manospo Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Γισ να ρωτησω κ γω ποια η διαφορα l00 k l10 πρεπει να το προσεξω κατα την αγορα? Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 καλημερα στο φορουμ,πριν απο περιπου δυο βδομαδες αγορασα το ascend p7,σε γενικες γραμμες ωραιο κινιτο και καλοφτιαγμενο,το μόνο που με προβληματιζει ειναι η θερμοκρασια π ανεβαζει μετα απο λιγη ωρα χρησης και το σημαντικοτερο ειναι οτι μερικες φορες τη στιγμη που μιλαω σταματα να με ακουει ο αλλος κ μόνο αν βάλω ανοιχτη ακροαση συνεχιζει ν με ακουει..είναι συνηθες αυτο το προβλημα ή να το παω πισω;ωραια τα android αλλα μη ξεχναμε και τη βασικη λειτουργια του τηλεφωνου.τέλος στις περισσοτερες κλησεις ακουγεται σαν να εγινε κληση απο viber απο αποψης ποιουητας ήχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 καλημερα στο φορουμ,πριν απο περιπου δυο βδομαδες αγορασα το ascend p7,σε γενικες γραμμες ωραιο κινιτο και καλοφτιαγμενο,το μόνο που με προβληματιζει ειναι η θερμοκρασια π ανεβαζει μετα απο λιγη ωρα χρησης και το σημαντικοτερο ειναι οτι μερικες φορες τη στιγμη που μιλαω σταματα να με ακουει ο αλλος κ μόνο αν βάλω ανοιχτη ακροαση συνεχιζει ν με ακουει..είναι συνηθες αυτο το προβλημα ή να το παω πισω;ωραια τα android αλλα μη ξεχναμε και τη βασικη λειτουργια του τηλεφωνου.τέλος στις περισσοτερες κλησεις ακουγεται σαν να εγινε κληση απο viber απο αποψης ποιουητας ήχου ne προβλημα ακουγεται.. εγω που το εχω τοσο καιρο δεν εχω κανενα θεμα με το ακουστικο...οσο για την υπερθερμανση αυτο το εχω και εγω αλλα νομιζω οτι ειναι λογω κατασκευης.. (γυαλι μεταλλο).. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Πιο ειναι το επισημο service? Μου εμφανισε μια λευκη γραμμη στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλημέρα σας το παρήγγειλα και εγώ χθες, και θα το παραλάβω μάλλον από βδομάδα. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 απο π το παραγγειλες ? μεχρι ποσο μπορεις να το βρεις σε αξιοπιστα μαγαζια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εγω το εχω αρκετο καιρο και μαλλον θα φαει σουτ για το Ηοnor 6.... περα απο ομορφια (ακομα και απο το Honor6) μιλαμε για τρελο lag... εχει κανει 3 αναβαθμισεις και ελεγα θα στρωσει ,πως θα φτιαχνωταν καπως το θεμα....αλλα τιποτα....σημερα απενεργοποιησα και την "rog technology" , μηπως και το κανω να ξυπνισει...καμια σχεση ουτε με το mediapad X1 ουτε με το mi3...κριμα και ειναι πανεμορφο (για μενα).. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εγω το εχω αρκετο καιρο και μαλλον θα φαει σουτ για το Ηοnor 6.... περα απο ομορφια (ακομα και απο το Honor6) μιλαμε για τρελο lag... εχει κανει 3 αναβαθμισεις και ελεγα θα στρωσει ,πως θα φτιαχνωταν καπως το θεμα....αλλα τιποτα....σημερα απενεργοποιησα και την "rog technology" , μηπως και το κανω να ξυπνισει...καμια σχεση ουτε με το mediapad X1 ουτε με το mi3...