκανε στροφή στην καριέρα του με το "Αραχτοί και Λάιτ" (το μόνο λάιτ προϊόν που δεν χωνευόταν) με την Αννα-Μαρία Λογοθέτη.

Πάντως η μουσική της σειράς θα έκανε θραύση αν ήταν ringtone!

Όντως, από τις πιο επιτυχημένες σειρές που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση. Το όνομα Δαλιανίδης δεν είναι τυχαίο. Αυτά να βλέπουν ορισμένοι που έχουν θεοποιήσει κάποιους τυχαίους Καπουτζίδηδες και λοιπούς....

Τελικά, είχα απορία: Πώς τελείωσε η σειρά;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν νομίζω οτι κανείς "θεοποίησε" τον Καπουτζίδη! Ο Δαλιανίδης είναι σίγουρα από τους πιο μεγάλου σκηνοθέτες της εποχής του. Απλά είναι αυτό που λένε, πρέπει να ξέρεις πότε να σταματάς...

Μετά το Ρετιρε, που επι τη ευκαιρία, για την εποχή του ήταν τεράστια επιτυχία, η καριέρα του σίγουρα είχε φθίνουσα πορεία!! Μικρομεσαία (χάλια αντιγραφή), Αραχτοί & Λάιτ (ασχολίαστο) και πιο πρόσφατα ένα στο σταρ (μικρά μυστικά νομίζω το λέγανε) που ήταν κατα γράμμα αντιγραφή του Ρετιρέ, στο οποίο έβαζε αυτούσιους τους διαλόγους από το Ρετιρε...

Παρακμή...:sorry: :sorry:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Eixe κάνει και το Τρίτο Στεφάνι το 1995, που δεν ήταν καθόλου κακό!

Καλα αυτο ηταν θεικο!!!!Απο τις ωραιοτερες σειρες που εχουν πεχτει ποτε στην τηλεοραση.:)

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

με συγχωρειτε αλλά είναι ρετιρε thread(dont see :p)

ρετιρέ.περιμένω κάθε καλοκαίρι να δώ την σειρά...

το καλό με την σειρά είναι ότι έχει καταστάσεις παράξενες και σπάνιες και οι αντιδράσεις τους σεσ κάνουν να γελάς :lol:

άντε 4-5 μήνες έμειναν ακόμα ;)

Δεν νομίζω οτι κανείς "θεοποίησε" τον Καπουτζίδη!

Νομίζεις... Εγώ πάντως έχω αηδιάσει από την τόση προβολή που έχει αυτός ο άνθρωπος... Τι να πεις, σημεία των καιρών...:blink:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μα καλα, αντι να βαζουν το Ρετιρε και τους Μικρομεσαιους καλυτερα

να βαλουν τους θεικους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ.

Ακους MEGA.

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ!!!!

Και όχι μόνο τους απαράδεκτους. Τους ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ, το πρώτο σήριαλ του MEGA το 1989 το θυμάται άραγε κανένας; Με Τριφύλλη, Πουλικάκο, Βαλαβανίδη, Τσακαρισιάνου και τον Μένεση στο ρόλο του θεϊκού νταλικέρη! Απλά must to be seen!

Ναι τειτζή και τα άλλα παιδιά, να βάλω τηνπεντάχρονη κορη μου να δει Αυθαίρετους και λοιπά τέτοιου ειδους σηριαλ!!

Αφου βρε παιδιά το ρετιρέ μπαινει ΠΑΝΤΑ καλοκαίρι γύρω στις 12-1 το μεσημέρι, ώρα που βλέπουν τα πιτσιρικια ενω τρώνε ή πάιζουν ή ζωγραφίζουν ή έχουν γυρίσει απο τη θάλασσα και χαζεύουν φτιάχνοντας παζλ!;)

Δεν ειναι τυχαία η ώρα προβολής του. Απαιχτος ο Πουλίκας, αλλά παντελώς ακατάλληλος στον ρολο που παίζει το ρετιρε. Το ίδιο ισχύει και για τους απαράδεκτους.

Σήριαλ τύπου ρετιρέ ή εμείς κι εμείς, ειναι για το κοινο του πολυ-νωρίς-το-μεσημέρι.:)

Μα πάλι για το ρετιρέ μιλάμε....