κριμα και ειναι πανεμορφο (για μενα).. να κανω μια ερωτηση αν γνωριζεις πως φευγουν τα κινεζικα αππς? εκτος βεβαια και αν το εχεις παρει απο ελλαδα. (αν ξερει καποιος που το εχει παρει απο εξω ας απαντησει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 να κανω μια ερωτηση αν γνωριζεις πως φευγουν τα κινεζικα αππς? εκτος βεβαια και αν το εχεις παρει απο ελλαδα. (αν ξερει καποιος που το εχει παρει απο εξω ας απαντησει) Πρεπει να κανεις root και να τα ξηλωσεις με titanium backup Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 να κανω μια ερωτηση αν γνωριζεις πως φευγουν τα κινεζικα αππς? εκτος βεβαια και αν το εχεις παρει απο ελλαδα. (αν ξερει καποιος που το εχει παρει απο εξω ας απαντησει) Mε το Titanium back up τα εβγαλα ολα...δεν ειναι δυσκολο...λοιπον με απενεργοποιηση του "rog" το κινητο εχει αλλο αερα....καμια σχεση με πριν...μπορει να χανει σε μπαταρια αλλα τουλαχιστον δεν σερνεται.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Mε το Titanium back up τα εβγαλα ολα...δεν ειναι δυσκολο...λοιπον με απενεργοποιηση του "rog" το κινητο εχει αλλο αερα....καμια σχεση με πριν...μπορει να χανει σε μπαταρια αλλα τουλαχιστον δεν σερνεται.. Ξερεις, ομως, πως το επαναφερουμε "μαμα". Πως το ξερουταρουμε δηλαδη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ξερεις, ομως, πως το επαναφερουμε "μαμα". Πως το ξερουταρουμε δηλαδη.. Νομιζω το ιδιο το SuperSu εχει επιλογη για να κανεις unroot στο μενου του.... και μετα φλασαρεις μια επισημη (που ειναι γεματη κινεζιες) και εισαι οκ.. ετσι πιστευω εγω... τωρα αν εχει καποιος αλλο τροπο δοκιμασμενο ας τον πει, να ξερουμε τι θα κανουμε αν χρειαστει.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Νομιζω το ιδιο το SuperSu εχει επιλογη για να κανεις unroot στο μενου του.... και μετα φλασαρεις μια επισημη (που ειναι γεματη κινεζιες) και εισαι οκ.. ετσι πιστευω εγω... τωρα αν εχει καποιος αλλο τροπο δοκιμασμενο ας τον πει, να ξερουμε τι θα κανουμε αν χρειαστει.. Root εκανα με μια καινουρια μεθοδο η οποια γινεται με προγραμμα στο πισι. δεν θυμαμαι πως λεγεται το εργαλειι και δεν ειμαι σπιτι τωρα αλλα κανει για παρα πολλα Κινεζικα. βασικα, αν κανω unroot γιατι να του φλασαρω αλλη rom και να μην πατησω μια επαναφορα εργοστασιακων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Root εκανα με μια καινουρια μεθοδο η οποια γινεται με προγραμμα στο πισι. δεν θυμαμαι πως λεγεται το εργαλειι και δεν ειμαι σπιτι τωρα αλλα κανει για παρα πολλα Κινεζικα. βασικα, αν κανω unroot γιατι να του φλασαρω αλλη rom και να μην πατησω μια επαναφορα εργοστασιακων; Γιατι αφου θα εχεις διαγραψει ολες τις κινεζιες πως θα επανελθουν; εκτος αν δεν τις θες και εννοείς κατι αλλο.. αλλα οταν λες "μαμα" εννοείς οπως οταν το αγορασες... δηλαδη και με τις κινεζιες μεσα.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γιατι αφου θα εχεις διαγραψει ολες τις κινεζιες πως θα επανελθουν; εκτος αν δεν τις θες και εννοείς κατι αλλο.. αλλα οταν λες "μαμα" εννοείς οπως οταν το αγορασες... δηλαδη και με τις κινεζιες μεσα.. Πιστευα οτι με επαναφορα εργοστασιακων επιστρεφουν και οι Κινεζιες.. δηλαδη αν ξερουταρω και το αφησω ετσι, θα ειναι χωρις το bloat και χωρις root αλλα λογικα δεν θα παρει αναβαθμισεις ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πιστευα οτι με επαναφορα εργοστασιακων επιστρεφουν και οι Κινεζιες.. δηλαδη αν ξερουταρω και το αφησω ετσι, θα ειναι χωρις το bloat και χωρις root αλλα λογικα δεν θα παρει αναβαθμισεις ε; Γιατι να μην παιρνεις αναβαθμισεις; εγω το εχω ρουταρισμενο εχω βγαλει τις κινεζιες και παιρνει κανονικα τις αναβαθμισεις.. αμα ειναι ρουτ γιατι να το ξερουταρεις... δε σου δημιουργει προβλημα... εμενα καποιες εφαρμογες μαλιστα δεν λειτουργουν χωρις ρουτ. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γιατι να μην παιρνεις αναβαθμισεις; εγω το εχω ρουταρισμενο εχω βγαλει τις κινεζιες και παιρνει κανονικα τις αναβαθμισεις.. αμα ειναι ρουτ γιατι να το ξερουταρεις... δε σου δημιουργει προβλημα... εμενα καποιες εφαρμογες μαλιστα δεν λειτουργουν χωρις ρουτ. Οχι βρε συ, εννοειται οτι λατρευω ρουτ! Μαλιστα εδω μεσα το εψαξα πολυ για να βρω τροπο να αφαιρεσω τις διαφημισεις.. απλα αν θελησω να το δωσω σε λιγες μερες, θελω να το φερω μαμα κατασταση, καταλαβες; ;) ή τεσπα να βγαλω ρουτ και να κανω επαναφορα ρυθμισεων να σβηστουν ολα απο το τηλεφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Οχι βρε συ, εννοειται οτι λατρευω ρουτ! Μαλιστα εδω μεσα το εψαξα πολυ για να βρω τροπο να αφαιρεσω τις διαφημισεις.. απλα αν θελησω να το δωσω σε λιγες μερες, θελω να το φερω μαμα κατασταση, καταλαβες; ;) ή τεσπα να βγαλω ρουτ και να κανω επαναφορα ρυθμισεων να σβηστουν ολα απο το τηλεφωνο. οκ....αν και δεν νομιζω καποιον να τον "χαλαγε" αμα του το εδινες ρουταρισμενο και "καθαρο"..θα τον γλιτωνες και απο τον κοπο αμα δεν ηξερε...ποια εκδοση εχεις? το βλεπεις οταν ζεσταινεται πολυ να χανει το wifi? το εχω παρατηρησει καιρο.....μετα απο πολυ ομιλια με viber ,οταν εχει ζεσταθει πολυ χανει για μερικα δευτερα το wifi .....του εχω απενεργοποιησει την "rog tech" γιατι κολλαγε υπερβολικα και ετσι ισως να ανεβαζει και ποιο πολυ θερμοκρασια αλλα θα ετρωγε σουτ αν δεν το εκανα...ηταν απαραδεκτο σε καθημερινη χρηση και δεν παιζω παιχνιδια να πεις οτι ζηταω τις τελειες αποδοσεις... Edited July 22, 2014 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 οκ....αν και δεν νομιζω καποιον να τον "χαλαγε" αμα του το εδινες ρουταρισμενο και "καθαρο"..θα τον γλιτωνες και απο τον κοπο αμα δεν ηξερε...ποια εκδοση εχεις? το βλεπεις οταν ζεσταινεται πολυ να χανει το wifi? το εχω παρατηρησει καιρο.....μετα απο πολυ ομιλια με viber ,οταν εχει ζεσταθει πολυ χανει για μερικα δευτερα το wifi .....του εχω απενεργοποιησει την "rog tech" γιατι κολλαγε υπερβολικα και ετσι ισως να ανεβαζει και ποιο πολυ θερμοκρασια αλλα θα ετρωγε σουτ αν δεν το εκανα...ηταν απαραδεκτο σε καθημερινη χρηση και δεν παιζω παιχνιδια να πεις οτι ζηταω τις τελειες αποδοσεις... Σωστος.. Απλα οκ, ας πουμε οτι κραταω το root. Πως μπορω να τ δωσω χωρις τιυς λογαριασμους μου και τις επαφες και τα μηνυματα και τις 200 εφαρμογες που εχω;; Να κατσω να τις σβησω μια μια δεν παιζει. Γιαυτο ρωταω πως γινεται επαναφορα εργοστασιακων.. ;) Η αληθεια ειναι οτι ζεσταινεται. Νομιζω ομως οτι ζεσταινεται στα επιπεδα των αλλων συσκευων. Τωρα το καλοκαιρι ο, τι συσκευη εχω πιασει ζεσταινεται