'δεν πάμε καλά..... δεν πάμε καθόοοολου καλα'. :lol: :lol:

Με κάτι τετοιες ατάκες τελείωναν συνήθως τα επεισόδεια

Μα πάλι για το ρετιρέ μιλάμε....

'δεν πάμε καλά..... δεν πάμε καθόοοολου καλα'. :lol: :lol:

Με κάτι τετοιες ατάκες τελείωναν συνήθως τα επεισόδεια

Ακριβώς! Όλα τα επεισόδια τελείωναν κάπως έτσι. Επειδή από υπόθεση το εργάκι δεν πήγαινε καθόλου καλά, προσπαθούσε ο Δαλιανίδης να το κάνει να βγάλει γέλιο με τα υστερικά ξεσπάσματα της Γιουλάκη και της Πανοπούλου. Τι τα θέλετε; Αν έκανε ντεμπούτο τώρα είμαι σίγουρος ότι θα πάτωνε. Τότε, το τηλεοπτικό κοινό ήταν διαφορετικό. Πολλές από τις σειρές εκείνες που έκαναν θραύση την εποχή εκείνη, πιστεύω ότι αν ξαναπροβάλλονταν θα τις βλέπαμε περισσότερο αδιάφορα πλέον, όχι λόγω του ότι είναι σε επανάληψη αλλά επειδή (ευτυχώς ή δυστυχώς) το τηλεοπτικό κοινό ψυχαγωγείται-απασχολείται διαφορετικά (και το "δυστυχώς" πάει στις Τατιάνες). Πάντως αν δεν εργαζόμουν το μεσημέρι ειλικρινά θα προτιμούσα να έβλεπα το Ρετιρέ παρά τα μεσημεριανάδικα. Τουλάχιστον δεν υποβαθμίζει τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια σου τόσο όσο η Τατιάνα ή ο Μικρούτσικος.

To ρετιρέ μέχρι κάπου και την 3η επανάληψη ήταν ευχάριστο για μένα. Μετά βέβαια με το που ξεκίναγε κατευθείαν zapping.

Είχε κάποιες καλές ιδέες και υποθέτω πρωτότυπες. Πολλές απο αυτές παρθηκαν ατόφιες απο ταινίες του Δαλιανίδη, και αρκετές επαναλήφθηκαν ατόφιες και σε επόμενα σήριαλ που σκηνοθέτησε. Χμ...

Το καλό στοιχείο που διακρίνω είναι κάποιες ωραίες ερμηνείες όπως της Ελντας Πανοπούλου και της "ξινής" (μου διαφεύγει το ονομα της ηθοποιου). Το πολύ αρνητικό είναι ο διαρκής εκνευρισμός και οι λογομαχίες. Όλοι οι ηθοποιοί βρισκόταν σχεδόν μόνιμα σε κατάσταση μεταξύ αμόκ και νευρικού κλονισμού. Πολύ τσατίλα ρε παιδι!

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Τελικά, ακόμα βλέπω ρετιρέ! Είχε ένα αφιέρωμα προχτές για τις πιο διαχρονικές σειρές!!!

Τελικά ρε παιδιά, που ήταν "το ρετιρέ";; Στην Αλεξάνδρας; Ή εκεί ήταν μόνο η εταιρία;

Όχι, ήταν στην Μιχαλακοπούλου, δίπλα στο Caravel

Και όχι μόνο τους απαράδεκτους. Τους ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ, το πρώτο σήριαλ του MEGA το 1989 το θυμάται άραγε κανένας; Με Τριφύλλη, Πουλικάκο, Βαλαβανίδη, Τσακαρισιάνου και τον Μένεση στο ρόλο του θεϊκού νταλικέρη! Απλά must to be seen!

φίλε λίγο of-topic εε?

το Ρετιρέ πάντα θα είναι στις καρδιές μας.

Freak με αυτόν τον τρόπο που το λες υποβαθμίζει το ποιοτικό κοινό της 1 και 3 ώρας το μεσημέρι(και θύγει και εμένα)

εκεί που surfarw βλέπω και τηλεόραση και φτιάχνεται η διάθεση μου..