αρκετα. Λιγο 3G και λιγο multitasking και ανεβασε θερμοκρασια. Δεν εχει τυχει να χασω το wifi βεβαια.. αυτην εχω. [ATTACH]47712[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Σωστος.. Απλα οκ, ας πουμε οτι κραταω το root. Πως μπορω να τ δωσω χωρις τιυς λογαριασμους μου και τις επαφες και τα μηνυματα και τις 200 εφαρμογες που εχω;; Να κατσω να τις σβησω μια μια δεν παιζει. Γιαυτο ρωταω πως γινεται επαναφορα εργοστασιακων.. ;) Η αληθεια ειναι οτι ζεσταινεται. Νομιζω ομως οτι ζεσταινεται στα επιπεδα των αλλων συσκευων. Τωρα το καλοκαιρι ο, τι συσκευη εχω πιασει ζεσταινεται αρκετα. Λιγο 3G και λιγο multitasking και ανεβασε θερμοκρασια. Δεν εχει τυχει να χασω το wifi βεβαια.. αυτην εχω. [ATTACH]47712[/ATTACH] Το L10...ok...Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 κερδιζει κανεις κατι ουσιαστικο με το να βγαλει τα κινεζικα σε αποδοση? γνωριζει κανεις για καμια ρομ καλη που εχει ισως ελαχιστοποιηση των bugs η καλυτερη διαχειριση επεξεργαστη και μνημης κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 το χειροτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου !!!!! φουλ στο lag ακομα και την καρτα μνημης θελει αρκετη ωρα για να την διαβασει βιντεο αποθηκευμενα τα παιζει με σπασιματα ακομα και με τον mx player. και ο ηχος στην εγγραφη βιντεο σε περιβαλον με μουσικη απλα χαλια........ απορω πραγματικα γιατι κοροιδευουν τον κοσμο. η αξια του κατ εμε το πολυ μεχρι 120 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 το χειροτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου !!!!! φουλ στο lag ακομα και την καρτα μνημης θελει αρκετη ωρα για να την διαβασει βιντεο αποθηκευμενα τα παιζει με σπασιματα ακομα και με τον mx player. και ο ηχος στην εγγραφη βιντεο σε περιβαλον με μουσικη απλα χαλια........ απορω πραγματικα γιατι κοροιδευουν τον κοσμο. η αξια του κατ εμε το πολυ μεχρι 120 ευρω Πραγματι μαπα το καρπουζι....το Χ7s ειναι ferrari μπροστα του.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Πραγματι μαπα το καρπουζι....το Χ7s ειναι ferrari μπροστα του.. τι να πω φιλε μου!!!! σαν να εχω ενα πολυ φτηνο κινεζικο σε hardware γιατι κατασκευη οθονη και καμερα ειναι super. με χαλασε πολυ οτι δεν μου παιζει τα βιντεο μου απ την sd μου!!!! το lumia 820 που ειχα πρην τα ετρεχε νερο !!!! και ο ηχος στο βιντεο απλα απαραδεκτος και μ αρεσει που τραβαει full hd στερεο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 τι να πω φιλε μου!!!! σαν να εχω ενα πολυ φτηνο κινεζικο σε hardware γιατι κατασκευη οθονη και καμερα ειναι super. με χαλασε πολυ οτι δεν μου παιζει τα βιντεο μου απ την sd μου!!!! το lumia 820 που ειχα πρην τα ετρεχε νερο !!!! και ο ηχος στο βιντεο απλα απαραδεκτος και μ αρεσει που τραβαει full hd στερεο:wacko: ελπιζω να φτιαξει με καποια αναβαθμιση... εχτες βραδυ εκανε παλι, αλλα τιποτα το ιδιο αργα... και να σκεφτεις οτι το Mediapad X1 που εχει μικροτερο επεξεργαστη παει σφαιρα μπροστα του... κανενα lag... θα το εδινα να παρω το Ηοnor6 αλλα και αυτο εχει θεμα με την μπαταρια... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts